UAOTZYV.COM

All Travel Group - организация деловых поездок и мероприятий

Адрес Київ, вулиця Людмили Проценко, 6
Метро Вокзальна 1.38км
Телефон +380 (44) 245-41-41
Сайт www.alltravelgroup.com.ua
Рубрики Турагентство, Авиакассы, Конференц-центр, Агентство по организации и проведению мероприятий, Групповое размещение
Оценка 5 6 отзывов
Похожие компании в категории
Турагентство Coral Travel — вулиця Старонаводницька, 6б
АНГА Тревел — вулиця Архітектора Кобелєва, 1/7, 102
Туркомпания Этнотур — вул. Антоновича, 47
Турфирма Феерия — Хрестовий провулок, 8/9

All Travel Group - организация деловых поездок и мероприятий отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
користувач
05 июля 2021 в 0:29

Вже не один рік наша компанія користується послугами ТОВ Олл Тревел Груп по всій Україні і завжди гарантовано отримує швидке та якісне виконання поставлених задач: чи то бронювання готелів, чи забезпечення квитками по Україні та за кордон. Дуже приємно, що завжди замовлення веде один і той самий менеджер, який розуміє вас з півслова і підбирає оптимальний варіант відповідно до запиту. Таким чином наші співробітники завжди задоволені отриманими послугами. Це компанія - яка робить свою роботу швидко і добросовістно, що дуже приємно. Бажаю успіхів та процвітання у такий нелегкий для туризму час. Дякую за співпрацю.

Марина
29 июня 2021 в 20:32

Маємо багаторічний досвід роботи з ТОВ Олл Тревел Груп по всій Україні. Це наш надійний партнер, компанія показала свою компетентність та відповідальність в процесі виконання всіх поставлених завдань. Оперативне придбання квитків по всіх напрямах України та закордон і бронювання готелів, завжди виконується в термін та з урахуванням всіх побажань. Маємо власного менеджера, який завжди з готовністю відповідає на всі запитання та може підібрати оптимальні для нас варіанти готелів та квитків. Наші колеги та клієнти завжди задоволені якістю готелей, які підбирає агенство. Рекомендуємо ТОВ Олл Тревел Груп до співпраці.

Inga
23 июня 2021 в 10:52

Очень нравится компания, работаю с ней давно, ни разу не пожалела об этом. Профессионалы знают свое дело, очень рекомендую к сотрудничеству, кто хочет хорошо и качественно организовать свой тревел

Анна
28 ноября 2018 в 10:55

Больше года обслуживаемся у All Travel Group (командировки сотрудников по Украине и зарубеж). Очень удобно, все услуги заказываем в комплексе. А ещё и экономим на отелях, так как агентство бронирует со скидками.

Дарья
18 ноября 2018 в 3:36

В основном заказываем отели по Киеву и регионам Украины. Спасибо агентству за ОГРОМНЫЙ выбор гостиниц и отдельно менеджеру Наталье за супер оперативность.

Максим
06 июня 2017 в 0:46

All Travel Group организовывали для нас дилерскую конференцию этим летом под Киевом. Подобрали отличную локацию Платиум Спа отель по очень демократичным ценам. Спасибо. Будем ещё обращаться.

Добавить отзыв