UAOTZYV.COM

Авторизованный сервисный центр ERC

Адрес Київ, вулиця Марка Вовчка, 18а
Метро Оболонь 1.57км
Телефон +380 (800) 30-03-45
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт service.erc.ua
Рубрики Ремонт бытовой техники, Ремонт компьютеров
Оценка 3.2 51 отзыв
Похожие компании в категории

Авторизованный сервисный центр ERC отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Михайло
11 февраля 2024 в 10:11

ВІДМОВА В ГАРАНТІЙНОМУ ЗОБОВ'ЯЗАННІ! Брак з'явився на екрані майже одразу після покупки!
Розчарований роботою цього підприємства, а також в обладнанні НР. Купив я перед новим роком ноутбук HP Victus, коштував на розетці біля 36 тис грн. Через деякий час на екрані з'явились дефекти, я не поспішав звертатись за заміною в магазині, бо розумів що техніка на гарантії і проблем з ремонтом або заміною матриці екрана не буде. Звернувся по гарантії в сервісний центр, який був вказаний в гарантійному листі. Через деякий час, зі мною зв'язався представник і сказав що це не гарантія і скинув на електронну пошту лист, там де були описані приклади, що не вважається гарантією, хоча я ні одного співпадіння не знайшов. В гарантії було відмовлено так як вони самі не компетентні приймати подібні рішення і звертались за коментарем в офіційний НР "спеціаліст" (скоріш за все такий самий не компетентний як і ERC) якого відповів що це не гарантія а фізичний вплив ззовні. В акті так і вказали що фізичний вплив ззовні і в гарантії відмовлено. На прохання обгрунтувати або показати як і чим було обумовлено появу браку, тиск або механічне пошкодження екрана, менеджер відповів. Ви можете замовити експертизу ми таким не займаємось. Ми констатуємо факт.
Хоча на прийомі товара хлопець сказав що скоріш за все це шлейф.

Денис
26 января 2024 в 7:52

Контакт сервіс просто жах, оператори допомоги дуже сильно відрізняються один від одного, одні намагаються вирішити питання, другі ми нічого не знаємо, гаразд, упустимо момент, здавав техніку на ремонт, сказали діагностика буде із затримкою, максимально 2 тижні, через 3,5 тижнів дзвоню дізнаюся що там з діагностикою, дізнаюся новина про те, що якщо мені не подобається чекати можу їхати і забирати так як ноутбук лежить у них, ще навіть не був відправлений на діагностику, після скандалу його відправляють близько тижня чекаю відповідь, разом дзвонить менеджер озвучує проблему, суму ремонту, відразу уточнив що буде за часом ремонту, сказали до тижня максимум, разом, вже 8-й день після підтвердження початку ремонту, дзвоню о 12 годині дня, дізнатися чи готову інформацію, дізнаюся що з інженером немає зв'язку, дізнаватимуться що та як, чекати дзвінок до 15: 00, дзвоню о 16: 00 так як дзвінка не було, підсумок ми не знаємо, набрали ще раз майстру, чекати на відповідь до вівторка це ще + 4 дні, кажу що була чітка домовленість про ремонт за 7 днів, не впевнений що за 4 дні навіть зроблять, отримаю відповідь, що потрібно буде ще чекати, при цьому питаю чому так, кажуть якщо у мене більше немає питання з приводу ремонту, то завершимо діалог, хочу залишити скаргу, величезну, кажу куди звернутися, відповідь шукайте на сайті всього доброго, не раджу здавати техніку на ремонт, найжахливіше місце

Максим
16 декабря 2023 в 19:19

Віддавав ноутбук Asus tuf gaming на гарантійний ремонт. Ноутбук куплено наприкінці жовтня новим. Через півтора місяці вимкнувся і не подавав ознак життя. Відніс у сервіс, швидко прийняли, ввічливе спілкування. Віддавав 11.12, забрав 21.12. Швидка діагностика та ремонт. Засудили заміну материнської плати за гарантією.

