UAOTZYV.COM

АН КиевДомСервис / Агентство нерухомості КиївДомСервіс

Адрес Київ, вулиця Євгена Чикаленка, 9Б, офіс, 66
Метро Хрещатик 0.26км
Телефон +380 (98) 793-91-91
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота09:00-17:00
Сайт kds.house
Рубрики Агентство недвижимости, Агентство коммерческой недвижимости, Инспектор коммерческой недвижимости, Оценка недвижимости, Юридические услуги
Оценка 4.9 72 отзыва
Ближайшие филиалы компании
КДС - инвестиционное агентство Недвижимости — вулиця Євгена Чикаленка, 9Б, офіс, 66
Похожие компании в категории
Благовест / Агентство нерухомості Благовіст — вулиця Богдана Хмельницького, 33/34
Благовест / BLAGOVIST — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 13
Благовест — вулиця Князів Острозьких, 46/2
Воздвиженская Околица — вулиця Воздвиженська, 9-19

АН КиевДомСервис / Агентство нерухомості КиївДомСервіс отзывы

72
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Леонид
27 января 2024 в 5:31

Хочу виразити свою вдячність рієлтору Шешукову Віталію за чудово підібраний варіант квартири. Від самого початку нашої співпраці та до реалізації моєї мрії- був постійний звʼязок, оперативність, пунктуальність та підтримка. Дуже приємно було працювати зі спеціалістами агенства, які чудово виконують свою роботу. Щиро рекомендую.

Bogdan
25 января 2024 в 21:54

В усіх афішах/ рекламах агенція №1.
Після спілкування з їхніми спеціалістами таке відчуття, що це вони хочуть продати нерухомість і «королі балу», а не я!

milsanx
07 января 2024 в 21:45

Дякую за винятковий сервіс та професіоналізм! Ваша команда виявилася надзвичайно компетентною та ввічливою, допомагаючи знайти ідеальний варіант житла. Рекомендую ваші послуги всім, хто шукає надійного партнера у справах з нерухомістю

Роман
04 декабря 2023 в 21:56

НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
Обращался к этим "специалистам по недвижемости" просил помочь с продажей квартиры, так больше года их "специалист" морочил голову мол: "сейчас такая ситуация сложная", "там у вас квартира не такая вот и не берут" и другие отговорки, а я и верил. Спустя больше года мне это надоело и я все же решил попробовать порвать с ними, нашел другого, который реально приводил потенциальных покупателей по 2 раза в неделю если не 3 (для сравнения "специалисты из этой конторы приводили в лучшем случае 1 в месяц"), в итоге моя квартира была продана менее чем за месяц.
Подумайте лучше прежде чем к ним обращаться, не тратьте свое время!

Богдан
25 ноября 2023 в 23:43

РЕКОМЕНДУЮ команду «КиївДімСервіс»
Мрія мати власне житло стала реальністю, завдяки - експерту Світлані, Анні Ярмолюк та Андрію Михайловичу.
За нашим запитом квартира була знайдена максимально швидко, вирішення всіх паперових питань було ще швидшим.
Люди приємні, та мають високий професіоналізм, що є дуже великою цінністю в наш час!

Elf
12 октября 2023 в 12:32

Звернулась до цієї агенції, бо здалася найнадійнішою на ринку і мала рацію! Завдяки агенції через 2 дні після публікації оголошення про продаж вже з'явився клієнт і через тиждень закрили угоду! Весь цей час я не переживала ні за що, а також була закордоном. Експерти Анна і Любов дуже грамотно мене проконсультували онлайн (оскільки я перебуваю за кордоном) і взялися за мій кейс. Експерти взяли на себе всю роботу, а я лише приїхала на підписання документів та угоду. Найголовніше це безпека, швидкість, і надійність, щиро рекомендуватиму всім! Вищий клас, високий рівень, Дякую!

