UAOTZYV.COM

ALLURE dental office отзывы

Адрес Київ, Берестейський просп., 67А
Метро Нивки 0.41км
Телефон +380 (93) 924-00-93
Часы работы 09:00-20:00
Сайт linktr.ee/allure_dental_office
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Поставщик зубных имплантатов, Стоматологическая рентгенография, Стоматолог
Оценка 4.9 49 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Triada Dent — Проспект Перемоги 67г, офіс 2-5, 1 поверх
Kyryliuk Dental Clinic — вулиця Василя Стуса, 7Б
Похожие компании в категории
3E dental clinic — вулиця Авiаконструктора Iгоря Сiкорського, 4-Г, офис, 220
ESTE line — вулиця Щусєва, 24А, 24A
Эстет-класс ООО — вулиця Юрія Глушка, 9А
Родина / R-DENT(Родына) — вулиця Бориславська, 72/3

ALLURE dental office на Берестейськом отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
16 мая 2024 в 1:32

Дуже приємно отримати якісну стоматологічну послугу у професіоналів своєї справи! Це висока якість, сучасні технології в лікуванні та адекватні ціни. Поважаю та вдячна! Перший контакт був з адміном клініки, відчула піклування, увагу, доброзичливе ставлення. Дякую. Сьогодні лікувала зуб у пана Лікаря Богдана. Найкращий мій лікар за увесь мій досвід. Щиро дякую за професійну роботу.
Вразив якісний підхід:
- Фото зуба до лікування та після. -Пояснення, що робимо й які будуть фізичні відчуття.
Якщо маєте страхи стоматолічних послуг, то однозначно рекомендую цю клініку. Психологічний підхід на дуже високому рівні, тут є можливість отримати новий позитивний досвід й піклуватися про себе на далі з любовью й в стані спокою.
Організація на високому рівні. Я мала при собі знімки своїх зубів на флешці. Лікар подивитися, на екрані показав та проговорив основні моменти й домовились про те, що мені надішлють чіткий план лікування з цінами.
Приємно переживати почуття вдячності за якісну роботу! Хай усе добре примножуєтся.

Вікторія
04 апреля 2024 в 19:47

Уже не перший рік спостерігаюся в цій клініці. Пройшла тут лікування карієсів, пародонтиту, виривання зубів «мудрості». Класно, що віднедавна прям одразу в клініці можна робити знімки щелеп і не треба нікуди спеціально для цього їхати. Словом, я дуже задоволена! Той момент, коли сервіс, професіоналізм і навіть естетика клінік на висоті.

Валентина
06 марта 2024 в 20:42

Чудова клініка та відмінний сервіс. Тут працюють професіонали своєї справи. Лікар Руслан зробив мені прекрасну реставрацію. Його увага до деталей та підхід до пацієнтів заслуговують на високу оцінку. Я дуже задоволена послугами стоматології

Ангелина
05 марта 2024 в 18:15

Чудова клініка! Лікар Богдан Вадимович ясне сонечко, все зрозуміло пояснював, обережно лікував, з ним було геть не страшно великий плюс що у клініці можна зробити відразу кт. Зуби фотографують, показують до/після, лікування під мікроскопом. Персонал дуже приємний, місце чисте і охайне, найближчим часом планую також виривати зуби мудрості саме у цій клініці. Дізналась по рекомендації і однозначно буду рекомендувати близьким! 10/10

ВІкторія
03 марта 2024 в 5:06

Жахливе враження. Жахливий сервіс!
Спочатку мені зробили КТ желепи і розписали лікування, тут все добре.
Записалася до ендодонта на лікування каналів, за день до лікування мені зателефонували і попросили перенести, тому що захворів лікар.
Переписали до іншого лікаря, за день зателефонували, попросили перенести, бо захворів лікар. Я запитала, чи другий лікар хворіє, вони відповіли, що в них один ендодонт, хоча перед минулим записом переписували до іншого лікаря.
Попросила, щом мені скинули КТ щелепи, що я робила, бо збиралася піти в іншу клініку лікуватися. Телефонувала до них три рази, щоб скинули КТ, на третій раз надіслали.
Коли дивилася з іншим лікарем своє КТ, виявилося, що то не моє КТ (в мене не має сьомих зубів на нижній щелепі, а на КТ вони були). Прийшлося перероблювати.
Поки хлопець розбирався, надіслали мені вже моє КТ і попросили намер "тата" (а це не мій тато, мій хлопець не такий старий щоб бут моїм татом). За то попросили вибачення, тільки після того, як попросили номер "татка".
Просто нема слів від такого сервісу, не буду ходити і не буду нікому радити. ЖАХЛИВЕ місце.

