UAOTZYV.COM

Актив Центр, кинезитерапии, массажа, реабилитации

Адрес Київ, Оболонський просп., 1
Метро Оболонь 0.3км
Телефон +380 (67) 346-24-03
Часы работы
понедельник10:00-20:00
вторник10:00-20:00
среда10:00-20:00
четверг10:00-20:00
пятница10:00-20:00
суббота10:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт www.active-center.com.ua
Рубрики Оздоровительный центр, Ортопедическая клиника, Клиника по снятию болевого синдрома, Клиника физиотерапии, Клиника спортивной медицины
Оценка 4.8 38 отзывов
Ближайшие филиалы компании
АКТИВ ЦЕНТР лечение позвоночника и стопы — вулиця Петра Запорожця, 26 А
Актив Центр позвоночника и стопы — просп. Академіка Палладіна, 20
Похожие компании в категории
Sport Life — ТРЦ DREAM, Оболонський просп., 21б
Мастер Фит — просп. Володимира Івасюка, 47
Медичний Центр МедіАн — вулиця Ярославська, 55

Актив Центр, кинезитерапии, массажа, реабилитации отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Чеширский
04 июня 2024 в 11:21

Раджу йти до Евгенія, добре підбирає вправи та масажує:) Зал має небагато місця, але зазвичай тренується 2-3 людини одночасно максимум. Дуже зручно, що біля метро. Біль у спині на задньому фоні +- пройшла через 10 тижнів

Эличка
27 сентября 2023 в 11:22

Робила тут масажі спини (через страшний біль у спині). Результати просто чудові! Руки масажистів справжні чари. Біль пішов після кількох сеансів. Від душі раджу цей центр

Еріка
27 сентября 2023 в 11:05

Адміністратори та лікарі центру завжди дуже уважні та ввічливі, я щиро рекомендую цей центр усім, хто шукає якісну реабілітаційну допомогу.

Пётр
26 сентября 2023 в 7:52

Професійні масажисти у Реабілітаційному центрі знають, як позбавити болю у спині. Після курсу масажу у мене пішли довгі болі, і я знову міг вільно рухатися. Чудова робота!

Николай
24 сентября 2023 в 13:46

Заняття кінезітерапією з реабілітологом допомогли мені впоратися з протрузією. Окрема подяка доктору Баришникову за його професійний і доброзичливий підхід

Марк
20 сентября 2023 в 4:45

Масаж спини в цьому центрі дійсно допоміг мені впоратися з болями в спині. Майстри дуже досвідчені й уважні. Я почуваюся набагато краще після кожного відвідування.

Стася
18 сентября 2023 в 8:12

Я дуже задоволена результатами ударно-хвильової терапії в Центрі реабілітації хребта та стопи. Після кількох сеансів я відчула значне полегшення. Окреме велике дякую лікарю Подзоровій Аллі Вікторівні за її професіоналізм!

Григорій
16 сентября 2023 в 9:08

Заняття кинезитерапії з реабілітологом були дуже корисними для відновлення рухливості. Вони розробили для мене індивідуальну програму, яка допомогла мені повернутися до активного способу життя.

Олька
28 августа 2023 в 9:21

Дуже гарний центр реабілітації, працівники гарно спілкуються та завжди допоможуть у вирішенні питань. Ну а реабілітологи взагалі від Бога. Всі рекомендую цей реабілітаційний центр) дякую

Женя
26 августа 2023 в 18:28

На першому ж прийомі мене попередили, що лікування не буде швидким, але є всі шанси уникнути операції. Це мене обнадіяло і дало стимул для лікування. Я проходжу всі необхідні процедури і повністю довірилася лікареві. Наполегливо займалася. Зараз тільки друга половина всього курсу, але я вже відчуваю собі набагато краще.

пользователь
13 августа 2023 в 3:36

Приїжджали на консультацію реабілітолога Ванюшкіна Віктора Валерійовича. Сестрі потрібна була допомога у відновленні після серйозної травми, тому саме сюди ми і звернулися. Лікар дав надію, розписав план процедур і лікування, який ми зараз проходимо. Перші результати відзначили швидко. Будемо йти до кінця.

