UAOTZYV.COM

AXEL Clinic

Адрес Київ, пер. Политехнический 31, вулиця Боткіна, 4
Метро Політехнічний інститут 0.4км
Телефон +380 (44) 344-80-39
Часы работы 09:00-20:00
Сайт axel.clinic
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 4.6 18 отзывов
Похожие компании в категории
Аура — Назаровская, 7Б
Клиника Оксфорд Медикал — вулиця Глибочицька, 40х
Гармония — вулиця Миколи Пимоненка, 8
GRACE — Пластическая Хирургия — вулиця Багговутівська, 14

AXEL Clinic отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Светлана
18 января 2024 в 6:49

Потрапила до клініки ALEX Clinic випадково, прочитавши тільки відгуки. Першим візитом була задоволена: клініка має сучасне обладнання, привітний та саме головне кваліфікований персонал, який порадить вам правильну процедуру. Лікуюсь у лікаря Лесовської С. Г. -кваліфікована, чуйна, привітна людина та саме головне вже після другої процедури (смас ліфтинг та лазерна корекція) я відчула дуже значне покращення, результат приємно вразив (потрапила я до клініки з діагнозом- пролапс ст. Органів). Дуже рекомендую лікаря та клініку.

Виолетта
17 января 2024 в 8:44

Хочу залишити відгук про лікаря-гінеколога Світлану Лісовську. Записалася на консультацію щодо операції лазерної лабіопластики. На прийомі лікар ставила питання, які абсолютно не стосуються операції, скільки статевих партнерів було, у скільки років втратила цноту. Я прийшла з молодим чоловіком, який чекав на рецепшені, лікар залишила свої коментарі щодо його зовнішності, запитала мене за інтимне життя з молодим чоловіком, я сказала, що з ним ще нічого не було, на що лікарка відповіла: «Як це? Таке буває? ". На прийомі лікар взяла мазок, сказавши, що це необхідні аналізи перед операцією (як виявилося, абсолютно непотрібні, це підтвердили двоє інших кваліфікованих фахівців), не уточнивши, що за аналіз доведеться додатково заплатити (прийом коштував 1200 грн, в результаті я віддала 2000). Задаючи питання про саму операцію, про ускладнення, лікар не могла дати точних відповідей, кажуть, що так, шви можуть розійтися і це не через її непрофесіоналізм, а через те, що пацієнтки її не дотримувалися належного догляду після операції. Я запитала, чи не повернеться результат у колишню форму після пологів, на що мені лікар відповіла: «Ви так питаєте, ніби зараз вагітні». Закінчивши прийом, лікар вручила мені листок з моїми даними, де було написано, що "проведено пальпацію живота, щитовидної залози, лімфовузлів, молочних залоз", але на прийомі цього проведено не було. Коли я зробила зауваження з приводу того, навіщо писати це, якщо цього не було, лікарка відповіла: «Ну, хочете, приберу це і віддам вам інший листок без цього». Також у лікаря є телеграм канал з результатами операцій, де, якщо наблизити фото, чітко видно використаний фотошоп. Через 2 дні прийшли результати аналізів, клініка мені їх не інтерпретувала і ніяк не прокоментувала, чи є якісь протипоказання, чи все нормально. Коли я попросила прокоментувати аналізи, мені відповіли, що для цього потрібен повторний прийом у лікаря, нічого не пояснивши, для чого це, природно, ще за один прийом потрібно витратити додаткові гроші. На що я відмовилася від цієї пропозиції. Надіславши результати аналізів іншому лікарю, всі вони були в нормі і не вимагали жодних додаткових обстежень та лікування. Дуже НЕ РЕКОМЕНДУЮ цю клініку та Світлану Лісовську, якщо хочете вберегти свій час, здоров'я та гроші.

Ирина
15 января 2024 в 18:04

Натрапила на клініку випадково, шукаючи хорошого дерматолога. Лікар надала розгорнуту консультацію та склала довідку з порадами для швидкого одужання.
В іншому місці був поставлений хибний діагноз та лікування, яке не давало результатів.

Алёна
17 декабря 2023 в 5:49

Дуже рада, що потрапила саме в цю клініку. Це вийшло спонтанно. Довгий час ігнорувала проблему на шкірі, все думала пройде сама по собі та саме у вихідний день загострилась ситуація. За допомогою док юа, обрала лікаря, можна сказати в сліпу, без рекомендацій від знайомих. І мені пощастило потрапити саме в Axel clinic. Приємна дівчина на ресепшн, клініка дуже гарна, охайно, а лікар, Терещенко Анна Юріівна, дуже швидко визначила проблему, зрозуміло пояснила та рекомендувала лікування. Вже майже тиждень триває лікування. Стан шкіри покращився, проблема уходить. Лікар небайдужа, уважна. Мені все сподобалось, при необхідності я пацієнт Axel clinic!

