UAOTZYV.COM

Animal Clinic Ветеринарная клиника

Адрес Київ, вулиця Княжий Затон, 9
Метро Позняки 0.84км
Телефон +380 (44) 333-95-63
Часы работы 09:00-22:00
Сайт animalclinic.ua
Рубрики Ветеринарная лечебница, Стоматолог, Врач, Скорая ветеринарная помощь, Врач-консультант
Оценка 3.7 76 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Ветеринарная клиника Animal Clinic на Печерске — бул. Марії Приймаченко, 10/36
Похожие компании в категории
Зоолюкс — вулиця Ревуцького, 42В
Любимец — вулиця Тростянецька, 4/2
Друг — вулиця Лариси Руденко, 11
Лессі. Ветеринарна клініка — Тычины П, просп, 11Б

Animal Clinic Ветеринарная клиника отзывы

76
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валерій
26 февраля 2024 в 14:46

І ще одне до свого посту. Чому в них оцінки, або 5, або 1. Дуже просто. На резепшині об’яви, напиши гарний відгук, і отримай знижку 10 відсотків. Це п’ять зірочок, а одинички, це те що від серця.

Валерій
26 февраля 2024 в 14:42

Почну з анекдота. Лікар ветеринар приходить на прийом до лікаря терапевта. Добрий день, добрий день, на що жалієтесь. На що ветеринар відповідає. Ні так любий дурак зможе. Суть цього анекдота — професіоналізм доктора ветеринара. Тваринка не може поскаржитись, і розказати, що його болить. Тому на перше місце випливає правильно поставити діагноз. Почну з минулого року. Собачка шпіц, почала випадати шерсть, звернулись до однієї клініки на Чавдар, там миттєво поставили діагноз. Аллапеція Х. Лікування немає. Поїхали на Княжий Затонув 9. Там уважно вислухали і головний лікар, до речі він вже виїхав за кордон, призначив укол гормона, котрий можна робити один раз в три місяці. Після укола через деякий час, шерсть почала трохи відновлюватись, але сапопчуття собаки почало погіршуватись. Через три місяці ще один укол, собака перестала бігати, ледве ходила, а після третього померла. Ніякого діагноза поставлено не було, як і обстежень. Ледве пережили. Рішили купити мале кошеня. Але його лікування вилилось в повне непорозуміння. Персонал клініки працює ніби в вакуумі, лікарі постійно міняються, ніхто конкретно відповідальності не несе. Історії лікування не відслідковуються. Коли закінчився термін лікування від лямбрій, і рішили перейти на більш сильний антибіотик, то лікар відповів, а що ви хочете, у нас є випадок, коли ми лікуємо від лямбрі вже пів року. Сьогоднішній випадок переповнив чашу мого терпіння. На неділі записалися на стерилізацію, а перед цим потрібно взяти аналіз крові. Це був жах, тричі при мені, і не знаю скільки разів без мене, їй кололи голку, але так в вену і не попали, це про професіоналізм. На місці власника бізнесу, я би дуже уважно поставився до підбору персоналу. І в цій клініці, і в іхньому філіалі на Софіівсьій Борщагівці, звернув увагу, персонал дуже молодий, недавні школярі. Тому і професіоналізм, і досвід на нулі. Можливо власник бізнесу єкономить на зарплатні, бо дійсно досвідченому лікарю треба достойно платити, а 20—30 річні перебються і меншим. Операцію по стерилізації відмінив, буду шукати другі клініки. Можливо хтось порекомендує досвідченого лікаря.

Наташа
30 января 2024 в 1:36

Сервіс бажає кращого. 2 дні возили шиншилу до ратолога. Перший день лікар заглядаючи в рот, сказав, що тваринка не їсть через зуби, що виросли і не сточені, але не додивився, що був стоматит. Відповідно не назначив лікування. Наступного дня, інший лікар підрізав зуби, виявив стоматит і карієс, але сказала, "я не знаю, що з ним робити".
Після того, як запитали чи можна це вилікувати і чи можна чимось мазати, запропонували онлайн консультацію з тим самим лікарем, який не знає, що робити. Сьогодні шиншила помер. Дуже дякую за "гарних" лікарів.

Був один гарний спеціаліст Анастасія Юріївна і та від них пішла. Тепер лише знають як гроші брати. Замість того, щоб лікувати тварин.

Тим більше, підписуються договори, де вказано, що лікарі ведуть тваринку до самого одужання. Але цього не сталося, бо на питання можуть відповісти лише за мінімум 425грн.

Olena
23 января 2024 в 5:29

Гарна клініка, дуже уважні лікарі! Завжди можна зателефонувати і отримати відповіді на всі питання по ходу лікування.

Мария
17 января 2024 в 10:32

Зверталась до Дмитра з кішкою, лікар оглянув, хоча я приїхала на годину раніше. Взяли аналізи крові, за результатами призначили лікування. Вже після лікування зробимо вакцинацію, чудова клініка, Хороший сервіс, приміщення красиве та чисте. Рекомендую.

