UAOTZYV.COM

Автосервис Oiler Демеевка отзывы

Адрес Київ, просп. Валерія Лобановського, 119-Д
Метро Деміївська 0.49км
Телефон +380 (44) 338-75-13
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт oiler.pro
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей
Оценка 4.3 85 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Автосервис Oiler Печерск — вулиця Іоанна Павла II, 3
Автосервис Oiler Лукьяновка — вулиця Нагірна, 47
Автосервис Oiler Оболонь — вулиця Бережанська, 15
Автосервис Oiler Троещина — вул. Миколи Закревського, 18
Похожие компании в категории
Мактранс — Залізничне шосе, 4
СТО Дизель на Соломенке — вулиця Івана Пулюя, 10

Автосервис Oiler Демеевка на Валерія Лобановськом отзывы

85
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Emin
27 декабря 2023 в 1:47

Чудове обслуговування! Швидко, чітко, без затримок з правильними поясненнями та рекомендаціями!

Оля
21 декабря 2023 в 15:02

Рекомендую. Хлопці дуже швидко все організували та якісно усунули всі недоліки в роботі авто. Сподіваюсь, що не буду часто до них звертатись, але якщо і потрібно, то тільки до них!

Oleksii
07 декабря 2023 в 6:33

Був колись постійним клієнтом Oiler, проте зараз шукаю інше СТО. Декілька моментів - два рази поспіль заливали повну каністру мастила 5л замість норми 4,7л. Я розумію, що майстри не знають всі об’єми ридин у всіх двигунах, але ж можна подивитись заздалегідь, два кліка в інтернеті, хоча така інформація має бути на СТО першочергово. На третій раз вже окремо наголошував, щоб не переливали. При одній із замін мастила помітили підтікаючий патрубок не зрозуміло з чим, чи то мастило, чи антифріз. При цьому повідомили про це вже після заміни мастила, а не до. Чому так, можна ж було спочатку усунути всі підтікання, потім вже заливати свіже мастило. Можливо це підтікання і є наслідком зайвого обєму залитого мастила, але ж це не довести.

На діагностику електрообладнання чи якось так теж развели при заміні АКБ, тепер шкодую, що повівся. Чомусь будь-який магазин дає таку ж гарантію на АКБ без зайвих діагностик, але у цього СТО власний шлях.

Далі, треба замінити прокладки клапанних кришок та ущільнюючі кільця датчиків положення распредвалів. Менеджер в телефонному режимі обіцяє порахувати роботи і запчастини і передзвонити. Ітог - запчастини в два рази дорожче ринкових цін, але то таке, по роботі - запитує чи треба знімати колектор. Це я маю знати чи ви на СТО? Якби я сам все знав і міг робити такі роботи, то нахіба ви мені потрібні? Озвучив ціну 2+К за заміну прокладок клапаних кришок, ущільнюючі кільця датчиків распредвалів замінять і так, якщо не треба додатково нічого змінювати. Через пару годин передзвонив знову і каже що колектор треба знімати і ціна тепер 5+К і це без запчастин. Ок, дорахували зняття колектора, це 1+К, а ще 2К звідки? Мабуть заміну ущільнюючих кілець датчиків распродвалів порахували як повну заміну датчиків, і це незважаючи на те, що при знятті колектора і клапанних кришок до них відкривається вільний доступ і інших робіт не треба виконувати.

Валерий
15 ноября 2023 в 15:58

Написав у viber, отримав пропозицію про потрібне ТО. Зробив запит на використання дещо бюджетніших, але придатних, матеріалів. Дійшли порозуміння.
Цілком задоволений.
Чуйне ставлення для клієнтів.
Що ще порадувало - можливість спілкування з майстром поруч з авто під час виконання робіт.

Антон
16 октября 2023 в 16:14

Не вміють спілкуватися із клієнтом. Створюють клієнту масу незручностей (багато писати). Не знаю які у них послуги, за якістю. До роботи їх не допустив, поїхав на інше СТО і залишився задоволений обслуговуванням. Мені потрібно було долити охолодну рідину, підкачати колеса і поміняти лампочку на х5. Багато власників авто роблять це самі. У зв'язку з відсутністю часу я всі роботи роблю на сто, втратили такого жирного клієнта. А все через хамів та непрофесіоналів, які працюють на цьому СТО

Тетяна
13 октября 2023 в 2:03

Персонал - уважний! Майстри кваліфіковані! Ціни ринкові, але бувають і приємні знижки для постійних клієнтів.

Яна
11 октября 2023 в 20:53

Приїхала перевзути машину, в результаті подряпали всі 4 диски! Були в ідеалі – стали повністю побитими. Максимально не рекомендую це місце, зіпсували ідеальні колеса

Юлия
08 октября 2023 в 9:42

Попала на ойлер по рекомендації подруги яка вже майже 4 роки з ними, і я теж дуже задоволена. Всі то, перевірки, заміна резини та будь які роботи тільки у них. Були випадки коли мені здавалося що щось шумить зліва біля колеса, заїхала до них (інші б сто уже б розвели на гроші) на Ойлер безкоштовно перевірили машину і сказали Все ок, їздіть далі, цей шум був через пошкоджене покриття дороги. Молодці так тримати! Всім вас рекомендую! Особлива подяка менеджеру Олександру!