Данил
15 декабря 2023 в 9:23

Я стримуюсь, щоб не написати тут багато матюків. Знаходячись на лінії зіткнення хотілось приїхати і відпинати працівників за дуже "оперативну" роботу. ТРИ! Тижні щоб в ноутбук вставити дві плати. Без складних хірургічних втручань. Зняти кришку і поставити. Такому прости господи сервісу немає ніяких виправдань що там завали і ще щось. Ну не сервіс це а знущання. І за це ще гроші заплати. Просто дно!

Вальдемар
02 декабря 2023 в 11:21

Отдавал в сервис мак. Отремонтировали но спустя три месяца снова перестал работать. Больше месяца была диагностика по результату фальшивый ремонт

Женя
18 сентября 2023 в 20:16

Шахраї – значить так приносиш апарат – знаєш що плата не робоча – діагностують за 1200 – і кажуть що плата не справна в наявності немає і не поставляється – прикол правда? На, х такі виродки потрібні?

Denys
22 августа 2023 в 9:10

Вкрай рекомендую обходити сервіс стороною, обслуговування просто морок! 21.08.23 був залишений hp elite book на гарантійний ремонт, 04.09.23 при спробі дізнатися статус - гаряча лінія 0800 не відповідає, а найцікавіше, що на сайті вказано надання гарантійного обслуговування датою від 22.08.23, тобто за 13 днів ніхто не спромогтися зв'язатися з клієнтом! Навіть якщо ухвалено рішення відмовити у гарантійному ремонті, чому не повідомити про це, я б узяв платний ремонт? З 4-го разу на 0800 взяли трубку і дівчина хамськи донесла інформацію, що в гарантії відмовлено і більше вона нічого не знає, тому що за це відповідають інженери та інші співробітники, але не вона! На питання про платний ремонт вона теж нічого не знає, вона взагалі нічого не знає, тому що за все відповідають інші! Мені не зрозуміла тоді взагалі суть гарячої лінії.
Моєю головною помилкою було звернутися саме до цього сервісу. Якщо Вам дорогий час і є бажання отримати сервіс - рекомендую обходити це місце!

Игорь
12 августа 2023 в 1:48

Хочу поділитися враженнями про роботу компанії ERC.
В цілому - вони націлені на клієнта і це дуже круто. Мають дуже широкий товарний асортимент і приємні ціни. Їхні менджери завжди на зв'язку. Менеджер Микола дуже крутий чувак - завжди знаходить товар, якій мені потрібен навіть, якщо Він в резерві. Проконсультує і розповість про всі переваги і бестові позиціі. Зробить максимальну знижку.
Можу бажати тільки вдячних клієнтів і мирного неба.

Константин
02 августа 2023 в 5:36

Здавав кавоварку Siemens з проблемою електроніки - була не правильна послідовність дій у кавоварки через що кава молилася повз заварювальний блок. Глюк був лише у певних програмах. В інших працювала машина адекватно. Сказали, що проблема із заварювальним блоком. Забрав машинку без ремонту. Тепер дійсно поламаний блок заварювання) при тому деякі деталі блоку зварювання зникли. Дуже все "сподобалося", піду куплю іншу кавоварку.

Саша
19 мая 2023 в 4:03

Шахраї по гарантії ремонтують 45 днів, ще потелефону лапшу вішають, запчастини везуть з Е вропи, у іншіх не погаранії один день 1980 грн, та запчастин хватає,

Hryhorii
06 апреля 2022 в 1:28

Був післягарантійний ремонт ноутбук HP. Ретельно оглянули техніку, швидко виявили проблему, буквально за декілька днів зі мною зв`язався менеджер та уточнив деталі і вартість ремонту. На все пішло біля 5 днів. Позитивний момент для сервісу - мені коли повертали техніку, я сильно був стурбований що повернули ноутбук без зарядного присторою, хоча в документі про прийомку зарядний пристрій не був указаний. Я попросив переглянути камери спостереження, після 15 хв. Очікування мені повідомили що зарядного пристрою не було. На щастя він виявився вдома. Тому, дякую сервісу за терпіння та оперативність. Єдиний несуттєвий мінус, це не дуже привітний персонал (хто приймав техніку), але як на мене це не найважливіший критерій!

