UAOTZYV.COM

Автосервис Oiler Троещина

Адрес Київ, вул. Миколи Закревського, 18
Телефон +380 (44) 338-75-16
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт oiler.pro
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей, Магазин автозапчастей, Замена масла
Оценка 4.4 66 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Автосервис Oiler Лукьяновка — вулиця Нагірна, 47
Автосервис Oiler Печерск — вулиця Іоанна Павла II, 3
Автосервис Oiler Оболонь — вулиця Бережанська, 15
Автосервис Oiler Демеевка — просп. Валерія Лобановського, 119-Д
Похожие компании в категории
ГБО Сервис — вулиця Радунська, 3
Автотехникс — вулиця Миколи Закревського, 16
СТО Генстар Троєщина — вулиця Радосинська, 126
ТОВ Авто-Лайф — Крайня вул., 1

Автосервис Oiler Троещина отзывы

66
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Hellcat
18 декабря 2023 в 13:27

Обслуговування автівок дуже якісне, можна зробити запис на будь яку дату та на будь який час, можна також проконсультуватися с приводу авто.
Якщо є питання чи щось не зрозуміло без жодних проблем росказують та показують що за проблема, звідки вона та як її вирішити.
Також можна спостерігати за процессом як займаються вашою автівкою, можна підійти на беспечну відставь та поспілкуватися з майстром, задати питання які вас цікавлять.
Люди там дуже вічливі та приємні.
Також є кімната очікування та автомати з кавою, де можна росслабитися на диванчику та подивитися телевізор, чи підключитися до wifi та займатися своїми справами попиваючи кафу, пока ваше авто в процесі.
Є дуже багато послуг (на сайті вони всі відображзаються) це дуже зручно.
В цьому сервісі обслуговую 2 автівки вже більш ніж 2 роки, і поки що жодного разу не було ніяких проблем чи непорозумінь.

Sergii
17 ноября 2023 в 20:36

Хочу поділитися своїм досвідом обслуговування в цьому сто, взагалі подзвонив дізнався ціну-влаштувала. Дружина пригнала машину за годину їй озвучили x3. Передзвонив сам уточнити в чому справа менеджер пояснює це тим, що думали зробити так, а виходить не так, так у вас дебілів при записі запитав, що ціна така зробити це, а за фактом зробити це вдвічі дорожче.

Ольга
13 ноября 2023 в 15:59

Дуже подобається сервіс, всі спеціалісти в одному місці, швидко, не потрібно чекати, не треба мати специфічних знань щоб щось пояснити. Дякую

Viktoriia
10 ноября 2023 в 14:26

Ремонтувалась ще влітку - Рено Сценік. Всю роботу контролював менеджер Дмитро. Спочатку було важко усвідомити скільки виникло проблем внаслідок попередньої експлуатації автомобіля, але кожна робота фото- чи відео- фіксується та детально пояснюється в чому саме проблема. Всі поломані деталі по бажанні можуть віддати власнику, а можуть самостійно утилізувати. Завжди приємне спілкування. За місяць роботи із машиною проведене практично повне П. О. Дуже дякую.

Арсен
05 ноября 2023 в 8:32

Вже давненько десь 3+ роки являюся клієнтом цієї майстерні.
Обслуговуємо в ній дві автівки, результат роблять на совість, також можно дивитися як працюють з твоєю автівкою, можно детально спитати, все розказують показують навіщо це робити і які можуть бути наслідки якщо не зробити.

Александр
05 ноября 2023 в 5:34

Проходив щорічне ТО Subaru Forester 01.11.23. Професійно, якісно, швидко. Гарні менеджери, майстри. Рекомендую.

Юрий
31 октября 2023 в 8:43

Гарний сервіс. Не навʼязують зайвого, рекомендують що зробити, а що можна відкласти і зробити потім комплексно. Рекомендую.

Женя
28 октября 2023 в 10:24

Дуже зручно, в одному місці роблять практично все. Приїхав, віддав машину, розповів про проблеми та поїхав. Подзвонили, приїхав та забрав машину. Проблем не шукають, а просто добре роблять свою роботу.

