UAOTZYV.COM

Айкидо отзывы

Адрес Київ, вулиця Освіти, 3
Метро Вокзальна 2.34км
Телефон +380 (50) 295-62-98
Часы работы
понедельник18:00-20:00
вторник18:00-20:00
среда18:00-20:00
четверг18:00-20:00
пятница18:00-20:00
Сайт aikido.kiev.ua
Рубрики Школа айкидо, Спортивный зал
Оценка 4.1 9 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Клуб Айкидо Те-Гатана-Рю — бул. Тараса Шевченка, 54
Федерация Айкидо Йошинкан Украины — просп. Голосіївський, 23
Прикладное Айкидо в Киеве клуб Лазарь — вулиця Антона Цедіка, 18
Ассоциация Фундаментального Айкидо / Айкідо Kyiv Dojo — бул. Дружбы Народов, 4/6, бул. Миколи Міхновського, 32 а
Похожие компании в категории
ГУРУ Студия — Берестейський просп., 44
Український Центр Реального Айкідо — вулиця Олександра Кониського, 3/9

Школа айкидо Айкидо отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
НаХок
15 марта 2022 в 0:02

Син ходить на Айкидо уже багато років. Головне, йому подобається. І для ф звичного розвитком корисно, і навички можуть згодитись у житті.

Саша
04 августа 2021 в 3:54

Хороший зал, профессиональный тренер. Главное что, ребёнок ходит с удовольствием. Хотя до этого перепробовали кучу секций. Тренеру Ивану Николаевичу отдельное спасибо за подход к каждому ребёнку.

Саша
09 июля 2021 в 7:52

Секцию дети посещают не первый год. В любую погоду идут тренироваться с удовольствием. Индивидуальный подход тренера к ребёнку. Благодаря тренировкам, каждый ребенок, стал более дисциплинированным, физически развитым и уверенным в своей ловкости и координации. Дети после тренировки уставшие, но довольные.

Анна
19 мая 2021 в 19:56

Секцію діти відвідують не перший рік. У будь-яку погоду йдуть тренуватися із задоволенням. Індивідуальний підхід тренера до дитини. Завдяки тренуванням, кожна дитина стала більш дисциплінованою, фізично розвиненою і впевненою у своїй спритності та координації. Діти після тренування втомлені, але задоволені.

Юля
17 мая 2021 в 6:04

Гарна зала, професійний тренер. Головне, що дитина ходить із задоволенням. Хоча до цього перепробували купу секцій. Тренеру Івану Миколайовичу окреме спасибі за підхід до кожної дитини.

Сергей
06 апреля 2021 в 17:37

Если вы и вправду хотите, чтобы ваш ребенок чему то научился, то проходите мимо этого места. Ребенок проходил 7 месяцев и толку ноль. Даже не научился элементарному: отжиманию от пола, подтягиванию и т. П, о приемах самообороны и вовсе не слышал. Тут просто люди зарабатывают деньги на ваших детях и все. Целые тренировки сводились к беганью по кругу и киданию мячика в друг друга и на этом все. Когда тренеру сказали что больше не будем ходить на тренировки, он даже не поинтересовался в чем причина нашего ухода. Ему просто все равно. Так что думайте.

Сергей
17 марта 2021 в 20:32

Якщо ви й справді хочете, щоб ваша дитина чомусь навчилася, то проходьте повз це місце. Дитина проходила 7 місяців і користь нуль. Навіть не навчився елементарного: віджимання від підлоги, підтягування тощо, про прийоми самооборони і не чув. Тут люди заробляють гроші на ваших дітях і все. Цілі тренування зводилися до бігання по колу та кидання м'ячика в один одного і на цьому все. Коли тренеру сказали, що більше не ходитимемо на тренування, він навіть не поцікавився в чому причина нашого відходу. Йому просто все одно. Так що думайте.

Андрій
02 января 2021 в 0:08

Я займаюся айкідо вже восьмий рік. Ми вчимо страховки з самого початку. Секція поділяється на три групи. Перша група дитяча для дітей віком від приблизно чотирьох років до шести, семи років. Друга група
від семи до десяти років. А третя група для дітей віком по старших. А ще перевдягальння велика і чиста і в ній є фен.

Коля
01 декабря 2020 в 15:19

Вже майже восьмий рік займаюся айкідо тут. Усе подобається. На тренуваннях велика увага приділяється страховкам. Це робиться щоб вразі падіння дитина не травмувалась. Тут вчать постояти за себе навіть проти кривдників, які старші або більші. В айкідо немає ударів ногами, більший акцент робиться на больові та кидки. Інколи ми граємо в ігри, що тренують швидкість, реакцію та увагу.

Добавить отзыв