Юрий
05 октября 2023 в 16:08

Всім здрастуйте
Звернувся в агентство з бажанням купити квартиру
Все пройшло відмінно
Вибрали потрібний варіант
Сервісом абсолютно задоволений
Дякую хлопцям за допомогу

Рекомендую це агентство

Андрей
28 сентября 2023 в 2:07

"КиївДімСервіс" - це агентство, яке знає свою справу! Я дуже задоволений роботою риелтора Алли, яка проявила високий рівень професіоналізму та завжди була на зв'язку, готова відповісти на всі запитання та виконати всі необхідні дії для успішної угоди. Дякую команді "КиївДімСервіс" за якісний підхід та організацію угоди, я залишився дуже задоволений співпрацею з вами!

Саша
22 сентября 2023 в 12:00

Хочу поділитися своїм досвідом зі співпрацею з агентством нерухомості «КиївДімСервіс»! Ми знайомі з грудня 2019 року, ще до початку пандемії та війни Росії та України, в 2020 році я придбала квартиру у місті Києві, ми були дуже задоволені, коли уклали угоду та прожили трохи менше 2 років, в гармонії та безпеці. Так сталося, що почалася війна, і в цьому році я вирішила продати своє житло! Питання було дуже складне, продати квартиру в Києві на околиці, але за 3 місяці, квартира була продана, і все пройшло спокійно та професійно! Дякую за співпрацю Андрію, Анні та ВіталіюМирного неба! Та до зустрічі, можливо коли закінчиться війна, я знову прийду вас купляти житло

Саша
14 сентября 2023 в 10:18

Хочу висловити величезну подяку, та сказати дякую агентству Kds в особі керівника Анни Юріївни, експерта з нерухомості Аліни Олександрівни та директора агенції Андрія Михайловича.
Була зроблена велика робота, були швидко найдени всі рішення до питань яки виникали на єтапі купівлі квартири.
Раджу всім звертатись до агенства KDS та команди, дуже професійні люді і уважні до всіх деталей.

Виктория
04 сентября 2023 в 3:02

Хочеться подякувати за роботу агенції! Рада, що звернулася до справжніх професіоналів, все пройшло легко та без нервів!
Було приємно працювати, все пояснювали, допомагали та перевіряли все дуже ретельно! Рекомендую!
Окрема подяка Анні Юріївній, Андрію Михайловичу, рієлтору Марії

Юлія Шовкун
23 августа 2023 в 17:02

Хочу висловити Велику Подяку Любов Федоровій. За її досвід, терпіння, професіоналізм. А також Ярмолюк А. Та Романову А. За повний супровід купівлі житла, який пройшов для нас швидко, без запитань. Це Професіоналами своєї справи!
Буду рекомендувати усім своїм знайомим та друзям!
Ви найкращі!

Khrystyna
19 августа 2023 в 15:43

Рекомендуємо скористатися послугами агенції КиївДімСервіс!
Чудовий досвід купівлі нерухомості з супроводом від ріелтора Федорової Любові Олександрівни та керівника відділу Ярмолюк Анни.

У процесі було багато складнощів в частині старих зобовʼязань продавця, однак, працівники КиївДімСервіс - справжні професіонали своєї справи. Максимально залучались на всіх етапах продажу (цінові переговори, перевірка документів та заборгованостей комунальних послуг, різноманітні повірки облікових приладів, організація розірвання договору з існуючим орендарем та допомога з пошуком нового помешкання, контроль за дотриманням продавцем умов звільнення квартири та погашенням боргів, і тд).
Абсолютне сприяння і продавцю, і покупцю.
Професійний та вчасний зворотній звʼязок.

Вдалих угод вам та задоволених клієнтів!

Александр
04 августа 2023 в 11:29

Дякую за співпрацю з нашим агентством. Як рієлтор можу сказати, що приємно бачити колег у яких фото об'єкта відповідає та сам об'єкт реальний а не фейк. Так ми робимо ринок нерухомості справді клієнторієнтованим. Приємно працювати, коли обидві сторони працюють на користь обох сторін.
З Повагою.
Вдалих угод Колеги та задоволених клієнтів.

