UAOTZYV.COM

Акватория / Акваторія - Інженерно-геологічна компанія

Адрес Київ, вулиця Вікентія Хвойки, 10, 6
Метро Почайна 1.25км
Телефон +380 (97) 700-10-10
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-16:00
Сайт aquatoria.kiev.ua
Рубрики Геологорозвідувальні роботи, Геологическая служба, Инженер-геотехник, Подрядчик по установкам для поливки газонов, Инженер-исследователь
Оценка 4.8 85 отзывов
Похожие компании в категории
ООО ГЕОБУРЛИДЕР — вулиця Академіка Єфремова, 17, оф.85
Інженерні Вишукування — вул. Івана Дзюби, 3

Акватория / Акваторія - Інженерно-геологічна компанія отзывы

85
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олександр
14 января 2024 в 0:59

Дякуємо компанії за виконаний ремонт свердловини у Гореничах. Ми дуже розраховували на професіоналізм. Фахівці дуже постаралися над роботою і виправили ситуацію зі свердловиною за один день.

Юлия
06 января 2024 в 12:56

Я не помилилася з вибором компанії Акваторія і тепер її всім раджу. Тут роблять на совість. Так, це коштує грошей, але хлопці відпрацьовують їх повністю. Тут не працюють із відверто поганими матеріалами. Зробили на найвищому рівні. Захоплення! Рекомендую їх

Тетяна
02 января 2024 в 0:53

Замовили буріння скважини для власного будинку. В нашій місцевості гарна вода на великій глибині, і, не дивлячись на природні особливості і труднощі в бурінні хлопці все зробили дуже якісно. Ми маємо воду, яка відповідає всім стандартам. Будуємо дім, стикалися з різними підрядниками (Тут не мали ніяких проблем, підписали договір, все згідно кошторису, на всі питання зрозумілі і обґрунтовані відповіді. Особливо дякуємо буровику Сергію, справжній професіонал. Рекомендую послуги компанії всім, хто в пошуках.

Ярослав
03 декабря 2023 в 10:22

Компанія Акваторія є досвідченою та чудовою організацією, яка цінує своїх клієнтів. Якщо ви укладаєте з ними контракт, вони нададуть вам повний супровід від початку до кінця. Ви гарантовано отримаєте висококласне обслуговування за вигідною ціною, включаючи буріння свердловини, монтаж обладнання та введення в будинок.

Милана
24 сентября 2023 в 10:46

Пробурили свердловину 30 м і провели все в будинок зробили чудово та швидко, проінструктували про користування та дали гарантію

Владимир
22 сентября 2023 в 5:19

Відмінна компанія з буріння свердловин, професійні майстри, працювали на славу. Мали з собою все необхідне, якісний підхід до своєї справи. Свердловина вийшла 46 метрів в Бобриці. Дякую!

Саша
19 сентября 2023 в 13:18

Я хочу подякувати співробітникам «Акваторії» за швидку та якісну роботу. Спасибі вам велике! Усіх благ та успіхів у професійній діяльності.

Kolya
22 августа 2023 в 11:32

Рік тому облаштовували свердловину. Відкликання обіцяло залишити тільки якщо все буде добре протягом року. Настав час виконувати обіцянку. Все чудово! Дякую.

Карина
12 августа 2023 в 22:11

Замовили геологічні роботи перед покупкою ділянки в Погребах. І дуже добре, що звернулися. Спеціалісти провели дослідження, виявилося, що на ділянці нічого капітального будувати практично неможливо. Не марно звернулася.

Kostyantin
07 августа 2023 в 13:13

Підготовка комерційної пропозиції, організація робіт, комплекс свердловина + насосне обладнання – великі переваги компанії. Після домовленості про обсяги та терміни - всі роботи були виконані протягом трьох днів - буріння свердловини, облаштування приямки, встановлення та підключення насоса. Оперативність та комплексність – великий плюс.

+ плюси:
+ оперативність
+ робота на результат, а чи не на процес. Три дні працювали з самого ранку і до глибоких сутінків
+ виявили та повернули помилкову переплату наступного дня

- мінуси при побудові свердловини:
- "втрачається" єдиний менеджмент робіт, бурильшики та "насосники" не завжди спілкуються між собою, сказав одним, потім повторив іншим.
- монтаж бетонної горловини приямка та люка "прилипають" розчином цементу дуже не горизонтально

особливості гарантії 5 років на свердловину. Пройшло 10 місяців, збільшився водорозбір на полив і фільтр поливу став ловити пісок (5-10гр на 10 літрів після прокачування, після старту насоса піску більше, але не виміряно) і забиватися:
+ реакція на звернення дуже швидка, приїзд спеціалістів наступного дня
- пісок це "практично норма" в моїй конкретній свердловині (50м) та заходів щодо усунення піску в свердловині не запропоновані
-/+ у договорі є пункт про пісок, який менеджер цитувати не став, потрібно знайти та прочитати
- я і моя свердловина поки що маємо не вирішену проблему

