UAOTZYV.COM

Anglik School

Адрес Київ, вулиця Олександра Мишуги, 9А
Метро Позняки 0.35км
Телефон +380 (63) 608-96-11
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
Сайт anglik.com.ua
Рубрики Школа английского языка, Школа французского языка, Школа немецкого языка, Языковая школа
Оценка 5 29 отзывов
Похожие компании в категории
Курсы английского языка British Skylines — вулиця Михайла Драгоманова, 29
Helen Doron English — вулиця Михайла Драгоманова, 29
Долоньки — вулиця Анни Ахматової, 13Д
Курсы английского языка Perfect-English — вулиця Михайла Драгоманова, 12

Anglik School отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Игорь
28 ноября 2023 в 2:38

Чудова школа, прекрасна атмосфера, гумор на уроках
З рівня Elementary непогано прокачав до розмовного рівня
Хороші ціни, професійні викладачі, приємні співробітники
Рекомендую

Монополіст
23 ноября 2023 в 22:19

Приємна ціна, класні викладачі, приємна компанія, хороші матеріали. Дуже цікаво навчатись. Відчув результат. Викладач Наталія супер!

Марина
22 ноября 2023 в 16:32

Нарешті я знайшла чудову школу та ефективну систему навчання! Суттєвий прогрес за рік занять і задоволення від кожного уроку. Тут вчать живій сучасній мові легко і з гумором.
Дякую, що ви є!

Оксана
20 ноября 2023 в 2:04

Мала чудовий досвід співпраці з цією школою. Професіоналізм, відповідальність, оперативність вирішення будь-яких питань, доброзичливість і море позитива справили найкраще враження! При нагоді рекомендую знайомим!

Ogonekua
19 ноября 2023 в 12:03

Чудова школа! Невимушена, затишна атмосфера, цікавий метод навчання. Майже два роки навчання із задоволенням. Респект, рекомендую!

Марина
03 ноября 2023 в 4:48

Моя дитина 13 років, ходить з великим задоволенням. І дуже гарно розмовляє на англійській мові, завдяки старанням вчительки на ім'я Анна

Syne_xl
14 июля 2023 в 22:57

Мені 15 років. Ходжу вже третій рік. Хороший та комунікабельний менеджер. Професійні вчителі. Красиві та стильні аудиторії.

Саша
21 июня 2023 в 7:40

Вчуся тут вже 2 рік. Покращилися оцінки в школі. Раніше вчився на 8 - 9, а тепер на 11. Вчителі професіонали!

Sergii
04 ноября 2021 в 8:13

Займаємось не перший рік, і в групах, і індивідуально, і з носіями мови. Дуже задоволені. Програма підбирається якісно, відповідно до потреб дитини. Гарна система заохочення дітей.

користувач
04 июля 2021 в 12:21

Дуже рада що навчаюся саме в цій школі вивчення іноземних мов. Все на найвищому рівні. Окрім звичайних занять є заняття з носіями мови, що допомагає удосконалити рівень знання мови

Наталия
19 июня 2021 в 5:20

Очень приятные ощущения после общения. Мой ребёнок остался под впечатлением даже после проверки уровня. Сразу видно, что в Anglik school работают профессиональные преподаватели. Ко мне на страницу в Facebook от этой школы периодически приходят интересные моменты по грамматике английского языка, типичные английские выражения, словосочетания и прочее для более глубокого понимания, более продвинутого изучения языка. Я в восторге. Всем рекомендую!

Женя
10 июня 2021 в 12:22

Дужа рада що існує така студія іноземних мов як Англік, найатмосферніша школа, при вході зустрічає чудовий адміністратор Анна. Кожен викладач придіє увагу найпроблемнішим темам

Елена
18 июля 2020 в 22:26

Очень хорошая школа иностранных языков! Я и двое моих детей изучаем английский в этой школе. Все наши преподаватели отличные профессионалы своего дела. Мане, Татьяна, Юлия огромное спасибо вам за вашу работу и наши знания! Ваши онлайн уроки не менее интересные и продуктивные, нежели уроки непосредственно в аудитории! Отдельное спасибо руководству школы, которое всегда с пониманием относиться к своим клиентам и делает всё, что бы образование в этой школе проходило комфортно и интересно!
С уважением ваши постоянные клиенты ️

Sofi
23 июня 2020 в 7:50

Я учусь в этой школе уже 2 года. Учу английский и немецкий язык. Занятия проходят интересно и легко. Мои учителя Настя и Лариса (Настя-английский, Лариса - немецкий) просто супер. Даже граматика на их уроках проходит не скучно.
Преподаватели всегда посоветуют, что посмотреть интересного чтобы улучшить язык! В школе есть разговорный клуб с носителем. Отдельное спасибо Дениел. Он классный!
В следующем учебном году продолжить обучение в Anglik school!?

