UAOTZYV.COM

Астра Дент на Соломенці / Astra Dent

Адрес Київ, 5Б, вулиця Георгія Кірпи
Метро Вокзальна 0.49км
Телефон +380 (44) 222-33-33
Часы работы
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-21:00
воскресенье09:00-21:00
Сайт astradent.clinic/ua/clinics/solomjanka
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Поставщик зубных имплантатов, Стоматологическая рентгенография, Стоматолог
Оценка 4.6 49 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Astra Dent — вулиця Велика Васильківська, 25
Astra Dent — вулиця Юрія Іллєнка, 5Б
Астра Дент / Astra Dent — вулиця Верхній Вал, 30
Astra Dent — вулиця Васильківська, 100А
Похожие компании в категории
3E dental clinic — вулиця Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 4-Г, офис, 220
МЦ Инго — Велика Васильківська, 54 Б
АДС Стоматологічний центр — вулиця Велика Житомирська, 18А
Хелсі Дент / HealthyDent — вулиця Євгена Коновальця, 23

Астра Дент на Соломенці / Astra Dent отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мария
26 апреля 2024 в 10:04

Чудовий сервіс! Дуже високий рівень лікарів та послуг, які надає клініка! Багато років спостерігаюсь у доктора ортодонта Калініченко І. Ю, рекомендую!

Олена
01 марта 2024 в 15:20

Вітаю. Була на чистці зубів. Все якісно, швидко. В клініці на Солом'янці дуже комфортно. Всім задоволена. Дякую.

Елена
27 февраля 2024 в 14:54

Лише приємні враження від Astra Dent на Солом'янці. Лікар-хірург Лігостаєв О. В. Дуже уважний, роз' янив детально декілька варіантів вирішення моєї проблеми. Вдячна йому за професійний підхід.

Андрей
21 декабря 2023 в 6:29

Найкраща клініка, найкращі працівники, професіонали своєї справи, велике дякую Кримській Катерині Олегівній просто ювелір своєї справи, без перебільшення з золотими руками, все на вищому рівні, роботи просто вражають, дочка взагалі в захопленні іде із задоволенням і до інших ні ногою. Дякую вам за професійний підхід до кожної дрібнички. З наступаючим вас Новим Роком!

Марк
19 декабря 2023 в 22:23

Рік тому поставив у цій клініці брекіти і дуже задоволений. Тішить високий професіоналізм лікарів. Лікарям Кримська та Калінеченко моя велика подяка та вдячність. Усі рекомендую

Настя
12 ноября 2023 в 10:28

Дуже дякую Павловій Маргариті Анатоліївна за надзвичайно професійну роботу, турботливе відношення. Обов'язково буду рекомендувати всім знайомим та рідним

Екатерина
05 ноября 2023 в 12:00

Добрий вечір!
Відвідала сьогодні клініку «Astra dent» дуже тепло прийнято, ввічлива і привітна адміністратор. Персонал Весь привітний і доброзичливий доктор Анатолій Анатолійович Уколов справжній професіонал, заспокоїв, знеболив зуб, настільки акуратно, що я навіть не відчула (хоча дуже боюся цієї процедури). Вся процедура пройшла безболісно. Зуб був дуже складний, але лікар з помічником впоралися на відмінно. Рекомендую та висловлюю величезну подяку. Велике дякую!

Максим
13 октября 2023 в 16:57

Звернулися до ортодонта Ігоря Юрійовича, дуже задоволені, наголос на слові дуже, тому що від специфіки стоматолгії, а саме, що стосується, лікаря- ортодонта, маємо з ким порівняти, і син, який боявся йти до лікаря, розуміючи, що процедура не з приємних, побувавши першого разу, наступного йшов без сумніву. Оскільки професіоналізм плюс людські якості, це супер. Порадили вже не одним знайомим. Ми ще в процесі лікування, але сумніву, що зробили вірний вибір не має. Дякуємо, вірмо, що кінцевий результат перевершить очікування. Також дякуємо стоматологічній клініці за сервіс обслуговування та за залучення до роботи справжніх професіоналів. Перемоги, миру, гарного дня.

Nataliia
13 октября 2023 в 14:52

Завжди привітний персонал клініки на Соломʼянці!
лікар пані Кримська дуже компетентна, все доступно пояснила і не навʼязувала нічого зайвого. Зробила слушні рекомендації. Я дуже задоволена візитом та раджу всім цю клініку.

