UAOTZYV.COM

Akeso, медицинский центр

Адрес Київ, вулиця Бориса Гмирі, 16
Метро Позняки 0.83км
Телефон +380 (96) 677-71-05
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт akeso.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Гинеколог, Уролог
Оценка 4.9 29 отзывов
Похожие компании в категории
ТРИ-НИТИ / ТРІ-НІТІ — просп. Петра Григоренка, 28
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А
Медицинский центр Моя Клиника — 21, вулиця Княжий Затон

Akeso, медицинский центр отзывы

29
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марита
18 апреля 2024 в 17:18

Була на прийомі у Курилової Наталі, вирішила мою проблему дуже швидко. Дякую! Рік інші лікарі не могли встановити діагноз, я щаслива, чоловік ще більше!

Карина
16 апреля 2024 в 19:22

Була на візиті у Курілової Н. В. Чудовий лікар. Дякую, вирішила мою проблему, лікар чудо! Буду звертатися ще!

Анна
29 октября 2023 в 13:31

Хочу висловити велику подяку! Вирішив написати відгук, дружина відвідувала клініку довгий час, планували вагітність, завжди перевірялися, все завжди супер

Анастасия
24 октября 2023 в 3:53

Сьогодні була на УЗД молочних залоз у Даниленка Л. І. Залишилася дуже задоволена, тому лікар нікуди не поспішала (як це зазвичай буває), робила все ретельно, відповідала на всі поставлені питання. Дівчина на ресепшені (з темним волоссям) була дуже привітна. Видно, що персонал клініки цінує своїх клієнтів, це не може не радувати. Також хочу відзначити гарний ремонт, ідеальну чистоту та приємну атмосферу.

Саша
12 октября 2023 в 4:45

Доброго дня! Хочу залишити, щирий відгук щодо спеціаліста вашої клініки, гінеколога Тетяни Анатоліївни!
Прийом був просто неймовірним, дуже приємна лікар, дуже уважна і обережна!
Огляд був першим в житті і залишив, по собі приємне враження!
Дівчатка, хто боїться, для кого це вперше, хто відкладає все це на завтра, дуже рекомендую сходити на огляд до Тетяни Анатоліївни і цей стереотип про неможливий біль, чи ось цей страх лікарів однозначно пройде!
Ще раз дякую Тетяні Анатоліївні і клініці Акесо за сервіс і таких спеціалістів

Nour
01 сентября 2023 в 1:03

Я знайшла сторінку цієї клініки щодо збігу, який мене привабив, тому я прочитала кілька відгуків і вирішила спробувати дійсно те, що як вони пишуть, це особливе і вони працюють зі знанням справи та чесністю, я двічі ходила на обстеження, і лікування було дуже респектабельним

Віта
21 августа 2023 в 16:14

Хотіла б залишити свою думку про Лесю Володимирівну та вцілому про клініку! Леся Володимирівна, завжди щира і привітна, чуйна, дуже приємна співрозмовниця, я в неї вже як мінімум 3 роки і дуже вдячна блогеру Олі Фільовій, що вона три роки тому розповіла про цього лікаря та клініку! Кожна зустріч з нею- для мене святоНіколи не назначить аналізи, які не потрібні, завжди вислухає, порадить і надасть корисну інформацію стосовно того, що турбує! Дівчина на рецепшені- просто умничка, привітна, добра, щира …. Можно дуже багато чого писати, але спробуйте самі і ви будете також в захваті, кому я не рекомендувала цю клініку та лікаря, всі мої дівчатка зараз тільки з Лесею Володимирівною і всі просто в захваті, і щиро дякують, що я їх туди направилаЛеся Володимирівна, дякую вам за все! Ви чудовий лікарь, прекрасна людина, нехай Бог Вас береже

Инна
21 августа 2023 в 11:52

Цікаво читати відгуки, які практично однакові. Звичайно, вона позитивна, доброзичлива, привітна, але ми приходимо до гінеколога, а не до подруги побалакати та підняти собі настрій. Я, звісно, ​​розумію, що Леся Володимирівна в себе в інстаграмі попросила про написання цих відгуків. Але. Не бачу жодного відгуку від жінок з менопаузою. Так от, у мене зараз менопауза. Я прийшла до Леси Володимирівни із певним питанням. "Призначте мені препарати від постійних припливів". До неї я приймала Мено-Пейс, на що Леся Володимирівна мені сказала, що цей препарат вже не для мене і мені не допоможе. Далі Леся Володимирівна призначила низку аналізів, які здала з надією, що мені пропишуть потрібні препарати. На очний прийом я не змогла приїхати, тому мене проконсультували онлайн, точніше, просто написали в телеграм. Жодного препарату при менопаузі мені не призначили! Свічки з гіалуроновою кислотою, і антибіотик-далацин, і таблетки Гіно-Тардіферон, тому що знижений показник заліза. До речі кажучи, у доньки знижений показник заліза теж, але доньці не призначили (ну у тебе ж немає менопаузи-така відповідь). Більше в телеграмі вона мені нічого не написала, консультація на цьому закінчилася, але реквізити мені надіслали швидко для оплати за онлайн-консультацію -1000 грн. Після того, як у доньки почалися кров'янисті виділення, я таки потрапила вже до Ліси Володимирівни на очний прийом і сказала, що припливи у мене не зменшилися. Зі своїх старих призначень від іншого лікаря я купила собі Аб'юфен, який застосовується при припливах. Найцікавіше те, що лікар навіть не знає, що це за препарат. "Ви мені сфотографуйте його і відправте в телеграм, я почитаю". Це що означає? Лікар взагалі не розуміє в менопаузі нічого! Якщо вона нічого не розуміє, то навіщо береться. Ми просто стали жертвами реклами в інстаграмі, а лікар не компетентний. Щодо мене та моїх призначень, я взагалі вимагаю компенсації коштів. Леся Володимирівна взагалі нічого не розуміє у менопаузі та не знає жодних препаратів для підтримки жіночого організму в цей період. За свої прийоми вимагаю компенсації коштів!

