UAOTZYV.COM

 AppleLab: Ремонт iPhone Позняки - Сервисный Центр Apple: Macbook, iMac, iPad, Apple Watch

Адрес Київ, вулиця Олександра Мишуги, 3в
Метро Позняки 0.32км
Телефон +380 (73) 282-87-87
Часы работы 10:00-20:00
Сайт app-lab.com.ua
Рубрики Ремонт мобильных телефонов, Ремонт электроники, Ремонт телефонов
Оценка 4.2 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Ремонт Apple в Киеве: iPhone, MacBook, iPad - AppleLab м. Олимпийская — 13 магазин, вулиця Велика Васильківська, 72, 3 этаж
Похожие компании в категории
Сервісний центр MFIX — вулиця Княжий Затон, 21
ДИ-АНТ — вулиця Юрія Литвинського, 39/14
Skeleton. Ремонт електротехніки — просп. Петра Григоренка, 22/20

 AppleLab: Ремонт iPhone Позняки - Сервисный Центр Apple: Macbook, iMac, iPad, Apple Watch отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
04 мая 2024 в 1:18

Скористався послугами цього сервісу і ні каплі не жалію про це, все швидко та якісно. Велике Вам дякую!

Анна
09 февраля 2024 в 21:36

Нікого не здивуєш тим, що в Україні все найкраще. Прийшлося з Іспанії надсилати макбук на ремонт, в AppleLab полагодили менш ніж за добу, при чому ще чекали вони на доставку якоїсь деталідякую за такий сервіс!

Миша
13 января 2024 в 3:29

Якщо не потрібно телефон можна ремонтувати.
Запчастини не оригінал …
Здавав iPhone SE 22.
Здавав на заміну скло… тепер телефон не герметичний будьте обережніше сказали… Екран хитається коли натискаєш!
НЕ РЕКОМЕНДУЮ
на вірне в Переході можуть краще …

Yar
28 декабря 2023 в 15:52

Гарний сервіс. Користуюсь їх послугами багато років, вперше приходив у свій час з 5s. З тих пір телефони мінялися, а сервіс - ні.

Роман
22 ноября 2023 в 20:34

Дівчина з ходу (по телефону) сказала, що блимкання тачбара на макбук вимагає заміни тачбару, і це коштує 7к. Без консультації, без огляду техніки - одразу найдорожча послуга. Маю аргументовані сумніви у тому, що тут чесно підхожуть до питання ремонту, я вирішив їх не відвідувати

Tao
21 ноября 2023 в 4:22

Віддали на заміну заднього скла, казали оригінал, як виявилось єппл навіть не робить окремо задне скло, тільки одразу корпус, криво зробили, задне скло тепер дуже крихке, та вже біля камер тріснуло тому що зачепили телефон, пошкодили камеру 1х, не фокусується, коли сказала що такого не було, дівчина почала насміхатися і казати що так і було, не носить сюди техніку, потрапите на великі кошти!

Денис
19 ноября 2023 в 22:55

Дуже хороший сервіс! Лумав, що телефон зламався, а на місці вирішилось, що проблема не в телефоні. Інші напевно би взяли на "ремонт". Особлива подяка консультанту Аріні, яка відповіла на всі запитання зрозуміло. Обов'язково буду звертатись в майбутньому!

Татьяна
28 августа 2023 в 2:36

Вже вдруге маю приємний досвід з сервісною компанією. Думала, що після падіння телефон не виживе: еркан в дріб'язки, динамік рипить, мене майже не чутно.
Але за 3 год - я тримала в руках наче новенький телефон.)
Пройшов майже тиждень, я все ще не можу повірити, що це мій старий Х. Який сяє з усіх сторін, з відмінним мікрофоном і на секундочку! Таким же відмінним звуком в динаміку (я ж то думала, що гучність більшою бути не може).

Тому вдячна команді за роботу!
Рекомендую!
P. S. Ще в дитячому замінила батарею, тел старенький 6-ка, але все працює, єдине дратував заряд, постійно підзаряджаєш. Після заміни акумулятора в мене єдине питання: чого я раніше це не зробила?)

