UAOTZYV.COM

AHUB Kyiv отзывы

Адрес Київ, вулиця Ярославів Вал, 7
Метро Золоті ворота 0.57км
Телефон +380 (44) 499-67-77
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
Сайт sense-hub.com.ua
Рубрики Пространство для совместной работы
Оценка 4.9 22 отзыва
Похожие компании в категории
UNDERHUB — вулиця Мечникова, 3
Укрінформ — вулиця Богдана Хмельницького, 8/16
Хаб 4.0 — Ярославський провулок, 1/3
ЦЕХ / TCEH - office space club (Лукьяновка) — 13, 6a/21, вулиця Миколи Пимоненка

AHUB Kyiv отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
maxym
13 января 2024 в 16:13

Неймовірне місце в усіх аспектах)

Для роботи? - облаштоване ВСІМ потрібним інвентарем, обладнанням, комфортом
Для особистих зустрічей? - завжди тепла і френдлі атмосфера, візуальне і тактильне задоволення в кожному квадратному сантиметрі
Для ділових зустрічей? - велика кількість переговорних кімнат на будь який смак та кількість людей, усі зручності та технічна підтримка

куди не глянь - все на 10/10.
Станіславський сказав би: «Не вірю! », а ви заходьте особисто і перевірте)

Справжнє місце сили, де просто добре знаходитись. Браво ️

Артем
27 декабря 2023 в 4:55

"Відвідавши коворкинг 'Креативний простір', я залишився глибоко вражений його атмосферою та умовами для роботи. Простір дійсно сприяє креативності та продуктивності, завдяки сучасному дизайну, комфортним робочим місцям та високошвидкісному інтернету. Особливо сподобалася зона відпочинку, де можна розслабитися і відновити сили. Цілодобовий доступ та дружній персонал лише додають позитивних вражень. 'Креативний простір' - ідеальне місце для фрілансерів, стартапів та всіх, хто шукає натхненне місце для роботи. "

Вадим
14 декабря 2023 в 17:51

Чудове місце для роботи та проведення переговорів. Класний проект для людей від sense bank. Виховані та доброзичливі хлопці проведуть екскурсію та пригостять чаєм. Рекомендую відвідати.

Артем
04 декабря 2023 в 5:25

Вівідую цей хаб майже рік. Дуже дружня, приємна атмосфера. Зручні робочі місця, незвичайний дизайн. Окремо відмічу персонал хабу - завжди готові допомогти.

default
09 сентября 2023 в 10:36

Хочу надати найвищу оцінку цьому безкоштовному коворкінгу від Sense банку. Я був у багатьох комерційних коворкінгах, зокрема WORKIT. Sense hub - це коворкінг такого самого рівня, за винятком того, що це вам нічого не коштує. Продуманий концепт коворкінгу створювався з думкою про людей які будуть тут працювати, а не з комерційною вигодою. Безкорсливість цієї задумки відчувається в кожному куточку коворкінгу, а також в дружній адміністрації. Раджу це місце для спокійної роботи в самісінькому центрі Києва неподалік від Золотих воріт. Я не зустрічав нічого подібного в Києві, за щоб у мене не попросили підписати договір з оплатою за простір.

Саша
29 августа 2023 в 2:44

Була назаході у просторі в Sens Hub, на виставці квіти і книги. Я була в захваті від атмосфери. Приємні адміністратори та чудовий креативний простір.

Саша
26 июля 2023 в 10:29

Чудовий коворкінг! Тепла та приємна атмосфера для того щоб попрацювати. Привітні адміністратори завжди допоможуть, якщо виникнуть якісь питання. Також простір проводить багато цікавих заходів.

Женя
20 февраля 2022 в 18:03

Прекрасный дизайн, уютная атмосфера, внимательный персонал, в формате коворкинг есть домтуп к отдельным скайп- комнатам Уютное кафе, бесплатный чвй и вода, платный хороший кофе и даже с'едобные стаканчики

Наталя
14 февраля 2022 в 16:59

Приємно вражена місцем розташування AHUB у м. Києві. Атмосфера, кольори, теплота, зручність, комфорт - все для клієнта!
Зайду ще.

Vitali
10 февраля 2022 в 20:31

Отличное место для работы. Особенно нравятся кабинки на втором этаже, где можно провести онлайн-встречи и никому не мешать.

Спасибо персоналу за креативность в работе, доброжелательность и клиентоориентированность.