Andrii
09 августа 2023 в 9:17

За призначенням лікаря купивши бандаж для колінного суглоба і пройшов 10 сеансів ударно-хвильової терапії. Дуже зручно, що магазин мережі поруч і лікар зі мною пішов і допоміг підібрати бандаж. Дякую за таку увагу!

Женя
08 июля 2023 в 15:06

Вже кілька разів замовляв тут ортопедичні устілки для занять спортом. Порекомендував лікар, щоб зменшити навантаження і забезпечити амортизацію від ударів під час занять спортом. Якість хороша та ціна прийнятна. Дуже зручно. Я задоволений!

Саша
05 января 2022 в 23:31

Очень сложно выбрать медцентр для реабилитации позвоночника в Киеве, так как их очень много) Остановил свой выбор на Актив Центре, после общения с врачами я решил, что буду восстанавливаться здесь, ни капли не пожалел. Рекомендую.

Женя
01 декабря 2021 в 1:35

Была у невролога, врач была внимательна, и все доступно рассказала. На массаже и занятиях не была.

Саша
16 ноября 2021 в 0:07

Записалась в клинику через приложение фейсбук, ответили сразу и записали на приём в удобное мне время. Пришла с болью в пояснице. После второго занятии ушла боль. Рекомендую всем у кого проблемы с позвоночником. Занимаюсь в центре на Оболи ул. Героев Днепра уже три недели результаты привысили мои ожидания. Супер. Очень внимательный персонал. Хочу поблагодарить кинезитерапевта Наталия Кобрин, замечательных всех трениров и массажистов.

Інна
26 сентября 2021 в 14:55

Прийом по підбору індивідульних стєльок пройшов добре, поміряли розмір-37, але переконали замовляти 38-буцімто щоб не було зазору.
В результаті стєльки зробили з вигинами не в тих місцях, величезні і не підходять у взуття в якому я була на примірці і все підходило. Порадили обрізати, що є не професійним, так як за такі гроші очікується отримати готовий товар який підходить. Питання в чому ж їх індивідуальність якщо їх по шаблону зробили. Дуже незадоволена таким підходом і марно витраченою сумою. Написала відгук в них на сайті, його або видалили або приховали, тепер зрозуміло чому відгуки в них лише хороші.

Яна
08 января 2021 в 22:16

Не могла избавиться от боли в пояснице, много лет стоит диагноз межпозвоночная грыжа, но на операцию не ришалась, боль в пояснице появляется периодами. Поняла, что нужно поддерживать себя и начала ходить на занятия, долгое время посещала другой центр, но мер карантина в количестве людей мало кто придерживается, к сожалению. Для себя решила найти другой центр кинезитерапии и нашла Актив Центр и очень рада. Благодарна руководству за отношение к людям, даже в такое не легкое время, соблюдены все меры предосторожности по карантину. В зале спокойно не более 2 человек на реабилитолога, постоянно регулируют нахождение людей в зонах зала, в масках, лампы включают и проветривают, есть средства дезинфекции рук и постоянная влажная уборка. Занятия нравятся, нет спешки, все на высшем уровне, близко к дому. Спина перестала беспокоить, чувствую себя замечательно. Могу смело рекомендовать Актив Центр.

Екатерина
18 декабря 2020 в 4:02

Рекомендую консультацию врача вертебролога Подзоровой Аллы Викторовны, опытный специалист, консультация шла долго почти час, очень много объяснила. Консультация была бесплатная в день здоровья, честно не ожидала такого внимания бесплатно, в Киеве сейчас такое редко встретишь. Если честно, весь персонал очень вежливый и внимательный. Обязательно хочу к вам вернуться и ходить на массаж спины и занятия. Удачи Вам.

Артем
11 декабря 2020 в 1:17

Посещал массаж спины, цены очень хорошие на курсовое посещение массажа спины. Пробовал ходить к разным реабилитологам на массаж. Все конечно делают хорошо, но наиболее мне понравился массаж Алины. Более сильный, спортивный, как я и хотел и можно поговорить, не люблю спать на массаже). В центре спокойно, комфортно, можно записаться в удобное для меня время и нет толпы народу, что сейчас не мало важно в наше время)

Добавить отзыв