Наталія
17 сентября 2022 в 10:48

Можна сказати, що в цьому агенстві, працюють маги і чарівникі, але вони-просто Фахівці (з великої букви) і Майстри свого діла. Окрім того, вони -просто приємні, людяні і симпатичні, але про все по-порядку. В військовий час, з обмеженнями банків, з дефіцитом валюти, при сиренах і повітряних тревогах, при нестабільному ринку нерухомості, робити свою справу і робити її добре-це диво! Продавала свою квартиру, та хотіла купити таку ж, але в іншому районі під ремонт, ще й отримати деякі кошти. Отримала більше, ніж сподівалася, а по метражу придбала більшу квартиру, ще й в непаганому районі. З самого початку і до кінця, нас вела Аліна (експерт по нерухомості Каюн Аліна), в усьому допомагала, все пояснювала, завжди на зв'язку, а при переглядах квартир, лізла у такі щелини і підвали, перевіряючи все, що навіть мені б таке, не спало на думку, підбирала ті варіанти, які нам були до вподоби, завжди вислухає і заспокоїть. Чудова і приємна дівчина) Її керівник відділу, Ярмолюк Анна Юріївна, це просто експерт по документам і договорам. Як ій це вдається, я просто не збагну, але вона, так вміє домовитися і все перевірити, що ви можете не напружуватися і просто довіритися, повірте, ви будете у виграші, адже вона зробить все і навіть більше! Ну і їх непохітний директор, Романов Андрій Михайлович. Він як супер клей, що зібрав і склеїв навколо себе, міцну команду професіоналів, але зробив їх, наче сім'єю. В офісі завжди приємно зустрічають, посміхаються, приділяють увагу, він возив нас на всі угоди, та ненав'язливо був поруч і надавав впевненості що все буде добре. Довіртеся цім людям, як зробила я і ви не пошкодуєте! Вони відроблять кожну копійку, що ви їм заплатите і зроблять навіть неможливе для того, щоб вам допомогти. Недарма їхні нагороди, відгуки і велика вдячність від тих, хто до них звертався. Особисто від мене і моєї сім'ї, ще раз-велика вдячність і так тримати, Ви-молодці!

Саша
20 марта 2022 в 0:40

Выражаем свою огромную благодарность сотрудникам и руководителю агентства КиевДомСервис эа их профессионализм, поддержку, оперативность и непрерывное сопровождение при оформлении сделки.
Огромное спасибо! Рекомендуем!
Наталия.

користувач
07 марта 2022 в 3:33

Дуже вдячна Агенству «Киев Дом Сервис» за професійну роботу! Було приємно працювати з рієлтором Віталієм. Дуже уважний, толерантний, завжди на зв‘язку, компетентний в питаннях збору необхідних документів і довідок для оформлення продажу квартири. Також велика подяка керівнику Ярмолюк Анні, за високий професіоналізм та порядність! З задоволенням буду рекомендувати дане Агентство своїм друзям! Бажаю Вам успіхів!

Саша
24 февраля 2022 в 14:21

Хотела бы поблагодарить сотрудников Агентства недвижимости "Киев Дом Сервис", в особенности Анну за высокий уровень профессионализма в поиске покупателей и проведении сделки купли-продажи недвижимости.

користувач
18 февраля 2022 в 8:54

Крутые ребята, очень оперативно помогли с выбором квартиры, быстро все организовали, квартирой очень доволен. Работал с Алиной, большая ей благодарность!

Наталья
14 февраля 2022 в 9:53

Покупали квартиру в Голосеево через компанию КиевДмСервис. Спасибо большое за четкость, оперативность и приятное общение) Вся команда - профессионалы, с ними можно не беспокоиться за чистоту сделки и порядок с документами - все отлично.

Добавить отзыв