Юрий
29 сентября 2023 в 21:22

Всім рекомендую! Роблять швидко і якісно. Запис через менеджера, чекати не потрібно! Ціни нормальні, деталі привозять швидко. Мій рекомендація!)

Максим
09 сентября 2023 в 13:16

Якість обслуговування як завжди на високому рівні. Персонал ввічливий та охайний. Виконали діагностику, доставили запчастини та провели ремонтні роботи протягом робочого дня. Дякую за чудову роботу!

Nataliia
03 сентября 2023 в 1:46

Задоволена професійним рівнем обслуговування. І окрема подяка менеджеру Владу, який уже кілька років курирує мою машину! Завжди уважний, конструктивний, готовий шукати кращого вирішення проблеми.

Юрій
15 апреля 2023 в 17:02

Добавлю немножко об этом чудесном сто
Плюсы: оно близко, удобный заезд, широкий двор. Есть комната ожидания, много молодых менеджеров, недовольная жизньб но симпатичная кассирша, чисто в боксах, есть толковые и добросовестнынюе мастера.
Минусы:
-на самом сайте ойлера невозможно ни почитать ни добавить отзыв. Отрицательные отзывы со временем удаляются со всех ресурсов.
- менеджеры старательно ходят на все трегюнинги, и потом хотят напарить клиенту много лишних операций.
- у ойлера есть навязчивая реклама на вайбер, отчего я и пишу этот отзыв
- восторженые отзывы от блондинок типа "я приехала вся такая незнайка, а мне помогли подобрать и установить аккумулятор (тупо прикрутили 2 клемы) ; или помогли подобрать масло (а то я мануал не читаю, а гуглом пользоваться не умею) - такие отзывы преобладают.
Еще один из недостатков ойлера, это нормо-часы, они простейшую операцию затягивают так как будто меняют лампочку в салоне через снятие коробки.
О подборе запчастей: ставят такой же неоригинал (правда крепкий середняк) но он все равно дороже чем в интернет магазинах и даже дороже чем у перовских спекулянтов.
О ремонтах: сто мечтает что б к ним приезжали протирать камеру заднего вида, подбирать аккумулятор, заливать незамерзайку и менять шины.
Когда речь заходит о ремонте более серьезном, оказывается что мастеров нету, оборудования тоже. О копьютерной диагностике, проверяют машину по нескольким десяткам пунктов, но распечаток диагностики не дают. (Вдруг это перепроверят на другом сто и начнут ржать?)
Я два раза обращался на это сто, двумя разными машинами, с проблемами в которые нужно вникать. С первой машиной не нашли причину проблеммы, хотя дяди васи в гаража устранили за час, а со второй машиной все сделали, попутно проведя много лишних работ, дабы увеличить ценник. Сто не дешевое. Наверное доплата за комнату отдыха и улыбчивость менеджеров. Кстати о менеджерах: в большинстве своем они родственики руководителей сто, при этом большинство не знают общего устройства автомобиля. И главная ошибка -в разговоре с клиентом они думают, что клиент тоже прокурил автодело в туалете.
Так что покупайте качественные запчасти сами, приезжайте к ним, тычьте пальцем что надо сделать и будет вам счастье. Всем мира.

