UAOTZYV.COM

AI Helps

Адрес Київ, вулиця Привітна, 21
Метро Вокзальна 1.36км
Телефон +380 (44) 333-90-77
Часы работы 09:00-18:00
Сайт aihelps.com
Рубрики Офис компании
Оценка 4.1 50 отзывов
Похожие компании в категории
Детский оздоровительный лагерь Каштан — вулиця Казимира Малевича, 11
Козырная Карта — вулиця Бульварно-Кудрявська, 45А
Günsel Group / Гюнсел — вулиця Федора Ернста, 3Б
ASH-Mobile — вулиця Ушинського, 28

AI Helps отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Volodymyr
28 июня 2024 в 17:28

Дуже корисна програма. Полегшує роботу не тільки виконавців, але й керівників. Розклад, нагадування, підведення результатів, це все полегшує роботу, та вивільняє час. Велике дякую за таку допомогу в роботі. Окрема подяка менеджеру Еліні за допомогу в опануванні програми та у розʼясненні незрозумілого! Володимир, співзасновник “Ev&Di cosmetology”

Крістіна
28 июня 2024 в 11:46

Підтримка користувачів на високому рівні. Завдяки програмі стало зручно контролювати прихід товарів і витрати. Приємно, що клієнти можуть залишати коментарі до запису та свої побажання.
Працюю в Ev&Di Cosmetology

Марія
25 июня 2024 в 13:22

Добрий день. Я співробітник косметологічної клініки Ev&Di COSMETOLOGY. Інтерфейс зручний, дуже подобається те, що можна моніторити витратники/їх залишок.
Також дуже зручна система запису клієнтів та система оповіщення/нагадування. Тех. Підтримка завжди на звʼязку, що дозволяє своєчасно вирішувати питання, якщо вони є.
Дуже задоволені цією програмою!

Маріна
08 мая 2024 в 13:04

Маріна, адміністратор сімейної студії краси MaDi в місті Хмельницький. Користуююся з самого початку цією програмою і задоволенна. Проста зручна у використанні. Підтримка завжди на звʼязку. В любий час домогають з усіма питаннями.

Валентина
02 мая 2024 в 12:19

Салон VICHE DIVOCHE, м. Київ
Користуємось програмою Beauty Pro зовсім недавно. Інтерфейс цікавий, багато-функціональний, дуже корисний для роботи салону. Впровадити програм допомогла спеціаліст Еліна. Завжди на зв'язку, уважна, доброзичлива, професійна. Важливо те, що відеоуроки і весь інтерфейс компанія перекладає українською мовою. Для нашого салону це принципово.
Адміністратор Валентина

Тая
18 апреля 2024 в 13:09

Добрий день. Я бухгалтер салону Liks у м. Рівне. Загалом роботою програми задоволена - все зрозуміло, є відеоуроки,
тех. Підтримка, яка завжди на зв'язку,
закріплений менеджер на початках (тут окремо хочу відзначити роботу менеджера Еліну за оперативність та інформативність),
допомога у внесенні прихідних накладних. Також програма подобається своїм наповненням та багатофункціональністю. Звісно є деякі зауваження та тех. Завдання для програмістів щодо покращення роботи.
Бажаю успіхів, розвитку та гарної співпраці!

В'ячеслав
09 ноября 2023 в 22:08

Підтримую програму, бо український продукт: ми раніше користувались вайклаєнтсом, з початком війни не змогли далі користуватись російським продуктом. Хоч багато одеських салонів і перейшли на їх перевзуту версію альтегіо, для нас це принципове питання. До того ж не скажу, що ми втратили по якості чи ціні — проблеми бувають, не більше, ніж у попередньої проблеми, все вирішується.

Наталія
21 августа 2023 в 6:33

Якщо була б можливість поставити мінус 100, то я би поставила! Підтримки немає взагалі! Як виникає проблема на стороні серверу АйХелпс жожен телефон тупо не відповідає! Нуль за клієнтоорієнтованість!

Саша
20 августа 2023 в 8:44

Сервіс відсутній. Програма не працює, ніхто не відповідає. Техпітримка відсутня. Три доби нема доступу до свого облікового запису!

Yliya
05 августа 2023 в 2:37

3 дні без програми. Колосальні втрати по клієнтах і фінансові. Ти просто не знаєш що казати клієнтам а вони годували обіцянками а зараз зовсім пропали без будь-якого зв’язку. Жах. І не перший раз після 4х років роботи з ними уже точно зміню забезпечення!

Sophia
03 августа 2023 в 17:41

Жах, а не сервіс. Beauty pro впала, срм- система не працює. Ні техпідтримка, ні чати в соцмережах, ні чати на їхньому сайті не відповідають! Такого жахливого відношення до клієнтів не зустрічала! Усі обурені клієнти вже пишуть в коментах під постами в їхніх соцмережах, а ai helps просто ігнорує. Срм не працює вже три доби!

Liudafit
02 июля 2023 в 16:38

Це жах ви що
Два дні без програми
На дзвінки не відповідають
Втрати колосальні
Хоча б відповіли на дзвінки

Роман
23 июня 2023 в 13:25

Такого отвратительного качества сервиса не встречал никогда! Программа просто перестала работать и уже 3 день никто не отвечает что происходит. Поддержки 0. Верните деньги и закройтесь уже! Не мучайте ни себя ни клиентов

Сендро
12 июня 2023 в 10:48

Служба підтримки відсутня, як саме явище!
Жахливе відношення до клієнтів!
за два дні пропали операції і незрозуміло що робити, інформації отримати неможливо (

Наталія
24 апреля 2022 в 8:32

Очень спасибо за обратную связь работников компании. На этапе установки программы возникает много вопросов и проблем, с которыми самому не справиться и техническая поддержка крайне необходима.

Саша
21 апреля 2022 в 18:20

Однозначно буду рекомендувати цю програму іншим! Дуже добре допомагає в роботі, а завдяки зручному меню легко і швидко можна розібратися у використанні)

Вика
19 апреля 2022 в 14:36

В особистому кабінеті видно ваші тарифи та оплати, також видно на якому ви пакеті. Також можна зробити регулярним ваш платіж, не турбуючись що забудете про оплату.

Саша
15 апреля 2022 в 22:20

Программа Beauty Pro доступна в использовании как для бухгалтера, руководителя, администратора и мастеров бюти индустрии. Обучающие уроки и быстрая поддержка консультантов позволяет получать качественный ресурс в развитии бизнеса. Пользуюсь более 5 лет и рекомендую.

Иван
15 апреля 2022 в 11:53

Хороша програма. Допомагає в веденні клієнтів в нашому барбершопі. Задоволений. Звичайно є моменти які можна покращувати, змінювати, але в цілому допомагає нам.

користувач
07 апреля 2022 в 17:36

Программа Бюти Про розрахована на чітке ведення товарів на складах, націнки, прибутків, відвідування клієнтів, нарахування зарплат, затрати на косметику та інші закупки. Передбачені навчальні уроки та підтримка від консультантів. Велике прохання розширити версію мобайл.

Добавить отзыв