Богдан
02 августа 2023 в 16:43

Чудова інженерна компанія. При першому ж зверненні до менеджера по телефону, створилася приємна думка про компанію. Дуже ввічливий спеціаліст, все грамотно пояснив, на всі питання відповів. До цього обзвонили десять фірм, кошториси не рахують, кінцеві ціни не називають, або на таку глибину не виконують буріння…. А з Вадимом домовились з ним про розмір кошторису і строки. Приїхали зранку через день як домовились, пробурили за пару днів свердловину 98 метрів, на наступний день привезли свій кессон і протягом дня все підключили і завели воду в будинок. Дуже задоволена роботою, не одного неприємного сюрпризу. Бажаю зустрічати таких відповідальних виконавців

Анастасія
30 июля 2023 в 19:58

Отримала попередній розрахунок, відразу сказали, що вартість не остаточна - все залежить від потрібної глибини буріння, попередньо рахували 80 метрів. У підсумку в обід домовились про буріння, на наступний день приїхала бригада. По факту глибина 82 метри вийшла.
Роботою компанії дуже задоволена! Буду рекомендувати всім!

Dragon
24 июля 2023 в 5:07

Робив через цю компанію геодезію та геологію. Спеціалісти пристосувалися під мій вільний час. Роботу виконали добре, жодних питань. Звіт та креслення наданий в повному обсязі.

Александр
11 июля 2022 в 14:44

Ну во первых - соврать наше все. Тянули с началом работа - дескать у бригады проблемы на прежнем объекте, на гранит попали. Откуда в Святошинском районе гранит. Как оказалось бригада тупо сидела несколько дней на базе, ждали попутного заказа. Я все понимаю - врать то зачем? Пробурили, все вроде ок. Правда на тампонаж как то маловато материала было, ну да ладно, я не специалист. Договор и паспорт на скважину получил только через три недели после окончания работ. И началось выворачивание рук. Гарантия, консультации только если закажите у них обустройство, только с их дорогим оборудованием, комплектующими дороже чем в Эпицентре. Получили примерно 87000 грн - мало что ничего не пояснили по дальнейшему обустройству. На прямые вопросы - заказывайте монтаж, тогда все будет. Через две недели скважина стала гнать песок в воде. В общем хотите попасть в зависимость - обращайтесь, вас будут доить до последнего. Категорически не рекомендую

Игорь
30 января 2022 в 17:29

Заказал скважину для родителей на даче, в селе Бабинцы. Все обсудили по телефону, прислали смету, через 3 дня приехали и через неделю вода была в доме! Рекомендую!

Женя
14 декабря 2021 в 16:58

Родителям в доме в Ирпене решили пробурить скважину под воду, так как водопроводная оставляет желать лучшего. Обратились в компанию Акватория. Компания произвела консультацию и расчет скважины. Договорились, ожидали 3 недели, сделали за 2 дня. Профессиональные и очень компетентные сотрудники.

користувач
11 декабря 2021 в 5:13

Перед строительством дома в Ворзеле заказывали проведение геологии участка. Связались через сайт с инженером, нам перезвонили и все детально рассказали. Договорились на удобный день, приехали ребята провели замеры и взяли пробы. Ждем на следующей неделе заключение экспертизы и весной планируем начинать строительство.

користувач
10 декабря 2021 в 3:42

Не первый раз обращаемся в данную компанию, делали скважину нашим родителям на даче, нам геологию на участке, купили для дома, будем еще обращаться и по другим работам, оптимальные цены, адекватные специалисты. Рекомендуем.

Анна
21 ноября 2021 в 23:52

Спустя 5 лет пользования скважиной вода начала подаваться перебоями. Так как заказывали бурение скважины в компании Акватория, обратились к ним. На следующий день приехал специалист для проведения диагностики, оказалось какие то проблемы с насосом, который подает воду. Приобрели новый насос, а старый отдали в ремонт. И решили больше не запускать до такого состояния и приглашать специалистов ежегодно для проведения диагностики и технического обслуживания. Спасибо компании за оказанную помощь.

Женя
12 ноября 2021 в 7:45

Купили участок земли в Борисполе и по совету брата решили сделать геологию под дом, то есть пригласить специалистов для изучения грунта, чтобы понять какой дом строить и какая глубина фундамента нужна в нашем случае. Очень остались довольны, что обратились именно в эту компанию. Профессионалы своего дела!

Добавить отзыв