UAOTZYV.COM

ᐉ Балкон под ключ Киев BalkonSky

Адрес Київ, вулиця Євгена Сверстюка, 19, оф. 316
Метро Лівобережна 0.49км
Телефон +380 (96) 233-05-15
Часы работы 08:00-21:00
Сайт balkon.kiev.ua
Рубрики Услуги по ремонту, Строительный рынок
Оценка 5 5 отзывов
Похожие компании в категории
Subaru service — вулиця Алматинська, 8
Кардан-Сервіс — вулиця Алматинська, 8
iLab-лаборатория ремонта — вулиця Андрія Малишка, 3/7
Ремонт кофемашин Saeco Кофе-сервис — вулиця Березняківська, 36А

ᐉ Балкон под ключ Киев BalkonSky отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Саша
08 августа 2023 в 15:01

Добридень! Дуже вдячний цій фірмі. Зробили балкон дуже якісно та в строки. Проконсультували з усіх питань. Якість балкона та роботи на висоті, а головне ціна дуже прийнятна. З вулиці балкон виглядає дуже припинено. Раджу всім звертатися до цієї компанії.

Umed
21 июня 2023 в 5:38

Вирішив встановити балкон у своєму будинку значить. Зупинився на BalkonSky. Професійно консультували, показавши всі необхідні матеріали та дизайнерські можливості. Хлопці швидко та якісно виконали замовлення у термін, і тепер балкон став одним із улюблених місць для відпочинку всієї моєї родини. Професіоналізм та якість роботи на висоті. Рекомендую їх усім, навіть галасливим сусідам) Коротше хто шукає надійну компанію з встановлення балкону вам сюди хлопці реально добре працюють

Женя
17 июня 2023 в 13:32

Я хочу поділитись своїм досвідом роботи з компанією BalkonSky. Мені потрібно було зробити балкон з нуля, і я вирішив звернутися до цієї компанії. Я був приємно вражений професіоналізмом та якістю роботи співробітників.

Компанія BalkonSky надала мені повний спектр послуг зі створення балкона під ключ у Києві. Вони запропонували безліч цікавих ідей для дизайну, а також допомогли вибрати матеріали, які найкраще підходять для мого балкона.

Я залишився дуже задоволеним результатом роботи. Мій балкон став не лише функціональним, а й красивим. Я отримав чудову якість за розумну ціну.

Крім того, я хотів би відзначити відмінний сервіс та оперативність роботи компанії. Співробітники завжди були на зв'язку та готові були відповісти на будь-які мої запитання.

Я рекомендую компанію BalkonSky всім, хто шукає надійного та професійного партнера для створення балкона під ключ у Києві. Дякую за чудову роботу!

хто
11 июня 2023 в 5:53

Вітаю. Нещодавно звернувся до цієї компанії. Я довго шукав компанії, які дешево і якісно виконують свою роботу.
До мене у квартиру приїхали майстри. Усі зробили швидко, добре. У балконі стало дуже затишно та добре. Дякую Вам за Вашу величезну роботу.

Сергей
07 июня 2023 в 11:20

Вирішив зробити балкон з нуля у своїй квартирі і вибрав вас, шукаючи доступну ціну та якість.
Ваші фахівці детально та зрозуміло розповіли мені про етапи робіт, врахували мої основні вимоги.
Майстри компанії приїхали та виконали роботи швидко та професійно. Результат перевершив очікування. Діти знають свою справу.
Дякую за їхню величезну працю та якісну роботу.

Добавить отзыв