UAOTZYV.COM

Alser.ua Жалюзі Штори Ролети

Адрес Київ, ЖК Варшавський, вулиця Родини Крістерів, 20
Метро Сирець 2.98км
Телефон +380 (73) 535-78-88
Часы работы 09:00-20:00
Сайт alser.ua/uk
Рубрики ВИП-ателье, Магазин штор, Производитель и поставщик штор, Швейное ателье, Швейная компания
Оценка 4.9 31 отзыв
Алсер
Ближайшие филиалы компании
AlserUa — Берестейський просп., 22
AlserUa — Дніпровська набережна, 25А, 2-й поверх
Alser.Ua Жалюзі Штори Ролети — Салон Алсер, вулиця Михайла Драгоманова, 2
Похожие компании в категории
Ательє Білошвейка в ТЦ Мегамаркет Нивки — ТЦ Мегамаркет, вулиця Данила Щербаківського, 58

Alser.ua Жалюзі Штори Ролети отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Надежда
05 июня 2024 в 12:14

Замовляла у Alser ролету за рекомендацією подруги. Все пройшло чудово! Майстер-замірщик дав поради щодо вибору матеріалу, мав з собою чи не сотню зразків. Майстер з установки приїхав в оговорений час, зробив свою роботу швидко та якісно, не зважаючи на нюанси мого вікна. Тепер Alser рекомендую вже я)

AY Project
21 декабря 2023 в 20:38

Дуже задоволена роботою салону. Настільки широкий вибір позицій, що не знайти щось до смаку просто неможливо. Прекрасна консультантка! Привітна, професійна пані, яка охоче допомагала з вибором, все детально розказувала про особливості тканин і підбирала максимально підходящі варіанти згідно з моїми побажаннями. Також дуже сподобалася дизайнерка салону, все швидко заміряла, підказала, яку краще складку робити на портьєрах, а яку на тюлі. Реально круті тканини і якісний пошив.

Кристина
16 декабря 2023 в 18:34

Хочу подякувати компанії за сервіс, якість та обслуговування! Все на вищому рівні, дуже подобається

Dimitri
30 ноября 2023 в 2:05

Давно чув про компанію alser.ua, як правило в рекламі на радіо. Вирішили звернутися для замовлення ролетів у кабінети медичного реабілітаційного центру, де зараз працюю. На всіх етапах - від замовлення та обговорення умов і до монтажу ролетів, мали виключно приємні враження від комунікації та якості послуг. Швидко домовились, одразу приїхали на замір, порадили, запропонували багато варіантів і у найкоротші строки виготовили і змонтували. Результатом задоволені абсолютно всі, тобто стався той рідкісний випадок, коли вгодили всім.
Дякуємо!

Оксана
02 ноября 2023 в 18:52

Дуже раджу компанию Алсер. Порадили, проконсультували, зразки показали, якісно пошили, попрасували і повісили, все під ключ, якісно, швидко. Дякую.

Виктория
09 октября 2023 в 20:01

Хочу подякувати за якісний сервіс, швидкість виконання замовлення, дуже професійних співробітників. Ще важливим було для мене, що менеджер завжди на зв'язку і швидко вирішує питання і надає професійну консультацію.
Рекомендую - однозначно. Буду звертатись ще, обов'язково. Дякую!

Виктория
02 октября 2023 в 15:40

Сміло можу рекомендувати салон ALDER всім хто шукає високої якості, як матеріалів так і сервісу, оперативності, та індивідуального підходу. В мене було термінове замовлення штор дитині в кімнату, так як вона не засинає на денний сон при світлі. У вівторок я зідзвонилась з менеджером та приїхала в салон для підбору тканини, а в суботу штори вже висіли в кімнаті. Рівень професіоналізму менеджера дозволив просто по фото кімнати підібрати ідеальний відтінок тканини з необхідною щільністю. Так що телефон салону зразу ж був доданий до переліку надійних та корисних контактів. Бажаю процвітання та вдячних клієнтів!

Ніна
17 сентября 2023 в 8:04

Вже не вперше замовляємо вироби компанії і знову залишилися задоволеними на 100%. Починаючи від етапу замірів до навішування все чітко, швидко, якісно.

Tetiana
25 августа 2023 в 8:28

Чудовий сервіс, сміливо рекомендую компанію Alser:
- всі контакти, зазначені на сайті, діючі: швидко вдалось зв'язатись
- одразу замовили замірника (безкоштовно!) на дату та час, який зручний саме нам
- спеціалісти, які робили заміри та монтаж: профі, все вчасно, швидко, приємний сервіс
- виготовили реально за 2 робочі дні
- у нас залишились тільки приємні враження від співробітництва.
Бажаю вам процвітання та чудових клієнтів:)!