Федор
18 марта 2022 в 9:37

Розказати багато не можу. Тож тут майте на увазі, за роботу і якість казати не можу.
Але за огляд й безкоштовність однозначно вищий бал, в мене нарікань немає, шкода лише, що не вийшло полагодити моє, а так, дякую.

Ольга
16 марта 2022 в 10:29

Прекрасный сервис! Высокопрофессиональные специалисты! Апгрейдили 5-летний ноут - шик! Круче новых и все мои специальные установленные программы сохранены в рабочем состоянии, как я и просила. Очень довольна

Лайош
24 февраля 2022 в 2:24

К сожалению я не могу поставить отрицательную оценку, поэтому поставлю 1, хотя реальный сервис здесь ниже нуля. Ничего не предвещало беды, когда в моём компе перестал работать кулер. Замену решил делать не в какой-нибудь шарашке, а в «официальном сервисном центре HP»…) Изначально стоимость ремонта мне оценили в 450 грн. К детали был прямой доступ, перед этим её уже снимал другой мастер, снимается за 5 минут, за пять минут ставиться на место. В итоге эти «специалисты», разобрали компьютер полностью! Стоимость ремонта, которую мне предъявили, выросла в два (!) раза, т. к. «наш инженер провозился с ним полдня». После коротких пререканий по телефону на тему «полдня с ним может возится только дурачок», цена ремонта уменьшилась на 300 грн и составила 600 грн (замена кулера!). Но всё это было только началом конца. При проверке работоспособности устройства после ремонта выяснилось, что каким-то дивным образом полетела система. Windows выдавал синий экран ошибки и всё время перезагружался, в чём «специалисты» сервисного центра конечно же обвинили меня) На моё замечание, что перед этим всё работало, мне сказали "не надо стартовать". Забирать компьютер в таком состоянии я не стал, после чего мне предложили переустановить систему (хорошо, что я додумался перенести все данные на съёмный носитель). После переустановки системы перестала работать видеокарта. Мастер-ломастер объяснил мне, что отключил её с какими-то благими целями, но больше она не включается. Но и это ещё не всё, перестала заряжаться батарея. Заряд 0%, зарядка идёт, но батарею не заряжает. Сразу не заметил, выяснилось только в процессе эксплуатации. Подозреваю, что сломали адаптер питания, т. к. Саму батарею я уже прозвонил, с ней всё в порядке. В итоге, пришлось ездить в сервисный центр пять раз в течении 4-х дней, а простой ремонт простой неисправности закончился уничтожением девайса полностью. Криворукие специалисты оставили меня без компьютера, сейчас сижу и ломаю голову, где всё это ремонтировать. Заменил кулер, бл…дь…! Отдельный привет хочу передать бухгалтерии. Боже Вас упаси, платить им он-лайн. Тётя на кассе, не знает, что такое он-лайн платёжки. Если Вы оплатите он-лайн, Вам придётся идти в Ваш банк, физически печатать платёжку и нести её в кассу, т. к. Деньги она увидит только через три дня, всё это время Ваше оборудование будет лежать у них и забрать его назад не получиться. Не обращайтесь к ним, ничего им не носите, сохраните Ваши деньги, технику и нервы.

Сергей
05 января 2022 в 18:28

Обманщики, никогда сюда не идите. Сдали ноутбук на ремонт, говорят, что не гарантийный случай, потому что ноутбук же продавался без ОС, а мы винду поставили вот из-за этого проблемы, не нужно было ничего на него ставить. А как за ним работать тогда?

Олександр
13 ноября 2021 в 10:33

Чудовий і сучасний сервісний центр!
Сподобалось:
- обслуговування
- якість сервісу
- чистота та дизайн офісу
Єдиний незначний мінус - це цого розташування.
Але якщо вже сюди заїхали, то можна відвідати магазин MOYO і протестувати товари і щось придбати. А ввечері/вночі подивитись на світлове шоу із гірлянд Twinkly у парку біля магазину MOYO.

