UAOTZYV.COM

Балконы и Окна / Вікна REHAU

Адрес Київ, вулиця Автозаводська, 83
Метро Мінська 3.13км
Телефон +380 (68) 361-93-59
Часы работы 10:00-18:00
Сайт balkony-vikna.kyiv.ua
Рубрики Установка окон, Пластиковые окна
Оценка 4.7 36 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
САВ — Скляренко, вулиця Семена Скляренка, 5
АЛЬТА ОКНА — просп. Степана Бандери, 24В
Сонячні Вікна — просп. Володимира Івасюка12ГК1
Профи Сервис — вулиця Автозаводська, 86, 29

Балконы и Окна / Вікна REHAU отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
04 февраля 2024 в 9:37

Вирішили ми з чоловіком замінити балконний блок. Шукали серед авторизованих партнерів REHAU. Зупинилися на "Балкони та вікна" про що ні секунди не по жалкували! Починаючи від консультації менеджера Ірини, яка дуже професійно підказувала та радила найкращі і найоптимальніші варіанти по нашому запиту, швидко все пророховувала та весь час була на зв'язку. Майстер Олексій на заміри приїхав швидко, при замірах зробив багато цінних зауважень та рекомендацій, яких ми таки дотрималися. Плюсом було, що заміри і встановлення робила одна людина. Договір ми підписали 06.02, а вже 15.02 до нас приїхала наша конструкція і відбувся демонтаж старого і встановлення нового балконного блоку. Щиро вдячні Олексію за його вправну і професійну роботу! Все зібрано і встановлено як треба, були дотримані всі технологічні вимоги. Ми дуже задоволені обслуговуванням, якістю виробів і кінцевим результатом. Віримо, що наш балкон прослужить не один десяток років, бо ми довірилися професіоналам.
Однозначно рекомендуємо "Балкони та вікна"!

Andriy
21 декабря 2023 в 21:03

Замовляв вікна цієї осені в даної компанії.
Менеджер Ірина допомогла визначитись з конфігурацією вікон і надала вичерпну консультацію.
Вікна виготовили і провели монтаж в зазначений в договорі термін. Якістю вікон і робіт я лишився задоволений. Також вдячний за поради від монтажників стосовно того, які роботи можна провести додатково для покращення енергоефективності констукцій.

Доповнення (оригінальний відгук було залишено 2 роки тому) :
Хочу відзначити, що компанія також виконує свої гарантійні зобов'язання.
Цієї осені виявили тріщини на двох віконних рамах. Компанія за свій рахунок замінила дефектні рами на нові в стислі терміни. Монтажні і демонтажні роботи проведено якісно і охайно.

Марина
12 декабря 2023 в 17:06

Дуже справний майстер, все зроблено швидко і якісно.
І менеджер, і майстер спокійно і з розумінням відповідали на всі питання, все пояснювали. В процесі були внесені зміни в план роботи - все нормально і товарисько сприймалося. І мали можливість зв'язку з майстром і менеджером весь час
Розрахунки, сплата - все зручно.
Ціна відповідає якості!
Дуже задоволена тим, що звернулась до фірми!

Ника
04 ноября 2023 в 9:05

Ми замовляли підвіконня. Самі підвіконня хороші, знайшли підходящі під наші потреби. Але ми залишились незадоволеними послугою монтажу цих підвіконь. Майстер встановив їх з щілинами. На зауваження мого чоловіка з приводу цього він тільки казав, що краще встановити неможливо і що ми маємо використати герметик, щоб ці щілини не пропускали повітря і їх не було помітно. Чоловік був готовий не приймати роботу, але майстер сказав, що він же не буде переробляти. Ми заплатили гроші іншому майстру, який виправляв роботу. Чомусь не можу завантажити сюди фото, якщо треба, вишлю по запиту

Женя
30 октября 2023 в 20:41

Звертаємося до цієї компанії вже не перший раз, бо це професіонали свого діла! Дівчата менеджери кваліфіковані і радо допоможуть обрати бажане. Хлопці роблять монтаж якісно і філігранно! Особлива подяка Ірині, яка допомогла у виборі вікон і координувала весь процес виконання роботи!

