UAOTZYV.COM

Agora Discount отзывы

Адрес Київ, вулиця Новокостянтинівська, 9
Метро Почайна 0.89км
Телефон +380 (800) 33-06-06
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота10:00-15:00
Сайт agora-discount.com
Рубрики Интернет-магазин, Магазин строительных товаров, Комиссионный магазин, Продажа строительной техники, Магазин уцененных товаров
Оценка 1.9 8 отзывов
Похожие компании в категории
Shabshai Upgrade System — вулиця Нагірна, 15
Repka.UA — вулиця Марка Вовчка, 18а
STYLUS — вулиця Січових Стрільців, 79
Cool Stuff — вулиця Почайнинська, 30

Интернет-магазин Agora Discount отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Иван
06 октября 2023 в 19:48

Купував товар у цьому магазині вдруге. Перша покупка була полірувальна машинка, позитивні враження в стані, все відповідало фото і опису, при прийомі на пошті радять перевіряти цілісність товару. Цього разу замовив будівельний пилосос, на фото без пошкоджень, прийшов на пошту, виявилася відламана переносна ручка, її запаяли коряво, хоча ні в оголошенні ні на фото цей момент не був вказаний, але пилосос все одно забрав, так потрібен був терміново, благо працює без проблем. Тож трішки засмучений цим моментом.

Иван
01 сентября 2023 в 1:13

Дякуємо магазину, товар відповідає опису, брав полірувальну машинку ціна на 50% нижча, стан нової. Зв'язалися швидко, швидка доставка!

Андрій
24 июля 2023 в 11:47

ШАХРАЇ! Замовив інструмент, орієнтувався на фото в оголошенні, прийшов зовсім інший сильно вбитий по стану. З компанією неможливо домовитися. Не рекомендую

Vira
24 мая 2023 в 6:59

Не перша покупка в цьому магазині. В минулий раз брала б/в тример dnipro m, в магазині перевірила ніби все ок, при роботі переставав працювати. Привезла їм на сервіс, що в сусідніх дверях складу, знайшли в чому проблема, полагодили, все ок.
Вирішила, що треба ще газонокосарка. Приїхала, вирішила на цей раз більш уважно перевірити, щоб не їздити туда-сюди, але… але в магазині-складі немає потрібної розетки і я маю повірити наслово, що косарка працює, бо «сервіс перевірив і у вас є 3 дні перевірити, вдома включите, якщо що привизете». Це ж б/в товар, ви ж самі пишите на сайті «уважно перевірте б/в товар, щоб уникнути непорозумінь»
Дуже прикро, бо подобався магазин, цінова політика і концепція. Попрацюйте з персоналом, бо кислі обличча працівників на складі роблять погану репутацію і магазину і бренду.

Юрій
21 мая 2023 в 15:36

Доброго дня! Раніше брав товар, все було добре. Зараз замовив електропилу цепну по фото, замовив, прийшла, не відкрив на пошті, довіряв вам, прийшла не з фото, кришка не та і без зубчатого упора, на фото все було,

Андрей
04 сентября 2021 в 23:25

Очень негативный опыт покупки в этом интернет-магазине. Не рекомендую никому. Купленный на их сайте и оплаченный картой товар, прислали мне НАЛОЖЕННЫМ ПЛАТЕЖОМ!
Можете себе это представить? !
И это при том, что я менеджеру сказал, что товар уже оплатил. Долго выходили на связь, дал скрины оплаты, вернули переплату.
Второй сюрприз ждал при получении. Сварочный инвертор оказался нерабочим. Сказали, шлите обратно, мы отдадим на проверку в наш СЦ. И это при том, что он не опломбирован. Кто в нем копался и когда, неизвестно, поэтому СЦ запросто может повесить всех собак на меня.
Пришлось отказываться и ремонтировать за свой счёт. Возвращать часть денег из-за неработоспособности мне на ремонт магазин не счел нужным, уйдя в глухое молчание.
В общем, тихий ужас, а не магазин.
Не связывайтесь.

Женя
21 июня 2021 в 13:39

Заказал бу отбойный молоток, пришёл не рабочий, хотя пишут что инструмент прошёл сервисный центр, отбойник пришёл с двумя насадками, отправил на обмен, обменяли но вернули уже с одной насадкой, вообщем ворюги.

Алексей
09 июня 2021 в 21:22

Персонал хамоватий. Відкривється точка видачі не вчасно. На кожному кроці якийсь тупняк. Якщо без матюків то: "Не можна просто так взяти і видати (вже оплачений) товар"

Добавить отзыв