UAOTZYV.COM

Bed4You – Кровати, матрасы, наматрасники, подушки, постельное белье

Адрес Петропавлівська, Борщагівка, вул. Петропавлівська, 6
Метро Житомирська 2.09км
Телефон +380 (800) 21-14-31
Часы работы 10:00-21:00
Сайт www.bed4you.ua
Рубрики Магазин кроватей, Магазин постельных принадлежностей, Магазин мебели для спальни, Магазин постельного белья, Магазин матрасов
Оценка 5 36 отзывов
bed4you – молодий сучасний бренд на українському ринку товарів для сну. Будучи офіційним представником найбільших європейських виробників ортопедичних матраців і текстилю для спальні, ми пропонуємо надзвичайно широкий асортимент продукції різного цінового діапазону.

Лінії м'яких і дерев'яних ліжок, виготовлених за ексклюзивним замовленням для нашої фірмової мережі, виконані у різноманітних стильових і кольорових рішеннях та гармонійно впишуться в будь-який інтер'єр, м'яко доповнюючи його або надаючи яскравого акценту приміщенню.

Модельний ряд високотехнологічних ортопедичних матраців, який пропонує наша компанія, відрізняється виключно високоякісними наповнювачами і відповідає найсуворішим міжнародним нормам. Різноманітність колекцій дозволить вибрати ідеальний варіант з урахуванням індивідуальних потреб організму та особистих уподобань щодо рівня комфорту.

У наших фірмових салонах також доступний широкий вибір подушок, наматрацників, постільної білизни, супутнього текстилю та товарів для декору спальні. Наші комплексні рішення для спальні допоможуть створити у вашому будинку особливу стильну естетику та затишну атмосферу.

Всю продукцію bed4you відрізняє високий рівень якості, надійність, оригінальний дизайн, використання передових технологій та найвищий рівень безпеки. Ми здійснюємо прямі поставки з Іспанії, Італії, Туреччини та гарантуємо екологічну чистоту матеріалів і відповідність міжнародним сертифікатам якості.
Ближайшие филиалы компании
Магазин Матрасов Вегас / Vegas – Матрасы, подушки, кровати, наматрасники, постельное белье — Київський Центральний Будинок меблів, бул. Миколи Міхновського, 23
Bed4You – Кровати, матрасы, наматрасники, подушки, постельное белье — SkyMall 3-й поверх, просп. Романа Шухевича, 2т
Матрасы и Кровати Вегас — Маркет молл Даринок 1-й поверх ст.м. Лісова, вулиця Якова Гніздовського, 1а
Похожие компании в категории
JYSK — просп. Леся Курбаса, 19A
Магазин ортопедических матрасов Вегас — вулиця Миколи Ушакова 1б Адмирал 1 поверх
Фабрика Вика — вулиця Святошинська, 20

Bed4You – Кровати, матрасы, наматрасники, подушки, постельное белье отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Гість
19 апреля 2024 в 22:53

Замовляли ліжко та безпружинний матрац у bed4you. Гарне обслуговування, дуже швидко зробили та привезли нам!) Дуже задоволені, дякую!)

Карина
05 апреля 2024 в 13:12

Для ребенка купили подушку junior. Она супер мягкая и комфортная. Сынок остался доволен. За подушками для себя тоже придем обязательно. Выбор огромный на любой вкус.

Юлия
27 февраля 2024 в 23:44

После покукупки звонят спрашивают все ли хорошо, а после просят оставить отзыв.

1. Приятно что все же уточняют все ли понравилось, а главное как раз было несколько вопросов которые удачно решили.

2. Рассказали о скидке и кэшбеке. Пока ничего не нужно было, но еще и удачно скинули подушку, взяли фактически бесплатно.

Приятное общение, обслуживание, качесвенный товар, поэтому все же нашла время оставить отзыв.

Больше такого сервиса в Украине и все у нас будет хорошо!

Слава Украине!

Н. В.
25 февраля 2024 в 14:27

Хороша клієнтоорієнтованість, якісні ліжка. В магазині купила ліжко Ніколь. Дизайн ліжка чудовий, виготовлена з якісних матеріалів. Дуже дякую консультанту Катерині, допомогла підібрати чудову тканину до дизайну кімнати. Швидко виготовили та доставили ліжко.

Роман
23 февраля 2024 в 10:40

Придбав в магазині матрац ensyfresh. Якість матрацу відмінна, дуже комфортний. Доставили швидко та без затримок. Магазин рекомендую.

Альона
19 февраля 2024 в 20:37

Подобається мережа Bed4You. Замовляла матраци та подушки. Якість товару хороша, також сервіс високого рівня, продавці добре знають продукцію і взагалі можуть дати хороші поради щодо вибору, плюс ввічливе спілкування.

Стас
02 февраля 2024 в 12:48

Хороший магазин, великий вибір ортопедичних подушок. Продавець допомогла підібрати найкращу, підбирала індивідуально до моїх потреб.

Яна
28 января 2024 в 17:29

Придбала ліжко Ніколь, дизайн дуже крутий і якість на висоті. Приємно, що було в наявності в тканині яку я обрала, доставили швидко, і зібрали швидко та якісно. Консультант в магазині і працівники доставки профі, одразу сподобалося ввічливе спілкування. Дуже хороша клієнтоорієнтованість. Від покупки лише приємні враження!

Богдана
27 января 2024 в 17:29

Придбала в магазині безпружинний матрац іспанського виробництва та ортопедичні італійські подушки. Якістю задоволена і дуже зручно спати. Мене консультувала Валентина, рекомендую звертатися, допомогла підібрати для мене дуже хороші варіанти.