Віктор
01 октября 2023 в 15:54

13 жовтня 2023 року привів дитину в клініку Астродент на південному вокзалі. Зробили знімок стало ясно треба рвати боковий верхній зуб і шматок кореня з іншого боку на нижній щелепі. Попросив максимально знеболити. Але Олег Володимирович Лігосаєв знеболив
тільки один зуб бо вирішив що дитина потерпить. І коли він на живу почав виколупувати шматок кореня на нижній щелепі на крики дитини і мої зауваження почав на підвищених тонах доводити що там тільки підколупнути (НАЖИВУ!). Я подібне ставлення до побажань клієнта бачив лише у перестроїчно-радянському періоді.
За півтори тисячі я отримав істерику і переляк дитини. Чому помазати десну місцевим знеболенням для Олега Володимировича недоступна функція це незрозуміло.
Ніколи більше не піду в цей заклад. І не раджу іншим.

Andrii
05 сентября 2023 в 2:17

Рекомендую клініку, був прийом у лікаря Катерини Кримської, залишилися позитивні враження!

Юлия
09 августа 2023 в 4:16

Хочу відзначити роботу лікаря Павлової Маргарити Анатоліївни! Декілька років лікуюсь у цього лікаря. Завжди чуйна, ввічлива. Професіонал своєї справи! Завжди задоволена результатами лікування, а остання процедура по відбілюванню зубів взагалі перевершила мої сподівання! Рекомендую.

Женя
04 августа 2023 в 16:51

Был в клинике, не превзойденная атмосфера, вежливый персонал, бесподобные врачи, восхитительный сервис, зубы сделали, улыбка как с обложки) Врач Крымская Екатерина Олеговна творит чудеса, такого с моими зубами ещё не делали) Рекомендую доктора и клинику!

Анна
27 июля 2023 в 22:55

Дуже дякую Калініченко Ігорю Юрійовичу за мою красиву посмішку! Робили брекети на нижню щелепу і вже за рік я отримала найкрасивішу посмішку про яку довго мріяла. Рекомендую Ігора Юрійовича, як фахівця високого класу! Лікування пройшло легко та за малий термін вдалось досягти найкращого результату

Саша
26 июня 2023 в 4:56

Був на комплексному чищенні з гліцином у Кримской Катерини Олеговни. Я здивованний її професійності. Швидко, та саме важливо, що не було чутливості емалі, та кровотечі ясен, як це було завжди в інших клініках. Дякую.

Trost
13 ноября 2021 в 20:07

Мне понравилось. Вежливый персонал, аккуратный стоматолог и чистое помещение.
Так же во время процедуры использовали аксессуары повышающие комфорт и безопасность, которые в других клиниках в подобных ситуациях не видел.

Слава
03 ноября 2021 в 9:55

Отличная клиника, лечу зубы тут уже 2 год. Врач Крымская заменила старые, отжившие свое пломбы, Уколов прекрасно лечит каналы и спасает практически безнадёжные зубы.

Serhii
22 октября 2021 в 6:06

Обращался в клинику по поводу еды застрявшей по десной к врачу Павленко 16.10.2021. Хотел подобрать клинику, что бы дальше постоянно обращаться по вопросам стоматологии.
Плюсы: Чисто и новое оборудование
Минусы:
1. Никто не может сказать сколько будет стоить лечение. По телефону говорят, что скажет врач на приеме и называют ориентировочную сумму значительно меньше финальной. Врач на приеме не называет сум и не предупреждает что в плане лечения будут включены дополнительные платные услуги (пример OptaGate - если бы меня предупредили что он платный,   я бы за него разумеется заплатил, но при этом не чувствовал себя обманутым). Единственное место, где можно узнать сколько с тебя взяли это в момент получение счета. 2. Включают в счет услуги, которые не полностью оказаны. Пример обработка и слизистой И консультации при стоматите. Никто по стоматиту не консультировал - хотя для меня это тоже актуально. На просьба предоставить консультации, если вы включили в счет врач сказал - "ну прополощите хлорогикседином". Если это все что знает врач про стоматит, то это вызывает вопросы про его квалификацию. 3. Мне понадобилось 10 минут объяснять и спорить на рецепции почему я считаю, что не предупреждать про цену перед оказание услуг не корректно, что бы просто извинились. Если руководство клиники хочет обсудить или получить детали - просьба связаться по email указанному в договоре.

Юлія
25 сентября 2021 в 13:23

Дуже класна стоматологія! Була у ортодонта, все дуже обережно та якісно зробила. Дякую!
Дуже порадували наявність зубних щіток з пастою, коли терміново потрібно було почистити зуби перед прийомом

lexusha
20 сентября 2021 в 2:20

Клиника с самыми высокими стандартами! Это касается не только качества лечения, но и отношения к пациенту.
Оказалось, что лечить зубы не больно. Совсем, ни капельки.
И хоть добираться мне не очень удобно, я эту клинику ни на какую другую не променяю.
Отдельные слова благодарности доктору Уколову Анатолию Анатольевичу за терпение и высокий профессионализм!

Добавить отзыв