UAOTZYV.COM

Автоцентр ПАРИТЕТ официальный дилер Hyundai в Украине

Адрес Київ, вулиця Автозаводська, 24
Метро Оболонь 2.8км
Телефон +380 (44) 537-25-15
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт hyundai-auto.com.ua
Рубрики Дилер Hyundai, Магазин автозапчастей, Магазин автоаксессуаров, Автосалон, Ремонт и обслуживание автомобилей
Оценка 4.2 59 отзывов
Похожие компании в категории
Kiaparts — вулиця Кирилівська, 160

Автоцентр ПАРИТЕТ официальный дилер Hyundai в Украине отзывы

59
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
23 августа 2023 в 8:47

Хочу залишити дуже позитивний відгук про компанію "автоцентр Паритет".
Зайшли запитати про наявність, а вийшли вже з зарезервованим авто)
Тому що там працюють дійсно професіонали, все докладно розповіли та допомогли з вирішенням усіх питань.
В автоцентрі Паритет ви зустрінете команду, яка працює на результат, вашу зручність, комфорт та виконання по максимуму Ваших побажань!
Я та моя сім’я дуже вдячні команді автоцентру Паритет за відмінну роботу та супровід під час покупки автомобіля!
Рекомендую звертатися тільки в Паритет
Гарних вам клієнтів та шалених продажів!
З повагою,
Ганна Мірошніченко
P. S А ще ми отримали дуже приємні подарунки від Паритету)

Женя
11 августа 2023 в 17:48

Все дуже сподобалось, придбали в данному салоні своє перше авто. Всі працівники дуже ввічливі і професійні. Дякуємо Григорію за всю надану інформацію по авто та оформленню. А також Віктору за пошук машини. Все було зроблено швидко. Після покупки авто залишились тільки приємні спогади. Якщо буду купляти нову хюндай, то тільки у цьому салоні.

Светлана
11 августа 2023 в 5:25

Велика подяка працівникам автосалону Хюндай на Оболоні, Автозаводська 24. За професійний підхід, обізнаність у своїй справі у терпіні і вічливості. Бажаю вашому салону процвітання!

Женя
04 августа 2023 в 12:27

Дякую всім співробітникам салону, особливо Марії та Григорію, за кваліфіковану допомогу у виборі машини, та швидке оформлення її покупки. Салону бажаю багато продажів та вдячних клієнтів!

soyuz-eridan
20 июля 2023 в 11:34

Обслуговуванням залишився задоволеним.
На всі питання, отримав виразні відповіді та відмінний сервіс.
ДЯКУЙ, ТАК ТРИМАТИ!

Марина
14 июля 2023 в 17:41

Купували авто в червні 2023. Оперативний і кваліфікований менеджер за 5 хвилин прийняв запит, відповів на всі питання і підготував договір. Все супер.

Михаил
04 июля 2023 в 23:51

Залишились дуже задоволені персоналом автосалону - привітні, компетентні, вічливі. Окреме дякую Олексію, Віктору, Марії за допомогу у виборі, ми отримали відповіді на всі питання які нас цікавили. Автівкою задоволені на всі 200%.

Тетяна
02 июля 2023 в 10:26

Величезна подяка автосалону PARITET за втілення моєї мрії! Я задоволена тим, що обрала саме цей автосалон. Дуже високий рівень сервісу на всіх етапах. Усі працюють у команді, злагоджено та продумано. Не часто можна зустріти компанію в якій співробітники так віддані своїй справі, як в цьому автосалоні. Робота з клієнтом на високому рівні (я на собі це дуже добре відчула, враховуючи, що в авто я нічого не тямлю і це моє перше авто, при цьому мені було приділено багато часу, максимально простою і зрозумілою мовою надавали вичерпні відповіді на всі мої питання:), співробітники постійно були на зв'язку) організована, всі процеси по оформленню автомобіля проходили дуже швидко! Повна підтримка, швидке реагування, допомога у всьому! І найголовніше кінцевий результат - отримання ключів від свого власного, новенького авто.:) Рекомендую дану компанію з бездоганним сервісом і знанням своєї справи! Процвітання вам та розвитку!:)

Sergii
14 июня 2023 в 3:43

Хочу висловити свою подяку консультантам автоцентру 'Паритет' (Автозаводська, 24), завдяки яким я зважився на покупку автомобіля, про що не шкодую!
Професійний підхід, знання матеріалу, миттєвий тест-драйв – і я закохався у свою майбутню машину!

Екатерина
12 июня 2023 в 3:29

Дуже задоволена, що придбала авто саме в автоцентрі "Паритет". Купівля авто пройшла максимально швидко та комфортно. Дуже вдячна фахівцям з відділу продажів Віктору Годлюку та Віктору Горецькому, які дуже якісно та уважно надали всю необхідну інформацію, супроводжували увесь процес. Дякую за подарунки до авто! Рекомендую звертатися саме сюди. Машиною дуже задоволена, дякую вам, що домогли зробити правильний вибір!

