UAOTZYV.COM

Астра дент

Адрес Київ, Харківське шосе, 152a
Метро Вирлиця 1.89км
Телефон +380 (44) 222-33-33
Часы работы 09:00-20:00
Сайт www.astradent.clinic
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Поставщик зубных имплантатов, Стоматолог, Детский стоматолог
Оценка 4.6 56 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Astra Dent ст.м. ЛЕВОБЕРЕЖНАЯ — вулиця Євгена Сверстюка, 3Г
Astra Dent — Велика Васильківська, 25
Астра Дент / Astra Dent — вулиця Верхній Вал, 30
Астра Дент на Соломенці / Astra Dent — 5Б, вулиця Георгія Кірпи
Похожие компании в категории
СА-НАТА — вулиця Єлизавети Чавдар, 11, оф, 223
Smile / Стоматология на Осокорках — просп. Миколи Бажана, 12
Модена — офіс 249, вулиця Олени Пчілки, 5
АССА / ASSA Dental Clinic — вулиця Анни Ахматової, 5

Астра дент отзывы

56
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
10 января 2024 в 22:24

Чудова стоматологія, привітний адміністратор. Була на видаленні зуба Мудрості, лікар хірург - стоматолог Фомічов С. В. Професіонал своєї справи. Дякую лікареві Фомічов С. В. Та його асистенту)

Ольга
09 января 2024 в 4:26

Вітаю, це мій перший візит до лікаря хірурга саме клініки Астрадент. Приємно вражена що лікар спочатку подивився моє КТ, розказав які моменти, чому зуб не піддається терапевтичному лікування, в мене не залишилось сумнівів щодо вірності рішення стосовно видалення. Сама процедура пройшла досить швидко, лікар все робив обережно, швидко та професійно. Лікар розписав ліки, що потрібно приймати та як довго. Наступного ранку мені подзвонила адміністратор з клініки та запитала як я себе почуваю і не потрібна допомога лікаря. Я приємно була здивована та вражена, у клініці такий підхід до пацієнта, тому рекомендую клініку та персонал.

Oleksandra
04 января 2024 в 11:24

У серпні мала видалення всіх чотирьох зубів мудрості лікарем Фомічовим. Зуби росли в найгірших місцях і найгіршим чином. Операція пройшла дуже успішно, краще, ніж я очікувала. Пошкодження були мінімальні зважаючи на те, що була дуже складна ситуація. Лікар і клініка перебували на зв’язку після операції, щоб пересвідчитися, що все йде добре у періоді реабілітації. Дуже якісна комунікація і від анестезіолога та медсестер в операційній.

Проте, ставлю 4 зірки, бо лікар зі мною комунікував російською мовою. Я розумію, що не всім легко переходити, але я б воліла, щоб в мене принаймні спитали якою мовою я б хотіла мати обслуговування.

Олександр
13 октября 2023 в 17:32

Візитом задоволений. Дівчина на рецепції приємна, ввічлива, компетентна, чітко і зрозуміло надає відповіді на питання. Лікар Залінян Лія Варгесівна професіонал від бога. Не перший раз обслуговуюся у неї, чемна, приємна у спілкуванні, уважна до дрібниць. Завдяки їй, я змінив своє ставлення до стоматологів і позбавився фобії. Дякую Вам від усього серця

Екатерина
18 августа 2023 в 13:35

Була сьогодні у клініці на прийомі та залишилася неприємно вражена роботою адміністратора. Адміністратор клініки виявилася не компетентною і не уважною у виконанні своїх безпосередніх обов'язків. Після прийому у лікаря мені було названо суму, яку необхідно сплатити, після оплати мені було надано акт виконаних робіт (на мій особистий запит), де були вказані ненадані послуги. На питання, як я можу повернути гроші (рахунок було сплачено карткою), адміністратор тільки хитро посміхнулася. Без особливої зацікавленості збереження репутації клініки з боку адміністратора мені все ж таки вдалося написати заяву на повернення коштів. 28.08.2023 чекаю зворотний зв'язок від керівництва клініки та повернення грошей.

Алина
05 августа 2023 в 5:22

Звернулася по швидкій- дуже болів зуб і напухла щока. Дякую лікарю Карнаух Олексію за допомогу! Професійно і швидко усунув причину і зняв зубний біль.

Женя
02 августа 2023 в 2:33

Дуже зручно та оперативно отримала панорамний знімок зубів! Знайшла на сайті Astra Dent телефон і записалась на зручний мені час. Процедура пройшла швидко та одразу надали роздрукований знімок. За моїм проханням скинули цей знімок мені на електронну пошту. Дякую за обслуговування на високому рівні!

