UAOTZYV.COM

Barbershop LUMBERJACK

Адрес Київ, вулиця Вишгородська, 32/2
Телефон +380 (67) 333-98-71
Часы работы 10:00-21:00
Сайт lumberjack.style/lumberjack-barberhouse-vinogradar
Рубрики Мужская парикмахерская, Салон красоты
Оценка 3.9 36 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Barbershop LUMBERJACK — 19, вулиця Оболонська Набережна
Barbershop LUMBERJACK — вулиця Нижній Вал, 15
Lumberjack — вулиця Олександри Екстер, 13
Barbershop LUMBERJACK — бул. Миколи Міхновського, 21
Похожие компании в категории
Салон красоты el Studio — 19 3 корпус, фасад, вул. Левка Лук'яненка (Тимошенка, будинку
Белая борода — пр-т Володимира Івасюка, 24, помещение, 228, корпус, 11
Азалия — вулиця Вишгородська, 33/1
GC BARBERSHOP — Оболонський просп., 12

Barbershop LUMBERJACK отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Night
22 октября 2023 в 20:23

Чудовий сервіс. Вся команда гуртом працювала для того, щоб я пішов з гарними враженнями. Мета досягнута. Щиро дякую за вашу роботу. Це точно +1 до постійного клієнта

Саша
29 сентября 2023 в 8:04

Мені замість стрижки зробили укладання волосся та сказали, що так красиво. Коли прийшов мене запитали, як мене стригти. Сказав, що збоку машинкою, а на вершині ножицями. Коротше, пів години мені голили потилицю та віскі, а волосся на верху загорнули на бік, залишивши проділ на лівій стороні. Вийшла, як «мама до школи розчесала». Перш ніж сідає у крісло до перукаря – подивіться, що в нього самого на голові.
Довелося переробляти

Лазаренко
25 сентября 2023 в 9:30

Мені все сподобалося, зробили все обережно, швидко і якісно. До топ барбера Максима прийду ще

Макс
15 сентября 2023 в 15:03

Вперше був в подібному закладі, але не думав що біля метро за 100 гривень пострижуть краще чим тут за 600. Більше не прийду.

Максим
15 сентября 2023 в 2:37

Сподобалось майже все, і обслуговування і сервіс, і навіть те що коли молодший спеціаліст зробив маленьку помилку, наступного дня це виправили.
Контролюйте своїх робітників і у вас все вийде. Не штафуйте їх, вони вчаться, повага таким робітникам, хай удосконалюються і все буде Україна.
Мій рекомендась'ен.

F F
31 августа 2023 в 21:56

Такс, ну з чого почати
Перше, що різало слух - ціна - 850 грн на виноградарі за підстригтися налисо під машинку і борода

З налисо під машинку якось відразу не залагодилося, напевно був тупий шейвер, чи що

З бородою справи були кращі
Але потім майстер намагався зарізати мене тим же тупим шейвером, намагаючись зголити бороду на шиї.

У закладі смердить туалетом
Та й сам туалет такий, ніби до нього ще з комуналки люди ходять, яка по сусідству

І ось повертаючись до першого питання - питання ціни, яка дорожча ніж у центрі міста в барбершопах, де все на порядок вище

Лариса
03 июля 2023 в 10:23

Була на локації Віноградарь, на Вишгородська 32/2
Дуже гарне місце, чистота та порядок. Зустріла адмін Вера, запропонувала напої і мені і онуку. Чекати було приємно поки майстер робив красоту моїй дитині. Майстер Максим- так тримати. Дуже вдячна. Всім рекомендую цей заклад.

Андрей
23 мая 2023 в 8:48

Чудовий Барбершоп, чоловіки які працюють просто майстри своєї справи. Барбер Дмитро досить швидко, а головне якісно виконав стрижку, з жартами та в домашній атмосфері. Всім РЕКОМЕНДУЮ!

Дмитрий
25 июня 2022 в 14:23

Отже, як виявилось, на даній локації, менеджери разом з барберами, грубо кажучи, «мутяться» на клієнтах, за рахунок знижки -20% (яка зараховується у разі регулярного відвідування барбера - раз в 21 день), у нас був комплекс 800грн, перший візит, звичайно оплатили за повною вартістю, на наступний візит нарахували 160 балів, тобто мінус -160грн) відвідали на 20 день, тобіш знижка актуальна, оплатили знову 800грн за комплекс, ми поцікавились чому так, нас пояснили, що знижка накопичувальна із 5 разу ці бали будуть активні, вперше це чую!
але оплатили, звичайно, якщо такі правила, можливо ми невірно зрозуміли.

