UAOTZYV.COM

Автосервис AutoComp Service отзывы

Адрес Київ, просп. Академіка Палладіна, 32Б
Метро Академмістечко 0.46км
Телефон +380 (44) 357-75-82
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-16:00
Сайт autocomp.com.ua
Рубрики Ремонт и обслуживание автомобилей, Сварка алюминия, Ремонт вмятин на автомобиле, Ремонт электрооборудования автомобилей, Ремонт и замена автомобильных стекол
Оценка 3.5 44 отзыва
Похожие компании в категории
ОТАМАН Автосервіс — вулиця Святошинська, 34-л
САВТОСЕРВІС — вулиця Максима Залізняка
СТО Роял Сервис — вулиця Волноваська, 7
Італавто Центр — вулиця Академіка Туполєва, 19

Автосервис AutoComp Service на Академіка Палладіна отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
maxxxon9
10 октября 2023 в 20:09

Довелося мені звернутися до цієї Богоднильні під назвою «AutoComp services”. Завіз машину, сказав що потрібно зробити по машині, мені запевнили, що все буде добре і машину за добу зроблять. Через добу заздалегідь приїжджає дружина забирати машину, вона не готова, кажуть чекайте. Ну нічого, посиділа вона годину, чекала на машину, зробили, заплатила, завелася і поїхала додому. Виявилося, що за час обслуговування машини вони вирвали з корінням склопідйомник, який, як сказав майстер, він випадково зламав під час ремонту і нічого не сказав. На обурення як так можна було ремонтувати машину почули, що ми можемо купити нову ручку і поставити її за їх рахунок (хоча якого хрону я повинен платити за те, що вони самі зламали?). Так само роздовбані ручки дверей, які я не знаю, як можна було зламати. Офіційна відповідь директора була такою, що ми так і привезли, і нічого поламано не було. При заміні прокладки в моторі так само не закрутили болти, через що з'явився стукіт у моторі. Підсумок обслуговування - потрапив на зайві витрати того, що це СТО наробило і провини своєї не визнає. Не дай Бог комусь звернутися в цей сервіс, більше грошей зекономіть. Зате добре, що хлопці хочуть служити і вже чекають повістки, за це респект)

Саша
03 августа 2023 в 21:50

Полагодили машину, швидше ніж я думала, все чудово, співробітники дуже порадували) Ставлю все 5

Anastasiia
25 июля 2023 в 14:12

Найкращий сервіс! Дякую хлопчикам, особливо майстру Георгію. Машина як нова, масик нічого не помітив

Катя
06 июля 2023 в 22:13

Дуже приємні співробітники, хлопці, професіонали своєї справи)
Я погано розуміюся на машинах і боялася, що мене можуть обдурити, особливо на момент оплати, але машину полагодили швидко і чудово, без жодних думок про те, щоб заробити на мені більше грошей. Тепер їздитиму тільки сюди, ще раз дякую хлопцям)

Данил
28 июня 2023 в 12:11

Ремонт якісний та швидкий, персонал приємний і явно розуміється на своїй справі. Втім, можу сміливо рекомендувати цей сервіс.

Блог
03 мая 2023 в 6:35

Все зробили, але обидві фари не затягнули, і бампер не затягнули передній-трохи від руки закрутили і все, все інше - вогонь, без каталізатора їздити класно - потужна стала, але тепер витрата 10-11 літрів замість 8-9 стала по місту. Фари і бампер закрутив, тепер не тремтить і не відвалитися на ходу

Дмитрий
19 февраля 2022 в 2:18

Быстро и качественно, лишнего не навязали. Предложили разные варианты. Выбрал то что приемлемо по цене и по качеству. Всем рекомендую.

Саша
04 февраля 2022 в 3:18

Обратился с нестандартной проблемой. Вышло не быстро как хотелось бы, но самое главное докопались до сути.

Диана
17 января 2022 в 19:20

Добрый день, хотела написать отзыв по поводу ремонтных работ с моей машиной, всё сделали, надо было сбросить ошибки как сказали, и заменить детали, довольна тем что очень быстро сделали, так как машина была нужна срочно!

Александр
04 января 2022 в 0:05

Обслуживаю уже больше года две машины, всегда все на высшем уровне. Качественно, ответственно. Отличное отношение к клиенту и к своей работе! Рекомендую!

Сергій
27 декабря 2021 в 20:15

СТО з адекватними цінами, майстри знають своє діло. Обслуговуюсь уже більше 2х років, а саме у майстра Івана. Рекомендую

Павел
26 августа 2021 в 16:28

Сподобалось співвідношення ціна/якість обслуговування. Про якість ремонту буде ясно десь через тиждень

MrZadiramixa
17 августа 2021 в 12:45

Хорошие спецы по диагностике, так себе дешевое оборудование по эндоскопической диагностике поршневой, но на основные вопросы износа поршневой получены исчерпывающие ответы.

