UAOTZYV.COM

Alpaca School отзывы

Адрес Київ, Солом'янська площа, 2
Метро Вокзальна 1.64км
Телефон 0990008360
Сайт www.alpacag.net
Рубрики Курсы
Оценка 4.9 235 отзывов
Школа курсів із веб-дизайну, графічного дизайну, верстки. Викладачі-практики - щодня роблять те, про що розказують.

Школа направлена на розвиток hard та soft скілів у студентів.

На курсах вивчають:

- вебдизайн
- графічний дизайн
- верстка
- просування дизайнера в інстаграм
- продаж своїх послуг, як правильно проходити співбесіду
- створення логотипів

Після навчання є можливість пройти практику на базі діючої міжнародної брендингової агенції.
Похожие компании в категории
DevOps.Events — вулиця Смоленська, 31/33
Автошкола DrivePro — вулиця Смоленська, 5
ТОВ Центр розвитку якості — вулиця Еспланадна, 20
DIM — вулиця Терещенківська, 11, офис, 412

Курсы Alpaca School отзывы

235
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Іванка
22 апреля 2024 в 21:40

Навчалась у Альпаці на курсі з веб-дизайну у групі WB201) дуже задоволена курсом, адже це було цікаво і ефективно, хоча і інтенсивно) раніше я майже нічого не тямила у цій сфері, але старт був хорошим, адже все послідовно, структуровано і багато практики. Куратори Марія та Ніка завжди були на звʼязку і робили детальні розбори, мотивували і підтримували на кожному етапі навчання тому я справді задоволена і хочу продовжувати розвиватись в цій сфері

Вероніка
22 апреля 2024 в 20:33

Нещодавно закінчила курс з графічного дизайну. Досить довго шукала курси, на які могла би піти, але вагалась які саме обрати. Натрапила на безкоштовний інтенсив від Alpaca IT School та вирішила спробувати. Буле дуже задоволена дружньою атмосферою та гарним поданням інформації. У даному інтенсиві брало участь дуже багато людей, але куратори встигали надавати кожному фідбек та ні про кого не забували. Сам інтенсив був змістовним та допоміг мені зробити перші кроки у вивченні програми, якою раніше ніколи не користувалась.

На довгому курсі ще більше інформації та практики! Матеріал подається легко та з гумором, надають дуже корисні посилання та підбірки для подальшої роботи, окрему увагу приділяють досить складній темі авторського права, що є надзвичайно важливим. Олені дуже вдячна за чудове подання інформації.
Зазвичай по закінченню курсу ми отримуємо три роботи у портфоліо, але з підтримкою кураторів мені вдалось зробити чотири.

Окремо хочу зазначити, що кураторам не все одно на своїх учнів навіть у питанні особистих проблем, які заважають навчанню. Вони вислухають та дадуть Вам пораду. Окремо дякую кураторам Анжелі та Ніку за підтримку та терплячість.

На кінці кожних модулів влаштовується зустріч, під час яких куратор відповідає на усі запитання, що могли виникнути. Також Олена особисто робить розбір Ваших робіт у портфоліо та дає професійні поради. Усі відкриті для розмови та обговорення, Ваша точка зору також завжди враховується.

Багато нового дізналась про світ дизайнерів. Дана школа відноситься до дизайну не тільки як до професії, а і як до мистецтва, від якого потрібно отримувати задоволення задля гарного результату. Дуже раджу навчання у даній школі)

Anna M
20 апреля 2024 в 13:39

Нещодавно завершила навчання на курсі веб-дизайну та верстки у «Альпака». Маю сказати, що я повністю задоволена навчанням. Мені навіть трошки сумно, що воно вже закінчилось.

До «Альпака» я прийшла в пошуках себе і рада зізнатись, що себе знайшла. Навчання було дуже активним та насиченим. Викладачі Олена та Антон неймовірно просто та цікаво доносили інформацію. Окрема їм дяка за гумор, особливо під час уроків на важкі теми.

Також не можу не згадати свою чудову кураторку Ангеліну. Вона завжди давала компетентні поради, пояснювала все дуже доступно та допомагала під час «дизайнерських дилем». Про її стресостійкість можна тільки мріяти:)

Щиро дякую усьому колективу «Альпака» та особисто Ангеліні за те, що допомогли знайти себе та дали гарний старт у моїй новій професії!

