UAOTZYV.COM

Beauty Space by Kovalska

Адрес Київ, вулиця Тираспольська, 52
Метро Сирець 1.26км
Телефон +380 (95) 588-24-15
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.instagram.com/beauty.space.by.kovalska
Рубрики Салон красоты, Студия коррекции бровей, Салон по уходу за ресницами, Парикмахерская, Маникюр и педикюр
Оценка 4.8 44 отзыва
Похожие компании в категории
Салон Красоты Medeya Beauty — вул. Сергія Данченка, 32
Mimoza Beauty Studio — вулиця Черняховського, 1/19
Бріолін — вул. Родини Глаголєвих, 12
The BLONDE — вулиця Василя Стуса, 7

Beauty Space by Kovalska отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Oленька
10 февраля 2024 в 10:48

Дуже люблю цю студію! Завжди привітний колектив, гарне виконання манікюру, стрижок, можна зробити брови:) та смачна кава! Дякую за Ваш сервіс, мені Вас порадила подруга і я дуже задоволена цією рекомендацією

Саша
05 февраля 2024 в 15:38

Подобається: що навіть за відсутності улюбленого майстра, якість отриманих послуг від іншого - буде такою самою. Дівчата вчаться одна у одної, та приводять якість послуг до стандарту. Мова і про манікюр, і педікюр і зачіску і брови. Охайний та приємний інтер’єр, особлива увага до стерильності.
Разом з послугою запропонують каву та чай на вибір.
Ціна: відповідає якості, тому вище ніж у салонах поряд- порівнювала, і повернулася у цей салон.
Мінус: не пропонують шампанське, бо не на часі.

Анна
05 февраля 2024 в 14:32

Скільки перепробувала різних салонів, і ось нарешті! Манікюр завжди ідеально! Завжди йдуть на зустріч, усміхнені адміністратори, тепла атмосфера. Якість манікюру ідеальна, була у різних майстрів і не причепитися

Оксана
05 февраля 2024 в 11:06

Хочу відмітити чудову роботу неіл майстра Вікторії - завжди уважна, турботлива та переживає за результат!

Liliia
17 января 2024 в 8:45

Дуже крутий простір краси, ходжу не один рік, завжди привітні адміністратори, гарні та професійні майстри. Завжди рекомендую друзям)

Даша
22 ноября 2023 в 23:59

Чудовий салон!
Дуже уважні дівчата, комфортна зона очікування та напої
Brow master Валентина - майстер своєї справи. ЗАВЖДИ все ідеально. Єдиний майстер, роботою якого задоволена на 100 %

Лена
22 ноября 2023 в 4:31

Була в студії на стрижці, виконанням послуги залишилась дуже задоволена. Майстер виконала стрижку згідно моїх побажань та навіть краще

Vitalii
10 ноября 2023 в 13:46

Робив гігієнічний манікюр у Ольги, лишився дуже задоволений, уважний майстер, атмосфера класна. Рекомендую

Яна
17 марта 2023 в 23:59

Салон шукав майстра, я відгукнулась на вакансію.
Місяць не могли домовитись про співбесіду. Що умови, що сама вакансія постійно в розмові змінювались. Дата та час переносились. Будь-який інший майстер вже б відмовився від такого балагану.
Таки, нарешті, домовились.
Було проговорено, що спочатку буде розмова з директором, мені запропонують умови, все детально розкажуть.
Потім, якщо мені все підійде, я роблю одну модель на їх матеріалах, а потім іншу модель на своїх.
Прийшла на співбесіду.
Мені одразу посадили модель (їх співробітницю), ніякої співбесіди не було.
Я відпрацювала. Потім дали референс для наступної роботи, який взагалі не з «цієї опери» і запитали: скільки часу треба для такої роботи?
Відповіла, що 2-3 години.
Мені сказали: у вас 1 година 10 хвилин. Я одразу попередила, що за цей час цю роботу неможливо виконати.
Почала робити вже на своїх матеріалах. Виконала. Взагалі не мала розуміння хто є хто, бо підходили різні дівчата з самого салону та «оцінювали». Ніхто навіть не представлявся.
Потім сказали збирати речі і підійти «поговорити». Я зібралась, підходжу, а мені кажуть:
«Вибачте, зараз у нас вже нарада. Йдіть додому. Вам запишуть голосовим повідомленням потім або в Вайбер, або в Телеграм»

