UAOTZYV.COM

АКТИВ ЦЕНТР лечение позвоночника и стопы

Адрес Київ, вулиця Петра Запорожця, 26 А
Метро Дарниця 2.69км
Телефон +380 (44) 383-44-05
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт www.active-center.com.ua
Рубрики Оздоровительный центр, Кинезиолог, Массажист, Невролог, Ортопедическая клиника
Оценка 4.7 38 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Фитнесс-клуб Спорт Лэнд — вулиця Микільсько-Слобідська, 1А
Динамо — ulitsa Parkovaya doroga
Фитнес клуб - IRON — вулиця Пантелеймона Куліша, 2
FitCurves — бул. Верховної Ради, 21Б

АКТИВ ЦЕНТР лечение позвоночника и стопы отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасія
18 января 2024 в 22:02

Чудові лікарі. Привітний персонал. Особливо в захваті від масажу.
Звернулася до центру з болями в грудному відділі хребта. Спочатку відвідала лікаря-вертибролога, який вислухав, зробив висновок та направив на МРТ. Щиро вдячна Головатій Ользі Вікторівні за професійну роботу!
Потім почала ходити на масажі до Литвина Миколи Степановича, і я просто в захваті! За декілька сеансів болі в спині перестали бути такими ріжучими, а болі в голові зникли! З кожним разом все краще і краще самопочуття. Дякую за професійність лікарів!

Іванна
18 января 2024 в 6:23

Вже неодноразово зверталася у даний центр через болі у спині. Лікування та масажі ефективні. Чудові та уважні лікарі та адміністратори.

Валентина
13 января 2024 в 19:10

Хочу подякувати всім масажистам, всі професіонали своєї справи!
Ввічливе ставлення та повага!

Вікторія
13 ноября 2023 в 2:30

Хочу висловити свої вподобання стосовно актив центр усім, в кого є проблеми зі спиною. Всі лікарі є кваліфікованими, та знають свою справу. Пройшла курс кінезіїтерапії і масажу де була в захваті. Дякую всім працівникам, особливо вдячна Миколі Степановичу!

Тетяна
10 ноября 2023 в 11:27

Візитом дуже задоволена, привітний персонал, лікар все гарно і чітко пояснює. Дякую! Будем звертатись і не раз, приводити в порядок свої ніжки і спини

Саша
23 октября 2023 в 10:46

Ходимо з донькою в цей центр третій місяць. Хороші тренери та адміністрація. Тренуванням дитина задоволена. Корисно і для тіла, і для душі.

Таня
12 октября 2023 в 23:29

Добрий день! Велика подяка реабілітологу Литвину М. С. Чесно кажучи, я і не мріяла, що буду
ходити після перелому ноги. Завдяки Миколі Степановичу я вже не тільки
хожу, але і бігаю. Він великий професіонал своєї справи. У мене зразу з'явилась довіра
до нього. Він компетентно підбирає всі вправи, прекрасно робить масаж. Такий комплексний підхід до пацієнта сприяє тому, що він одужує. А це дуже важливо для кожної людини. Дякую Вам, Миколо Степановичу, за Вашу нелегку роботу. Бажаю здоров'я Вам і вашій родині. Дякую всім працівникам "Актив Центру" за сприятливу атмосферу для кожного пацієнта. Бажаю успіхів і процвітання.

Светлана
29 сентября 2023 в 11:53

Велике дякую всім реабілітологам. Дуже хороший підхід до клієнтів. Прозаймавшись 2 місяці у мене прошли болі в спині. Немов почалось нове життя. Дякую, що ви є. Буду ще до вас звертатись і рекомендувати знайомим.

Катя
18 сентября 2023 в 8:20

Хочу порекомендувати актив центр усім, в кого є проблеми зі спиною.
Тут є кваліфіковані лікарі, які нададуть змістовну, повну консультацію, нададуть рекомендації. Після консультації лікаря я пройшла курс реабілітації під наглядом реабілітологів. Почуваю себе прекрасно. Велике їм за це дякую.
А ще великий плюс, що недалеко від дому. Зручне розташування, поряд з лікарнею.

