UAOTZYV.COM

Автоцентр ДИАС Украина. Авто с пробегом. Bosch Auto Service

Адрес Київ, вул. Академіка Заболотного, 5-Б
Метро Теремки 0.78км
Телефон +380 (50) 366-57-75
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье08:00-18:00
Сайт dias-service.com.ua
Рубрики Автомастерская, Обслуживание автокондиционеров, Ремонт вмятин на автомобиле, Ремонт электрооборудования автомобилей, Ремонт и обслуживание автомобилей
Оценка 3.2 31 отзыв
Похожие компании в категории
Авторынок Автоцентр Жуляны II — вулиця Садова, 70-110
Автозапчасти в Киеве Голосеево - EXIST.UA — вулиця Васильківська, 29/22
Автолінія — вул. Академіка Заболотного, 13
Шиномонтаж Сто Автосервис — вулиця Добрий Шлях, 15

Автоцентр ДИАС Украина. Авто с пробегом. Bosch Auto Service отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
19 января 2024 в 23:56

Рекомендую це СТО! Працюють швидко та якісно! Є повний спектр послуг з обслуговування авто. Звертатимуся ще.

Сергій
09 января 2024 в 21:43

СТО просто супер. Менеджер ввічливий постійно з вами на зв'язку і розповідає про всі процеси пов'язані з вашим авто. Хлопці які ремонтують їм окремо велике Спасибі вони професіонали своєї справи. Залишилися лише позитивні емоції. Удачі вам і далі ремонтуватимуся тільки у вас.

Елена
01 января 2024 в 5:26

Прочитали відгуки, вирішили написати свій досвід із цією Шарашкиною конторою. Вже не знаю, що відповість "Власник", бо його всі відповіді, що ми, клієнти нерозумні й не розуміючі, а вони, ідеальні фахівці, одні на всю Україну.

Отже. По суті. Слідкуйте в обидва і перевіряйте ще раз. Нараховують зайві процеси. Співпрацювали із менеджером Сергієм. Спілкування з ним залишає бажати лише найкращого. У результаті, кошторис постійно зростає. Додаються зайві роботи, які після розгляду виявляються можна було уникнути і не робити, при цьому ваші гроші ніхто не рахує. Скоріше навпаки. Якість робіт вже теж плачевна. Далеко до Боша (. Розуміємо, йде війна, але так опускати свій рівень до такого дна).
Зараз, звичайно, мене "власник" почне називати перекупом, або тим, хто нічого не розуміє, тому що всі відповіді на відгуки такі, але суть у тому, що після звернення та співпраці пригнав машину на інше СТО. Нарахували за ці роботи на порядок дешевше, прозвучали думки, що "зробили б якість роботи краще".

Однозначно не рекомендую. Нічим не краще "Степановича" з другосортних СТО у гаражах. Але втридорого. Якість роботи та комунікації 3 із 10. Але вирішувати вам). І перевіряйте, що роблять, ціни, якість. Не довіряйте, як я.

Андрій
23 декабря 2023 в 3:32

Рівень цін не відповідає сервісу, приїхав на діагностику з check engine, майстри не змогли встановити причину, а причина була в забитому випускному колекторі, хоча на бош написали що з колектором все ок. Не рекомендую цей сервіс.

lawyer
30 августа 2023 в 8:20

Відвідування даного сервісу залишило за собою різко негативні враження.
Проходив перевірку авто перед продажем.
1. Максимально непрофесійний та необ’єктивний результат. У автомобілі 2019 року з пробігом 70т за їх версією треба замінити просто все. При тому, що офіційний диллер зауважень не виявив.
2. Викривлена інформація надана виключно покупцю з наполегливою пропозицією все ремонтувати у них за ціною як за крило від винищувача.
3. Під час огляду автомобіля, з водійського боку працівники наступали брудним взуттям на пластиковий поріг, подряпали, затерли йоговсе залишили як є.
4. Персонал не має жодних навиків комунікації з клієнтами. Враження від спілкування з майстром-прийомщиком різко негативне.
5. Пошкодили автомобіль, довелося 5 разів просити виправити те, що відбулося з вини працівника.
Приступили до виправлення проблеми під погрозою виклика поліції.
Посилалися на те, що працівник зламав бо робив все на автоматі.
6. За хамство, непрофесійну роботу, зламане авто, відняту годину на ремонт навіть не вибачитися.

От такий от сервіс.
Відділу з питань контролю за якістю роботи сервісу рекомендую звернути увагу на підбір кадрів.

