UAOTZYV.COM

ANIMALIS АНИМАЛИС‎ / Ukrainian Vision Center Офтальмологічний центр UVC

Адрес Київ, вулиця Зарічна, 2, корпус, 3
Метро Славутич 0.1км
Телефон +380 (800) 33-72-96
Часы работы
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
Сайт uvc.in.ua
Рубрики Офтальмологическая клиника, Офтальмолог, Оптика, Детский офтальмолог
Оценка 5 10 отзывов
Похожие компании в категории
оптика MyOPTICA — оптика MyOPTICA, вулиця Анни Ахматової, 34
Офтальмология 1st — вулиця Срібнокільська, 1
ZORKO офтальмологія оптометрія — Вулиця Анни Ахматової 35 Київ, 02000, Степана Рудницького, 3/7
Центр диагностики зрения — вулиця Анни Ахматової, 33

ANIMALIS АНИМАЛИС‎ / Ukrainian Vision Center Офтальмологічний центр UVC отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Anhelina
19 мая 2024 в 12:00

Чудовий центр! Висококваліфікований чемний персонал, новітнє обладнання, якісна діагностика) все пояснили, відповіли на питання) в самому центрі затишно і чисто) зручне розташування)

Василий
24 января 2024 в 10:19

Дуже дякую лікарям, за проведену діагностику і консультацію, а також ввічливому персоналу на рецепції.

Val
22 января 2024 в 9:30

Професійність, суперсучасне обладнання і гостинність з порогу! Час запису відповідає часу початку діагностики. Вражений цінами і якістю надання послуг! Бажаю центру процвітання!

Елена
17 января 2024 в 16:33

Після відвідування центру, залишились найприємніші враження, як від кваліфікації та уваги лікарів так і персоналу центру в цілому.
Атмосфера центру пронизана теплом, комфортом і любовью до всього чим вони займаються! Доречі кава також неймовірна! Раджу усім виділити годину часу і пройти обстеження. Особливо тим у кого діти і є проблеми з зором. Будете задоволені.

Крис
24 декабря 2023 в 6:04

Робили діагностику чоловіку, все було безкоштовно, так як чоловік військовий. Приїхали разом з маленькою дитиною. Приміщення дуже чисте, світле. Є гардеробна для верхнього одягу, біля входу безкоштовні бахіли. Нас провели до рецепції, де одразу ж дитині і мені запропонували напої, провели в більш віддалену частину клініки, ввімкнули малому мультики і запропонували погратися іграшками.
Після дуже професійно і швидко допомогли підібрати окуляри!
Я в захваті
Дякую за такий професіоналізм!

Amina
14 декабря 2023 в 20:13

Дуже класний сервіс, спеціалісти, що розуміють і переживають, які можуть заспокоїти пацієнта, коли нервує. Для мене це дуже поважно та важливо, та я рада, що завітала саме до вас. Ні краплі не пошкодувала. Дякую

Олена
29 октября 2023 в 23:21

Тут мене врятували.
Найперше, звичайно -зір.
Складний випадок глаукоми. Дві непрості операції. Реабілітація, яка ще триває.
А ще тут, без перебільшення, врятували мою віру в медицину, людей і життя.
Михайло Іванович Ковтун - лікар унікальної професійності й величезної людяності. Такі операції глаукоми, які ювелірно робить хірург М. І. Ковтун, наскільки я знаю, не робить у нас ніхто. При цьому пацієнтом і далі опікуються, його буквально "виходжують".
Михайле Івановичу, Ви і Ваші колеги- Вартуї Вагнівна Сардарян, Антон Андрійович Ключко, усі лікарі й усі, хто працює в Ukrainian Vision Center - ви всі фантастичні, світлі люди й великі знавці своєї благородної справи.
Низький вам уклін і щира дяка.
Дуже раджу всім, хто має проблеми із зором, звертатися до UVC. Вам неодмінно допоможуть.

Наталія
28 октября 2023 в 22:06

Висловлюємо величезну вдячність за професіоналізм лікарів клініки Ukrainian Vision Centre, зокрема: Ковтуну Михайлу Івановичу, Ключко Антону Андрійовичу та Сардарян Вартуї Вааївні та всьому персоналу центру, включаючи анестезіолога та молодший медичний персонал при наданні допомоги з приводу глаукоми, катаракти одного ока та термінальної больової глаукоми іншого. Результати оперативного втручання перевершили очікування. Далеко не всі приватні офтальмологічні клініки згодні проводити подібні складні операції. Лікарі клініки погодились прооперувати пацієнта та, зауважте, безкоштовне післяопераційне обслуговування протягом місяця. Дякуємо професійним лікарям та бажаємо процвітання закладу.

Марина
22 октября 2023 в 13:41

Сучасне обладнання, навіть після Німеччини нас приємно здивували сучасним обладнанням, що дає змогу робити швидку та точно діагностику очей. Та кваліфікація лікарів також безумовно чудова. Ціна абсолютно доступна. Тому вільно рекомендую!

Іванна
29 июня 2018 в 11:44

Сайт на стадії наповнення, але є чат, де можна поспілкуватись з консультантом. Замовляла в п'ятницю ввечері, а в суботу зранку замовлення привезли. Все вічливо та доступно. Рекомендую!

Добавить отзыв