UAOTZYV.COM

Амплуа / KSYEVENTS

Адрес Київ, ЖК Паркленд, вулиця Малинова, 36
Метро Васильківська 1.57км
Телефон +380 (95) 817-05-67
Часы работы 09:00-21:00
Сайт ksyevents.com.ua
Рубрики Агентство развлечений, Кейтеринг, Организация детских праздников, Диско-клуб, Квест-комнаты
Оценка 5 14 отзывов
Похожие компании в категории
Новогодний ведущий — вулиця Предславинська, 30

Амплуа / KSYEVENTS отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валюшка
29 декабря 2023 в 3:10

Чудові аніматори, що зробили справжню казку для моєї донечки! Всі дітки і дорослі у захваті від яскравих костюмів та цікавих конкурсів. Щира дяка Барбі і Кену за подарований настрій.

Женя
12 ноября 2023 в 10:49

Вітаю! Хочемо подякувати вам за чудове свято! іменинниця залишалась в захваті Від Ельзи та Анни дякуємо!

ириска
04 октября 2023 в 12:01

Я хочу від щирого серця подякувати за свято Барбі на нашому Першому Ювілеї 5рочківСподобалось все, починаючи від організації свята (будь-яке питання можна було вирішити 24/7, івентмейкер чуйна, зосереджена на свої справі людина, дуже уважна, орієнтована на клієнта) до супер веселих акторів, які просто зробили ефект ВАУ серед гостей, дуже гарна Барбіта оригінальний Кен (доречі в нас було 15 діток, Кен вивчив ім'я кожного), всі гостям було приділено увагу, нові конкурси (ми були на різних д. Н.), майже всі конкурси були нові для нас. Хто думає, що вечірка в стилі Барбі, то це тільки про Барбі, то ні, "наш"Кен запам'ятався всімБуло ексклюзивно, незвичайно, гарні люди, цікаво, шумно, весело, від душі Рекомендуюя рада, що обрала Вас, Ви були з нами, розділили свято з нами. І 2023 запам'ятається не тільки другим роком війни, а ще й роком БарбіВсе буде УкраїнаДякуємоооо

Анна
16 сентября 2023 в 7:52

Це було супер свято квест-игра Гаррі Поттер. Цікаво було дітям і дорослим. Підходить під будь який вік. Дуже класна організація свята, круті харизматичні аніматори, гарний реквізит, цікава програма. Мої щірі рекомендації! Якщо хочете щоб ваше свято пройшло на висоті, то вам сюди! Ще й бонусом отримали гарні фото та відео зі свята!

Оксана
19 августа 2023 в 13:38

Дякую команді за чудове свято! Випускний 4-го класу пройшов весело, діти задоволені! Рекомендуємо на 100%

Анна
09 августа 2023 в 21:10

Дуже дякую за свято! Це було щось неймовірне - Мавка і Русалка найкращі діти були в захваті!

Валерия
16 июля 2023 в 13:19

Дякую за чудове свято! Діти і дорослі були в захваті від аніматорів. Було цікаво і весело. Дійсно видно, що любите діток і свою роботу. Безмежно вдячні і раді, що саме Вас вибрали (по-рекомендації друзів, яких Ви теж вразили своєю професійністю і відданістю на шкільному випуску). День народження було чудовим! Все було на найвищому рівні. Рекомендуватиму Вас всім, бо ну дуже-дуже сподобалися. Дякую

Анна
07 июля 2023 в 16:59

Відсвяткували свято дитини з Лукашом та Мавкою! Чудова організація, цікаві конкурси. Діти задоволені! А також батьки вражені професійністю Лукаша та Мавки! Можу рекомендувати цих чудових аніматорів!

Саша
30 июня 2023 в 21:08

Анімаційне шоу було дійсно казкове, можна сказати, що святкуванні дня народження дійсно відбулася Лісова казка. Дякуємо вам KSY EVENTS за неймовірну атмосферу, за незабутні емоції, за реалістичність образів Мавки та Русалки, Лукаш також хороший, але Русалка просто неймовірна. В захваті від свята були усі, не тільки діти, а й дорослі.

Тетяна
19 июня 2023 в 7:36

На День народження нашої донечки завітали чарівні Мавка та Лукаш! З першого погляду закохали в себе дітей та залишили найяскравіше та тепле враження про себе! Дуже вдячні вам за чудове свято!

Анастасия
04 июня 2020 в 2:02

Добрый день. Спасибо огромное, ваши ребята большие молодцы, всем все очень понравилось, я рада что вас нашла.
Дети в восторге, было и страшно и весело, у детей глазки горели от счастья! (inlove) (inlove) (inlove)
Аниматоры профи, передавайте им огромное спасибо, пускай вам и им попадаются только хорошие заказчики.
(heart) (heart) (heart)

Саша
31 октября 2018 в 10:30

От всего класса хочу поблагодарить " Амплуа" за замечательный праздник- дискотеку! Это было просто потрясающе, понравилось и детям и взрослым! Рекомендую, ребята великолепны, знают своё дело! Следующий праздник только с вами. Владу привет!

нюша
28 октября 2018 в 18:19

Добрый день! Хотела выразить благодарность Вам за замечательно проведенный День Рождения дочери в стиле Monster High. Вот буквально на днях получила от оператора видео и фотографии со дня рождения. Я довольна праздником и ребенок в восторге, девочки-аниматоры большие молодцы, нашли подход к детям, это при том что был разный возраст. Дети провели весело праздник, получили кучу удовольствия и родителям не мешали. Я думаю, что и в дальнейшем буду обращаться к Вам и советовать своим друзьям. Спасибо!

Женя
24 октября 2018 в 13:35

Мы только пришли домой, хочу сразу поделиться впечатлениями: это был супер праздник! Замечательный подход ко всем детям, такая интересная программа, что все взрослые были вовлечены в происходящее)
Наша семья, главное именинница, очень счастливы!)
Спасибо ребятам из Амплуа за настоящий ПРАЗДНИК!

Добавить отзыв