Олексій
20 июня 2022 в 19:34

СТО отстой! Менеджера нав'язують доп-роботи, працівники некваліфіковані. Як на базарі, назначають одну ціну-завишену, а якщо бучуть що людина розбираеться то спускають ціну щоб не спугнуть. Заїхав поварить гофру на пассат в5. Поварили так шо треба руки сварщику поотбивати і ще питалися нагрузить що треба приемну трубу знімать і міняти прокладку. Не розумію нащо брать на роботу таких працівників і брати гроши за халтурну роботу.
Не рекомендую і всім знаемим буду казати і відмовляти від ціеї недоСТО.

Олег
22 февраля 2022 в 22:26

Volkswagen golf 5.
Заїхав запитати стосовно заміни свічок запалення і заміни термостату.
Все вище сказане влаштувало.
Велике спасибі майстру Кобрину Сергію за професійний підхід и швидке рішення з обслуговування мого автомобіля.
Робота виконана якісно, швидко.
Рекомендую даний сервіс, буду обслуговувати авто у Вас.
Дякую.

Николай
17 февраля 2022 в 16:41

Цены Киева, сервис где-то Никополя.

Осмотр ходовой делает человек, который потягав колеса в разные стороны, рычаги и ряд элементов автомобиля делает свои умозаключения.

Компьютером не ко всем машинам могут подключится, к этой типо подключились, и сказали что недавно якобы обнуляли ошибки, больше ничего не могут посмотреть.

Поэтому так себе за эти деньги (450 за осмотр ходовой и 450 за чудо подключение с помощью ПК)

Ігор
10 января 2022 в 0:51

Не один рік користуюся послугами компанії і кожного разу залишаюсь задоволений якістю виконаних робіт. Цього разу, крім регулярного сервісного обслуговування, треба було ще й ремонт рульового управління та підвісок. Роботи були зроблені швидко і якісно, таке враження що виїхав на новому Polo Sedan, навіть дружина відчула різницю. Дякую команді професіоналів. Буду звертатись і надалі, рекомендую!

Сергей
02 января 2022 в 0:05

При ремонте поцарапали машину, машина заехала в 10: 05, но выехала не в 14: 17 того дня, она выехала около 14: 30 следующего дня.

Юлия
09 декабря 2021 в 4:55

Делали вчера диагностику ходовой Чумак Евгений, взял 350 грн и плюс 100 грн чтобы снять защиту. Нас долго не пускал к машине, а мы наблюдали через окно и видели, что механик никакую защиту не снимал! И эму это сообщили то еле отдал 100 гривен!
Деньги нужно зарабатывать а не обманывать людей! Такая цена у вас ребята как на Мазде официальной, а сервис самого низкого качество! Так и не сказали почему стук был по ходовой!
После вас сразу на официальную Мазду поехали!

Аліна
22 ноября 2021 в 13:38

Провіряли 2 авто перед покупкою дали розгорнуту картину авто, гарні спеціалісти, все супер. Рекомендую.
Ціни трошки кусаються.

Олександр
10 октября 2021 в 17:07

Данное отделение испортило мое мнение о бош сервисе. Ранее имел дело с филией в Виннице был очень доволен и доверял этой компании поэтому и обратиться несколько раз в бош на Заболотного так как живу через дорогу и каждый раз были проблемы. 1 раз обратиться с обрывом ремня ГРМ продиагностировали что нужно менять 2 клапана что уже странно! Что у самих работников бош сервиса потом вызвало недоумение и улыбку когда посмотрели кто занимался машиной, показать это не смогли так как не было какого-то прибора, после замены всех сальников гидрокомпенсаторов и т. Д. Каждое утро стучат гидрокомпенсаторы + после следуйщей замены ГРМ которая произошла через 8 месяцев (проехал 40 тыс.) было выявлено что резьба ролика наполовину сорвана и на герметике. Ещё делал работы по системе охлаждения сделали замену деталей даже не предупредив меня об этом, просто выставив их по факту, когда я пришел за машиной и начал вникать в стоимости работ и материалов оказалось что они очень завышены и так как у администратора не было аргументов и когда пригласили самого механика который сам удивился стоимости, пришлось опустить цену, не считаю что на нормальном сто такое допустимо. Что в итоге? Стучащий по утрам гбц, сорванная резьба на ролике ГРМ, Хочу уточнить что машина бюджетная -Фабия 1.4 и сума ремонта гбц была свыше 1000$. Возможно это СТО привыкло работать с людьми которые не понимают ничего в авто в более дорогом сегменте, поэтому если у вас бюджетное авто не рекомендую обращаться в бош сервис Заболотного наверно на гаражах сделают лучше и дешевле как бы это странно не звучало.