Володимир
13 апреля 2023 в 17:03

Всього два рази користувався послугами цього СТО. Перший раз не мав можливості вибору (зумовлено часом і терміновою необхідністю мати можливість вільно пересуватись), другий раз 12.04.2023 дружина звернулась за гарнтійним оглядом.
Перший випадок. Звернувся за декількома послугами: періодичне ТО, проблеми з електрикою.
При замовленні цих послуг обговорили: перед виконанням робіт отримаю весь розрахунок наданих послуг і затрачених матеріалів. По факту питання надання інформації: отримав телефонний дзвінок з ектсренним переліком послуг і назвою цін, таймінгу виконання робіт. Тут моя провина (не буду лукавити) - довірився і навіть не моніторив (хоча, якщо б я отримав розрахунок в елктронному вигляді - обов'язково провів би роботу щодо цін і доцільності виконання робіт).
Виконання замовлених послуг. Провели діагностику авто (58 пунктів, я давав згоду на цю діагностику без розуміння ціни - ще раз питання не до СТО а до мене, хоча доцільно було б з їх сторони надавати інформацію щодо цін), провели поверхню діагностику електрики автомобіля не виявивши причини несправності. Тут зупинюсь трошки детальніше. На авто додатково була встановлена система парктронік (не заводський варіант) і відео-регістратор. При замовленні послуги ремонту проблеми мною було вказано, що проблеми з роботою по елктриці саме в цих девайсах. Коли запитав чому не виявили проблему, що робили? - отримав відповідь, що діагностика електрики не виявляє проблеми з додатковими девайсами, так як ця діагностика робиться тільки по заводським налаштування і нічого що стосується додаткових девайсів не перевіряється (а я звідки мав знати?). На питання чому так зробили і не попередили - отримав відповідь "Ми цього не робимо і крапка! Щоб виявити цю проблему потрібно окремо замовляти візит до мастера-електрика, а це на той час було не можливо, тому що майстер був зайнятий роботою і на який час мене можна було записати вони не знали. " (А я тут при чому? Я замовляв одну послугу - а виплатив окремо за послугу яку не замовляв).
Друге звернення. Після 2-3 поїздок (їздила дружина), сівши за кермо авто виявив характерний стук ходової. Не буду вдаватись в подродиці накшталт "де стучало", "як стучало", "на якій дорожній поверхні", "при яких умовах" - це не так важливо, враховуючи що мною була оплачена послуга діагностика по 58 пунктах. Нажаль не мав можливості звернутись одразу за гарнійним обслуговуванням/діагностикою, тому озвучив цю проблему через 2 чи 3 неділі після першого обслуговування (в основному я не знаходжусь в місті де проходив ремонт автомобіля майже постійно - працюю на роботі яка зараз є найважливішою для нашої країни, а тому я не володію своїм часом). Тому при розмові із спеціалістом данного СТО Копильцовим Ігорем я озвучив що мене це не влаштовує і потрібен гарнійний огляд автомобіля для виявлення проблеми і що хочу отримати відповід чому не виявили проблему, як вона буде осунена і за чий кошт. Вчора дружина звернулась на це СТО (ще раз - мене в цивільному житті немає) з моєї подачі для отримання гарантійної діагностики і вирішенням проблем з авто. Отримала ж замість цього по наданому рахунку: гарантійну діагностику за 1грн. (ну ок, ок. А як інакше? Це ж рахунок і мінімальна вартість має бути вказана - які проблеми.),! Комплексну діагностику автомобіля (58 пунктів)! (З якого органу? 58 пунктів з оплатою за них, гарантійна діагностика (вважаю, що гарантійна має дорівнювати попередній по якості). Обурило. Йдемо далі. Було діагностовано проблему з рульовим механізмом - озвучено дружині що цей механізм йтиме на заміну. Дивлюсь в рахунок - послуга називається "ремонт рульового механізму". Не зрозумів. Подумав що дружина не вірно зрозуміла. Але ж я свою дружину знаю: уважна і освідчена людина - що почула те і озвучила (написала в месенджер). Ще три послуги з завищенною ціною і всього одна деталь в рахунку - 4 болти. Як би всі зробили? - Правильно - гугл. і опа перше ж посилання - ціни набагато нижчі для покупців (я мовчу про ціни які мають бути для постійних оптових клієнтів, яким має бути це СТО). Що мені доводиться робити? Вмовляти командира надати мені транспорт, щоб виїхати до зони покриття мобільного зв'язку щоб мати можливість поспілкуватись із спеціалістом Ігорем, який збирався надати від імені СТО згідно з виставленого рахунку. В процесі спілкування менеджер Ігор погодився знизити ціну на єдину деталь в рахунку, не зміг чітко пояснити що саме ремонтуватиметься в рульовому механізмі, бо (як виявляється!) цю послугу надає інший сервіс для цього СТО (а хто про це знав?) і що саме за ХХХХгрн робиться і по яким цінам він не знає. Додаткову діагностику погодився з рахунку прибрати. Пообіцяв запросити деталізацію виконаних робіт з вказанням сум і цін за виконану роботу. Що зроблено було: отримав новий розрахунок ремонту автомобіля, де була прибрана додаткова діагностика автомобіля окрім гарантійної (та що за 1грн), знижена ціна на єдину деталь, мені був надісланий рахунок з сервісу який ремонтує рульовий механізм знову одною строкою без деталізації. Я не фанат писати по сайтам і залишати відгуки. Але в цей раз не втримав.
Як така солідна фірма не контролює ціновий ринок? Я знайшов продавців (офіційних), які надають на 20-30% ціни звичайному роздрідному покупцю - це перше питання.
Чому менеджерський склад не може надати всю інформацію? - друге питання.
Чому співпрацюють з сервісами, сліпо вірячи їм щодо цін і сум за надання послуг без деталізації? - третє питання.
Чому клієнт не отримує детальну інформацію? - четверте питання.