Александра
07 февраля 2022 в 9:31

Дякую Альфа-банку за чудовий простір для роботи. Персонал привітний і дружній. При першому відвідуванні Вам проводять екскурсію і все показують/ розповідають.
Простір охайний, доглянутий, чистий.
У захваті від переговорних, то окремий вид мистецтва. У захваті!

Марина
04 февраля 2022 в 22:35

Место для творчества, работы, общения.
Комфортно, ярко и позитивно.
Компетентные, улыбчивые и отзывчивые сотрудники

Mathew
02 февраля 2022 в 13:59

Дуже класний креативний простір. Є коворкінг, переговорні, кафе та навіть кімната-сейф, де можна зааскезитися.

Особливо сподобалась слухова кімната, куди я забурився і працював 2 години під вінілову музику. До речі, там є велика кільцева лампа, спеціально щоб Ви знімали дурні тіктоки.

Персонал дуже приємний, Микола Коломієць – молодець ️

Алекс
24 января 2022 в 23:12

Якщо ви не можете організувати себе для роботи вдома, хочете здивувати колег незвичними переговорними кімнатами, або ж просто є бажання змінити картинку та знаходитися під час роботи серед крутих людей - вам пряма дорога у AHUB Kyiv.
Унікальний (безкоштовний! Для клієнтів Alfa bank) коворкінг, розташований у самому серці столиці, стане для цього у нагоді. 2 поверхи креативного простору, де кожен знайде собі місце по душі, зручно вмоститься та надихнеться на нові ідеї, смакова кімната розбавить день смачною кавою та наїдками, переговорні стануть новою локацією для крутих сторіз у профілі, а пухнасті гості придадуть затишку.
Не можу не подякувати адміністраторам Хабу, які не залишать без посмішки ані коли приходиш, ані коли покидаєш це місце.
(*місце для персональної подяки Касі, яка, як на мене, є душею цього плейсу, обов'язково проведе круту екскурсію, розповість останні новини, підтримає та зарядить своїм нескінченним позитивом протягом усього дня та задасть настрій та бажання повертатися ще та ще*)
Тож приходь у Ahub та дивися на усі 360!

Сергей
28 декабря 2021 в 23:05

Пока что отличное место где можно спокойно поработать, если ты клиент альфа банка. Единственное когда вечером какое то мероприятие весь 2-й этаж закрыт для коворкинга, что не очень удобно. Ребята на ресепшен супер всегда помогут подскажут. Можно выпить кофе и бесплатный чай что тоже супер!

Зина
28 декабря 2021 в 1:41

Отличное место! Вообще удивлена, что такое сделали!)

Очень приятные ребята на рецепшне - все расскажут, проведут.

Комнаты очень красивые, стильные, разноплановые, аккуратные

Катя
27 декабря 2021 в 21:44

Чудове місце для роботи або відпочинку з друзями! Дуже креативний простір, продуманий до деталей

ANGRY
23 декабря 2021 в 3:39

AHUB Kyiv

Я была под впечатлением от этого места, место для творчества и работы кто работает удаленно и не только, здесь много разных зон, сюда можно приходить работать, встречаться с друзьями, бизнес партнерами, организовывать бизнес встречи, заниматься учебой и полностью погрузиться в свои дела.

Особенности этого места, здесь на столько располагающая атмосфера, что хочется творить и работать в своем направлении, не отвлекаясь на домашние дела Администраторы очень приветливые.

Особенно впечатлила комната сейф - где есть зона с кроватью, подушкой, столом и двумя стульями, с кучей шаров и огромным экраном, на который вы можете включать, свои видео через телефон с помощью вай-фай, идеальная атмосфера для встречи с психологом, медитаций, аффирмации. Огромная дверь как в реальном сейфе из фильмов, полностью закрывается и вы погружаетесь в новый мир. Внутри есть кнопка, которая открывает дверь.

Всем рекомендую

Игорь
22 декабря 2021 в 3:07

Место отличное, очень интересный интерьер, столько внимания к деталям. Хороший place дабы поработать в спокойствии и по-желанию в уединении. Порадовал персонал, все ребята позитивные и приветливые. Отдельно хочу отметить парня по имени Никита, абсолютно располагающий к себе приятный человек, провёл интереснейшую экскурсию, всё супер доступно объяснил. В общем, одно удовольствие от посещения!

Павел
04 декабря 2021 в 11:18

Крутое место.

Люди приятные, места много, вход бесплатен (при условие). Куча креативных комнат. Виниловый проигрыватель.
Вы шо вы шо

Добавить отзыв