UAOTZYV.COM

Алеско Центр Перекладу Центр Перевода Алеско ALESCO Translations

Адрес Київ, вулиця Січових Стрільців, 77, офіс, 700
Метро Лук'янівська 0.6км
Телефон +380 (44) 536-26-66
Сайт www.alesco.com.ua
Рубрики Переводчик
Оценка 4.7 13 отзывов
Похожие компании в категории
Бюро переводов LANGUAGE SOLUTIONS PRO — Офіс 18-19, вулиця Бульварно-Кудрявська, 33 Б
Бюро переводов AB-Land — SD HOOKAH ZONE, вулиця Рогнідинська, 4
Native Speaker Translation — вулиця Прорізна, 22

Алеско Центр Перекладу Центр Перевода Алеско ALESCO Translations отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Євген
22 августа 2021 в 22:22

Замовив переклад документів у Алеско - виконали! Через рік замовив переклад тих же документів, прихожу за результатом, відповідь представника Алеско - ми знайшли ваш минулорічний переклад, тому цей переклад для вас безкоштовний, оплатіть лише послуги нотаріуса! Я не повірив, що мені таке сказали в Україні!)

Ольга
08 марта 2021 в 1:35

Дякую центру перекладів "Алеско" за відчуття, що з тобою на звязку завжди особистий референт перекладач. При виїзді за кордон сім'єю потрібно було здійснити переклад безлічі документів. Мед довідки дітей про щеплення, табелі, характеристики, резюме, атестати про закінчення школк, дипломи про вищу освіту, свідоцтва про народження. Й це все тільки частина того, що зробили. Завжди поруч на звязочку у вайбері:) Написала - скинула фото перекладу- оцінка перекладу - запит про підтвердження роботи над перекладом - і день /два (в залежності від об'ємів) й все готово. Дякую Вашій команді. Завдяки таким професіоналам, ми пошановувачі нових досягнень й сміливих життєвих кроків йдемо вперед впевнено. Так тримати!

Татьяна
16 марта 2020 в 8:36

Великий плюс: можна оформити замовлення онлайн. Перетелефонували дуже швидко, уточнили всі деталі. Надіслала скани документів і забрала вже готовий переклад із засвідченням. Оперативно і якісно. Дякую!)

Олег
24 февраля 2019 в 13:22

Прекрасная локальная адаптация, профессиональные осмысленные переводы (что уже редкость на украинском рынке), неимоверно корректно и в работе и в общении.

Катерина
03 декабря 2018 в 16:44

Обслуговують нашу організацію. Керівництво дуже задоволене. Завжди вчасно, а головне - переклади якісні)

Саша
25 ноября 2018 в 18:29

Не рекомендую цю агенцію нікому, переклад документу був зроблений некоректно, під час телефонноі розмови для з, ясування ситуаціі і виправлення, дівчина, що відповідає на дзінки кидала трубку три рази! і сказала звернутись в іншу агенцію. Не мають поваги до клієнтів

Людмила
19 ноября 2018 в 14:49

Професійний підхід, якісний переклад документів та своєчасне виконання! Користуємось послугами Центру Перекладів "Алеско" понад 7 років! Рекомендуємо до співпраці!

Саша
13 ноября 2018 в 22:56

Задоволена роботою бюро перекладів "Алеско": надійні менеджери, кваліфіковані перекладачі. Ось в черговий раз пішли нам на зустріч і допомогли у "надзвичайній" ситуації, що і підштовхнуло написати цей відгук. Наша компанія спвпрацює з бюро вже багато років. Дякую та рекомендую іншим.

Мария
11 ноября 2018 в 9:39

За весь період співпраці з бюро не виникло жодних конфліктних ситуацій чи непорозумінь. Переклади завжди виконані на високому рівні та вчасно. Менеджери уважні та ввічливі. Рекомендую даний Центр Перекладів.

Женя
05 ноября 2018 в 11:17

Працюємо з командою Alesko часто і протягом тривалого часу, ще жодного разу вони нас не підводили. Дякуємо і рекомендуємо. Переклади будь-якої складності і терміновості завжди отримували вчасно, що дуже важливо в сучасному робочому ритмі. Дякуємо і чекайте нас з новими замовленнями

Светлана
03 ноября 2018 в 19:13

Работаем с Алекско уже три года. Очень довольны. Оперативно, качественно, своевременно, а зачастую и очень срочно выполняют переводы для наших бенефициаров. Рекомендую эту компанию для сотрудничества!

Женя
27 октября 2018 в 7:26

Большое спасибо представителям компании за быстрый и качественный перевод. Отдельное спасибо за то, что компания переделывала переведенные документы дважды, изменяя по моей просьбе их дату, хранили их у себя долгий срок (включая другие личные документы не входящие в перевод), а так же за их оперативную отправку за границу. Было приятно с Вами работать! Советую всем!

Виктория
09 февраля 2018 в 1:17

Алеско - это, прежде всего, высокий профессионализм и скорость. Я часто к ним обращаюсь - готовлю документы для подачи в посольства и пишу деловые письма иностранным партнерам. Алеско всегда идут навстречу клиенту, делают качественные переводы в срок, если нужно, даже в выходные. За многие годы сотрудничества никогда не подвели, не было ни одного замечания, ни одного "облачка". Алеско всегда на высоте! Благодарю их и желаю дальнейшего процветания! С уважением, Виктория

Добавить отзыв