UAOTZYV.COM

Академия КАПИ (КАПМ), Київська Академія перукарського мистецтва, ВНЗ

Адрес Київ, вулиця Світлицького, 31/7
Телефон +380 (44) 455-56-72
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
Сайт kapi.com.ua
Рубрики Школа парикмахеров, Школа красоты, Колледж, Образовательный центр, Школа модельеров
Оценка 4.9 34 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Frisor Barbershop III — вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, 23/1
Frisor Barbershop — вулиця Євгена Чикаленка, 9Б
Frisor Barbershop II — вулиця Саксаганського, 27
Курсы парикмахеров. Обучение парикмахерскому искусству — вулиця Богдана Хмельницького, 25, 40, 22

Академия КАПИ (КАПМ), Київська Академія перукарського мистецтва, ВНЗ отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасія Попкова
22 февраля 2024 в 14:52

В цьому університеті я отримаю не лише професійну освіту але й нові можливості для карʼєрного зростання. Викладачі не тільки допомагають засвоювати техніку візажу, але і надихають на творчість та самовираження. Я вдячна за це викладачам, і рекомендую цей університет усім хто прагне вивчити мистецтво краси. Тут спільнота творчих людей, які допомагають одне одному зростати професійно. Я задоволена своїм вибором і раджу цей університет усім, хто цікавиться мистецтвом макіяжу.

Анастасія Попкова
22 февраля 2024 в 14:44

Проходжу навчання і цьому університеті на спеціальність стиліста-візажиста і залишаюся вражена від якості освіти та професійними підходами викладачів. Кожен урок - це нова можливість розвивати навички в галузі візажу та вдосконалювати свої таланти. Рекомендую цей університет для тих хто хоче стати успішним візажистом.

Анастасія Попкова
22 февраля 2024 в 14:39

Мені подобається цей заклад, вчусь на візажиста. Подобаються викладачі дуже добрі та завжди допоможуть і підскажуть. Також є багато конкурсів де ти можеш втілити свої ідеї в реальність. Є фестивалі де ти групою можеш зробити колекцію (макіяж, зачіска, одяг) всю свою фантазію вилити в колекцію. Є виїзди де ти практикуєшся та робиш собі портфоліо.

Кароліна
22 февраля 2024 в 14:29

Цей коледж дуже розвиває індивідуальність та творчість всіх спеціальностей, тут дають змогу вести виразити свої ідеї та втілити їх в реальність, дають багато нової інформації яка допомагає розвиватися в своїй сфері, коледж дуже крутий та дуже хороші викладачі, багато різних виїздів та конкурсів, як в Києві так і за кордоном, всі дуже дружні як одна команда і всі завжди раді допомогти

Вікторія
22 февраля 2024 в 14:02

Навчання в цьому коледжі - це захоплюючий шлях самовдосконалення та креативного розвитку. Програми відзначаються високою якістю та актуальністю, а викладачі демонструють глибоке розуміння свого предмету та прагнення надихати студентів.
Загалом, навчання тут - це відмінна можливість розкрити свій потенціал та підготувати себе до успішної карʼєри в галузі дизайну.

Дар'я
22 февраля 2024 в 11:13

Мені дуже сподобалось навчатися в вашому коледжі. Викладачі були дуже компетентні і завжди готові допомогти студентам. Програма навчання була добре підготовлена і відповідала сучасним вимогам ринку та індустрії. Цікаві лекції, практичні вправи та можливість зайнятися додатковими проектами допомогли мені розвинути свої навички і зрозуміти свої професійні інтереси краще. Дякую за чудовий досвід навчання в вашому коледжі!

Дар'я
16 февраля 2024 в 16:54

Дуже чудовий заклад! Рекомендую навчатися саме тут людям які полюбляють творчу атмосферу, брати участь у різних конкурсах що роблять для нас академія. Вчителі позитивні, привітні, гарно відносяться до студентів.

Каріна
15 февраля 2024 в 12:58

Дуже прикро, що наш вуз оцінюють люди, які тут ніколи не навчались, і спираються лише на стереотипи. Як студентка другого курсу можу стверджувати, що це чудова академія. Я навчаюсь на спеціальності по (візажу та зачісокам), всі викладачі нашого профілю, а також викладачі загальних дисциплін знають свої предмети та зрозуміло їх при подають.

Якщо ви вагаєтесь, чи вступати сюди- не зволікайте, то прийдіть на день відкритих дверей і самі особисто переконайтеся в тому що тут чудово, що цей вуз вартий вашої уваги.

Саша
05 февраля 2024 в 13:59

Чудовий заклад!
Дуже цікаве навчання що дає розвивати своє вміння та дізнатися багато нового для своєї майбутньої професії.

