UAOTZYV.COM

Автостекло Киев: продажа автостекла, замена лобового стекла. / СклоАвто

Адрес Київ, вулиця Івана Гонти, 1
Метро Шулявська 1.09км
Телефон +380 (93) 769-67-77
Часы работы
понедельник08:30-18:00
вторник08:30-18:00
среда08:30-18:00
четверг08:30-18:00
пятница08:30-17:00
Сайт www.stekloauto.kiev.ua
Рубрики Продажа стекла
Оценка 4.7 44 отзыва
Похожие компании в категории
Автостекла AGC Asahi Glass Bitstop - Kiev — просп. Степана Бандери, 10Б

Автостекло Киев: продажа автостекла, замена лобового стекла. / СклоАвто отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Віталий
09 октября 2023 в 8:57

Рекомендую. Поміняли скло без всяких нюансів, норм ціна як на саме скло так і на роботу.
Пройшло вже певно більш як пів року, як замінили - все ок.
Менеджер ввічливий. Вже і не помню на яку поступку мені пішли, але ще тоді пообіцяв собі написати хороший відгук про цю компанію.

Карина
12 сентября 2023 в 15:14

Дуже рекомендую даний сервіс, який щиро піклується про те, щоб ви лишилися максимально задоволеними, що б не трапилося та які б складнощі не виникли - перевірено на власному досвіді

Звернулася для заміни лобового скла на Toyota Corolla. Мене дуже якісно проконсультували та оперативно записали на послугу. Обрали китайського виробника, бо про нього були гарні відгуки.

Після швидкого та якісного встановлення нового скла помітила, що зображення по його периметру суттєво спотворюється, від чого при водінні починала боліти голова.

Одразу звернулася до хлопців зі своїми спостереженнями і була просто шокована рівнем клієнтоорієновності та зусиль, які вони прикладали, щоб вирішити мою проблему.

Вони підтвердили, що, скоріше за все, мені попався виробничий брак, швидко все задокументували, передали до постачальника і вже найближчими днями запросили мене на безкоштовну заміну браку (і навіть замовили 2 нових скла, щоб зменшити ймовірність повторення браку).

Таких відповідальних та свідомих бізнесів я ще ніколи не зустрічала. Щиро раджу даний сервіс всім, хто цікавиться!

Валентин
05 сентября 2023 в 23:46

Просто ТОП!
Шукав заміну лобового на Інфініті Ку50
Кругом пропонували тільки оригінал. Найдешевше з заміною виходило 37 тим.
Тут запропонували хоч і Китай, але дуже достойне скло навіть з фіолетовим відливом (типу атермальне).
І тепер ціна! Вніманіє! З заміною (яку провели блискуче і якісно) 6 тис! Карл! 6 тисяяяяч А не 37

Саша
30 августа 2023 в 11:13

Звернувся до даної компанії по заміні скла лобового на авто, проконсультували порекомендували Китайського виробника, кажуть ми з ним 13 років працюємо практично браку не буває все добре, ну думаю спробую і це була помилка!
Приїхав на вказаний час, залишив авто, по закінченню передзвонили можете забирати все чудово. Приїхав передивився здається все норм, виїхав і помітив з водійської сторони від стійки десь приблизно 7 см на рівні очей, точка зовсім практично не видна, АЛЕ коли їдеш і йде не рівність або поворот, розмиває десь на 1 см, і дуже відволікає, якби не має різкості, придивився це між двома склами є схоже повітря-тобто заводський брак! Передзвонив, сказали під'їжайте подивимось, приїхав робітник каже так менеджер поїхав вже додому, я кажу то може глянете на проблему, у відповідь я нічого не вирішую і навіщо воно мені треба, від такої відповіді був трохи шокований, але все ж таки подивився, каже я ні чого не бачу, потів все ж таки побачив і сфотографував. Каже а що ви хотіли від китайського скла, ну таке відчуття наче мені встановили ставили б/у і типу а чого ви чекали! Передзвонив менеджер сказав буду вирішувати питання, спробую вибити заміну по гарантії, але по практиці це не суттєвий брак і заміни скоріше не буду а буде скидка. На наступний день передзвонили і каже заміни не буде, зробили скидку 600 грн (хоча скло коштувало 4600 грн + 2000 робота по заміні) і від себе типу добавлю 200 грн з роботи, тобто із загальної суми 6600 скидка 800 грн.