Мари
07 октября 2023 в 6:46

Чи не професіонали, хами. Записаний був на 13: 00, приїхав і залишив машину біля в'їзду в бокс. О 13.13 намагалися змусити від'їхати під приводом, що заважає заїхати іншому авто. Яке стояло за мною. На запитання «чому заїжджає не моє авто, по черзі? » Була отримана відповідь, що майстер вже сидить в іншому авто і заїжджатиме, а ви йдете забруднені. Поки я дійшов, майстер до свого, майстер зміг заїхати і моя машина не була на заваді. Але при цьому майстер неодноразово сигналив, кричав і поводився неадекватно

Віктор
13 сентября 2023 в 0:00

Швидка та професійна робота менеджера Романа з СТО на Деміївській, який зумів встановити складну проблему з двигуном

Егор
22 января 2023 в 1:59

Имел опыт работы с этим коммерческим СТО. Коммерческим- ни в коем случае не плохой термин, скорее наоборот, но не в данном случае, увы. Возможно тут и моя оплошность тк только получил от фирмы машину и банально не знал что сигнал не на руле а на переключателе и побежал как дундук в первое попавшееся сто. К сути. Забегу наперёд, я ноль в авто и в том что с ними связано (чем и воспользовались менеджеры этого «сто» на демеевке). Приехав и обратившись с проблемой не рабочего сигнала на руле мне сказали что проведут диагностику электропроводки и если всё ок то просто «паянут проводки» и обойдётся без замен чего либо. Спустя пол часа ожидания, мне выставили счёт с заменой переключателя поворотника (оказалось что сигнал на переключателе, мне сказали на сл день после замены) на 6000 грн из них 4200, за саму деталь, 1500замена и 500 диагностика. Я сразу отказался, сказал давайте плачу за диагностику и до свидания. Менеджер Александр спешно побежав к себе на рабочее место, прибежав через 5 минут говорит О! Нашли деталь такую же (как быстро:) за 2000. Вот чудо думаю я, и соглашаюсь на замену. В итоге деталь меняют. Прихожу на сл день, мне говорят что деталь поменяли и всё ок. Я спрашиваю, а зачем меняли переключатель? Так на нём же сигнал, молодой человек! О, во я дурак получается:) Старая деталь в машине- с вас 4200, до свидания. И тут я вспоминаю! Сидя в зале ожидания буквально вчера эти пол часа пока говорил по телефону (был очень вовлечён в разговор) постоянно слышал сигнал, видимо как оказалось, СВОЕЙ МАШИНЫ, и сигналили долго, минут 7. Видимо проверяли, и решили- дурачек приехал, дурачку заменим:) Так и вышло, хотели за 6000, получилось за 4000. Ну я дурак, не без этого. Но стыдно должно быть Вам, что парите замену того что можно не менять тк приехал специально на другое сто и заменённую старую деталь проверили- ОНА РАБОЧАЯ:) Позвонив менеджеру спросил, а не моя ли машинка вчера во всю сигналила- ответ: «да, ваша, ну она чуть посигналила и перестала». Мораль в том, что не будьте дураками как Я, знайте что у Вас где в машине находится, чтобы такие как СТО ОИЛЕР не парили Вам замену за просто так, ещё пытаясь это сделать по завышенным ценам.

Саша
27 января 2022 в 23:32

Отличное СТО.
При замене запчастей предлагают хорошие аналоги, а не дешёвый китай. Качество работы прекрасное, в оговоренные сроки укладываются.
Цены не низкие, но доступные, особенно если сравнивать с официалами.
Регулярно здесь обслуживаюсь:)

Женя
25 января 2022 в 13:21

Быстро нашли проблему. Благодарю. Один момент: ребята профессионалы, но их постоянно отвлекают, посему лучше контролировать работу

Саша
23 января 2022 в 19:39

Напрочуд професійні хлопці
Робив розвал-сходження машина їде рівно ніяких запитань немає
Другий день політ нормальний

Андрей
17 января 2022 в 22:40

Вызвала сомнения одна услуга: перед заменой масла в двигателе промывка системы смазки. Известно, что все масло не сливается. А значит часть промывки остаётся в не слитом масле и затем разжижает новое, немного, но все же. В хорошем масле есть моющие присадки, тогда зачем применять промывку?

Сергей
29 декабря 2021 в 10:24

Усе нормально, але ціни на стандартні послуги ТО вже вище ніж в офіційних сервісах, саме через це знов повернувся до офіційного обслуговування

Наталья
27 декабря 2021 в 0:54

Порядочный и ответственный персонал.
Быстро и качественно работают
Развития и благодарных клиентов

gerr
26 декабря 2021 в 19:02

Сетевое СТО, что тут добавить. Жаловаться не на что, но все зарегламентировано, поток-конвейер. Не хватает индивидуального подхода, а так, - обычно

Алекс
10 декабря 2021 в 4:39

Минулі рази міняв частково оливу у варіаторі і роботі, а цього разу довелось робити регулювання розвалу-сходження на електрокарі.
Сподобалась. Як і тоді, організація прийому авто, шквидкість і якість обслуговування. Мененджер докладно пояснив параметри, які було повернуто до норми. Поїхав з бажанням у разі необхідності звертатись до цього сервісу і наступного разу. Рекомендую усім.

користувач
08 декабря 2021 в 2:17

Простое наблюдение. Приехал переобуться, колпаки были пристёгнуты на хомутах. Ребята переобули и пристегнул колпаки на хомуты. Красавцы. Это же внимание к мелочам. Плюс шины сложили в пакеты (ну это понятно мастхев).

Добавить отзыв