Рома
31 декабря 2023 в 3:51

Жахлива клініка, не рекомендую звертатись. Кажуть, що аналізи будуть готові через добу, за фактом виявляється через 10 днів. За цей час не те, що тварина може померти, а людина теж. Викачали купу грошей за 2 прийоми, толку ніякого.
Додзвонитися можна тільки в кол центр, конкретної інформації ніхто не дає, тільки заскриптовані відповіді!

Світлана
01 декабря 2023 в 22:21

Не ведіть своїх тваринок на Княжий Затон. Здерли 12000 за операцію і вбили собаку! Як так можна було зробити шви, щоб через 4 дні вони розійшлися, при тому, що собака була лежача! Собаку привезли з самого пекла, з нуля, щоб врятувати, а ви її вбили. Дуже не задоволені вашою клінікою. Майже 12 тис викинули на операцію собачці, збирали всією частиною. На прийом прийшла сама, переломів немає, на рентгені показало, що кишки вивалилися в брюшину, сказали оперувати, після операції забрали на другий день з клініки, вона була майже лежача, кололи уколи, потім почали помічати, що в неї напухло брюшко, знову повезли до вас, рентген показав, що знову все вивалилося і потрібна операція. В день операції дзвонять і кажуть, що всередині брюшини"все дуже погано" і її треба усипляти. Віддали просто тіло в пелюшкі і все, ніякого заключення, ніяких документів не надали. Що це за відношення до людей і тварин за такі гроші? Хоча перед першою операцією нас запевняли, що операція не складна, що по складності вона простіше за стерилізацію. Хоча б повернули половину суми. А так, і гроші взяли 12 тис і собаку угробили. І всі докази забрали, наручно нічого не видали.

Илья
10 ноября 2023 в 0:47

Привозив собаку до офтальмолога, коли виникли проблеми з очима. Оперативно поставили діагноз та призначили лікування. Позитивний результат був уже наступного дня. Супер. Дякую!

Ярослав
05 ноября 2023 в 0:19

Лікар за звичайну консультацію зміг встановити діагноз і призначив правильне лікування для мого собаки, коли перед цим нас обдерли до нитки в 2 інших вет клініках, зробивши тільки гірше. Тепер, якщо що, то тільки сюди!

Ростик
03 ноября 2023 в 20:35

Ми записували вихованця на чищення зубів та огляд стоматолога. Враження позитивне від прийому склалося, лікар акуратно і швидко зробив. Вартість послуг на прийнятному рівні. Рекомендую.

Наталя
30 октября 2023 в 12:12

Дякую велике за лікування. Мій Джері не втікав від дівчинки яка лікувала і навіть із задоволенням грався. Це найдорожче що може бути. Дякую буду звертатись ще

Юрий
17 августа 2023 в 18:15

НЕ СОВЕТУЮ!
Хочу обратить внимание руководителей на то что клиника на Софиевской Борщаговке, уничтожает репутацию всего брендa animalclinik.
Лечат собаку от глистов три дня, а у собаки пакет в желудке. Зато взяли анализы на 3000гривен+ таблеток 2000.
Ренген и узд даже не предложили, пока сам на третий день не попросил делать.
Ренген не увидел, или врачь дурак и не смог разобрался, узд тоже не чего не обнаружила, на прозьбы провести эндоскопию, был получен ответ, у нас нет, ищите в интернете.
Диагноз не поставили, лично ходил и требовал дать заключение, ели выбил.
Директора филиала обещал позвонить, разобраться но так и не позвонил.
Занят очень.
Итог: знаний у персонала данной клиники 0, животное не закреленно за врачем (каждый раз новая смена.) ренген не електронный, анализы 2 дня ждать, документы по болезни нужно выпрашивать,
НЕ СОВЕТУЮ!

Podkolzina
11 августа 2023 в 22:37

Звернулись в клініку привіт рекомендаціям знайомих. Стан був ексьренний нас записали дуже швидко. Прийняла в сучасному кабінеті гол лікар.
Все чітко без теревені і лишніх приписів. Собака здорова я задоволена. Дуже вдячна?

Олена
02 августа 2023 в 18:41

Лікарі - некомпетентні!
Лікування не назначили!
Даремно втрачений час і кошти!
А для тварини цей втрачений час зіграв велику роль! Нормальну допомогу надала інша клініка!

Женя
02 августа 2023 в 10:05

Згодна зі всіма негативними відгуками даної «клініки». В лапках, бо назвати це повноцінною клінікою навіть язик не повернеться.
Лікарі не компетентні і мають тільки одну ціль - здерти якомога більше коштів.