Галина
04 августа 2021 в 19:49

Не включался климат контроль в машине, сама не вникала но ребята объяснили почему и отремонтировали достаточно быстро. Приеду ещё.

Василий
23 июля 2021 в 1:02

Давно являюсь клиентом СТО ДИАС и очень доволен качеством их услуг. Сервис всегда на высшем уровне и менеджеры уделяют много внимания!

Денис
21 июля 2021 в 22:28

Очень понравился механик, вообще ровный тип, жаль не знаю как зовут
Та и в принципе все были в адеквате

Anastasiia
17 июня 2021 в 12:35

Неоднократно пользовались услугами данной компании и продолжаем пользоваться! Последний раз приезжали сюда поменять шины на лансере:) Ребята очень дружелюбные и отзывчивые, со своей работой справились за считанные минуты. Приятно работать с таким сервисом! Цены тоже очень даже приемлемые в соотношении с качеством выполнения работы. Всем советую!

Станислав
10 марта 2021 в 17:35

Загорелась ошибка неисправности аккумулятора. Поехал на Бош ДИАС. Все как-то вяло, через силу. Какие-то уставшие и не заинтересованы в обслуживании. Приехал и хорошо, а сл. Раз если не приедешь - то еще лучше. Одним словом "ТАКОЕ".

Александр
04 февраля 2021 в 22:32

Хороший автосервис, качественно выполнили работы по замене ремня ГРМ, прокладки клапанной крышки, датчика давления масла, замену антифриза и тормозных колодок

Vic
29 января 2021 в 14:11

Неприємно здивований цим сервісом. Огляд авто перед купівлею проводили з 9.30 до 13.00. Але це не тому що якісно та фахово. Більшу частину часу авто стояло в рем. Зоні і ніхто біля нього не перебував. Огляд ходової провели так якісно, що навіть не побачили зігнутий нижній важіль. Оплату за огляд ходової не взяли тільки тому, що я не дав. На питання стану гальмівних колодок та дисків відповіді не дали. Навіть ніхто туди не заглядав. Прийшлось самому брати лампу та оглядати. Є ще досить дрібних зауважень. Якщо директору цікава моя думка, може зателефонувати. Відправлю йому копії тих результатів, які я отримав за проведену "діагностику" за 1380 грн.

П. С.
Прочитав відповідь на мій відгук і стало сумно. Відверта неправда у ваших "спростуваннях". Я недарма написав, що директор може зателефонувати. Мій номер телефону є в замовленні. А тепер докладно:
1. Ніхто не шукав для мене фото авто з аукціону і ніхто мені їх не показував (навіщо це мені? У мене вони і так вони були), ви ще скажіть що carfax безкоштовно додаєте. Так для чого так відверто брехати? Готовий приїхати і нехай цей працівник
, який для мене "шукав і показував" фото, скаже це мені в очі.
2. Авто ніхто не залишав на сервісі. Попередній власник авто постійно там був. А я приїхав об 11.30 щоби почути результати "діагностики". І сам прочекав 1,5 (півтори) зайвих години, і можу вашим працівникам ще раз нагадати скільки разів я питав про те коли вже авто буде оглянути повністю.
3. Не ваші працівники запропонували не включати в рахунок "перевірку" ходової частини, а отримавши несподівано "ляпаса" в свою сторону, показавши свій непрофесіоналізм, крайню некомпетентність, байдуже ставлення до клієнта, тільки тоді вони вирішили викрутитись. А оплачувати за таку халтуру у мене і гадки не було.
4. А загалом, що тут ще писати? Не бачу відповідної реакції зі сторони керівництва. Прикривайте й надалі своїх незграб. Замість того щоби вчити їх та виправляти їхні помилки.
5. А стосовно аж 5 працівників які оглядали автомобіль, давайте порахуємо, напишіть хто ще, бо я нарахував тільки трьох. Про кваліфікацію та досвід одного (огляд та перевірка ходової частини) я вже написав. Про перевірку лакофарбового покриття додам, що у зв'язку з погодними умовами авто приїхало вкрай брудним і ніхто не подумав виконати технічну мийку кузова для огляду. І це ви називаєте квафілікованим оглядом стану лакофарбового покриття? Пройтись товщиноміром і видати результат? Повна некомпетентність.
Спроба організувати автосервіс європейського рівня у даному випадку і на цьому сервісі виявилась вкрай неуспішною.

Добавить отзыв