UAOTZYV.COM

Attic Space отзывы

Адрес Київ, 36A, бул. Тараса Шевченка, 36А
Метро Університет 0.3км
Телефон +380 (63) 635-07-36
Сайт www.facebook.com/Attic_Space_-1008264239240384
Рубрики Концертная площадка, Лекционный зал, Пространство для совместной работы
Оценка 4.2 39 отзывов
Похожие компании в категории
Bel étage Concert Club — вулиця Шота Руставелі, 16а
Оазис — вулиця Василя Липківського, 1А
Мезанин — Київ

Attic Space на Тараса Шевченка отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Viвоваka
29 июля 2023 в 17:50

Дуже атмосферний, цікавий арт простір. Особливо душевний, добрий, хороший власник Вася. Я неймовірно рада, що познайомилась з Вами. Доречі фото зірок які відвідали заклад просто вражають. Також на фото можливо познайомитися з частинкою створення цього простору. Вася власноруч створив простір, тому прошу поважайте чужу працю та бережно поводьтеся з реквізитом. Можу Вас запевнити, що Ваший будь який захід точно буде яскравий та незабутній.

Кожен куточок та річ особлива.
Бронюйте заздалегідь!
Бажаю Вам багато класних заходів, позитивних і порядних відвідувачів та довгоочікуваної ПЕРЕМОГИ.

Обов’язково повернуся до Вас.

Olena
29 июня 2023 в 18:48

Заклад, власникам якого невідомі етичні орієнтири та культурні запити українського суспільства. Співпрацюють із шахраями.

Дмитрий
18 января 2022 в 7:15

Прекрасное место для большой компании. Антураж потрясаюший, всё в стиле времён СССР и начало 90х
Приятный вид из окна, в курилке висит обогреватель, очень большое пространсво.

Юрий
21 ноября 2021 в 23:16

Ніколи не домовляйтеся з власником цього простору, бо змінюють ціну не попереджуючи. Ніяких виключень. Домовлялися за проведення концерту, вже надіслали всім запрошення, а потім виявилося, що ціна вже в два рази більша, і ніякі домовленості не цікавлять, лише прибуток.

Катерина-Кристина
14 ноября 2021 в 11:43

Чудесный день рождения? Самая лучшая локация в Киеве для любых мероприятий ️️️очень атмосферно, уютно, радостно! Хочется возвращаться снова и снова! Спасибо Василию за вложенную душу в своё дело

Настя
13 ноября 2021 в 6:49

Очень крутое место, если брать в аренду зал) Так же проводятся интересные вечера)
Достаточно много знаменитых людей приходило в это место, фотки можно посмотреть при входе)

Антонина
15 октября 2021 в 15:22

Великолепное место! Невероятная атмосфера! Внимательный персонал.

Облюбовала для тематических праздников в стиле Гарри Поттера (instagram: @day_in_hogwarts) и не только.

Вячеслав
02 октября 2021 в 15:40

Реально круте і креативне місце для проведення вечірок. Все зроблено зі смаком, цікаві розділення на різні зони, є більярдний стіл, окремий закритий балкон для тих хто курить. Є невелика кухня і холодильник. Адекватна адміністрація.

Yevhenii
16 сентября 2021 в 17:07

Дуже атмосферне місце, око так і чіпляється за якусь цікавинку в інтер'єрі. А ще дуже привітна господиня)

Вова
12 сентября 2021 в 13:05

Класний майданчик у самому центрі міста. Бував тут і на зйомках, і на корпоративах, і на танцювальних вечірках. Із недоліків - відсутність ліфта для підйому техніки та реквізиту.
Усе решта - супер! ️

Максим
11 сентября 2021 в 9:51

Крутой спейс для проведения мероприятий и других вечеринок. Атмосфера ностальгии заходит многим моим друзьям, а площади достаточно для того что б и тридцать человек себя чувствовали свободно.

Sergii
03 сентября 2021 в 17:50

Дуже незвичне і атмосферне місце з чудовим виглядом на бульвар Т. Шевченка. Цікаво обставлене антикваріатом горище, де можна провести свято або фотосесію.

