UAOTZYV.COM

Актив Центр позвоночника и стопы отзывы

Адрес Київ, просп. Академіка Палладіна, 20
Метро Академмістечко 0.46км
Телефон +380 (68) 073-77-59
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт www.active-center.com.ua
Рубрики Оздоровительный центр, Массажист, Ортопедическая клиника, Клиника по снятию болевого синдрома, Клиника физиотерапии
Оценка 4.9 36 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Спортклуб Дії — вулиця Ірпінська, 76
Спортклуб Действия — вулиця Мирослава Поповича, 13
Центр кінезітерапії Spina+ — Берестейський просп., 90а
Спортклуб Дії — вулиця Мирослава Поповича, 8а

Актив Центр позвоночника и стопы на Академіка Палладіна отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ростислав
01 марта 2024 в 18:43

Отримав позитивний ефект від використання індевідуальних ортопедичних устілок. Вони допомагають полегшити біль та дискомфорт у ногах, покращують підтримку дуги стопи і зменшують напругу у м'язах і суглобах.

Мария
22 ноября 2023 в 17:20

Дуже довго та ретельно підбирала куди звернутися зі своїми проблемами спини. Зрештою, обрала Актив Центр і не помилилася. Тут є все необхідне для комплексної терапії - фахові, чуйні та привітні спеціалісти, професійний огляд та консультація, підбір індивідуальної програми реабілітації. Окрема подяка реабілітологам та масажистам за вашу турботу та піклування. Ваша робота дуже цінна адже допомагає зміцнити не лише фізичне здоров’я ай віднайти душевну рівновагу.
Обирайте для себе Актив Центр і відчуєте, що він надає крила?

Сергей
12 ноября 2023 в 8:13

Приходив у минулому місяці одноразово на масаж. Робила дуже кваліфікована реабілітолог Ілона, доступно та змістовно відповіла на усі запитання. Після процедури відчув значне полегшення.
Однозначно запишусь ще по приїзду у Київ.

Тетяна
09 ноября 2023 в 23:19

Вітаю! В Актив центр на Академіка Паладина 20 я звернулася з болем у плечовому суглобі (синдром імпінджменту). Лікарем були призначені 10 масажів та занять з розробки плюс УХТ.
Полегшення відчула вже після перших занять, але для фіксації результату та побоюючись, що больові відчуття повернуться, я подовжила курс ще на 10 занять.
На зараз, закінчую курс реабілітації, стан здоров’я відчутно змінився на краще: зникло відчуття болю та скутості в рухах, також фізично відчуваю себе набагото міцнішою.
Хочу висловити свою вдячність персоналу, а особливо реабілітологам: Миколі, Ілоні та Валентині за їх турботу, уважність та професіоналізм.
Уважніть до детелей, хороший настрій та приємна атмосфера в центрі заохочує звернутись при потребі в майбутньому.
Після закінчення курсу планую періодично відвідувати лікувальний курс масажу та занять для підтримки здорового стану.
Ще раз, дуже дякую!

Fraudes
27 октября 2023 в 12:13

Дуже класний та чудовий центр, всі спеціалісти дуже приємні, та мають дуже гарне почуття гумору
Устілки зробили дуже швидко, та іще й самі відправили їх за моєю адресою, дуже задоволений, та рекомендую, ціни доступні)

Владимир
24 октября 2023 в 23:32

Пройшов консультацію у лікаря Марищака. А порекомендував центр мені Литвин Микола давно знаю Миколу Степановича, дуже порядна і відповідальна людина. Реабілітолог від Бога. Вдячний Активу.

Mykola
22 октября 2023 в 5:27

Я прийшов в Актив центр, коли я потерпав від болю в спині, боявся зробити зайвий рух, аби ще більше її не травмувати, думав, що повністю позбутися болю без операції не зможу.

Зараз важко вже й сказати: було то на 3 місяць занять чи на 5, але в один момент я зрозумів, що мене ВЗАГАЛІ нічого не турбує (певне, перший ефект був відчутний вже на 1-2 тижні). А заняття допомагають мені підтримувати гарну фізичну форму, тобто фактично тренажерка, але корисна для здоровʼя, де є і розтяжка, і силові, і мʼязи, і навіть баланс. Вже пішов другий рік, як я на постійній основі ходжу на заняття: я чудово себе почуваю, зміг навіть почати займатися іншими видами спорту, хоча й не сподівався вже.

Реабілітологи та лікарі справжні професіонали. Уважні та досвідчені, вони завжди забезпечують, щоб тренування проходило на всі 100%. Адміністратори, вас я просто обожнюю: я не можу пройти повз вашу стійку, нічого не сказавши!)