Саша
26 апреля 2022 в 20:00

Хочу подякувати команді Alser за відмінну роботу. Дуже задоволена вибором. Хочу сказати, що на кожному етапі роботи вражена професійністю та злагодженою роботою, цінними порадами. Сервіс неймовірний. Вибір асортименту шикарний. Рекомендую

користувач
05 апреля 2022 в 13:34

Дякую за вашу роботу, яка була виконана дуже добре, швидко і акуратно. Якість і тканин і роботи чудова. Ваші номери телефону одразу ж записали всі собі, для замовлень додому. У нас штори робили в Офісі.

Женя
14 февраля 2022 в 14:40

Обращался за помощью в компанию дважды. Качеством и оперативностью выполненных работ очень доволен. Рекомендую.

Саша
27 января 2022 в 14:43

Усе чудово: клієнтоорієнтованість, привітність персоналу, якість роботи та матеріалів, пунктуальність. Замовляли штори та ролети на 4 вікна, повністю задоволені результатом. Замовлення виконано вчасно, акуратно, враховано усі побажання. Ціни не дуже низькі, але залежать від обраних матеріалів, та й загалом якість та швидкість виконання перекриває цей незначний мінус.

Саша
05 января 2022 в 2:53

Заказывал шторы плиссе, на сайте Alser.ua.
Цена не дешевая но по качеству с виду все хорошо.
Заказ приехал в Киевскую обл, через 7 дней, целое, хорошо упаковано.
Устанавливал сам, не хватало конечно инструкции, хотя бы в бумажном варианте. Пошарил в гугле нашел подобное и тогда разобрался.
В целом впечатление от компании Alser хорошее на 4 из 5.

Евгения
25 декабря 2021 в 10:00

Первый раз обратилась в эту фирму
1 год назад осталась очень довольна, поэтому когда надо было установить ещё ролеты даже не задумывалась, обратилась сюда же, замеры делать пришли на второй день при этом не оказалось цвета который мы заказывали год назад, специалист сразу нам предложил похожие варианты по цене -качества, установка также была через два дня, работу делают быстро и качественно. Приятным бонусом была лотерея в которую мы выиграли 2 подушечки которые очень нам подошли по стилю, поэтому вам спасибо большое, желаю дальнейшего процветания!

Анатолий
14 декабря 2021 в 18:12

Благодарим за высокий профессионализм, внимательность ваших мастеров и качественно выполненную работу по установке жалюзей на окна.

Марина
01 ноября 2021 в 9:19

Обратилась в компанию, алсер, по установке ролет. Мастер прибыл вовремя, работал быстро, все сделал качественно. Осталась довольна.

Дарья
16 сентября 2021 в 14:13

Сделали заказ 8.07 на тюль и римские шторы. При выборе ткани, в моменте, был оговорен момент о возможной задержки из-за конкретно выбранного мной вида ткани. И изначально о сроках 2-3 дня никто не говорил, мы были согласны. Хотели качественный продукт, готовы были ждать.
20.07. Установка. Все прекрасно, работники со всем своим, включая даже гладильную доску, за короткое время повесили тюль. Но шторы не смогли установить, так как размер оказался больше. Их забрали для корректировки. Мы подошли с пониманием, бывает всякое.
23.07 мы связались с компанией. Так как ни в день установки, ни в последующие дни с нами никто не выходил на связь для объяснения ситуации, плана действий и ориентировки по срокам. При нашем запросе, было озвучено сроки выполнения/установки 28.07-29.07!
Когда ты слышишь в машине по радио рекламу про 2-3 дня, и на сайте это чуть ли не первое на что компания обращает своё внимание, то становится, мягко говоря, не приятно. И этого отзыва здесь бы не было, если б представители компании нашли время за три дня и связались с нами для разрешения ситуации.
P. S. Вызов консультанта для замера/выбора ткани/оформления заказа был произведён на общий номер телефона, указанный на сайте, и мы не имеем достоверной информации с какого именно магазина был консультант. Отзыв оставляю на территориально ближайшем по отношению к нам.

По результату: руководитель отдела сервиса Анна связалась с нами. Сегодня 28.07 все установлено и сделана приятная скидка! К сожалению, фото не загрузился, но могу констатировать, что по факту, все так, как я хотела!
Не делают Ошибки лишь те, кто не работает! Спасибо за внимание к нашему вопросу и за решение!

Андрей
11 сентября 2021 в 8:51

Молодцы! Так держать! Заказали - через 2 дня приехал Олег - быстро и качественно установил. Большое вам спасибо! Олегу отдельный респект!

Fodi
06 сентября 2021 в 18:47

Были приятно удивленны уровню работы с клиентом. От первой консультации в салоне, потом работа замерщика и уделенные нам часы на клнсультацию. Потом монтаж квалифицированно и быстро. Все это заняло 3и дня от салона до монтажа. И все сотрудники отличные специалисты и приятные люди. Однозначно рекомендуем.

Добавить отзыв