Ad As
30 октября 2023 в 17:20

Уже більше року стоять двері рехау 70 ніяких зауважень нема. Зроблені так як повинні. Один недолік на фірмі менеджери розмовляють на мові окупанта

Oleksii
28 октября 2023 в 9:09

Професійні майстри. Підготування балкону і встановлення пакету зайняло 2 дні. Роботу зробили добре. Особа подяка менеджеру Ірині за консультацію по термінам виконання замовлення.

Vitalii
14 октября 2023 в 11:07

Під час перших масових ракетних обстрілів Києва у 2022 році і перших блекаутів постало питання максимального збереження тепла в квартирі за умови повної відсутності електрики та опалення, оскільки вікна від забудовника і якість їх встановлення залишали бажати кращого, коли біля вікна можна було відчути як свище вітер з вулиці.
Складність ситуації полягала в тому, що це фактично два величезних вікна, які знаходяться на куті будинку, тож хотілось нарешті отримати вікна, які дійсно можуть зберігати тепло, а не просто пропускати світло і холодний вітер з вулиці.
Після короткого вивчення можливих пропозицій мій вибір пав на компанію "Балкони та Вікна", про що я потім жодного разу не пошкодував. Компанія в обумовлені терміни виговила і нарешті поставила нормальні вікна в мою кімнату.
Різниця після якісного монтажу одного із найкращих класу вікон REHAU була відчутна одразу, вітер з вулиці перестав шуміти, звукоізоляція стала на порядок краще і що важливо під час монтажу було збережене моє оригінальне кам'яне підвіконня, різниця також стала відчутна просто від того, наскільки простіше і легше стало відкривати вікна за допомогою більш якісної фурнітури.
Тому однозначно рекомендую встановлення вікон REHAU у компанії "Балкони та Вікна".

Владислав
11 октября 2023 в 23:09

Замовляв балконі двері та вікна на балкон. Сподобалось що проконсультували та допомогли зробити правильне рішення, бо балконі двері треба щоб відкривались на балкон і з вікнами на балкон теж не все просто було. Сподобалось що не намагались продати найдорожче, а орієнтувались на мій запит. З попередніх ремонтів інші компанії робили просто як я сказав, ця ж компанія підказували як краще зробити, де можемо зекономити без втрати в якості.

Саша
30 августа 2023 в 3:03

Звернувся до компанії "Балкони та вікна"
Отримав професійну консультацію,
вчасно та якісно виконану роботу.
Результатом задоволений.

Саша
28 августа 2023 в 13:31

Відмінний досвід. Замовляли скління балкону та закривання ззовні бокового вікна однокімнатної квартири у серії будинку БПС-6, додатково просили замінити зламану ручку старого балконного блоку. Все було виконано на високому рівні - від замірів, розрахунків та внесення змін у макет за побажаннями до монтажу (хіба що антикішку хотілося б з металевим наповненням, а не з чорної ПВХ сітки, але цей момент не обговорювався, за замовчуванням встановлюється ПВХ). Спілкування з менеджером Оленою - окремий вид задоволення - уважна, ввічлива, професійна. Сергію та Андрію величезна подяка за злагоджені та професійні роботи з монтажу. Обов'язково звернемося ще за вікном. Дякуємо!

София
04 августа 2023 в 17:56

Дуже вдячна. Хочу відмітити менеджера Ірину, дуже уважна, компетентна в кожному питанні, професіонал своєї справи. Велика подяка майстру Олексію, за швидку та якісну роботу. Я задоволена працею співробітників компанії "Балкони та вікна", за адресою вулиця Автозаводська, 83, і в подальшому буду рекомендувати своїм знайомим.

Владлена
13 января 2022 в 17:28

Заказывали впервые окна и балконный блок в компании "Балконы и окна". Спасибо большое менеджеру Елене за профессионализм! Очень информативно и быстро проконсультировала, сделала расчеты по всем интересующим позициям. Заказывали теплые окна Rehau, соотношение цены и качества очень порадовали. Заказ выполнили вовремя, доставка так же была своевременной. В дополнении к окнам выбрали подоконник с ламинацией под дерево. Ещё раз спасибо! В дальнейшем планируем поменять остекление балкона и конечно обратимся в компанию "Балконы и окна".