Михайло
04 ноября 2021 в 14:06

18.07.2021 мною було придбано ноутбук ACER Nitro 5 в інтернет магазині "Розетка". 22.08.2021 ноутбук перестав працювати і був здан сервіс менеджеру кампанії "Розетка" для гарантійного ремонту. Згідно гарантії ноутбук був відправлен у сервісний центр (замовлення №9185507 від 03.09.2021) ERC. ІП "ЛОГІН", м. Київ.
Через деякий час до мене зателефонував представник сервісного центру і сказав, що деталі на заміну потрібно почекати два тижні і я погодився. Минуло два тижні і на мій запит до СЦ 28.09.2021 мені відповіли, що запасних частин нема в Україні, треба чекати ще. Я не погодився і у сервіс менеджера магазину "Розетка" 29.09.2021 була написана заява на повернення грошей. Після цього, представник СЦ ERC. ІП "ЛОГІН" зателефонував мені і сказав, що несправність виправлена, висилаємо ноутбук до сервіс менеджера пункту видачі "Розетка".
02.10.2021 я отримав ноутбук. У звіті до замовлення СЦ було вказано, що 27.09.2021 була замінена материнська плата з процесором (хоча станом на 28.09.2021 мені сказали що запчастин в Україні не було). Ноутбук вмикався і я забрав його з пункту видачі додому. Дома я виявив, що при спробі користуватися ноутбуком, він починає безперервно перезавантажуватися (меньше ніж за годину перезавантажився вісім разів, причому сім разів поспіль). Я одразу повіз його до пункту видачі "Розетка" з вимогою забрати його і повернути гроші, була написана і зареєстрована заява (вже друга про повернення грошей). Сервіс менеджер "Розетки" відповів, що рішення про повернення грошей здійснюють на основі заключення сервісного центру СЦ ERC. ІП "ЛОГІН".
26.10.2021 сервіс менеджер «Розетка» повернув нам ноутбук після чергового «ремонту». В звіті до замовлення вказано, що «виконана діагностика», встановлено «відповідну» операційну систему. Була встановлена якась Linux/Unix подібна операційна система.
Після того, як вдома була встановлена операційна система Windows і почалися спроби користуватися комп’ютером виявилося, що попередніх проблем не усунено – комп’ютер перезавантажується по декілька разів поспіль, працювати відмовляється. Вирішено було встановити тестуючі програми, які виявили, що комп’ютер нагрівається до 95-100 градусів Цельсія за 1-2 хвилини, після чого вимикається.
30.10.2021 р був відправлен знов через СМ "Розетка" до цієї кампанії.
Після письмових та усних скарг офіційним представникам ACER і сервісного центру ERC до мене зателефонував представник СЦ ERC і в розмові з ним виявилося, що по-перше - я ще маю їм доказати, що ноутбук не працює, а по-друге - не треба до нас звертатися - звертайтеся до представника у своєму місті.
Станом на 04.11.2021 ніяких результатів.

Oleks
21 октября 2021 в 1:01

Це просто скам контора. Таке враження що сюди понабирали братків з 90х.
Отримали ноутбук на ремонт - брешуть про дату отримання.
Так звана діагностика зайняла у них 15 днів, на вимогу видати акт що ноутбук несправний і не може бути відремонтований у 14 денний термін - почали брехати що такий акт можуть дати тільки з дозволу компанії виробника.

Наталья
18 октября 2021 в 1:01

Приняли заказ без очереди. Нет возможности близко подъехать к месту. Парковаться клиентам можно только за забором, что доставляет проблему с габаритными вещами.

Евгения
09 августа 2021 в 11:23

Дуже задоволена сервісним центром. Швидко прийняли в ремонт, на сайті можна слідкувати за статусом замовлення. Рекомендую.

Добавить отзыв