Діана
20 апреля 2024 в 0:27

Завершила навчання в alpaca it school, це було найцікавіші та найкорисніші 4,5 місяці. Урокам з Антоном окреме місце в серці
Куратор Ліза завжди допомагала, зрозуміло відповідала на питання та підтримувала похвалою

Олександра
19 апреля 2024 в 13:53

Я людина, яка тільки познайомилася з дизайном, але разом з Alpaca School закохалася в веб дизайн та зрозуміла, що хочу займатися цим) в цілому я задоволена курсом, треба багато часу та зусиль, але без цього ніде результату не буде) по зауваженням - в кінці курсу шалений темп) та мені хотілося би ще більше зауважень по роботам, бо нормально ставлюся до критики та головне навчитися, щоб потім грошики заробляти)

Наталя
19 апреля 2024 в 12:17

Я дуже вдячна Alpaca School за знання у дизайні. Прийшла курс веб дизайну і дуже задоволена, уроки з Оленою і Антоном пройшли ідеально, бо вона лаконічні і зрозумілі. Коли виникало питання зверталась до куротора Ангеліни, вона завжди відповідала швидко і чітко, навіть якщо питала по пару раз.

Оксана
18 апреля 2024 в 15:21

Честный отзыв про Alpaca school. Веб-дизайн
Во-первых по дедлайну, обещанный 3,5 месяца превратились в 4,5.
из хорошего в Альпаке это куртатор Ника, она действительно отдавалась работе на все 100%, во-первых всегда быстро отвечала, делилась разными полезными штуками (оказывается не все кураторы это делали) всегда писала и отмечала старания и была максимально любезна. Очень надеюсь что этот труд достойно оплачивается.
Вас ждут лекции 3 раза в неделю плюс к каждой лекции дз, которое проверяется кураторами. Иногда между модулями были неоправдано большие перервы, по всей видимости для того чтоб люди подтягивались и успевали сдавать дз. Лекции с Антоном среднего качества, допустим урок с Вариантами вообще плохо изложен, хорошо куратор все помогла и обяснила, потому что было максимально непонятно новичку, плюс очень сбивает когда Антон что-то длеает а потом такой "ой это не так, переделываем")
Модуль 5 про ux дизайн ведет Богдан, который просто быстро зачитывает информацию с презентации, подача ужасная, словно выучил стих и хочет скорее его сдать и забыть, не понравилось абсолютно.

Последний блок про трудоустройству вам ничего не даст, первый урок Антон 45 минут рассказывает какой он крутой и какой у него опыт и как этот опыт надо указывать, и какие отзывы клиентов оставить. Информации по трудоустройству новичкам минимум. Далее девушка рассказывает как оформить свой акканут на ап ворк, который по факту уже видоизменился. На он-лайн встречах обещают тг каналы и помощь в поиске, в итоге да тг каналы были предаставлены, просидела в них 3 месяца, вакансия дизайнера может и проскальзывала 1 раз и то с опытом. Так что про то что кто-то там окупает обучения еще во время прохождения курса, это исключительно по собственным находкам, связям.

Плюс по факту курсы дают понятие о создании landing page а не о полноценном сайте со всеми моментами.
Дополнительные бонусные модули они же плюшки на вебинарах это блоки которые вы изучаетет сами, например блок в webflow минимально информативный, лишь 1 дз проверяет куратор, и во всем блоке фигурирет один совет - изучите сами)

вцелом понятно лишь то что курс в 4,5 месяца дает лишь понятие про профессию.
На всех эфирах Юлия заверяет, что контакт со студентами не тяреют а делают некий обзвон, спустя пару месяцев мне Юлия действительно написала чтоб сделать этот созвон и получить некий подарок если нашли клиентов, а если не нашли? !) По итогу я написала, что готова на созвон и после этого уже 3 недели нет ответа)
Советую пробовать деругие курсы, где есть хоть какая-то помощь в трудоутсройстве.