Наталія
16 июня 2020 в 10:36

Мої діти навчаються в Anglik School вже другий рік. Є хороший результат, а головне у дітей з'явилось бажання вивчати англійську:)! В Anglik School відчуваєть атмосфера "дитячої території", де люблять дітей! Зараз заняття проводять он-лайн, дітям подобається!

Галина
06 июня 2020 в 21:04

Багато років я мріяла про те, що наступить момент, коли я зможу врешті-решт вивчити англійську після шкільного та студентського навчання, яке було в радянські часи недосконалим.
Одного разу повертаючись з роботи, я зайшла в ANGLIC school і ось уже рік вдосконалюю свої знання з чудовим, талановитим і знаючим свою справу викладачем Аліною Мартовщук.
Я дуже захоплена процесом навчання, вдячна всьому персоналу школи і особливо Аліні за чудову можливість отримувати якісне знання англійської, уважне відношення і розуміння.
З повагою та любов'ю Галина Мамедова.

Таня
06 июня 2020 в 6:19

Моя донька, Тропотяга Софія, навчається в групі підготовки до ЗНО школи Anglick School.
Викладач: Лук'яненко Євгенія Олександрівна.
Курс англійської мови охоплює кількість програмового матеріалу достатнього для підготовки слухачів до ЗНО. Опрацьовуючи велику кількість завдань і вправ викладач звертає значну увагу учнів на вміння робити висновки, чітко, конкретно і граматично-правильно висловлювати свої думки в усних і письмових відповідях. Вміло поєднує теорію з практикою. Заняття продумані, свідчать про широку лінгвістичну ерудицію викладача. Її вміння подавати навчальний матеріал учням дали глибоко достатні знання з англійської мови для складання тестів ЗНО. Моя дочка мала можливість підготуватися до аудіювання, письма, читання та поглибити знання з граматики, лексики та орфографії.
Підсумовуючи вище сказане, можна сказати, що Лук'яненко Євгенія Олександрівна - майстер своєї справи, яка вміє цікаво і доступно подавати навчальний матеріал. Слід також відмітити доброзичливе, уважне, чуйне ставлення викладача до учнів з якими вона працює. Позитивним є і те, що є діюча система знижок в оплаті за навчання.
Крім того, викладачі та адміністрація курсів підтримують постійний зв'язок з батьками учнів-слухачів курсів і це сприяє більш свідомому і відповідальному засвоєнню знань ними.

Анна
15 мая 2020 в 13:25

Наша семья очень довольна обучением в школе. Учимся все и взрослые и ребенок. Прекрасные программы, замечательные преподаватели. Для нас школа уже как второй дом. Огромное спасибо преподавателю Надежде за безграничную любовь к детям, творческий подход и высокий профессионализм. Также хочу отметить потрясающую оперативность в организации дистанционного обучения на период карантинных мер. Это позволило не "забросить" обучение.

Ирина
11 мая 2020 в 10:05

Занимаюсь в Anglik School уже полгода. За этот период я не только восстановила материал, который проходила несколько лет назад в академии, общие знания, но и достигла новых успехов. При поездках заграницу я весомо ощутила получение новых знаний, получение богатого словарного запаса.
Отдельно хочу поблагодарить нашего прекрасного преподавателя Алину за интересные и продуктивные занятия. Спасибо за доходчивое объяснение материала, терпеливое отношение), мягкий стиль ведения занятий, умение делать наши занятия интересными.
Anglik School желаю Вам только процветания!

Hanna
04 мая 2020 в 13:16

Супер школа! Крутые преподаватели и интересная, а главное эффективная методика. Есть не только английский, но и еще другие языки. Доступные цены

Добавить отзыв