Марта
26 июля 2023 в 21:47

Я приємно вражена професіоналізмом врач Карнаух О. Л. Робила чистку зубів, дуже задоволена. Рекомендую!

Алекс
10 июля 2023 в 16:27

Лікувався в AstraDent на Харківському шосе у лікаря Залінян Л. В.
Лікар знає свою справу відмінно. Залишились тільки приємні враження.
Ціни відповідають якості.
Дякую за Вашу роботу!

Натали
07 июля 2023 в 4:14

Наш врач Залінян Л. В. Компетентна, професійна, без зайвих назначать. Були на огляді, до цього була чистка і герметизацію фісур робили. Все ок. Нам все подобається.

Александр
03 июля 2023 в 20:51

Сучасна стоматологічна клініка з професійними лікарями. Дякую за черговий профілактичний огляд та прийом. Рекомендую!

користувач
11 февраля 2022 в 7:03

Я хочу сказать, что мне очень повезло попасть в эту клинику и к этому доктору!
Я после первой же консультации у Галины Сергеевны приступила к лечению.
Всё понятно и по-делу. Я получила два плана лечения со всеми описаниями и расчетами, КТ и даже консультацию хирурга сразу же! Очень приятно)
Теперь мы вместе идём к цели - моей улыбки мечты
Спасибо, до встречи

Женя
06 февраля 2022 в 20:51

Спасибо за чудесный прием, всем рекомендую врача Илюк Алену Владимировну, ее руки творят чудеса! Всем работникам большое спасибо! Успехов и позитива!

Вікторія
14 января 2022 в 3:59

Була на огляді у Ілюк Альони, до цього декілька місяців стежила за її блогом. Чисткою та підходом лікаря повністю задоволена!

Після марафону Альони про здоров'я зубів живу з монопучком, йоршиками та ниткою! Тепер піклування про зуби стало ще кращим! До того ж, під час візиту є можливість бачити власні зубки на екрані, таке собі кіно з "лікуванням", що дуже радує! Звісно, обладнання висококласне! Також після лікування можна отрмати фото та малуватися ювелірною роботою над зубками

Єдиний момент - це організація роботи, під час першого візиту чекала з лікарем поки попередній відвудувач з його лікарем звільнять кабінет 20 хв. Під час другого - чекала 30, була нарада. Хвилювалася, що можемо щось не встигнути. Проте лікар рухалась за планом лікування і під час наступних двох візитів таймінг був збереженим, всі заплановані дії зроблені. Відповідно, в результаті - задоволена.

Lesia
02 января 2022 в 14:46

Лікувала зуби у Іллюк Альони. І це було вперше з кофердамом. Кофердама - це спокій пацієнта. Раніше завжди в стресі боялась ковтнути, пошевелити язиком, щоб не намочити зуб) а тепер можна розлабитися. Сучасний і комплексний підхід.

Ирина
29 декабря 2021 в 11:57

Была впервые у Илюк Алёны по рекомендации. После КТ доктор подробно рассказала о дальнейшем лечении. Персонал и клиника понравились. Рекомендую!

Yanelka
05 декабря 2021 в 10:50

Начала лечить один зуб и никак не могла попасть к врачу, который мог бы нормально объяснить, в чем проблема. Это была моя третья за месяц клиника - оказалась самой лучшей. Что касается докторов, то мне очень повезло и с терапевтом, и с хирургом Щуцким. Они спокойно и подробно, когда надо было - по несколько раз, объяснили мне проблемы и ход лечения.

Лилия
24 ноября 2021 в 5:34

Иллюк Алена Владимировна просто спасла мои зубы. Очень грамотный специалист, комплексно смотрит на проблемы с зубами. Лечит с коффердам и под микроскопом. Научила меня, как правильно ухаживать за зубами, чтобы избежать кариеса и пародонтита. Также лечилась у Залинян Лии Вардгесовны, тоже отличный врач. Рекомендую!

Женя
17 ноября 2021 в 0:55

Первая клиника, где смогли найти причину болезненных ощущений. За 4 года посетила более 5 клиник, где не смогли помочь. Современное оборудование и современный подход.

Людмила
07 октября 2021 в 3:38

Дякую лікарю Iлюк Альонi Володимирiвнi за лiкування зубiв i за план лікування.
Це - лікар від Бога, професіонал.
Зуби вилiкувала дуже чудово! Альона Володимирiвнi все менi пояснювала в впоцесi лiкування, кожен крок. На прийомi пiд час процедур я просто відпочивала.
Дякую Вам, Альона Володимирiвна!

Добавить отзыв