Женя
21 ноября 2021 в 7:22

Чудовий б‘юті простір! Чисто, затишно, професійно! Прекрасний персонал. Майстер манікюру Анастасія - дійсно ТОП! Робить просто ідеальний манікюр та покриття! Майстер перукар Аня знає свою справу та якісно виконує роботу!
Єдиний нюанс. Двічі потрапляла до майстра Ані (манікюр, педикюр) абсолютно не задоволена якістю наданої послуги. Після педикюру були порізи на трьох пальцях (хоча озвучила вона, що порізала лише один) ; манікюр: не вклалась у таймінг, постійно стирала, потім наносила покриття, при чому не однорідно, відступаючи від кутикули.

Женя
19 октября 2021 в 6:19

Салоном просто супер-довольна! Замечательные мастера, ответственные и милые админы, прекрасное качество услуг маникюры, педикюры, стрижки - все делала и все понравилось

Женя
18 октября 2021 в 15:12

Профессиональные мастера, приветливый коллектив, качественная работа!
Всегда довольна результатом, маникюр/ педикюр/ макияж

Женя
18 октября 2021 в 12:33

Була дуже приємно здивована!) Міняти майстра завжди страшно, але все пройшло прекрасно) Обслуговування було на висоті, кваліфіковані дівчата та дууууже приємний сервіс!) Буду ходити ще та радити іншим

Женя
14 октября 2021 в 8:19

Являюсь постоянным клиентом Beauty Space почти год. Это место - любовь, без преувеличения ️ Атмосфера, качество всех услуг - Отдельное спасибо девочкам за их профессионализм и тёплое отношение. Надеюсь, в скором времени это будет не отдельный салон, а целая сеть?

Саша
08 октября 2021 в 20:42

Врятували мене через брак часу. Знайшли віконце, і зробили все дуже добре. І головне професійно. Приємна обстановка. Вічливий персонал

Юлия
08 октября 2021 в 15:04

Большое спасибо девочкам. Маникюр, педикюр, ламинирование ресниц -всегда супер! Приятно идти в салон, зная, что все будет на самом высоком уровне. Отдельно отмечу стерилизацию инструмента и чистоту в салоне. Спасибо) и так держать и дальше)

Дарья
08 октября 2021 в 4:02

Я искренне могу рекомендовать этот салон в услуге маникюра! Искала салон возле дома! 7 августа первый раз обратилась к ним: гигиеничный маникюр и покрытие. В итоге я смогла попасть только сегодня (4 сентября!) Конечно так не нужно делать, ведь ногти очень отросли, но помимо того, что они отрасли с ними больше ничего не произошло! (несколько сколов в последние дни)! Мастера внимательны, гигиеничный маникюр выполняют скрупулёзно! Выдержаны все нормы безопасности! А ещё угощают вкусным чаем / кофе и даже шампанское!

Саша
05 октября 2021 в 9:11

Прекрасное, уютное место, где можно отдохнуть параллельно получая большой спектр услуг. Девочки - большие мастера своего дела: всегда подскажут, расскажут и качественно все сделают. Очень рекомендую!

Алиса
03 октября 2021 в 6:36

Прекрасное место и замечательный персонал) Маленький рай для девушек. Спасибо за качественную покраску и полезные советы! Чисто, комфортно, вежливые и приветливые девушки. Помогут, подскажут, угостят вкусным кофе

Таня
02 октября 2021 в 18:43

Регулярно фарбую брови в цьому закладі. Дівчата, які роблять цю процедуру класні, старанні, ввічливі

Добавить отзыв