Я розумію, що раніше ця сфера була на рівні "бери або вали". На зараз вже багато чого змінюється і повальна більшість сервісів вийшла на рівень вище, тому і з'явились такі прозорі документи як рахунки, розрахунки, попередні погодження на надання послуг.

Читав у відгуках оцінки СТО. З того що пишуть (не вважаючи на смішне "чисто в приміщенні") можу підтримати тільки одне - у спілкуванні зі мною менеджер не переходив межі.

Цікаво було б поспілкуватись з керівництвом коли я повернусь.

Авто: Volkswagen Jetta.
Останній запис на обслуговування: 13.04.2023 на 8: 00.

Женя
03 февраля 2022 в 8:39

Могли кинуть на покупку нового аккумулятора - за чем я и приехал. Но вместо этого провели диагностику моего аккума за 100 гривен и сказали что он в отличном состоянии.

Andrii
25 января 2022 в 9:24

Сервисом доволен. Радует что необходимые запчасти доставляют достаточно быстро. Менял саленблоки, задние пружины и генератор.

Time
24 января 2022 в 7:50

Проходил комплексную диагностику авто. Понравилось что на СТО есть всё необходимое
современное оборудование для диагностики.

Ольга
22 января 2022 в 21:40

Очень понравился сервис, делали диагностику, все очень подробно проверили и детально расписали, будем обращаться ещё

Александр
05 января 2022 в 9:16

Перше обслуговування було чудове, діагностика і дрібний ремонт.
Але другий раз вже звернувся на Оілер на проспекті Лобановського, сервіс взагалі не сподобався, даремно витратив свій час, відремонтував авто на іншому сервісі. Цінник як на неприкручену шарову теж зависокий

користувач
05 января 2022 в 9:14

Приехал для того что бы оценить автомобиль перед покупкой, менеджер начал с проверки лакокрасочного покрытия, после чего стало ясно что продолжать диагностику не имеет смысла, и брать это авто я не буду. За своё потраченное время даже не взяли денег!
Благодарен за профессионализм и адекватное отношение. Видно, что для этих ребят интересы клиента превыше всего

Роман
02 января 2022 в 22:01

Шукав СТО щоб замінити гальмівні колодки. Раніше авто було на гарантії і обслуговував лише у офіціалів. Але цього разу у них було все розписано на кілька днів наперед, а колодка вже підтримала, при вивороті керма було чути звук. Ну і дорого було у офіціалів. Погуглив, шукав колодки. Виявилося, що на цьому СТО їх не лише продадуть, а й зможуть швидко і з гарантією поставити. Записався, приїхав, менеджер загнав авто і я спокійно зайшов у робочу зону. Слюсар відповідав на всі питання, був дуже доброзичливим. Роботи по заміні колодок передніх із вартістю самих колодок TRW коштували 2500. Сервісом задоволений.

Добавить отзыв