Анна
18 февраля 2022 в 1:35

Вчера закончила практический курс обучения по программе "Майстер ногтевого сервиса" в КАПИ по улице Светлицкого. Всё очень понравилось, ни на минуту не пожалела о том, что выбрала эту Академию, хоть искала очень долго, куда бы пойти, и мой выбор был оправдан.  Хочу выразить огромную благодарность и восхищение преподавателю Татьяне Ищук, за её мастерство, терпение и профессионализм, которая открыла все профессиональные тайны и делилась своими знаниями и опытом, не скупясь на информацию. Она очень талантливый и внимательный преподаватель, прекрасный человек и мастер своего дела на 100 процентов, очень доступно объясняет и показывает. Я очень благодарна ей за терпение, за знания, которые она мне дала, что научила меня делать красивые ноготочки. Я получила истинное удовольствие от всего процесса обучения. Желаю ей успехов, процветания и всего самого наилучшего! А Академии желаю достижения новых высот! Всем советую там поучиться)

Женя
01 января 2022 в 8:54

Здравствуйте, хотелось бы узнать когда будет день открытых дверей в 2022 году
Если кто-то знает из тех кто учится пишите в инст: yulia_pivovar

Женя
25 декабря 2021 в 5:02

Хотелось бы задать пару вопросов на счёт КАПИ и на счёт поступления. Люди которые учиться на веб дизайнеров, или же которые собираются поступать на веб дизайн сюда и что-то знают на счёт поступления, пожалуйста напишите мне в инст
Инста: yulia_pivovar

Аня
17 августа 2021 в 15:19

Я студентка Київської академії перукарського мистецтва) Це просто чудове місце) Всі вчителі чудові, та прекрасно знають свою справу.
Всі студенти дружні та відкриті для спілкування)
Є багато конкурсів, світового рівня.
Найбільше вражає це вміння вчителів, вони навчають нас відчувати саме те на що ти вчишся.
Самі працюють старанно та скомбіновано, роблять чудові роботи, та мені дійсно подобається тут навчатись (Навчаюсь уже рік, дуже рада що поступила сюди) Всім рекомендую)

Настя
15 августа 2021 в 9:01

Учусь в КАПИ на визажиста, преподаватели очень приятные, всегда поддерживают и помогают своим ученикам! Много возможностей представляет академия, поездки за границу, много конкурсов и общения с людьми!

Настя
23 июля 2021 в 12:49

В этом году заканчиваю первый курс, всё очень понравилось, учителя очень милые и приятные, персонал всегда поможет если надо, советую!

Женя
16 июля 2021 в 8:15

Щиро рекомендую цей навчальний заклад! Теоретичні заняття-це те, що необхідно у нашій творчій професії, у КАПМ надають всі можливості, щоб практикуватись та відпрацьовувати вже набуті навички.

Алина
14 июля 2021 в 21:05

За 4 года обучение в академии, занятия проходили в дружеской атмосфере. Преподаватели объясняют как быть профессионалом в своём деле, для студента делают все возможное, дают возможность проявить себя в фестивалях и шоу.

Тіна
11 июля 2021 в 16:01

Я студентка Київськогої Академії перукарського мистецтва вже другий рік поспіль, розповідаю усім це з гордістю, адже це не просто навчальний заклад-це друга домівка
Висловлюю велику подяку засновникам Академії
Наші викладачі -це справжні професіонали своєї справи! Це не просто люди, які передають певний "багаж" своїх знань, проведені пари з ними, то одне задоволення. Знайти правильний підхід до студента та зацікавити його певною інформацієї-важко, але у наших викладачів це виходить.
Я переконалась вже неодноразово, що можу звернутись за порадою чи допомогою і мені люб'язно допоможуть.
Головне у наші професії-це практика. Дякую, КАПМ, що надає вже на ранніх ступенях навчання такі можливості
В КАПМ студенти отримують незрівнянний досвід.
Це неймовірно приходити зранку в Академію, де тебе зустрічають з посмішкою та гарним настроєм️Заряджають позитивними емоціями на цілий день.
Навчаючись тут, ще ні разу не пожалкувала, що вибрала цей навчальний заклад.
Бажаю Київській Академії перукарського мистецтва й надалі мати таку велику кількість задоволених та щасливих випускників, висококваліфікованих працівників, старанних та працьовитих студентів️
Неймовірний заклад з неймовірними працівниками залишить тільки найприємніші спогади з студентського життя

Женя
08 июля 2021 в 17:21

Я горжусь своею Академиею. Все преподаватели уделяют каждую минуту студентам, беспокоясь о их понимании предмета. В здании университета очень уютно и удобно. Замечательная Академия и приветливые преподаватели.

Ania
29 июня 2021 в 17:20

Учусь в КАПИ на 2 курсе, всё очень нравится. На первом курсе было не очень удобно что на пары ездили далеко, сейчас занятия на Светлицкого, стало намного удобнее добираться. Приветливый и понимающий коллектив преподавателей. Студентские годы проходят интересно и весело)

Добавить отзыв