UAOTZYV.COM

Alser.Ua Жалюзі Штори Ролети

Адрес Київ, Салон Алсер, вулиця Михайла Драгоманова, 2
Метро Позняки 2.26км
Телефон +380 (73) 535-78-88
Часы работы 09:00-20:00
Сайт alser.ua/uk
Рубрики ВИП-ателье, Магазин штор, Производитель и поставщик штор, Швейное ателье, Швейная компания
Оценка 4 4 отзыва
Ближайшие филиалы компании
AlserUa — Дніпровська набережна, 25А, 2-й поверх
AlserUa — Берестейський просп., 22
Alser.ua Жалюзі Штори Ролети — ЖК Варшавський, вулиця Родини Крістерів, 20
Похожие компании в категории

Alser.Ua Жалюзі Штори Ролети отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
27 марта 2024 в 13:25

Все супер, дуже допомагає комфортно працювати на балконі у сонячну погоду.
Дякую та рекомендую!

Сергей
13 октября 2023 в 2:05

Все супер, дуже сподобалося співпрацювати з цією компанією. Дуже якісно і швидко виконали замовлення. Майстер дав поради, нічого не "напарював", а дійсно допоміг. Спочатку хотіли ролети, але після консультації зупинились на шторах і не пожалкували. Ще раз приїхала консультант по шторах і допомогла підібрати насправді якісний варіант на панорамні вікна за пристойну ціну. Штори виготовили вчасно, а потім швидко і якісно встановили, за що окрема подяка. Менеджери завжди були на зв'язку, всі питання вирішували миттєво. Після встановлення поцікавилися, чи задоволені результатом. Звичайно, задоволені!:) Всі б компанії так працювали. Дуже рекомендую!

Василина
20 сентября 2023 в 11:24

Замовляла ролети день-ніч, оперативно зробили заміри та монтаж, механізми та тканина гарної якості. Монтаж виконали професійно. Маємо рік гарантії на обслуговування.
Рекомендую.

Юлия
04 июля 2023 в 1:05

Не заказала у них, бо та сама тканина з пошивом в іншому салоні вдвічі рівно дешевше. В шоці з сервісу навʼязливо дзвонили, питали чому не замовила ц них. Сказала, що замовила по чесній ціні в іншому салоні, і почалося «ні! От такого не може бути»! Боже… хто у вас працює? Це сервіс, щоб клієнту дзвонити та ще доказувати?) треш. Дуже задоволена, що не замовила ц них, бо люди не вміють розмовляти з клієнтом. Зовсім. За 2 дні пошили штори з такої самої тканини по адекватній ціні в Мега сіті. А з alser не раджу звʼязуватися, щоб потім вам ще дзвонили псували настрій!

Добавить отзыв