Наталія
15 апреля 2024 в 19:35

Нещодавно закінчила курс графічного дизайну в неймовірній онлайн-школі Alpaca IT School (група GD31).
Куратор веде за руку на протязі всього навчання та завжди на зв'язку. Програма дуже насичена. Багато практики.
Величезна подяка куратору Анжелі та викладачам Олені та Анастасії! Ви неймовірні
Зараз навчаюся на курсі з веб-дизайну. Тетяно, Ви просто супер!
Хочу ще піти на моушн дизайн
Просто не можу зупинитися!
Школі бажаю подальшого розвитку!

Олександра
14 апреля 2024 в 9:09

Всім привіт) Нещодавно я закінчила курс з веб-дизайну в Alpaca school. Залишилася дуже задоволена. Лекції від Олени та Антона просто. Окремо хочу подякувати нашому кураторові Анні Данилюк, я навчалася в групі Wb 216. Протягом всього навчання вона була завжди на зв'язку, допомагала та підтримувала. Аня, велике дякую.

Юлія
13 апреля 2024 в 11:12

Проходила курс із веб-дизайну в Alpaca School з куратором Анею (група wb216), курсом я повністю задоволена, отримала хороші базові знання, від яких уже можу спокійно розвиватися далі. Також сподобалась робота куратора, завжди отримувала повні відповіді на запитання і детальні розбори робіт. Дякую)

Олена
12 апреля 2024 в 18:45

Хочу подякувати команді Alpaca School за високий рівень знаннь, які я здобула на курсі і особлива подяка куратору Анні Данилюк за терпіння і постійну підтримку в моменти коли хотілось здатись, ви найкращі!
Я рада, що серед безлічі варіантів я обрала саме Alpaca school! Велика подяка викладачам, уроки яких з захопленням можна переглядати безліч разів, які мотивують впевнено рухатись вперед і досягати поставлених цілей!

Світлана
12 апреля 2024 в 16:55

Я пройшла курс "Web-design and webflow". Веб-дизайни ми робили за допомогою програми Figma. Для навчання у нас була зручна платформа, лекції дуже цікаві та зрозумілі. Я напевне ніколи не задавала питань у чат, тому що все було зрозуміло та я могла повторювати усе за вчителем. Моя куратор Анна Данилюк завжди вчасно перевіряла домашні роботи та кожного місяця у нас були "живі" вебінари з розбором робот. Це дуже цікаво, тому що видно які дизайни роблять інші студенти та корисно отримувати зворотній зв'язок.
Дуже гарні лекції проводила Олена Кузьміна та Антон Мирний, "без води", трошки з гумором та по шагам можна було потім робити домашки. Я робила і дизайни, і редизайн, і мобільну адаптацию. Трохи я спробувала зверстати лендінг у webflow. Але більше мені подобається робити дизайн, робити прототипування та анімацію. Також я зробила портфоліо на behance, нас теж вчили як правильно це робити.
Навчалась у групі WB216.
Дякую за отримані знання та практичні навички!

Таня
12 апреля 2024 в 15:45

Нещодавно закінчила курси з веб-дизайну, і дуже вдячна моєму куратору Анні за допомогу і підтримку. Здобула багато нових цінних знань

Любов.
11 апреля 2024 в 15:16

Я нещодавно закінчила курс графічного дизайну. Курси мені дуже сподобалися. Школа надає багато знань, лекції змістовні, багатогранні, домашні роботи цікаві. Олена Кузьміна читає лекції цікаво, з ноткою гумору.
Дуже дякую куратору Анжелі, яка вела нас всі курси, всі сили приклала, щоб ми зробили гарні кейси в портфоліо.
Дуже рекомендую всім цю школу. Навчайтеся, не пожалієте. Супер школа!