Можливо, десь колись трапляються дрібнички, як і повсюди в житті, але глобально Актив центр – це мій вибір! Мій вибір, який я дійсно можу рекомендувати. Дякую всім:)

هومن
04 октября 2023 в 2:11

Мультфільм чудовий і за кілька сеансів трудотерапії можна відновити фізичне здоров'я. Пропоную всім подивитись.

Md Nasim
01 октября 2023 в 11:13

Лікувала спину після складної операції.
Я пройшов курс повністю
. Результат хороший, стало набагато легше.
Я дуже тобі вдячна.
я рекомендую

Владислав
14 августа 2023 в 9:24

Я дуже задоволений результатами свого лікування в Актив Центрі реабілітації хребта та стопи. Фахівці центру професійно підійшли до моєї проблеми і запропонували індивідуальний комплекс процедур, які допомогли покращити мій стан. Персонал центру дуже уважний та доброзичливий. Рекомендую цей центр всім, хто шукає якісну реабілітацію та лікування хребта та стопи

Женя
03 июля 2023 в 15:00

У мене були серйозні проблеми зі спиною, і я звернувся до Актив Центру реабілітації хребта та стопи за допомогою. Не можу сказати достатньо хороших слів про цей центр. Всі фахівці тут дуже досвідчені і доброзичливі. Вони працюють індивідуально з кожним пацієнтом, враховуючи його потреби і проблеми. Завдяки їхнім професійним підходам і терапевтичним методам, я відчуваю помітне поліпшення свого стану. Рекомендую цей центр всім, хто шукає ефективну реабілітацію хребта та стопи!

Саша
10 февраля 2022 в 5:03

Заказала ортопедические стельки для профилактики плоскостопия именно здесь по совету знакомых. Очень удобные и комфортные. Осталась довольна.

Наталия
07 февраля 2022 в 2:35

Удалось достичь отличных результатов в лечении сколиоза. Отдельное спасибо реабилитологу Дмитрию за качественные тренировки.

Влад
22 января 2022 в 22:37

Прошел курс ЛФК для ног после травмы колена по рекомендации врача. Это действительно работает: мышцы стали значительно сильнее и рельефнее. Вернулась радость от спорта, много двигаюсь, практически ни в чем себя не ограничиваю.

Особая благодарность реабилитологу Дмитрию. Рекомендую как профессионала и просто хорошего человека.

Инна
13 декабря 2021 в 21:17

Теперь рекомендую всем подружкам лечебный массаж спины в Актив Центре на Академгородке. Проделана качественная работа!

Irma
19 июля 2021 в 7:20

Хороший невролог. Помогла решить проблему, хоть другие врачи не смогли. Не назначила не одной таблетки, за что ей спасибо. Даже если центру выгодно, чтобы люди покупали занятия, физические упражнения всегда идут на пользу!

Митя
07 марта 2021 в 11:16

Очень доволен новым Актив Центром на Палладина. Ранее ходил к ним на Прилужную. Сейчас стало еще лучше, просторный и уютный массажный кабинет, внимательный персонал, хороший массажист. И еще очень удобно, что недалеко от метро. Я проходил курс массажа шейно-воротниковой зоны. Буду всем рекомендовать ваш центр.

Ольга
07 января 2021 в 13:10

Очень удобное место расположение клиники спины на Палладина, рядом с метро Академгородок, много маршруток. Ездим с дочкой на занятия кинезитерапии с Бучи. У дочки сколиоз, плоскостопие, меня беспокоила боль между лопаток. Работают там 3 реабилитолога, мужчины, что изначально нас смутило, хотелось к девочке. Но мнение изменилось после двух посещений! Они супер профессионалы в своей профессии! Массаж ног, спины, занятия на высшем уровне, вежливые, внимательные, добрые. Рекомендую, рекомендую и еще раз рекомендую! Сергей, Данил, Николай вы просто супер! Отдельная благодарность администратору Ксюше, очень милая девушка, всегда готова помочь во всем.

Татьяна
15 ноября 2020 в 16:44

Отличный центр. Большая благодарность массажисту Даниилу это отличный профессионал своего дела, человек с большим опытом работы, медицинским образованием, а не с трёх месячными курсами массажиста, что в наше время очень важно. Администратор Ксения, это солнышко которое встретит Вас при входе в центр, всегда улыбчивая, вежливая. Грамотно проконсультирует Вас по всем вопросам. Спасибо Вам огромное за то что Вы есть. Могу смело рекомендовать Актив центр на Академгородке.

Людмила
10 ноября 2020 в 16:28

Ради интереса решила попробовать электростимуляцию с целью проверить наличие косметического эффекта. Нашла такую процедуру в Актив Центре на Палладина (работаю рядом). Делали ножки и жывотик, неприятные ощущения по началу, а потом даже понравилось. Но главное другое - после 10-и процедур кожа стала более подтянутая и -1 см в объеме. Я не ожидала такого, но данная процедура работает!

Добавить отзыв