Андрій
28 июля 2021 в 7:51

В 9 ранку загнав Т5 на ремонт регулятора температури пічки. В 14: 00 передзвонили по результатах діагностики. Запропонували замінити весь блок керування пічкою за 6700. Вартість діагностики 370грн. На питання чи можна відремонтувати регулятор сказали що можна але в нас немає часу.
На прохання показати що зламалося запронували заглянути через отвір від знятої магнітоли. Нічого я там побачити не зміг.
По факту:
За 5 годин зняли магнітолу.
Заплатив за це 370 грн.
А да, коли забирав машину магнітола не працювала. Чекав ще 40хв щоб переподключили правильно.
Користувався послугами цього СТО з 2012 року. Більше не буду, хлопчики явно зажерлися

Женя
16 июля 2021 в 7:28

Низкое качество ремонта, нелепые отмазки, придется опять отдавать машину в ремонт, на другое СТО.

Антон
29 июня 2021 в 14:50

Связывался с мастером кузовного ремонта по номеру указанному на сайте. Скинул фото машины, чтобы узнать какие детали придется заказывать для ремонта. Мастер написал, что занимается вопросом и исчез, на сообщения не отвечает.

UPD: через пару минут поле публикации этого отзыва с оценкой "1" мастер ответил

Евгений
25 июня 2021 в 20:32

Идеальная станция для полного обслуживания всего автомобиля!
Все свои машины обслуживаю исключительно здесь и очень даволен!

Юрій
16 января 2021 в 6:44

Користувався перший раз послугами саме цього СТО 11-12.11.20. Раніше їздив в інше місце. Зараз COVID, то незручно там залишати машину і повертатися маршруткою а тоді те саме за машиною. А тут поруч з домом і роботою. Приїхав за попереднім запрошенням, та й ще інтернет запис оформив. По приїзду всі підьомники зайняті, приготувався ментально чекати. Приймання у менеджера (Володимир) пройшло швидко. Спитали що й як, на що скарга. Порадили трохи почекати, зараз вашу машину пережинуть у інший бокс на вільний підьомник. Це треба відмітити, СТО чимала в розмірах, багато боксів, але тим не менш мені здалось. Що всі якби знають що роблять. Метушні безтолкової між майстрами особливо непомітно. Через 5 хвилин звільнився підьомник в цьому приміщенні де я й був. Загнали машину, це робить людина з СТО, вважаю це правильно, він робить це швидше та вправніше, бо знає де що лежить і заважає. Під їх відповідальність тим більше. Діагностика показала дещо більше, ніж я хотів (заміна пари задніх амортизаторів). Пручатися не став, треба то треба. Володимир (менеджер) назва ціну і я залишив машину на день до наступного обіду. Вартість робіт - не є вбивчою, хоча і не найдешевша. Але майстри адекватні, без блиску тоніка в очах. По собі і бізнесу знаю, не заплатиш нормально, нормального робочого не втримаєш. Ціни на запчастини - на СТО вийшло 6020 грн, пробив по автокладу 5440 грн. Різниця: мінус 580 грн. Але, це все на місті, і що важливо на ці запчастини є гарантія. Не такий вже і мінус, якщо врахувати, що тепер, щоб не втратити 580 грн, треба знятися з підьомника, поїхати замовити деталі, деякі будуть через 2-3 дня, отримати їх, і вже тоді знову записуватися на ремонт, вже без гарантій на запчастини. Для мене головним був фактор "часу", особливо при Короні, коли сім'я маршрутками не користується і авто вкрай потрібно. На наступний день о 9.20 подзвонили, машина готова. Тобто абсолютно вчасно, бо вже не розраховував юзати машину в цей день. А так на тобі зранку, та май як мінімум півдня з авто. По завершенні рахунок виставили на 10348 грн (з мийкою комплексною), а по факту я заплатив 9900 грн. Тобто 450 грн знижка. 580 грн на деталях по базі Autoclad (одні з найнижчих цін) - 450 грн знижки = 130 грн. Це просто пил, нічого. В порівнянні із зручністю. Проїхався вже 3 години, мотнувся по роботі на Корчуватий і назад. Машина не скрипить, не грюкає. До ремонту знизу був скрип. Сподіваюсь деталі всі стоять як заявлено в Чеку:) Це нажаль важко перевірити без підьомника та в чистому одязі, але не хочеться честно кажучи в таке відверте кидалово навіть вірити. Тобто можу рекомендувати, все НОРМ. Їдьте, вічливо спілкуйтеся, правильно описуйте всі симптоми хвороби "коня", та й буде вам щастя. А СТО поки що дякую! Думаю наступний раз буду знов у вас.

Александр
20 ноября 2020 в 8:42

Есть хорошие специалисты по ходовой по кузову по двигателям и коробкам,
Цены на удивление не завышены.

Геннадий
17 ноября 2020 в 22:14

СТО полного цикла, от кузовных работ до двигателей. Ребята профессионалы, работают четко и качественно. Есть кафе. Единственный минус - плохая подьездная дорога, много ям и выбоин.

Добавить отзыв