Ось ще фото якості проклейки датчиків, фото нижче

МАКСИМАЛЬНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАНУ ОРГАНІЗАЦІЮ, ЯКЩО ТАК МОЖЛИВО ЇЇ НАЗВАТИ, ЯКЩО НЕ ХОЧЕТЕ ПРОБЛЕМ І ЗА СВОЇ КОШТИ ЗАМІНЮВАТИ НОВЕ СКЛО!

Denys
13 августа 2023 в 5:14

Дуже дякую Володимиру за клієнтоорієнтовність, оперативність та чудово виконану роботу. Без вагань рекомендую даних хлопців не тільки за їх професіональні, а також і за їх людські якості.

Евгений
23 июля 2023 в 0:36

Сервіс по наданню інформації зовсім ніякий. На повідомлення с запитаннями відповідають через дві години, при цьому виставляють винуватим самого клієнта. Не вважаю це за якісний сервіс, як вони себе описують. В за грубіянство в чаті, взагалі оцінка нуль!

Лена
05 июля 2023 в 21:20

Дуже гарний сервіс та приємне спілкування. Вирішили заміну скла дуже швидко та за помірні гроші.

Олександр
10 июня 2023 в 5:43

Дуже задоволений сервісом, чудовий підхід до роботи, з ранку заїхав, в обід забрав.
Рекомендую!

Dmtr
06 июня 2023 в 5:24

Хороші спеціалісти, замінили скло на авто з різними сенсорами. Під боксом стояв мерседес GLE, тому, можете довіряти авто будь якого класу.

Денис
30 апреля 2022 в 20:08

Міняв лобове скло. Окрема подяка Володимиру, допоміг підібрати скло, порекомендував якісне, розповів про плюси/мінуси всіх виробників, з якими вони працюють. Вже тиждень як замінив - політ нормальний, нарікань до роботи не маю.
Єдиний аспект, це те що ніхто мені не запропонував ніяких квитанцій/чеків/документів, про проведені роботи, як на більшості СТО роблять, але справедливості ради маю відмітити, що я і не запитав про них при розрахунку.
Загалом свою роботу хлопці знають і роблять її якісно. При нагоді буду рекомендувати.

Pavlo
21 апреля 2022 в 13:04

Молодці хлопці, приємно вражений. Пощастило, що я був першим, тому на всю роботу пішло біля 2 годин + 2 години на застигання полімеру. І приємно здивувала ціна послуги. Кортше, тверда "п'ятірка"!

Егор
20 апреля 2022 в 19:04

Два місяці назад міняв лобове скло на Camry 40, проблем зі склом не з'явилось. Все зробили швидко та якісно за помірну ціну.

Можу сміло рекомендувати.

denys27
21 января 2022 в 22:23

Це одні хлопці, які взялися привезти по адекватній ціні, скло з повним підігрівом. Правда їхало воно три тижні, але мене попереджали, і мені не горіло. Роботу зробили швидко та якісно, але негатив все ж таки залишився, бо старе скло не змогли зняти цілим, воно тріснуло при демонтажі. Таке буває, і від цього ніхто не застрахований.

Женя
19 января 2022 в 5:36

Спасибо Владимиру, установили ветровое стекло. Всё быстро, качественно. Договорились о времени визита и всё сделано в согласованное время. Рекомендую. Дата замены 29.10.21

Сергей
12 января 2022 в 10:00

Слова благодарности. Всё чётко и согласно договоре́нностям. Рекомендации однозначно. Менял лобовое на октавии А5.

Сергей
28 декабря 2021 в 10:53

Все сделали профессионально. Правды с первого раза не удалось подобрать стекло. Но на утро все получилось, да ещё сделали скидку. Все на пять.

Юра
19 декабря 2021 в 11:41

Приехал с проблемой: свист воздуха через панораму. Парень сделал все очень быстро и качественно, проблема решена) могу смело рекомендовать, отзывы не накрученные 100%. Сервис на высшем уровне, можете быть уверены что вас не обманут на деньги. Спасибо вам большое за работу!

Игорь
11 августа 2021 в 20:31

Спеціалісти скло замінили швидко. За це Респект. А от з поліровкою фар я б подумав та знайшов більш толковіше місце

Егор
03 августа 2021 в 1:03

Два місяці назад міняв лобове скло на Camry 40, проблем зі склом не з'явилось. Все зробили швидко та якісно за помірну ціну.

Можу сміло рекомендувати.

Юрій
02 июля 2021 в 1:36

Сервис супер, советую всем) Ребята веселый и что самое главное профессионалы своего дела) Сделали быстро и качественно) Результат превзошёл ожидания) Ехал с сервиса, думал что без стекла еду)

Добавить отзыв