Олекса
17 января 2020 в 3:25

Не звична, як для мене, локація. Місце розташування зручне для тих, хто планує свій захід у центрі. З вікон видно ботанічний сад, що навпроти. Повертаючись до неформату локації, хотів би сказати про антураж та можливі варіації відпочинку. Ви орендуєте приміщення, яке за стилістикою нагадує суміш андеграундного бару та старої квартири. Усе решта - розваги, їжа, напої - на Ваш розсуд. Місце може комфортно вмістити від 20 до 60 чоловік. І жінок, звісно) Але власник запевняє, що були й компанії по 100 чоловік і всім вистачало місця. Вартість оренди за вечір з 18.00 до 02.00 становить еквівалент близько $600. Якщо потрібно більше часу, - 1000 ₴/год. Також заклад пропонує додаткові послуги - більярд (800 ₴/вечір, фотолокації (800-1500 ₴/вечір), додаткове освітлення тощо. Окреме питання - музика. Після 22.00 рекомендують знизити рівень гучності, оскільки локація знаходиться в жилому будинку. Є зона для паління, яка вдало розміщена в еркері.
P. S. В цілому моя оцінка базувалася на суб'єктивному враженні, яке було зіпсоване стійким запахом сигарет. Але, мабуть, це не перепона для тих, хто хоче гарно відпочити, а тим більше палить.
Однозначно рекомендую для великих компаній, які знають чим вони хочуть займатися на корпоративі. Виїзний кейтерінг, розваги, шоу - це все можливо, тому що є й невеличка сцена. Тому пробуйте і діліться враженнями

Анна
09 января 2020 в 22:03

Чудесное место, большая площадь для танцев. Но, когда люди танцуют, то пол вибрирует, а туалет, это вообще отдельная история, одна кабинка, а в ходе ковры на стенах и ещё очередь постоянная

Дима
05 января 2020 в 7:37

Цікава локація. Килими, старовинні арки навколо вікон, є приміщення для куріння. Але слід бути обачним тому що на 4 поверх ведуть круті сходи, що може стати проблемою для людей "під шафе" що покидають вечірку.

Владислав
05 января 2020 в 0:50

Хорошее место в самом центре города, но! 1) сложно попасть, надо звонить перед тем, как зайти, 2) часто меняются хозяева, что создает определенные организационные проблемы. UPD: хозяева меняются, видимо, у другого места, которая называлось Om Space (как сейчас, непонятно), но все они находятся условно в одном подъезде, видимо, гугл сам определил это место и просил дать отзыв, а поскольку нет гарантии, что пространство не переименовалось, то и возникла такая путаница. В общем, рекомендую, пространство хорошее, но вы должны быть к этому готовы - все равно приходится заходить по звонку в дверь, что несколько обескураживает людей - например, моя знакомая растерялась перед закрытой дверью и перезванивала мне.

Ivanna
30 декабря 2019 в 14:18

Праздновали тут свадьбу и несколько мероприятий с друзьями- остались довольны! Место полноценно в декоре, приятная атмосфера!

Вероника
02 ноября 2019 в 0:39

Гуляли свадьбу. Остались очень довольны местом, тем как нас приняли и как лояльно отнеслись к бесконечным волнениям невесты по поводу тайминга и еще к куче нюансов нашей необычной свадьбы:) Спасибо огромное, с удовольствием у вас еще что-то отпраздновали б)

Поліна
24 сентября 2019 в 10:33

Місцина – агонь. Дуже атмосферно, багато місця, наче будиночок на даху️ Для вечірки в честь дня народження, зустрічі випускників, вечірки, літературного вечора, все підійде! Рекомендую, дуже затишно)

Ирина
01 сентября 2019 в 16:30

Такое интересное пространство с необычным светом, множеством разных ретро предметов, столов, стульев, диванов, подушек, ковров. Но в то же время с хорошей площадью для свободного передвижения среди всего этого. За арочными окнами ботсад Фомина, машины где-то внизу, а мы под самой крышей старой киевской постройки.

Добавить отзыв