Евгения
09 августа 2023 в 1:06

Відвідую клініку вже другий рік. Задоволений. Рекомендую уролога Палій Дмитро Віталійович. Завжди все по суті. Дружина ходить до гінеколога. Все топ

Богдана
14 июня 2023 в 11:43

В клініці мені допомогли виявити в чому моя проблема, в інших клініках мені ставили неправильні діагнози. Тут виявили проблему і відправили на операцію. І сталося чудо, через пару місяців після операції я завагітніла і народила донечку.
Тож цю клініку я рекомендую всім серцем. Тут і гарне відношення і гарні лікарі, спеціалісти у своїй справі.

Дуже рада, що сюди звернулася і звернуся ще при нагоді.

Саша
31 декабря 2021 в 16:53

Супер клиника! Советую тем, кто не знает где найти хорошего генеколога. Здесь работают профессионалы своего дела, обращайтесь.

Наталья
19 декабря 2021 в 15:14

Хочу відмітити чудового лікаря гінеколога Лотоцьку Оксану. Вже довгий час підписана на її сторінку, де дуже багато цікавої інформації простими словами (а не медичними термінами, які розуміють тільки лікарі). А нещодавно була у доктора Оксани на прийомі, я приємно вражена. Вона професіонал своєї справи, прийом проходить легко (лікар викликає довіру з перших хвилин), не направляє на кучу дорогих, і непотрібних аналізів, і в результаті -чіткі рекомендації щодо конкретної ситуації. Однозначно рекомендую!

Саша
13 ноября 2021 в 7:46

Отличная клиника. Прекрасная атмосфера. И замечательные специалисты. Леся Владимировна просто мастер своего дела.

Анастасия
09 ноября 2021 в 23:11

Отличное место, всё на высшем уровне. Сервис на 5 + чисто, комфортно. Новые технологии. Врач Леся Ивановна очень внимательная, комунн кабельная, все расскажет покажет. Рекомендую.

Cherry
18 октября 2021 в 17:16

Была на приёме у Леси Владимировны, врач ответила на ВСЕ вопросы, которые меня беспокоили. Доктор убедила меня, что всё у меня в порядке, после общения с ней словно появились крылья и спокойствие. Осталось впечатление, что врач и клиника не разводят на деньги (как во всех частных, где я была ранее), а действительно хотят помочь, без лишней воды. После муж был на приёме у Дмитрия Витальевича, тоже остался доволен. Рекомендую, и в следующий раз обратимся снова.

Женя
30 сентября 2021 в 2:57

Дуже вдячна Лесі Володимирівні за теплий прийом і кваліфіковану допомогу. Це лікар, яка дасть на всі твої запитання. Рада, що є такі чудові спеціалісти.

Ирина
08 сентября 2021 в 4:49

Нашла эту клинику и доктора Григория Андреевича по интернету, ориентировалась по хорошим отзывам и не ошиблась. Врач действительно хороший, внимательный, аккуратный, компетентный. Ответил на все вопросы, детально рассказал, объяснил, был очень приветлив. Сделали анализы, назначили лечение, доктор был на связи, консультировал и интересовался самочувствием по телефону. Такое отношение мало где встретишь. Рекомендую доктора и клинику.

Таня
27 августа 2021 в 23:31

Чудова клініка. Чисто, гарне обслуговування.
Можу порадити лікаря Івасенко Лесю Володимирівну.

Саша
26 августа 2021 в 7:20

Якщо ще досі вагаєтесь і боїтесь гінекологів - вам до Лесі Володимирівни️ Прийоми завжди теплі і це зовсім не страшно Безмежно вдячна за чарівний "пендель" - за свої -17кг)

Козоріз
19 августа 2021 в 15:52

Затишна клініка, уважні лікарі, привітний персонал. Лікар Базан Григорій Андрійович - прекрасний спеціаліст. Дбайливо ставиться до пацієнтів та призначає ефективне лікування. Хороша лабораторія, де можна швидко та ефективно зробити всі необхідні аналізи. Рекомендую!

Добавить отзыв