Мира
12 апреля 2023 в 17:37

Гарний салон, приємний персонал. Можна придбати новий автомобіль та зробити обслуговування в старому авто.

Саша
21 апреля 2022 в 16:43

Не потрібно мене звинувачувати в брехні. Це ви кажете неправду. Ще раз повторюю. Жодне гарантійне питання за яким я звертався віришено не було. А саме:
1. Вібрація паливних трубок. Тулите кабельні стяжки замість того щоб просто замінити послаблені кріплення паливних трубок. Кажу про це на кожному ТО починаючи з 30 тис. Чому не можна просто замінити, коштують 200 грн? Поїздиш пару годин по місту і голова болить від звуку вібрації! Це реально заважає при їзді!
2. Ремонт двигуна, про який ви тут говорите, нічого не дав - шум залишився!
3. Дзеркало, що складається ривками - це теж не нормально!

Алексей
16 апреля 2022 в 23:05

Бачу всі хвалять Паритет. Спочатку мені теж подобалось - всі милі, вічливі, все вчасно і якісно. В залі кава, телевізор, Інтернет. Але, нажаль, з настанням гарантійних проблем поки не вирішили жодної. Типу з їх слів Hyundai відмовляє. Хоча там затрат на копійки. Авто має кілька дрібних проблем з якими їздить вже 70 тис км. і жодна не вирішується. Причому обслуговую авто в 2 рази частіше регламенту. Бачу що після закінчення гарантії все це доведеться усувати самостійно. Короче інтереси клієнта не відстоюються, що типово для України. Оскільки Паритет є лицем бренду Hyundai то в таких умовах не можна бути хорошим сервісом. Адже це не тільки продаж і регламент, а ще й гарантійні зобов’язання. Або знімайте вивіску Hyundai …

Також до недоліків можна віднести відсутність зручного способу безготівкової оплати для фіз. Осіб - немає Paypasss і комісія, як за зняття готівки (перший раз таке зустрічаю).

1. Ремонт 28.12.2021 нічого не дав. Сказали мінатимуть ланцюг приводу ГРМ, а по актам помінял тільки натяжитєль. Шум (шархання на холостих) залишився як і до ремонту.
2. Дзеркало складається ривками. Чому не гарантія? Чекати поки відваалиться зовсім?
3. Постійне вібрація паливних трубок. Задовбався про це казати кожного разу на прийомці. Сервіс кормить обіцянками і нічого не робить.

Аби носили гроші за ТО. Гарантія не працює.
І

Дмитрий
01 апреля 2022 в 18:11

Отличный сервис, персонал доброжелательный. На все вопросы получил исчерпывающие ответы, а также рекомендации на будущее.

Женя
14 марта 2022 в 17:07

Про дребезжащие топливные трубки и плавающие обороты двигла при температуре ОЖ 50-60 градусов известная проблема на форумах. Киа хоть первое решает, а эти все стяжечками - это правда, у меня та же фигня. Гарантия не работает. Уже до китайцев опустились.

Привет из хёндэ клаб…

Наталия
13 марта 2022 в 4:49

Гарний сервіс, професійний ТО та консультації менеджерів, є зона для очікування, дитячий столик з розмальовками, кава, вода, ТВ.
Єдиний мінус це оплата. Бракує терміналу та можливості розраховуватись різними банками без комісій. За банк - знімаю зірочку.

ProvitDesign
28 января 2022 в 11:49

Автосалон и СТО с высоким уровнем обслуживания. Сотрудники приветливые и всегда вам помогут.
Покупал в Паритете автомобиль в 2013 году и до сих пор там обслуживаюсь, это очень удобно, быстро и за адекватные деньги.

Алла
31 декабря 2021 в 10:54

Гарне приміщення, ввічливі працівники, цікавий та смішний папуга. Техогляд нашої машини провели швидко й якісно.

Наталия
21 декабря 2021 в 7:43

16 років обслуговування - і все на найвищому рівні. Розумію, що машина в надійних руках.
Подобається, що до ТО підходять із розумом, а не тільки з блиском грошей в очах: точні коректні відповіді з поясненням, що обов'язково потрібно робити, а що може зачекати. І, звісно, рішення приймаю я.
Ну, а папуга вже, як рідний)

Георгий
27 ноября 2021 в 3:47

Купил авто за лям. Подсунули (за деньги) коврики - водительский протерся за 3 месяца до полный дырки при пробеге 8000. На вопрос о замене сказали не гарантия и всего доброго. Ок, не хочу и не буду больше иметь дело с таким колхозом. И НИКОМУ не рекомендую.

Добавить отзыв