UAOTZYV.COM

Аренда мебели Стул Напрокат

Адрес Київ, вулиця Миколи Гулака, 1
Метро Мінська 3.04км
Телефон +380 (63) 895-35-51
Часы работы 10:00-18:00
Сайт stulnaprokat.com.ua
Рубрики Аренда мебели, Прокат оборудования
Оценка 5 22 отзыва
Похожие компании в категории
RENTS - аренда декора для свадеб и фотосессий — вулиця Івана Виговського, 13
ООО Кристалл Рент — вулиця Новомостицька, 31

Аренда мебели Стул Напрокат отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олена
16 октября 2023 в 9:37

Дуже вдячна за сервіс та оперативність! Ми звернулись зранку в день проведення нашого заходу і буквально через пару годин замовлення вже було розміщено на майданчику! Рекомендую!

Татьяна
03 октября 2023 в 10:21

Неймовірні хлопці! Все чітко, вчасно привезли нам пуфи. Яскраві, у відмінному стані! Дуже зручні. Ми провели з комфортом час на природі!

Саша
05 сентября 2023 в 11:43

Щира вдячність компанії за якість, оперативність, відповідальність, а також за вирішення, здавалося б, нездійсненних побажань. На великий святковий захід замовляли столи, стільці, скатертини. Незважаючи на пізній час, замовлення було оперативно опрацьоване та вчасно нам доставлено. Все якісне, нове та сучасне. В процесі підготовки заходу виявилось, що у нас не вистачає достатньої кількості посуду, але все було вирішено персоналом компанії в найкоротші терміни. Святкування відбулося бездоганно!
Тому дуже радимо скористатися послугами цієї компанії, якщо цінуєте професіоналізм і оперативність у вирішенні абсолютно усіх заявлених послуг. Запевняю, що всі ваші побажання стосовно оренди меблів, декору, посуду тощо будуть вирішені швидко, якісно і професійно. Ми в свою чергу плануємо звертатися до них і надалі та запевняємо, що ви не пошкодуєте, що обрали саме їх. Щиро дякуємо!

Anastasiia
04 августа 2023 в 21:02

Звертаючись до цієї компанії для організації великого святкування, ми й уявити не могли, що нам так пощастить з вибором. Замовлення було опрацьовано дуже швидко і професійно. Нам був запропонований широкий асортимент меблів, посуду, декору та багато іншого. Спеціалісти компанії відрізняються від інших надавачів подібних послуг ввічливістю, відповідальністю, оперативністю, клієнтоорієнтованістю, а також вишуканою українською мовою спілкування. Ми дуже задоволені і рекомендуємо цю компанію, якщо ви цінуєте свій час, нерви і гроші. Щиро вдячні!

Ирина
30 апреля 2023 в 16:51

Дякую дуже команді "Стул Напрокат"! Гарний асортимент, можно знайти все, що треба на захід. Чудовий персонал, клієнтоорієнтований, всі підкажуть і порекомендують, як краще зробити. Однозначно рекомендуємо та повернемося знову!:)

Hanna
27 апреля 2023 в 16:17

Співпрацювали з цією компанією на нашому заході. Брали в оренду світлиці та подіум. Все дуже чітко, організовано і вчасно. Орендодавець запропонував найкращу ціну за свої послуги на ринку. Дуже позитивне враження від співпраці.

UDANCE
16 апреля 2023 в 7:26

Дуже комфортна співпраця з компанією. Усе чітко і вчасно, дуже клієнтоорієнтовано, рекомендую!

Оксана
09 апреля 2021 в 22:17

Орендували меблі для облаштування медіа-спейсу на Ukrainian Fashion Week. Все привезли у домовлений час, меблі в хорошому стані. Простір вийшов дуже гарний, задоволені співпрацею.

Alyona
21 марта 2021 в 2:03

Дуже професіональна та клієнтоорієнтована компанія. Співпрацювали зі Стул Напрокат для організації прес-конференції. Надійний партнер з чудовим асортиментом і сервісом, дуже раджу. Окрема подяка менеджеру компанії Юлі, таких відповідальних та приємних працівників зараз дуже мало залишилось!
з повагою, Департамент комунікацій СКМУ

Євген
17 ноября 2020 в 20:13

Брали в оренду для весілля лави, столи, шатри та лампи. На 100 людей. Монтаж демонтаж був здійснений вчасно, бригади пропонували вирішення складних моментів локації, дуже чемні. Усе пройшло чітко і рівно.

Анна
04 октября 2020 в 22:46

Добрый день! Я работаю в благотворительном фонде. И нам для продажи одного социально-благотворительного блокнота, благодаря которому мы могли собрать средства для реализации наших проектов, необходим был презентационный стол. Обзвонив много компаний, именно "Стол на прокат" пошел нам на встречу, и предоставил нам стол в лучшем виде, все как мы просили. И те средства, которые мы могли бы потратить на его аренду пойдут на добрые дела. Это большой показатель открытости и доверии к людям. Отдельное спасибо Юлии, которая помогла мне в решении вопроса, и со своей стороны сделала все что мы остались довольны. Безумно рады нашему сотрудничеству. Спасибо вам большое от всего фонда!

Daryna
04 августа 2020 в 7:20

Хотим высказать свой восторг относительно организации! Все было просто прекрасно, ребята приехали вовремя и все собрали за 45 мин, шатер, вся мебель, аксессуары и посуда были очень красивыми)! У нас только положительные впечатления! Менеджеру Юле отдельно огромное спасибо за оперативность, лояльность, помощь в выборе необходимого и просто за приятный опыт сотрудничества! Желаем Вам процветания, роста и много клиентов

Юрий
04 июля 2020 в 11:51

Очень понравилось сотрудничество с компанией "Стул напрокат". Очень приятные цены. Лояльные менеджеры. Все привезли вовремя и в очень хорошем состоянии, как для арендной мебели

Анатолий
10 октября 2019 в 13:43

Отличный сервис, все доставили и забрали во время. Менеджер помогла выбрать нужную мебель и приборы для нашего мероприятия, также сделала очень приятную скидку) всем рекомендую

Мария
04 октября 2019 в 10:49

Дуже вдячна за співпрацю. Неймовірно швидко спрацювали, пішли на зутріч та врятували відповідальний захід

Диана
15 августа 2019 в 11:55

Ребята, большое спасибо! Заказывали мебель для выездной церемонии, сервис очень порадовал, менеджер помог с выбором, все доставили и забрали вовремя, если будет повод, еще раз обратимся к Вам)

Женя
08 декабря 2018 в 16:54

Для меня стало открытием, что хоть мебель сдается в аренду, но выглядит новой! Будто только ты и берешь ее на прокат, никто до тебя к ней раньше и не прикосался. Сервис тоже супер!

Женя
29 ноября 2018 в 12:20

Замечательная компания! Впечатляет не только отличное состояние мебели, но и её ассортимент! Отменная организация доставки. Надёжные партнеры! Рекомендую всем!

Іван
26 ноября 2018 в 6:15

Сердечно дякую сервісу Стул напрокат за крісла напрокат!
Оформлювати у вас оренду - одне задоволення. Якщо у вас є сумніви - не сумнівайтесь!
Спасибі, і росту та стабільної якості!

Татьяна
05 ноября 2018 в 11:14

Отличный выбор посуды и мебели в аренду, замечательный персонал. Профессионалы своего дела. Рекомендую!

Добавить отзыв