UAOTZYV.COM

Asti.L Салон Красоты / Барбершоп

Адрес Київ, вулиця Андрія Головка, 12
Метро Вокзальна 2.6км
Телефон +380 (98) 794-93-23
Часы работы 10:00-19:00
Рубрики Салон красоты, Мужская парикмахерская, Косметолог, Студия коррекции бровей, Центр по уходу за лицом
Оценка 4.4 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Барбершоп ЦирюльникЪ / ЦирульниК Barbershop — вулиця Велика Васильківська, 108
Барбершоп ЦирюльникЪ / ЦирульниК Barbershop — вулиця Саксаганського, 13/42
Барбершоп Киев - Barbershop Mr.Colt — вулиця Золотоустівська, 24
Похожие компании в категории
Салон краси Wizard — вулиця Богданівська, 7A
Детская парикмахерская Симпа - Олимпийский — Tts Olimpiysʹkyy, Велика Васильківська, 72, 3 этаж
ESTER Beauty Salon — вулиця Євгена Коновальця, 32Г, 32G
Живи! — Київ

Asti.L Салон Красоты / Барбершоп отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
18 июля 2021 в 13:37

Спасибо Вам большое. Замечательный салон. Качество на высшем уровне! Очень внимательный персонал, а хозяйке отдельный респект! Процветания Вам и успехов, продолжайте в том же духе

Світлана
12 июля 2021 в 22:14

Я в цей салон ходила на шугарінг до Тетяни- то був просто рай- і якість роботи і атмосфера. Вчора вирішила піти в цей салон щоб підстригти кінчики волосся (в мене 3 довжина). Майстер- маленька дівчина (нажаль вона не представилась, але не в тому питання). Я пояснила, що хочу підстригти кінчики і просто висушити волосся. Помили голову, підстригли, а потім почала розпилювати рідину з пляшечки (я подумала, що то вітамінчики, сироватки, як завжди в салонах підпитують волосся) але ні! - то був якийсь стайлінг! І настільки їдучий, що я почала задихатись (в прямому смислі), добре що мені дали води (дякую за це). Мені полегшало і почали сушити волосся (як я і просила). Моя помилка в тому, що я не контролювала процес доки не заплуталось волосся, і дівчина трохи намагалась його розплутати. Я дивлюсь- а мені укладку з накрученими локонами роблять (підстригти кінчики і висушити- була мета). І це вже на пів голови! Я питаю- а майстер каже- Ви ж маєте красивою вийти звідси. Воно то так, але не встигла вона то доробити- як кудряхи знову розпались, а при коренях така лохматість/ пушистість вийшла! Вони ще то хотіли сфоткати та виставити в інста-профіль салона! Я кажу- Ви серйозно це будете виставляти і позоритися? Коли дійшла справа до оплати- МАЙСТЕР каже- а дайте я подивлюсь, яка у Вас довжина! КАРЛ-МАЙСТЕР, який стриг! В решті взяли з мене 400грн (хоча в прайсі ціна на стрижку кінчиків 200-250грн). Справа не в грошах, а в тому, що за Ваш рахунок (бо вони мабудь порахували як стрижка з укладкою) майстер вчиться на Вас щось робити, хоча в нього не вийшло. Я засмучена, прихожу до дому (живу я через два будинки) «красоти» тої і слід втік. А чоловік каже- а чим то від тебе неприємно пахне! - а то отой стайлінг (В ІТОЗІ- помила дома волосся, запах і на другий день ще є. Настрій дуже зіпсований. Я сподіваюсь що майстер з шугарінгу працює ще десь в іншому місці, бо туди взагалі не хочу йти.

Михаил
11 июля 2021 в 4:12

Всім раджу косметолога Марію, робив чисту обличчя, все дуже сподобалось, Марія справжній професіонал своєї роботи)

Алина
30 июня 2021 в 20:33

Чудесное место, дружелюбный персонал, качественная стрижка, мне очень всё понравилось, буду приходить ещё)

E F
02 июня 2021 в 17:10

Место чудесное! Спасибо всем сотрудникам за хорошее настроение, уютную атмосферу и качественную работу! Радуюсь своим кудряшкам каждый день)

Женя
01 июня 2021 в 0:03

Очень понравилось творческое сотрудничество с Вашим салоном! Остались довольны предоставленными услугами: визаж, укладка и работа с фотографом - потрясающая атмосфера доверия и эмпатии! ️ Дальнейших успехов ВАМ и хороших друзей!

Вікторія
04 июня 2020 в 10:59

Быстро и качественно прокололи ушко, по весьма доступной цене! Вошли в положение клиента, и нашли время даже когда всё было расписано. Это редкость) Спасибо, что выручили)

Добавить отзыв