Наталія
30 августа 2023 в 12:14

Чудовий центр, уважні лікарі.
Маю декілька протрузій, які доставляють неприємності. Після початку занять стала відчувати себе набагато краще.
Реабілітологи Микола і Артем однозначно на своєму місці! Уважні, приємні, а головне заняття проходять на позитиві.

Aleksa
25 августа 2023 в 0:57

Хочу подякувати актив центру за тепле відношення, увагу та індивідуальний підхід.
Заняття проходить в комфортних умовах. Сучасні методики, професійні тренажери, дошки Евмінова. Рекомендую!

Раечка
31 июля 2023 в 4:28

Дуже задоволені цім реабілітаційним центром, доречі знайшли його за відгуками, дитині дуже подобається, всі тренери та лікарі добре підготовлені, дівчатка на рецепції дуже хороші, завжди привітні та нагадують коли у тебе запис, заняття проходять із задоволенням)

Алла
07 июля 2023 в 8:34

Проходила реабилитацию хребта после операции, помогли действительно мне упражнения по программе, хороший специалист был.
Рекомендую

Akther
22 июня 2023 в 16:52

Active Center — это выдающееся учреждение с отличными удобствами и первоклассным обслуживанием. Персонал знающий, дружелюбный и внимательный к потребностям своих клиентов. Центр чистый, ухоженный и имеет широкий спектр оборудования и программ для удовлетворения потребностей всех уровней физической подготовки. Тренеры являются профессиональными и обеспечивают индивидуальное внимание, чтобы помочь клиентам в достижении их целей в фитнесе. В целом, я настоятельно рекомендую Active Center всем, кто ищет качественный фитнес

Женя
01 января 2022 в 21:10

Консультация ортопеда по проблем спины прошла очень приятной обстановке и врач информативно дал рекомендации. Грамотные, квалифицированные специалисты и вежливый персонал.

Саша
11 ноября 2021 в 4:33

Специалист, которого я искал! Большое спасибо Роману Владиславович Батюк за Ваш подход и навыки. Обращался с болями в плече/шее/руке, после месячного курса занятие/массаж полностью избавился от данной проблемы. Дополнительно к занятиям прошёл методику Торт, это нужно чувствовать, но самое важное - иметь желание быть здоровым!

користувач
26 сентября 2021 в 11:31

Добрый день! Я отходила курс занятий в Актив Центре на Перта Зап орожца. Обратилась к ним с сильной болью в пояснице, меня записали к доктору, доктор рекомендовал походить на занятия. Ходила регулярно, не пропускала. На занятия попадала к разным реабилитологам, но на качество работы это никак не влияло. Мне всегда было уделено время сколько бы человек не было в зале. Порадовало то, что мне стало лучше уже после пятого занятия, ко мне вернулся нормальный сон и я могу работать без боли. Обязательно буду пролжать посещать занятия и рекомендую своим друзьям. Спасибо за уделенное для меня время и заботу. Отдельная благодарность девочкам администраторам, очень приветливые и доброжелательные.

Ll Kg
22 сентября 2021 в 14:56

Очень все понравилось, обслуживание. Отличные
реабилитологи! Всем советую от души центр на Петра запорожца. Спасибо администраторам, очень приветливые) Особенно Анне администратору

Саша
20 сентября 2021 в 11:24

Очень понравилось отношение к посетителям. Огромное спасибо менеджеру Ирине, которая внимательно выслушала меня и ответила на все мои вопросы. А их было много) Мои проблемы со здоровьем ещё в процессе решения, но благодаря ребятам, которые тут работают, иду на поправку. Спасибо всем!

Рома
05 сентября 2021 в 4:17

Мені не підійшло, не комфортно. Не раджу
Заняття постійно з різними спеціалістами, по 2-3 пацієнта за раз, тому приділити увагу саме вам не зможуть. Вправи всім однакові, розбиратись у вашому діагнозі? Та ну, складно
І МРТ мабуть одне для всіх, в правильному пункті
Оплатив курс в 10 занять, сумнівався може брати "поштучні", але мені з посмішкою відповіли "Коли що все вирішимо" ну і якби повернемо, але.
В підсумку пройшов 4 заняття і вирішив не ходити, гроші повертати відмовились навідріз, грубо
Відповідь- "Приведіть друга який відходить за вас".
Те що у них нема відповідних умов це виявляється мої проблеми
Противно що існує такий "сервіс"

Добавить отзыв