Ксения
28 ноября 2021 в 3:55

Обратились с заказом окна для лоджии - ЖК Навигатор.
Консультация на 5+ (на все вопросы, а их было очень много, консультировала нас Алена, спасибо ей большое!)
Качество окна на 5+
Установка на 5+ (замерщики и они же и монтажники - профессионалы своего дела!).

користувач
19 ноября 2021 в 19:16

Заказывал замену одного Окна. Качество окон говорит само за себя, хотелось бы отметить работу монтажников. Ситуация была не ординарная ввиду того, что сохранялся существующий мраморный подоконник. Во время замеров мастер учёл мои пожелания, чтобы не наращивать откосы, оставить размеры существующих окон. Установщики реально проявили мастерство в своей работе. Большое спасибо.

Алекс
05 ноября 2021 в 10:21

Странный сервис. Написала первый раз, на сайте, общалась с Ириной, попросила просчитать окна, предложили 2 вида, 5-ти камерные и 3-х. Какие посчитать? Интересный вопрос для человека, который вообще не понимает в этом. Хорошо попросила просчитать 2-ва варианта. На что мне предложили самый ходовой, дороже, как я понимаю, пятикамерные окна. Сделали стандартный расчёт, на указаные размеры. До 18.00 успели) Ощущение, что мне писали разные люди. Получилось с работами на 2 окна - 26 400 грн. Пришлось подключать родствеников, которые занимаются строительством. Сразу возник вопрос, почему мне предложили пятикамерные на мою квартиру и к цене окон и работ. Утром попросила пересчитать на окна попроще, но на 16.20 никто не отписал. Отличный сервис!

користувач
18 апреля 2021 в 18:16

Доброго дня всем!
- Хочу поделиться своими впечатлениями от сотрудничества с компанией "Балконы - Окна" г. Киев. Был сделан заказ на вынос по подоконнику балконного остекления с установкой энергосберегающих стеклопакетов и элементов защиты от взлома.
- После обращения в компанию, сразу был направлен ко мне замерщик. Большой плюс, что выполняет замеры и в дальнейшем выполняет монтаж один и то же специалист. Отдельное слово про монтажника. Сергей высоко квалифицированный строитель с инженерных мышлением. Сразу были обговорены все варианты монтажа (и не стандартные тоже) и возможные нюансы. Очень важно, что ребята не навязывают свое мнение, а находят компромисные решения. Настоящий творческий подход. Это касается и гибкой ценовой политики. Всё вопросы решались быстро и без проволочек с мененджером Мариной.
- В итоге-получил:
- 1. Отличную конструкцию на балконе (вынос). За неделю после установки- уже проверено не погодой и дождями. Без замечений.
- 2. Приятные впечатления от общения и от работы специалистов.
- 3. Адекватную цену.
- Рекомендую всем компанию "Балконы - Окна" на Автозаводской 83. Это компания компетентный и знающих свое дело специалистов.
- Спасибо. Александр.

Jurka
31 марта 2021 в 12:15

Замовляв розсувні двері для виходу на терасу. В цілому якістю виконаних робіт задоволений. Хоча й були затримки у виконанні замовлення, але враховуючи карантини і локдауни, то їх важко було передбачити. Всі виявлені під час установки недоліки на конструкції пізніше були повністю виправлені компанією. Маю зазначити, що менеджер була постійно на зв'язку, щоб вирішити всі питання. Тому можу рекомендувати цю компанію, як орієнтовану на клієнта.

Maryna
23 марта 2021 в 10:55

Дуже задоволена послугами даної компанії. Відразу зрозуміло, що працюють справжні фахівці. Моє замовлення було опрацьовано вчасно та якісно. Дякую вам за працю.

Дарья
22 марта 2021 в 19:39

Все на высоком уровне, начиная с общения менеджера с клиентом. Ставили окно в детскую комнату на замену старому, деревянному окно. У кого такие еще есть, тот знает, что дует с малейшей щели и ощущение что окна в комнате и вовсе нет. После установки разница колоссальная - в комнате тепло, и, что не маловажно, совершенно не слышно балагана со двора. Установкой очень довольны - мастер пришел вовремя, все качественно сделано, будем при необходимости обращаться еще.

Добавить отзыв