UAOTZYV.COM

Академіка отзывы

Адрес Київ, вулиця Братства тарасівців, 12/37
Метро Харківська 0.37км
Телефон +380 (67) 734-11-40
Часы работы
понедельник14:30-21:00
вторник14:30-21:00
среда14:30-21:00
четверг14:30-21:00
пятница14:30-21:00
суббота10:00-17:00
воскресенье10:00-17:00
Сайт akademika.com.ua
Рубрики Образовательный центр
Оценка 5 23 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Академіка — вулиця Левка Лук'яненка, 13А
Похожие компании в категории
Pan Polski — вулиця Михайла Гришка, 4
Учебный центр MB School — вулиця Анни Ахматової, 13
DAN-IT — просп. Павла Тичини, 1В
Центр Шанс Драгоманова — вулиця Михайла Драгоманова, 9А

Образовательный центр Академіка отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
ᴋᴇᴘᴍᴜᴛ
26 августа 2023 в 18:23

Заняття у навчальному закладі «Академіка» справді допомогли мені підвищити оцінки в школі. Додаткові заняття допогли отримати більше практичних навичок і детальніше розібратися з тими темами, які мені давалися не так легко. Вчителі використовували різні методики та підходи, що зробило процес навчання більш доступним і цікавим для мене.

За допомогою цих уроків я змогла вирішувати більш складні задачи та критично мислити. Вчителі детально пояснювали зв'язки між різними темами, що допомагало мені краще зрозуміти сутність предметів.

Також заняття підвищили мою зацікавленість у предметах. Завдяки практичним завданням і експериментам, заняття з хімії та фізики стали більш захоплюючими для мене. Я почала розуміти взаємозв'язки між науками та їх застосування у реальному житті. Активне залучення до процесу навчання, можливість задавати питання та дискутувати з вчителем допомогли мені розширити мої знання та зацікавленість у цих предметах.

Загалом, навчання в «Академіці» значно сприяло моєму особистому зростанню та розвитку. Заняття з хімії та фізики особливо залишили глибоке враження, оскільки вони дозволили мені побачити красу та складність цих наук і відчути, що я можу розуміти їх і застосовувати у практичному житті. Я впевнена, що знання, які я здобула у навчальному закладі, будуть мені надзвичайно корисними в подальшому навчанні та кар'єрному розвитку.

Саша
07 августа 2023 в 0:44

Цей рік, який я навчалась в Академіці я запам'ятаю надовго. Це було весело, цікаво, енергійно. Дякую Ніні, Тофану та Антонову за прекрасні моменти

Ольга
01 августа 2023 в 22:21

Моїй дочці сподобалось навчання). Гарні вчителі. Завдяки допомозі Академіки, вона змогла спокійно виконати підсумкову контрольну з англійської. Хоча ситуація була складна.

Женя
30 июля 2023 в 0:46

Навчалася рік в Академіці у вчителя англійської мови, Андрія. Він великий професіонал та дуже хороша людина. Велика вдячність йому та адміністрації Академіки за те, що зробили це навчання комфортним та результативним️

Ирина
24 июня 2023 в 6:28

Хочу висловити велику подяку викладачам математики Максиму та англійської мови Андрію за їх допомогу у навчанні мого сина. Вони, дійсно, викладачі - професіонали! Комунікабельні та приємні у спілкуванні, розповідають матеріал у легкій доступній формі. Син дуже задоволений заняттями та спостерігаються позитивні зміни у вивченні математики та англійської мови. Дуже приємні та уважні у Академіці дівчата адміністратори, завжди ідуть на зустріч та відносяться по доброму, що до учнів, так і до їх батьків. Загалом, дуже задоволені Академікою! Дякуємо Вам!

Игорь
24 июня 2023 в 3:19

Дуже вам вдячні, доньці дуже сподобалося, вчитися легко і цікаво. Рекомендуватимемо, всім хто буде цікавитися!

Настя
23 июня 2023 в 22:11

Дуже комфортна та дружня атмосфера Я не пожалкувала, що обрала саме Академіку! Вчителі дуже гарно розʼясняють матеріал підтримуючи веселу атмосферу Вдячна своїм вчителям за мотивацію та підтримку, яку відчувала від них цілий рік Якщо хтось думає про те: «Де ж підтягнути свої знання? », то я рекомендую саме Академіку

Настя
20 июня 2023 в 21:03

Найкращий освітній заклад! Готувалась тут до НМТ з історії та української у 2023 році. Прийшовши на початку року з дуже низьким рівнем підготовки, я за рік підняла свій рівень до високого!
Щиро вдячна Андрію та Крістіні, які наполегливо готували мене до іспитів. Завдяки ним я змогла скласти на достатньо хороші бали – 178 з історії та 190 з української!
Академіка – місце де ви не лише отримаєте знання, а й позитивні емоції та спогади на все життя

користувач
18 сентября 2021 в 3:03

Я навчалася в «Академіці» три роки, тому можу впевнено сказати, що це не тільки надзвичайно круті курси, де працюють талановиті викладачі, які знають, як знайти підхід до кожної дитини й допомогти їй отримати найвищі бали, а це щось значно більше!
Для мене «Академіка» - це місце, де кожен з учнів отримує можливість прожити ще одне маленьке життя, сповнене незабутніми враженнями, новими знайомствами й позитивними емоціями.
Завдяки цьому «Академіка» назавжди зайняла особливе місце в моєму серці!