А тепер докладніше про нашу ситуацію.
Ми звернулись із своїм улюбленцем, песиком Тео, породи ккчс, із проблемою з носиком та частим зворотнім чихом. З носика з часом із однієї ніздрі почали йти сопельки, потім гнійні соплі.
В перший візит ми здали кров на всі аналізи, знімок носика і УВАГА тільки за перший візит ми заплатили біля 3500 грн. А їх ще було потім декілька, так як сподівались, що нам допоможуть, але спойлер: все вийшло з точністю навпаки.
Після аналізів та знімку лікарка сказала, що в нього є якесь запалення. По знімку в носику нічого немає. Прописала антибіотики та вітаміни, які нам дали взагалі нічого. На що лікарка нам сказала, що ваш пес напевно вже звик до них і вони не дають ніякого ефекту.

Ще хочу додати до компетентності лікарів. Декілька візитів пройшли так: ми прийшли, нас оглянули, лікарка каже - я не знаю що це може бути, я почитаю і вас наберу розкажу)

Так от, повністю розчарувавшись нами було прийнято рішення терміново звертатись в іншу клініку.
В іншій клініці у нас попросили всі аналізи та знімки, які ми попередньо робили, щоб песика повторно не опромінювати та і навіщо платити ще раз, якщо ми все зробили.
Звернулась до цієї лікарні, щоб нам віддали знімок носика (вони його як зробили, мені не віддали), на що вони відповіли «ой, а ми його втратили, приходьте ми вам зробимо ще раз, безкоштовно»
На наступний день ми пішли, нам зробили знімок і кажуть йдіть розраховуйтесь. На що ми обурились, розповіли лікарці, що нам обіцяла клініка і тільки тоді вона така: ну ок, тоді буде безкоштовно.

До чого тут стільки багато слів? До того, що у нашого песика в носику виявили нарив в ніздрі, який вже переріс в хронічний. В ній щось застрягло і після чого утворився наривчик.
Лікар, який поставив нам діагноз просто завдяки отоскопу (інструмент для огляду носа, вух) виявив і показав його.
А в цій клініці нам навіть не дивились в носик, горло, стверджували, що застрягти там нічого не могло, але якщо краще не стане, давайте робити риноскопію, яка коштує декілька тисяч гривень. І якби вчасно лікарка виявила та поставила правильний діагноз - ще можна було б вилікувати, а так завдяки цьому закладу наш песик має хронічну хворобу, яка не лікується.

Якщо ви любите своїх тваринок - оминайте даний заклад!

І хочу ще додати, що просто відгуком це не скінчиться і ми звертатимемось до відповідних інстанцій!

Алиса
31 июля 2023 в 5:49

Були на бульварі Марії Примаченко, кішечка зазнала травми задньої лапки. Промацали, зробили рентген, не призначили додаткових процедур та таблеток. Дуже рекомендую хірурга ортопеда, дуже добра дівчина, що все розпише і переживає за тварин. У ветклініці можна попити кави та довірити свого пухнастого друга професіоналам.

Артём
23 июня 2023 в 5:46

Був в клініці з собакою, привітний персонал, дуже чисто, швидко надали необхідну послугу, самопочуття собаки - чудове, дякую ще раз!

Анна
07 июня 2023 в 11:09

Всім доброго мирного та спокійного дня! Вирішила написати свій відгук про цю клініку. В мене йорк дівчинка 3 місяці. Прийшла в клініку проглистувати собаку і поставити щеплення. Взяли кров на аналіз і поставили діагноз панкреатит і призначили узі через три дні. Я все купила і виповнювала рекомендації, за три дні собака втратила вагу і їй стало гірше. Прийшла на узі завчасно і сказала що собаці погано чи може лікар терміново прийняти. Адміністратор сказала чекати. Хоча бачила що собачкі погано. Даже в призначений час ніхто не вийшов і я пішла шукати іншу клініку. Дякувати Богу що люди які гуляли поряд з своїми песиками порекомендували другу клініку і там моїй собаці терміново дали ліки та вітаміни в призначили друге лікування і нагляд за собакою, залишили контактні телефони за якими можно дзвонити в любий час. Не рекомендую цю клініку!

Данило
14 мая 2023 в 20:08

Жахлива клініка
Звернувся до орнітолога на прийом чекав 30 хв потім поговорили 10 хв і сказав лікар що випише ліки і скине на вайбер за 10-20 хв
Пройшла година я їм пишу вони кажуть зо він зайнятий
Кажу їм що потрібно ще раз з ним зв’язатись бо птах навіть не ковтає на що сказали звільниться подзвонить
Папуга помер ніякого дзвінка я не дочекався
Орнітолога максимально не рекомендую!

Аля
31 августа 2022 в 14:23

Ничего плохого не скажу. Внимательно выслушали и вылечили. ПРИВЕТ ОТ ХОРЬКА Бориса) Отдельное спасибо Еве Игоревне

Добавить отзыв