UAOTZYV.COM

Анна Грищенко, семейный и детский психолог

Адрес Ірпінь, вулиця Гагаріна 51 Київ, вулиця Мирослава Поповича, 13
Метро Житомирська 0.49км
Телефон +380 (63) 428-92-81
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-18:00
Рубрики Психотерапевт, Психолог
Оценка 5 7 отзывов
Похожие компании в категории

Анна Грищенко, семейный и детский психолог отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
21 июля 2023 в 19:01

Як батьки, ми дуже вдячні Анні за терапію і підтримку нашої дитини і родини. Звернулися в складний для нас час, коли в один день втратили домівку, школу, рідне коло і друзів. Дитина важко переживала переїзд в незнайому країну, весь час просилася додому, емоційний стан був пригнічений, а поведінка протестна. Аня стала звʼязуючою ланкою між щасливим минулим (бо була нашим шкільним психологом в Ірпені) і чужерідним теперішнім. Дитина з радістю відвідувала заняття, де в ігровій, цікавій формі розбиралися з емоціями і відчуттями, тривогами і страхами, прорисовували і розмальовували переживання, а потім якісь з них хоробро знищували. Також странно пропрацювали тему вдячності собі і батькам, навклишньому світу за те, що маємо зараз. Дякуємо Анні за професійну роботу і дуже позитивні заняття! Всім миру і добра!

Юлия
07 июля 2023 в 7:40

Пишу цей відгук з величезною вдячністю Анні за роботу з донькою і цінний зворотній зв'язок для мене як для матері.
Донька долучилася до підліткової групи в складний період адаптації до нового середовища, в час долання труднощів і пошуку свого місця серед чужих людей.
Маючи щире бажання допомогти дитині справлятися з викликами нового життя, переживанням втрат, тривоги, самотності, змін (не тільки зовнішніх, а і внутрішніх), батьківських сил катастрофічно не вистачало. На допомогу прийшла группа. В цьому безпечному просторі, створеному Анной, дитині можна було відреагувати тяжкі переживання, побачити інших людей в схожих складних обставинах, пізнавати себе, досліджуючи свої слабкі та сильні сторони, бути вислуханою та достатньо підтриманою.
Донька із зацікавленістю відвідувала групу, а для мене як для мами це було можливістю зосередитись на відновлені власного стану. Тобто це одночасно було підтримкою для нас обох.
Також Анна швидко відгукнулася на потребу отримати зворотній зв'язок та рекомендації для батьків, щиро і щедро поділилася своїм баченням, надала важливу інформацію.
Дуже рекомендую її як досвіченого фахівця, уважного і професійного в роботі, який допомагає дітям відшукати опори, "маяки" в безкрайньому бурхливому морі підліткових переживань, а батькам залишатися надійною та безпечною гаванню, в яку завжди можна повернутися

Саша
24 июня 2023 в 0:50

Дуже вдячна за допомогу, раціональну оцінку ситуації, корисні поради. Я отримала не лише високопрофесійну допомогу, але й підтримку, коли здавалося б руки опускались, теплий душевний контакт.
Прекрасний психолог, дуже рекомендую

Lisa
25 мая 2023 в 4:36

Рекомендую Анну для всіх хто шукає психолога для своєї дитини. Анна професійна, відкрита, швидко знаходить контакт з дитиною. Я була вражена наскільки добре їй вдалося побудувати контакт з нашим хлопцем, адже він у нас дуже непростий і нікого близько у свій світ не пускає. Вже через декілька сесій ми помітили неймовірні зміни у дитині, а саме здатність усвідомлювати свої емоції і регулювати їх, дитина почала відкриватися близьким і ділитися своїми почуттями у конструктивній формі. Анна також вміє добре вислухати і донести батькам у зрозумілій формі, що відбувається з їхньою дитиною.

Мария
07 мая 2023 в 0:13

Анна - прекрасный психолог. Терапию проходит мой ребенок и я вижу хороший эффект. Консультации с Анной действительно помогают.

Мария
03 апреля 2023 в 20:42

Ганна – чудовий психолог. Терапію проходить моя дитина, і я бачу гарний ефект. Консультації з Ганною справді допомагають.

Женя
16 марта 2022 в 11:25

Первый опыт знакомства своего сына и психолога. Довольна динамикой в их совместной работе с ребёнком, результаты появились уже после второй встречи. Анна отзывчива, конструктивна, не предвзята, не было повода усомниться в ее профессионализме.

Добавить отзыв