Никита
10 сентября 2021 в 17:13

Якщо готуватися до ЗНО-то тільки в "Академіці"! Окремий респект Аліні Петрівні (найкраща) та Андрію (з ним Ви полюбите історію так, як люблю її я).

Женя
30 августа 2021 в 17:14

Лучшее место для подготовки с веселыми преподавателями, дружелюбным коллективом и методами подхода к занятиям! Советую

Sava
16 июля 2021 в 4:45

Я занималась в Академике подготовкой к ЗНО. Обучение на протяжении всего года было очень приятным, всегда дружественная, но в то же время рабочая атмосфера. Очень удобно организован процесс обучения, понравилось, что почти на каждом уроке были печатные конспекты, благодаря которым можно все повторить перед ЗНО. Ну и отдельное спасибо нашей преподавательнице Злате за то, что учила нас не зубрить, а понимать химию.

Ожаровська
14 июля 2021 в 7:57

Академіка - це найкраще місце для підготовки до ЗНО! Затишна атмосфера й веселі викладачі допоможуть зняти стрес під час такого напруженого періоду)
Особливо вдячна викладачці української мови - Аліні. Саме завдяки тобі мені вдалося скласти (не здати!) ЗНО на 192 бали.
Усім раджу, це був чудовий рік!

Валерія
04 июля 2021 в 2:32

Хочу подякувати Академіці за круту та якісну підготовку до зно! Я ні разу не пошкодувала, що пішла сама на ці курси і потрапила до Аліни (вчителька мови). Я задоволена результатом не лише тому, що добре склала іспит, а й через те, що реально порозумнішала. Ці знання знадобляться в майбутньому, я певна. Якщо ви хочете класно провести навчальний рік та якісно підготуватися, то Академіка чекає на вас! Творіть історію разом)

Саша
02 июля 2021 в 9:03

Академіка - найкраще, що зі мною сталося цього року. Мені пощастило потрапити на мову до Аліни та на історію до Андрія! 9 місяців промайнули надто швидко, а команда Академіки та люди, які навчалися разом зі мною стали надто рідними. Підготовка дуже структурована та цікава. Матеріал подається доступно та зацікавить кожного. Викладачі та адміністратори завжди привітні та раді допомогти. Окрема вдячність за вашу підтримку та віру в нас, адже це справді дуже важливо. Академіка подарувала мені не лише цінні знання та навички, а й друзів та наставників. Якщо ти хочеш провести 9 місяців з найкрутішими людьми та підтягнути свої знання, тобі точно сюди!

Олег
28 июня 2021 в 18:34

Спасибо Юле и Даше за это прекрасное время и то, что следующие четыре года я проведу не в бурсе. В этом месте я полюбил учиться.

P. S. Главное не приносите с собой гвозди в отделение на Харьковской

Andrii
22 июня 2021 в 12:20

Найкраще місце для підготовки до ЗНО, прийшов на день відкритих дверей, і написав тест с української мови та літератури на 124 бали, а основную сесію склав на 190, кек. Дай Аллах здоров'я усім викладачам та адміністраторам, просто топові люди.

Людмила
17 июня 2021 в 12:56

Шановні батьки майбутніх випускників! Якщо ви вагаєтесь кого вибрати на допомогу своїй дитині для підготовки до ЗНО, не вагаючись, йдіть у АКАДЕМІКУ. Ті педадоги, що працюють тут настільки сумлінно підходять до підготовки, що моя дитина полюбила і зрозуміла фізику швидше і продуктивніше, ніж за багато років у школі. Вчителі періодично самі здають ЗНО, щоб розуміти і пояснити що саме відбувається під час написання основної сесії. Наше навчання припало на часи карантину 2020 року. ЖОДЕН УРОК НЕ ПРОПАВ! Вчителі швидко зорієнтувалися і перейшли на он-лайн уроки. Якість при цьому не втратилась! ОДНОЗНАЧНО РЕКОМЕНДУЮ! ЗНО ми отримали 197 балів з української мови, 179 балів з фізики

Виктория
15 июня 2021 в 3:48

Найкращі курси! За весь рік навчання не можу знайти не одного мінусу. Поруч біля дому, чудові викладачі і доступна ціна

Аня
14 июня 2021 в 14:15

Окрім прекрасних викладачів навчатись допомагає дружня атмосфера закладу. Академіка - це більше ніж просто підготовка до ЗНО

Добавить отзыв