UAOTZYV.COM

AUTOFOCUS / АВТОFOCUS

Адрес Київ, вулиця Гната Хоткевича, 22 б
Метро Чернігівська 0.94км
Часы работы 09:00-19:00
Сайт auto-focus.com.ua
Рубрики Автосалон
Оценка 4.8 22 отзыва
Ближайшие филиалы компании
АВТОFOCUS — вулиця Територіальної оборони, 102
Похожие компании в категории
Дар-Авто HYUNDAI — вулиця Павла Усенка, 8
ТОВ АВТОМИР Офіційний дилер Volkswagen — вулиця Бориспільська, 7
Блиц-Авто — вулиця Вінстона Черчилля, 6

AUTOFOCUS / АВТОFOCUS отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Петр
26 января 2024 в 20:01

Дуже дякую! Професійно та швидко мені допомогли з продажем автівки! Та запропонували хороші варіанти! Дякую

Сергей
21 сентября 2023 в 2:25

Гарна площадка, купляв там авто, Все дуже добре, професійно! Так тримати! Особа подяка менеджеру Максиму!

Дмитрий
01 сентября 2023 в 19:58

Залишилося позитивне враження про цей автосалон.
Питання купівлі/продажу авто вирішується швидко
Рекомендую до відвідування, не дивіться, а купуйте мрію

Юлия
24 августа 2023 в 20:36

Дякую вам огрооомне за допомогу у продажу! З переоформленням взагалі, дякую що не довелося морочитися ні з документами ні з чим іншим! Колектив згуртований, приємно працювати

Александра
22 августа 2023 в 5:59

Вельми приємно мати справу з професіоналами!
Працівники підібрали авто по нашим критеріям максимально швидко та якісно
Допомогли в усіх питаннях (як покупки так і оформлення)
Окрему вдячність хочу висловити Артуру (працівнику з даної компанії) за професіоналізм та допомогу!
Рекомендую співпрацю з даною фірмою.

Игорь
13 августа 2023 в 13:56

Работаю с ребятами уже не первый раз. До этого пытался и самостоятельно и с помощью других площадок. Хочу отметить именно AutoFocus! Отличное отношение, контакт, подбор! Можно сказать, что это не просто сервис, а в какой то мере дружеская профессиональная помощь. Причем как для стороны продавца так и для покупателя! Главное верно и адекватно оценивать свои возможности или то что продаешь, хотя во всем будет правильный подсказ! Огромное спасибо, успехов в дальнейшем. Артур, отдельное огромное спасибо! И до скорого)

Максим
14 июля 2023 в 8:55

Хлопці молодці. Чемно, чесно та достатньо швидко продали моє авто. Рекомендую як для продажу так і для покупки

Kostiantyn
10 июля 2023 в 21:45

Якщо не хочете мати головного болю при продажі авто, чи не хочете витрачати свій час на спілкування з потенційними клієнтами та відсіяти перекупів, чи плюс/мінус 500 баксів то для вас не є суттєво, то такий сервіс в самий раз!

Продавав своє авто. В цілому не можу сказати що є проблеми чи нарікання до самого сервісу. Єдине що було, то розповідав щодо комплектації та що продається в комплекті з авто одній людині, а потім інша людина розповіла покупцю інше. Думаю, це легко виправляється.

Є сумніви що такий сервіс допоможе продати вашу автівку дорожче. Якщо хочете отримати кожні 100 баксів, то вам не сюди, бо знижуючи суму на всяких платформах, на кшталт авторіа, ви все одно будете мати більше ніж при продажу тут. Також, якщо вартість вашої автівки в діапазоні економ або нижче, то або автівка не буде продаватися, або на руки отримаєте суттєво меншу суму. Але і тут сервіс йде на поступки.

Є доволі велика ймовірність того що наступного разу звернуся до них.

Саша
09 июля 2023 в 5:23

Відношення до покупця гарне, роботою менеджера Василя та стажожра Влада задоволений на 100%.

Maksym
01 июля 2023 в 4:21

Обращался для помощи в продаже автомобиля, сервис более чем отличный. Удобно, быстро и за достойные деньги продали мой автомобиль. Особенно приятно иметь дело с Артуром, человек знает свою работу, держит в курсе, объясняет все моменты и нюансы и с лёгкостью доводит дело до успешного финала для обеих сторон сделки. Рекомендую!

Александр
28 июня 2023 в 2:00

Віддав на продаж своє авто, що здивувало, як старанно вони за ним доглядали, а саме зберігання та експлуатація при перегляді. Результатом є продаж, яким я задоволений. Наступного разу я звернуся сюди

Женя
28 июня 2023 в 1:12

Дякую компанії за продаж Авто «Під ключ». Ввечері передзвонили що є клієнт, привіз авто, на наступний день заїхав вже за готівкою. Швидко та без хлопоту.

Женя
10 июня 2023 в 5:21

Шахраї! Треба мені було терміново придбати авто, просила допомогти у виборі і щоб не було проблем, бо жінка і не дуже розбираюсь. Також просили відвезти на діагностику, їх СТО було «в зговорі з ними» збрехали по справності авто. Вони продали машину, з іншим двигуном, як згодом виявилось, на іншому СТО. Відмили машину перед продажем, а потім антифриз тік з «усіх дірок» казали вони ні при чому тут, вони площадка. Потім дали телефон «типу власника» щоб потім з’ясувати по-людські що там замінювалось, дали «нік телеграму підставний» Також документи прийняли одну суму, в договорі оформлювали іншу. Просто шахраї! Та не порядні люди!

Марина
08 августа 2022 в 13:48

Сервіс обслуговування на вищому рівні, оперативно, якісно, підберуть авто залежно від ваших потреб, і ціни доступні, однозначно рекомендую

Наташа
07 августа 2022 в 19:06

Осталась приятно удивлена сервисом и организацией работы центра. Удобно, уютно, быстро. Качество услуг здесь на приличном уровне и цены нормальные.

Костя
06 августа 2022 в 14:16

Очень хороший автосалон, приобрел здесь машину - отличная цена, хорошо организована работа с клиентами, всем успевают уделить внимание.

плис
01 августа 2022 в 17:25

Спасибо большое команде, осталась довольна оперативность и отношению к клиентам, Продали даже быстрее, чем обещали, а главное а хорошую цену.

Алина
27 июля 2022 в 1:45

Дякую за оперативність! Уважно вислухали усі мої примхи та підібрали авто.
Рекомендую до співпраці, дуже відповідальні працівники

Татьяна
25 июля 2022 в 22:28

Сервіс на вищому рівні - оперативна робота, дуже сподобалося обслуговування Це було перше моє замовлення. Залюбки звернусь сюди ще раз

Алина
22 июля 2022 в 18:07

Очень понравилось отношение и скорость работы. Компетентность сотрудников на высшем уровне.

Добавить отзыв