Анна Конахевич
11 апреля 2024 в 14:04

Вітаю) Я нещодавно закінчила курси «Графічний дизайн» в цій школі. Хочу подякувати Олені, Анжелі та іншим лекторам за все, що я отримала на курсах. Скажу, що навчаючись в університеті отримала менше практики ніж на курсах. Практики тут багато. Лекції неймовірно захопливі і насичені. Я зробила три готових кейси в портфоліо. І вивчила чотири програми, і це ще не все, що дала мені школа. Ще ніколи я не отримувала такий кайф від навчання. Лектори і куратори дуже сильні і практикуючі фахівці своєї справи, а ще вони неймовірно сонячні і приємні люди. В школі ти відчуваєш свою причетність до ком'юніті дизайнерів. Колись я працювала дизайнером, і скажу, що з цих курсів я сильно виросла і багато пізнала для себе нового. Сама я не змогла досягти такого рівня, якого досягла на цих курсах за чотири місяці. Альпака відкрила нову сторінку мого життя, і я дуже вдячна за це. Бажаю школі тільки рости і багато таких же сонячних учнів як Олена і моя кураторка Анжела. Дякую

Анастасія
11 апреля 2024 в 13:38

Привіт друзі!
Хочу залишити відгук про Alpaca IT School.
Перед тим як обрати її, цікавилась іще декількома школами, переглядала відео лекцій і ставила їх на пришвидшену перемотку. А коли прослухала безкоштовну лекцію Олени Кузьміної, то яка там перемотка, ставила на паузи разів 10, бо не встигала за такою кількістю інформації

Галина
11 апреля 2024 в 9:25

Хочу поділитися своїми враженнями стосовно курсу. Я дуже задоволена, що зробила таке вкладення в себе! Якщо ви вагаєтеся, чи купувати курс, чи ні, то я б радила вам не витрачати часу на сумніви і зробити для себе щось корисне!)
Вся інформація викладена дуже круто, зрозуміло, систематично (що дуже для мене важливо).
І моя окрема любов – це куратори) Велике їм дякую за всі правочки, підказки та підтримку, це все реально дуже суттєво допомогало!
Ні разу не пошкодувала про те, що обрала саме Альпаку! І хочу ще раз подякувати цій школі, перш за все, за те, що вона наштовхнула мене встати на шлях веб дизайнера і зрозуміти, що все це цілком реально!
А ще хочу згадати тут про дуже дбайливе та відповідальне відношення до всіх учнів! Такого я дійсно не бачила ніде) В Альпаці про вас точно попіклуються і вам точно допоможуть!)
P.s. Навчалась я у групі WB211, куратором в мене була Оля

Катерина
10 апреля 2024 в 15:34

Хочу залишити відгук про цю школу, адже тільки закінчила в ній навчання по курсу графічного дизайну. Ні разу не пошкодувала, що придбала курс саме від альпачок! В мене був не дуже хороший досвід з іншими школами, де головне було просто випустити людей, а які вони вже будуть спеціалісти, то вже інша справа. Тут навпаки, відчула себе знову в школі, де з тобою носяться, все пояснюють і коли ти думаєш все нічого не вийде, тебе підтримують і мотивують. Курс побудований дуже зрозуміло, якщо виникають якісь питання куратор обов'язково пояснить і покаже як і що треба робити. Мене жодного разу не проігнорували, а навпаки завжди намагалися допомогти. Велика подяка, нашій кураторці Анжелі, за її підтримку, пояснення і підготовку правками до майбутньої професії дизайнера! Однозначно, рекомендую цю школу, а якщо ви сумніваєтеся то просто сходіть в альпаку на безкоштовні інтенсиви! Я саме після їх проходження зрозуміла що тут відповідально і уважно ставляться до кожного студента!

Юлія
10 апреля 2024 в 12:48

Закінчила навчання в школі Альпака, графічний дизайн)

Це було дуже тепле, привітне, безпечне місце для навчання. Матеріал давався легко і з позитивом, дуже структуровано і системно. Куратори - дуже круті, ввічливі та обережні. Будь-які правки у мене не викликали негативу, навпаки - стимулювати розвиватися!

Однозначно рекомендую цю школу

Юлия
05 апреля 2024 в 16:23

Щойно закінчила курс веб дизайну в школі Альпака - це неймовірно! Дуже цікаво, усі викладачі дуже професійно доносять матеріал, нічого зайвого, та ще й легко і з гумором. Це було справжнє задоволення. Особливо хочу подякувати моєму куратору, Ангеліна - найкращий куратор, дуже терпляча, професійна, завжди гарно та доступно усе пояснювала та відповідала.
Школа Альпака - це був найкращий вибір.

Добавить отзыв