UAOTZYV.COM

Антикафе Дирижабль (на Подоле)

Адрес Київ, вулиця Верхній Вал, 30а
Метро Контрактова площа 0.12км
Телефон +380 (98) 041-94-32
Часы работы
понедельник11:00-22:00
вторник11:00-22:00
среда11:00-22:00
четверг11:00-22:00
пятница11:00-22:00
суббота10:00-22:00
воскресенье10:00-22:00
Сайт dirigeable.com.ua
Рубрики Пространство для совместной работы, Развлекательный центр, Клуб настольных игр, Компьютерный клуб, Павильон для мероприятий
Оценка 4.9 17 отзывов
Похожие компании в категории
UNDERHUB — вулиця Мечникова, 3
Укрінформ — вулиця Богдана Хмельницького, 8/16
Хаб 4.0 — Ярославський провулок, 1/3
ЦЕХ / TCEH - office space club (Лукьяновка) — 13, 6a/21, вулиця Миколи Пимоненка

Антикафе Дирижабль (на Подоле) отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Mářğô
22 октября 2023 в 22:52

Дуже гарне місце для проведення часу разом з друзями за переглядом фільму, грою в ігри настільні або комп'ютерні!
Рекомендую!

Анастасия
21 октября 2023 в 13:13

Чудове місце, незвичайний і дуже затишний інтер‘єр, а також дуже смачний чай! Трав‘яний-просто любов Дуже дякую дерижабль за чудово проведений час

Дарина
20 октября 2023 в 4:03

НЕЙМОВІРНА АТМОСФЕРА. Провели чудову зустріч за переглядом фільму. Особлива подяка за великий вибір чаю, ароматну каву й смаколики

Марія
14 октября 2023 в 10:40

Дуже гарне місце зі зручним розташуванням!
Надзвичайно затишно, гарний варіант для проведення вечора з друзями, великий асортимент чаю, приставки, ігри на компанію, привітний персонал, дуже вдячні Безумовно рекомендую!

Сергей
18 сентября 2023 в 8:23

З радістю поділюся своїми враженнями від відвідування антикафе "Дирижабль". Це місце залишило у моєму серці яскраві і позитивні спогади.

Відразу ж по приходу нас зустріли з посмішкою і готовністю допомогти. Адміністратори антикафе "Дирижабль" виявилися не лише професіоналами, але й справжніми ентузіастами настільних ігор. Вони з радістю розповіли нам про правила різних ігор і допомогли вибрати оптимальний варіант для нашої компанії. Їх доброзичливість і готовність відповісти на всі наші запитання одразу створили атмосферу дружелюбства і комфорту.

Асортимент настільних ігор в "Дирижаблі" вразив своєю різноманітністю. Тут можна знайти ігри на будь-який смак і рівень складності. Від класичних настільних ігор до сучасних хітів - вибір виявився величезним. Ми знайшли гру, яка підходила кожному з нас, і провели незабутній час, погрузившись у світ настільних пригод.

Але однією з основних родзинок "Дирижабля" є їхній чудовий асортимент кави, чаю та різних смаколиків, які ідеально супроводжують ігровий вечір. Кожна чашка кави або чаю була приготована з любов'ю і вишуканістю, а печиво та солодощі, які були в асортименті, додавали особливого шарму нашому візиту.

В підсумку, візит в антикафе "Дирижабль" виявився дуже приємним і запам'ятовуючим. Тут поєднуються відмінне обслуговування, багатий вибір настільних ігор і дружня атмосфера, а також чудовий асортимент напоїв та смаколиків. Я безумовно рекомендую це місце всім любителям настільних ігор і тим, хто хоче провести час з друзями в затишній обстановці. Дякую адміністраторам і персоналу "Дирижабля" за такий чудовий досвід!

Владимир
10 марта 2022 в 0:55

Чудове місце для організації свята у власному стилі. Оскільки вас ніяк не обмежують у виборі стилю свята, кухні і т. П. Плюс невеликий набір кухонних зручностей, включаючи мийку. А далі все, що придумаєте.

Леся
25 февраля 2022 в 14:12

Дякуємо за затишну атмосферу. Зручні столи та диванчики, кухонна зона із різноманітними чаями, печеньками та кавою, можливість брати їжу із собою, велика кількість настільних ігор, PlayStation - це все, що потрібно для святкування дня народження тінейджерів. Новий досвід для нас, який пройшов дуже вдало. Друзі та іменинник задоволені!

Алекс
18 сентября 2021 в 17:16

Отличное место что бы поработать или просто хорошо провести время. А сладости и чай только улучшают атмосферу уюта.

Ирина
17 сентября 2021 в 4:21

Очень крутая атмосфера. Удобное зонирование не смотря на open space. В игры не играла. Работала 6 часов, поили вкусным кофе и кормили печеньем:). Отличная альтернатива домашнему офису. Для коворкинга супер!

Games
12 сентября 2021 в 21:45

Очень уютное местечко что бы посидеть с друзьями за чашечкой кофе/чая и поиграть в настольные или даже на плойке

Odnoraz
24 августа 2021 в 19:46

Дуже затишна місцина. Можна цікаво провести час у компанії друзів. З їжі і напоїв — кава, чай, печиво, тощо. Але завжди можна замовити і їсти свою їжу. Настільних ігор багато, великий вибір столів та узагалі тут досить просторо. Є декілька PlayStation з непоганим вибіром ігор, але я б радив грати у першу чергу у настільні ігри, адже присутні дуже відомі — наприклад "Пандемія", " Еволюція" та "Повелителі Нью-Йорка". Тарифи досить дешеві. Усім раджу.

Надежда
22 августа 2021 в 22:15

Мы остались в восторге от времени проведённом в этом месте. Планировали посидеть пару-тройку часов, а задержались на все шесть. При таком разнообразии настольных игр время пролетело не заметно. Отдельное спасибо самому приветливо у персоналу который всегда готов помочь быстро разобраться в правилах игры.

Юлия
21 августа 2021 в 15:27

Господа, раз уж вы позиционируете себя и как коворкинг в том числе, продаете абонементы и "рабочие места", то будьте так любезны, анонсировать заранее промежутки времени или дни когда зал забронирован и воспользоваться им в удобное для себя время нельзя. Корень предложения - ЗАРАНЕЕ.

Холодильник быть обязан, хотя бы микро, летом его отсутствие будет сильно ощущаться и наличие вилок обрадует, вы же снова-таки коворкинг, народ иногда обедает.

Саша
21 августа 2021 в 8:55

Отличное место для работы, приходили с компнией посмотреть что это? Понравилось! Вкусный час и правила игр объяснили даже тем кто думал не поймет

Тамара
17 августа 2021 в 1:55

Очень уютное и атмосферное место. Много настолок, помогли разобраться с правилами и напоили вкуснейшим чаем
Спасибо за тёплый приём, обязательно прийдем ещё раз!

Taras
11 августа 2021 в 18:55

Чудове затишне місце для роботи/навчання/розваг. Це такий собі опен-спейс. Є міні-кухня де можна зробити каву/чай. Із розваг - купа настольних ігор, PlayStation (декілька штук). Повноцінної кухні чи бару нема, та можна замовляти доставку. Плата погодинна, але є купа гнучких тарифів. Однозначно підійде для фрілансу/ремоуту. Рекомендасьйон!

Анастасия
09 августа 2021 в 19:56

Затестила місце для роботи! Чудові умови - тихо, небагато людей, чай, кава, вкусняшки. В обід, щоб відволіктись є купа настолок і PlayStation.

Добавить отзыв