UAOTZYV.COM

BabyPark отзывы

Адрес Київ, вулиця Вадима Гетьмана, 13
Метро Шулявська 0.51км
Телефон +380 (44) 290-88-38
Часы работы 10:00-19:00
Сайт www.babypark.ua
Рубрики Магазин товаров для новорожденных, Магазин детской мебели, Магазин мебели, Магазин игрушек, Магазин кресел-колясок
Оценка 3.8 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
BabyPark — просп. Степана Бандери, 8
BabyPark — вулиця Андрія Малишка, 3а
BabyPark — Дніпровська набережна, 26и
Похожие компании в категории
Kindo.Ua — вулиця Дегтярівська, 33б, оф. 3
Радужка — ул. Щербакова, 47 Рынок Нивки, 2 ряд, 39 павильон
Mybuy24.net интернет магазин — вулиця Саксаганського, 119

Магазин мебели BabyPark отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александра
17 сентября 2021 в 22:31

Стали постоянными клиентами! Покупали коляску, кроватку и сопутствующие товары!) консультанты - профессионалы, всегда грамотные рекомендации. Приятный сервис и доставка. Спасибо!

Мария
21 июля 2021 в 19:14

Были в двух магазинах (на Черновола и Гетьмана).
И с уверенностью могу сказать что это самый лучший сервис!
Таких консультантов ещё поискать нужно, ответят на все вопросы, всё покажут. Сразу видно что нет такого - «только бы продать»!

Хочется возвращаться к Вам ещё и ещё!

В Вайбере тоже можно получить ответ не дожидаясь по пол дня!

Рекомендую. И в дальнейшем только к Вам!

Саша
28 июня 2021 в 1:36

Чудовий вибір та сервіс! Особливо хочу відмітити продавця-консультанта Євгенія, який допоміг нам обрати автокрісло. Він не лише надзвичайно компетентний та чудово розуміється у тому що продає, але й одразу знайшов підхід до малюка, а тому покупка була приємною та вдалою.

Эдуард
17 июня 2021 в 5:34

Номер заказа, 100987. В понедельник был сделан заказ, оговорено время, сегодня после обеда был контрольный звонок, с уточнением указанного времени и подтверждением. В итоге имеем, никто не приехал, ребенок без подарка. Спасибо. И да, это уже не первый раз. Как минимум -1 клиент и от себя буду советовать покупать в другом месте.

Валерія
28 июня 2020 в 11:48

Однозначно можу порекомендувати всі магазини babypark. Завжди привітні продавці-консультанти і, принаймні в мене, не було ситуацій, коли щось запитуєш, а продавець-консультант не знає чи не може відповісти. Конкретно в цьому магазині, на Гетьмана, прийшли придивитися автокрісло, але ще не готові були купувати, про що одразу попередили продавців. Не зважаючи на це нам допомогли з вибором, всі крісла, які нам подобалися показували, ставили на стенд, показували як кріпиться, розкладається і у кожне крісло дозволили садити дитину, щоб зрозуміти, чи зручно в ньому буде. Очевидно, що при такому ставленні ми із задоволенням повернулися в цей магазин за кріслом, коли були готові його купувати. Дякую за гарну роботу і приємні спогади від покупок.

Юлия
29 мая 2020 в 23:11

Всем рекомендую консультанта Евгения. Отличный специалист, приятный человек, компетентный, отзывчивый, клиентоориентированный. Приятно, что даже при возникновении сложностей с заказом, не оставил один на один с проблемой, а был на связи и решил ее в кратчайшие сроки.

Олег
03 декабря 2019 в 17:30

Спасибо заместителю администратора Евгению за грамотные советы во время выбора автокресла. И цены магазина порадовали! Всё чётко и по делу.

Алла
22 ноября 2019 в 3:28

Покупали кресло. Специалист предложил много дополнительных аксессуаров, о которых мы не догадывались.

Vasyl
16 февраля 2019 в 9:45

Сервіс на 0.

Літом брали базу і крісло (Maxi Cosi), консультант на лівому березі все показав, допоміг поставити в машині, одним словом, супер.

Недавно база почала підглючувати - не завжди загоралася третя лампочка. Дзвоню, питаю, можна під'їхати на Шулявку, щоб хтось глянув, може щось зрушилося чи щось таке? ОК, приїжджайте. Приїхав, розказую, продавець одним оком глянув з відстані метра, "я не знаю". Питаю, є тут ще хтось, хто в кріслах розбирається? Він питає напарника "ти в кріслах розбираєшся? " - "Ні". І це люди які в магазині "консультують" і продають крісла.

Дали мені телефон сервісу. Майстер починає гратися в бюроктарію. "Привозьте зі всіма документами, здавайте на діагностику і сервіс, від трьох днів до двох тижнів". Кажу, в мене завтра довга поїздка, виглядає, що це невелика проблема, готовий заплатити, щоб подивилися швидше в чому справа. Ніяк.

OK. Приїхав додому, за 15 хв гуглення і експериментів розібрався в чому проблема.

Цікаво, коли сядуть батарейки в базі, теж треба буде здавати в сервіс до двох тижнів, чи повезе, і буде консультант, який знає, який болтик треба посередині під базою відкрутити, щоб все за 5 хв зробити?

Саша
26 ноября 2018 в 10:57

На сайте такую информацию не нашла, но в магазине говорят, что сборка мебели стоит 20% от цены товара. Много. Собранную мебель с витрины не доставляют.

Екатерина
20 ноября 2018 в 9:50

Персонал не зацікавлений в продажах, за 20 хв. Проведений в магазині ніхто не підійшов з продавців, не проконсультував, самій довелось просити показати певну марку, тикнули рукою без жодних пояснень характеристик. Сьогодні на Шулявці в районі 15.00.

Женя
17 ноября 2018 в 3:24

Хороший вибір дитячик аксесуарів та колясок. Трішки дорожче ніж в інтернет-магазинах, проте консультанти можуть допомогти вам знайте те що потрібно і все можна глянути вживу

Женя
06 ноября 2018 в 18:25

Магазин за площею хоч і не великий, але розташування товару зручне для огляду. Щодо працівників, то рівень знань про товар доволі високий. Люди знають що продають. Мені сподобалось!

Олександр
03 ноября 2018 в 22:46

Великий вибір, кваліфіковані співробітники допомогли вибрати автокрісло і проінструктували шодо використання. Задоволений покупкою і обслуговуванням

Владимир
31 октября 2018 в 21:36

Магазин з великим вибором якісних дитячих автокрісел, колясок та таке інше. Кваліфіковані консультанти. При покупці від 12к видається картка покупця зі знижками.

Сергей
27 октября 2018 в 4:19

Неплохой выбор детских автокресел и калясок. Компетентный персонал. Можно проверить как кресло становиться в машину.

Елена
22 октября 2018 в 19:19

Очень нравится именно этот магазин, в Киеве, замечательные консультанты, хороший выбор колясок и автокресел

Умка
17 октября 2018 в 6:39

По телефону менеджер конечно вообще грубиян. Так безразлично общается, как будто я у него денег заняла. Консультация-отвратительная.

Добавить отзыв