Ігор
17 ноября 2023 в 3:39

Якщо полікувати дитині зуб, то тільки тут. Лікар обов’язково знайде підхід до дитини, полікує швидко і безболісно

Женя
28 сентября 2023 в 23:00

З усією впевненістю можу сказати, що це найкраща клініка стоматології в Києві. Професійні лікарі, ввічливий персонал, надзвичайно приємні адміністратори! Дякую за вашу працю! Звертатимусь до вас знову і знову!

Нина
21 сентября 2023 в 4:58

Дуже вдячні Руслану Володимировичу за лікування! Все було на вищому рівні! Професійно, якісно і чуйно! Чудовий стоматолог, чудова клініка. Рекомендуємо!

Юлия
16 августа 2023 в 10:01

Хочу сказати спасибі лікарям та персоналу клініки ALLURE dental office за чуйне ставлення, якість і що розвиваєтеся, незважаючи ні на що! Ви для мене знахідка, яка економить і час, і гроші.

Як же чудово, що у Вас працюють справжні професіонали, з якими не страшні ніякі маніпуляції із зубами)

Дмитрий
30 июля 2023 в 6:12

Був на прийомі у лікаря-парадонтолога Анни Констянтинівни і хочу високою оцінкою 10 з 10ти відзначити професійність та акуратність.

Данил
08 июля 2023 в 20:38

Нещодавно вперше відвідав стоматологію, я залишився цілком задоволений. Підхід лікарів, персоналу мене приємно вразив. Мені провели ретельну діагностику, склали план лікування, та запланували візити в зручні для мене дні. Тож в планах «відремонтувати» всі свої зуби саме в цьому місці. Дякую за індивідуальний підхід, і приємні ціни!

Женя
27 апреля 2022 в 0:02

Случайно открыл для себя это место и в итоге оказался крайне доволен.
Отдельное спасибо Руслану Владимировичу за помощь и положительный настрой.
Тут не будут вам "впаривать" импланты, виниры и ещё что-то.
Врачи пытаются подойти к решению проблемы со стороны клиента, а не со стороны выгоды для компании как таковой.
Однозначно рекомендую!

Iris
13 апреля 2022 в 10:17

Якість послуг та відмінний сервіс Клієнтоорієнтованість, якої багатьом аналогічним клінікам не вистачає. Молодці, до вас приємно навідуватись)

користувач
10 апреля 2022 в 5:42

Шукала ортодонта, з яким зможу продовжити лікування брекет-системою.

Потрапила на консультацію до Кунець Юлії Іванівни. На прийомі мені було комфортно, вона дала рекомендації щодо подальшого лікування, все було швидко, відповідала на мої запитання, роз’яснювала кожену свою дію і була привітною!

Я щаслива, що знайшла стоматологію, якій довіряю

Лана
04 апреля 2022 в 20:43

Обрали клініку для виправлення посмішки дитини. Ортодонт уважна до дитини, терпляче все пояснює та зупиняється при найменших ознаках дискомфорту. Видаляли два зуба: дитина навіть і не помітила - так легко, приємно та невимушено все пройшло. Дуже раджу!

Валентина
03 апреля 2022 в 3:27

Відвідуємо клініку більше 3 років всією родиною. Вдячні за турботу та увагу в будь-який час доби лікарям: Андрію, Оксані, Катерині, Олі (дит. Лікар).

Саша
28 марта 2022 в 18:13

Лучшая клиника в Киеве! Стильный интерьер, идеальная чистота, самое современное оборудование и приветливая всегда в хорошем настроении Катя на ресепшене.) Но главный плюс - это замечательные стоматологи. Врачи от Бога! Огромная благодарность Андрею Витальевичу и всему персоналу! Здоровья и процветания!

Саша
20 марта 2022 в 8:31

Прекрасний спеціаліст Андрій Віталійович Ліщук. Рекомендую. Були проблеми з коронками на імплантантах, які ставила в іншій клініці, Андрій все переробив чудово. Без нарікань. Вдячна.

Марина
17 марта 2022 в 17:30

Вже багато років всією родиною лікуємо зуби у Андрія Віталійовича. Завдяки йому я перемогла страх відвідування стоматолога та можу пишатись здоровою посмішкою.
Щиро раджу цю клініку!

Александр
16 марта 2022 в 6:37

Одна з найкращих стоматологічних клінік в Києві! Дуже вражений! Після першого візиту був вражений високою кваліфікацією лікаря Андрія Віталійовича, Катерини Валеріївни, чемні медсестри та як вишукана візитна картка адміністратор клініки Катерина!)
Підкупив професіоналізм співробітників, висока якість лікування та помірні ціни!
Вибір нашої родини по питанню лікування у стоматолога тепер тільки Allure dental! Мої рекомендації всім моїм друзям та знайомим!)

Добавить отзыв