Женя
17 июля 2023 в 20:17

Сьогодні купували IPhone X в AppleLAB. Дуже сподобалось обслуговування. Працює команда професіоналів. Задоволені на всі 100%. Рекомендую.

Дарина
08 мая 2023 в 8:36

Дуже швидке і якісне обслуговування, спеціалісти все роз’яснюють і надають необхідні консультації. Звертаюся сюди вже не в перший раз, і жодного разу мене не підвели.

T4KAT4
07 мая 2023 в 2:27

Замінили дисплей на Xs Max. Задоволений роботою та в захваті від дружелюбності працівників.

Саша
06 апреля 2022 в 19:16

Дякую за професійну допомогу, все швидко і якісно зробили буду звертатися ще, в разі потреби. Ввічливий персонал.

Жизель
15 марта 2022 в 18:50

КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Два місяці назад робила заміну екрану, була задоволена і щаслива! Протягом цього часу іноді телефон сам виходив із застосунків, не звертала увагу! Але за останні два тижні телефон просто сиав «жити своїм життям»! Він не падав і волога в нього не потрапляла! Я мала гарантію і, відповідно, вирішила звернутися, щоб продіагностували і знайшли проблему! Мені відповіли, що екран механічно не пошкоджений і підлягав би ремонту по гарантії, але! ПЛОМБА НЕ НАЛЕЖИТЬ ЇХ СЕРВІСУ! Тобто я встигла за такий короткий період знову пошкодити екран, замінити його в іншому сервісі і прийти до вас по гарантії? Чому ж тоді я не звернулася знову до тих, хто «останній ремонтував»? , вони б теж мені цю гарантію дали б!? Шановні клієнти, будьте готові, що вам поставлять неякісну запчастину, відмовляться її ремонтувати і зроблять з вас дурепу! Дуже неприємне відчуття! Саме цікаве, що довести ви нічого не зможете, оскільки є тільки слово сервісу проти вашого слова! Будьте пильні! Всім добра!
P. S. Вартість питання - 3200, відремонтувати їх же пошкоджений екран (що я не можу довести) - ще 1800!

Анна
20 февраля 2022 в 12:48

Хорошее отношение к клиентам, сервис на высоком уровне. Меняли стекло на 6 и 7+.
Всё вежливо. Сделали за пару часов.
За то что разрешили подождать с собакой - отдельное Спасибо

Женя
18 февраля 2022 в 18:45

Потрібна була заміна скла на планшеті, зробили вчасно та якісно. Єдиний недолік- відсутність можливості оплати картою

Anastasssiz
13 февраля 2022 в 6:44

Очень хороший сервис, аккумулятор сменили за 5 минут, и все отлично работает. Приятный и отзывчивый коллектив. Все понравилось. Рекомендую!

Саша
17 января 2022 в 9:43

Швидко і якісно звмінили розбите скло (переднє і заднє) на iPhone 8S Plus i iPhone X. Якщо залишити попередньо заявку на ремонт ще й отримаєте 5 % знижки. Рекомендую

Full
30 июля 2021 в 10:30

Менял батарею у них, все сделали быстро (15 минут и готово). Парень который делал замену отзывчивый и приветливый. Договор, который будете подписывать, внимательно читайте и думайте готовы ли вы взять всю ответственность на себя.

Натали
22 июля 2021 в 23:56

Молодцы ребята. Сдала ноутбук в ремонт, очень быстро сделали диагностику, нашли по приемлемой цене деталь и уже пользуюсь гаджетом. Плюс постоянно приходят уведомления о статусе заказа, что очень порадовало. Осталась довольна.

Женя
22 июля 2021 в 12:12

27.05 отдала тел на диагностику, что бы узнать как дела и в чем причина, мне пришлось звонить и уточнять самостоятельно, так как обещания перезвонить остались обещаниями (молодой человек, который обслуживал не клиенто-ориентирован абсолютно (какую либо информацию вытягивала по слову и натыкалась на откровенное хамство (получила смс уведомление о готовности, пришла с утра забрать и оплатить ремонт, в итоге больше 20 мин жду когда откроется Applelab, а написано что работают с 10: 00! Просьба обратить внимание на работу центра!

Добавить отзыв