…. Вишенькою на торті був чек, який отримали на пошту на суму 640грн
і в цьому чеку знижку врахували і ми ніби то заплатили 640грн

наступного дня, зателефонували менеджеру прояснити ситуацію, менеджер Діана відповіла, що це, мабуть, помилка…уявляєте яка прикрість?

помилка в тому, що оплатили картою суму 800грн, а не 640грн, при тому, що одразу запитали чому не 640грн, а нам розповіли казочку
а чек отримали на 640грн

совпадение?
не думаю!

щодо повернення коштів, адміністратор уже писала зі свого особистого телефону, 160грн повернули, ще й запитала, чи зможемо підійти самі їх забрати?
ну, це вже смішно.

максимально неприємно, сенс цієї ситуації у відношенні і совісті, не в коштах

а з відношенням теж дабл трабл, на жаль (
за рецепцією барбери з адміністратором обговорюють гостів, обговорють все на світі, голосно, не зважаючи на гостей, що очікують біля них на диванчику,

керівництво Lumberjack, такі робітники потягнуть Вас вниз, бо сервіс перш за все це про людей!

шкода!

Елена
17 марта 2022 в 5:41

Приятный персонал! Ребята работают классно, качественно! Супер! Спасибо Дмитрию! Ребёнок и я остались в восторге! Будем сотрудничать!

Алексей
05 марта 2022 в 1:01

Записался на 14.30 (Компекс) в итоге пришлось ждать полчаса, чтобы начали меня стричь. Парикмахер обжог мне голову феном. Вроде и постригли неплохо, но я всегда считал, что барбершоп - это не парикмахерская на углу, а здесь получается что я ошибался. Хотя я не первый раз стригусь именно в этом месте, но для себя решил, что сегодня это было в последний раз.

користувач
07 февраля 2022 в 3:56

Благодарим за идеальную работу, уютную и всегда гостеприимную атмосферу и очень вкусный какао С Новым годом!

Андрей
31 января 2022 в 10:41

Рекомендую всем барбера Юрия Воха. Специалист с большой буквы, учитывает ваш пожелания и предложения. Вежливый, ненавязчивый.

Саша
27 декабря 2021 в 9:45

Сегодня делали стрижку сыну. Остались в восторге! Так по мастерски! Просто кайф! И место очень классное, так атмосферно, приятные люди! Очень рекомендую!

Дмитрий
02 декабря 2021 в 4:20

Хорошее место. В целом рекомендую! Но есть моменты:
Сегодня впервые не доволен!
Стриг стажёр! В конце стрижка оказалась на 100 грн дороже чем озвучили! Так же можно было посмотреть у кого я раньше стригся и предупредить, что этот специалист не такого уровня!
Думал Lumberjack дорожит постоянными клиентами.
Спасибо

Артем
25 октября 2021 в 7:31

Очень понравилось. Отличный барбер Юрий. Классно и легко поговорили. Сразу спросил за наличие родинок. Предложил напитки. И спасибо за бонус)

Феликс
11 октября 2021 в 11:45

Стригся с сыном одновременно у разных мастеров. Своей стрижкой (Салим Бухаджа) в целом доволен (медленно, скрупулёзно и аккуратно), но вот по затылку сына (старший барбер Александр) прошлись машинкой прямо по коже до крови, оставив полосатый след от инструмента. Ни извинений, ни слова о компенсации от старшего Барбера (неаккуратность как для ученика). Мало того, цену по факту нам назвали больше, чем на записи, хоть и уточнили возраст ребенка (12 лет)

користувач
03 октября 2021 в 4:45

Честно говоря, впервые посетил Барбер шоп, т. к. Не часто бываю в центре, а если бываю, то не для таких процедур). Живу на Ветряных горах. Увидел парня с красивой бородой и стрижкой, на нем футболка с логотипом салона и через день наведался туда. Я почему-то думал, что такие заведения только в центре есть. Этим парнем, с красивой бородой, оказался старший мастер Саша, ему отдельное спасибо. Я к нему и записался. Остался доволен, мне понравилось. Коллектив молодой, все красавчики и красавица. Интерьер тоже хорош. Всё понравилось, особенно работа старшего мастера. Всех благ. Рустам

Александр
27 сентября 2021 в 13:56

Изначально запись была к одному мастеру - стриг другой мастер
500 грн за вежливость и 20 минут стрижки "по-быстрому, ибо скоро придёт другой клиент" меня не устроили

користувач
09 сентября 2021 в 19:06

Все супер. Запропонували що можливо зробити з бородою. Як на мене зробили більше ніж обговорювали.

Добавить отзыв