Орися
26 января 2024 в 17:10

Повторно навідалась в магазин bed4you. Вже мала досвід покупки в минулому році. Придбала ліжко Даллас та матрац меморі сільвер, мене повністю влаштовує якість, ліжко красиве і міцне, а матрац зручний по максимуму. Наразі замовила ліжка для дітей Гермес, матраци такі самі як і собі брали. Сервіс і далі на високому рівні, як завжди професійне обслуговування. Також приємно було скористатися своєю знижкою та бонусами. Буду вас рекомендувати друзям та знайомим.

Денис
23 января 2024 в 18:10

Достаточно хороший магазин, кроватей и матрасов много, выбрать есть из чего. Заказали кровать Фаина и матрас ensyfresh, выбором очень довольны, качество отличное, кровать радует глаз, матрас очень комфортный. Профессиональная служба доставки, у нас был сложный занос на второй этаж, ребята нашли способ и решили вопрос.

Вероніка
14 января 2024 в 19:41

Приємно здивована, що магазин, як виявилось, є біля мого дому на лівому березі в ТЦ "Skymall". В мережі Bed4you вже три роки як постійний клієнт. Купувала ліжка, матраци для себе та для дітей, їздили вибирати аж в другий кінець міста. А тут прийшли в кінотеатр і побачили магазин: результат) набрали собі та дітям подушок. Подобається, що можна полежати і повибирати саме те що потрібно. Рекомендую вашу мережу своїм знайомим, дійсно завжди хороший сервіс та якісна продукція.

Софія
10 января 2024 в 14:40

Частенько заходжу в магазин подивитися які новинки з'явилися, вже багатенько різного придбала для себе. Подобається якість товару та привітність продавців. Вибрати є з чого, підбирають індивідуально, тому що хотіла взяти малому подушку, але порадили, щоб краще прийшла з сином потестувати. Думала за одну, а сину підійшла зовсім інша подушка, доречі дуже вдала, малий спить на ній з задоволенням. Ще купувала дві ковдри (зима\літо) теж ніяких нарікань, дуже хороша. Постіль сподобалася виробництва Франції, тканина якісна, сшито максимально уважно та акуратно, красиві однотонні кольори.

Кравченко Аліна
09 января 2024 в 16:48

Можу рекомендувати цю мережу. Вже не вперше замовляю в них, подобається як якість продукції, так і відношення взагалі продавців до клієнта. Перший раз купувала ліжко та матрац для себе, цього разу вже замовляла ліжко для дитини. Відвідувала магазини в Форумі, Араксі та в Будинку меблів, всюди привітно консультували та рекомендували різні варіанти, враховуючи мої бажання. На жаль, не всі ліжка, які мені сподобалися на сайті були в одному магазині, але все одно тепер точно впевнена, що вибрала найкращий варіант. Усі замовлення доставили без затримок, працівники доставки теж професійні, все акуратно занесли, швидко та якісно зібрали ліжка. Також подобається, що надають додаткову знижку та капають бонуси за кожну покупку. Якщо виникне потреба, буду і надалі звертатися.

Оксана
07 января 2024 в 17:50

Відвідувала магазин, ще на початку грудня, магазин великий, багато ліжок та матрців. Пропонують полежати на матрацах, подушки можна потестувати. Продевець привітна, розбирається добре в матрацах, все показала та відповіла на мої запитання. Для себе підібрала ліжко Брістоль та матрац тірелакс. Дуже задоволена вибором, доставили без затримок, все акуратно занесли, ліжко зібрали швидко та якісно.

Сергій
27 декабря 2023 в 18:21

Обирали ліжко та матрац в ТЦ "Skymall". Задоволений якістю вибраного товару. Хороше, ввічливе обслуговування.

Аня
25 декабря 2023 в 20:13

Хороший магазин з сучасними ліжками. Відвідувала в Форумі, вибрати є з чого. Продавець все показує, звертає увагу на нюанси, за які я б не подумала спитати. Для себе обрала просто шикарне ліжко Тіна, дизайн крутий, якість теж на висоті.

Anchenko
20 декабря 2023 в 17:25

Задоволена, що вибрала ліжко та матрац в цій мережі. Ввічливе спілкування консультантів в інтернет-магазині. Підказали де що можна подивитися, в який салон ближче під'їхати, перевірили чи є ті ліжка в магазині, які мене цікавили. Зорієнтували по ціні і підібрали матраци індивідуально для мене. В магазині теж задоволена обслуговування, продавець чує що я хочу і пропонує з огляду до моїх побажань. Замовила все з наявності тому не знаю чи довго виготовлення займає часу, обіцяють за 6 тижнів. Мені ж все доставили в тиждень замовлення. Десь через два тижні повідомили, що в мене є постійна індивідуальна знижка, приємно. Рекомендую звертатися, підбирають і по бюджету і по побажанням. Пропонують продукцію хорошої якості.

Романюк Наталя
15 декабря 2023 в 16:23

Магазин в МЦ 4рум. Дуже великий вибір матраців та ліжок, зайшли в магазин Bedrooms одразу при вході, як виявилося є ще один з боку, там ще більший вибір, тут ми з чоловіком аж розгубилися, який матрац нам більше подобається, бо сподобалося одразу чотири матраци, кожен по своєму цікавий і на кожному комфортно.
Приємно здивована рівнем обслуговування під час консультації. Всі мої запитання були відповідно та чітко роз'яснені, нас консультувала Катерина, яка дуже добре розбирається в матрацах. Всю інформацію, яка нас цікавила додатково відправила на вайбер, так як одразу не змогли прийняти рішення. Сподобалось, що замовлення змогли оформити по телефону, і не потрібно було знову тратити час на поїздку в магазин.

Дмитро
28 ноября 2023 в 17:16

Салон гарний, обслуговування ввічливе, великий асортимент, товар якісний. Ліжко та матрац нам доставили вчасно.

Добавить отзыв