Татьяна
13 декабря 2023 в 13:04

Проходила консультацію в трихолога. Приємне спілкування, лікар все зрозуміло роз'яснює. Красивий інтерьєр і привітна атмосфера)

Аня
10 декабря 2023 в 5:28

Чудова клініка. Приємний та уважний персонал. Неймовірні лікарі. Завжди приємно відвідувати цю клініку

Ukraine
04 ноября 2023 в 15:19

Лозинська Анна Олександрівна-прекрасний лікар, вперше я зустріла такого уважного фахівця. Вислухає всі скарги, все детально пояснить та дасть зрозумілі рекомендації. У процесі лікування повністю супроводжує та допомагає скоректувати лікування. Я всім знайомим і родичам рекомендую тільки її. Клінника теж дуже сподобалася, сучасний, привітний і уважний персонал. Мінусів- немає. Тепер лише до вас. Також був прийом і в інших фахівців, що все пройшло на найвищому рівні.

Таня
30 октября 2023 в 21:53

Звернулася у клініку AXEL Clinic у вересні з проблемою варикозної хвороби нижніх кінцівок. Залишилась приємно вражена. Сучасна клініка з новітнім обладнанням. Привітний, уважний, душевний персонал. Домашня атмосфера. Особлива подяка лікарю Родіонову Олексію Сергійовичу. Рекомендую клініку. Експертний, професійний підхід.

Владимир
12 июля 2023 в 14:21

Проходив обстеження у лікаря Чащиної Наталії. Від клініки і лікаря залишилися тільки відмінні враження. Клініка справді 3 хвилини від метро, всередині все дуже чисто і надсучасно.

Це був мій перший візит до лікаря після якого я не вийшов з декількома листами назначень і інформацією про те, як все погано і як терміново треба щось лікувати. Мені все сподобалось.

Рекомендую Аксель Клінік!

Лиза
12 июля 2023 в 7:37

Прийшла з проблемною шкірою до Анни Лозинської. Була впевнена, що мені не можливо вилікувати шкіру повністю, але Анна просто чарівниця! Після першої консультації десь через місяць вже з'явився результат, а коли пройшло ще 2 місяці взагалі була у захваті? Зробила чистку, взагалі безболісно, результат супер. В кліниці дуже приємна атмосфера, всі дуже вічливі. Анна тільки подивившись на шкіру може сказати багато чого, це приємно здивувало. Також, максимальний комфорт для відвідувачів. Дякую!

Тамара
05 июля 2023 в 14:44

Подяка. Велика подяка лікарю-дерматологу Лозинськоі Анні Олександровні за професіоналізм, уважне та відповідальне ставлення до пацієнта, грамотні консультації, рекомендації та пошук швидких й якісних підходів до процесу лікування. Видаляла лазером папіломи, кератоми та невуси. На даний час займаємося пігментними плямами. Окремо хочу звернути увагу на клініку: приміщення комфортне, персонал ввічливий.

Ольга
18 июня 2023 в 12:49

Дуже погана комунікація в клініці як на рецепції так і у лікарів, візуальна подача клініки набагато вища ніж сервіс. Інтер'єр хороший.

Allex
22 февраля 2022 в 10:15

Хорошо что я нашел эту клинику, решил проблему, с которой обратился и обязательно обращусь еще. В этой клинике чувствуешь себя человеком.

Саша
20 февраля 2022 в 11:07

Хочу висловити величезну подяку лікарю-флебологу Августиновичу Івану Ігоревичу за проведення мініфлебектомії на гомілці. Операція пройшла легко та безболісно. Після закінчення я повернулась додому в той же день. На попередній консультації отримала від лікаря вичерпну інформацію про мій випадок протікання хвороби, методи лікування та подальшу профілактику. Впевненість, професіоналізм Івана Ігоревича та легкість спілкування з пацієнтом просто вселяє надію на позитивний результат! Іще раз величезне дякую лікарю та AXEL Clinic! Бажаю всім добра та здоров'я!

Оксана
08 февраля 2022 в 14:55

Була у гінеколога. Хороший лікар. В клініці приємний персонал, і атосфера Такими мають бути усі клініки) і ціни норм️

Елена
31 января 2022 в 6:07

Отличная клиника, новая - всё современное!
Профессионализм на высоте, персонал очень приветливый!
Спасибо, что Вы есть!
Буду вас рекомендовать!

Nata
02 января 2022 в 21:34

У подростка были бородавки на стопах, обратились к клинику, к Наталье Викторовне Чащиной, за две процедуры она нас вылечила полностью! За что мы ей очень благодарны! Рекомендуем клинику и нашего доктора!

Катерина
31 октября 2021 в 5:41

Обращались в клинику к флебологу Алексею Скриннику - очень рекомендую, профессионал! Помог маме экстренно даже в свой выходной вышел на работу! Отношение к пациентам, уровень клиники европейского образца!  Axel Clinic - очень рекомендую! Процветания Вам!

Добавить отзыв