UAOTZYV.COM

Агенція Няня Мрії отзывы

Адрес Київ, бул. Марії Приймаченко, 8-а
Метро Звіринецька 0.34км
Телефон +380 (67) 833-12-33
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт nannydream.com
Рубрики Центр профессионального обучения, Няня, Бюро по трудоустройству
Оценка 5 21 отзыв
Похожие компании в категории
GoITeens — вулиця Євгена Коновальця, 36
ESTEL Kyiv Studio — вулиця Басейна, 7В
Курси програмування НЦ Бейсік — вулиця Євгена Коновальця, 31, 5 поверх
Школа Реабилитолог — вулиця Євгена Сверстюка, 11А, офис, 306

Агенція Няня Мрії на Марії Приймаченко отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
31 января 2024 в 6:53

"Няня Мрії"-агенція професіоналів. Вдячна всім, хто причетний до мого працевлаштування! На всіх етапах співпраці менеджер супроводжує, надихає, підтримує як пошукача, так і родину. Я і родина знайшли один одного, успішно пройшли адаптацію та продовжуємо бути разом. Колектив агенції володіє сучасними методами та технологіями, надає психологічні консультації, підтримку, відкриті та щирі люди. Бажаю подальшого розвитку, процвітання та успіхів! Миру і добра!

Ирина
24 января 2024 в 23:06

Професійна агенція, відповідально ставляться до роботи, завжди на звʼязку, допомагають, супроводжують на усіх етапах працевлаштування. Задоволена співпрацею з агенцією Няня Мрії. Особливо приємно було познайомитись з Ксенією та Аннею. Вітаю їх з поповненням у колективі. Усі гарні, цілеспрямовані на всі 100%. РЕКОМЕНДУЮ!

Ольга
15 января 2024 в 17:29

Чудова команда, яка може знайти няню вашої мрії! Ксюша допомогла мені знайти 2 няні; один працював на мене 2 роки, а другий все ще з нами (4 роки), подорожуючи по світу та підтримуючи мене та мою родину. 4 із 5 кандидатів, яких вони мені показали, були достатньо хорошими, щоб спробувати, і я не можу вибрати. Високоякісний попередній огляд, вислуховування ваших потреб і консультації щодо найкращого способу знайти потрібну людину. Дякую

Дмитрий
30 ноября 2023 в 21:40

Дуже круті профессіонали своєї справи, нереально класні і безмежно уважні до дрібниць! Я точно можу рекомендувати агенцію кожному хто шукає няню! Дякую Вам величезно за підібрану няню і за Вашу увагу!

Ромыч
02 ноября 2023 в 4:50

Дякую агентству, оперативно підібрали нам людину, яка відповідає всім нашим вимогам. Дуже задоволені нянею. Агенство – рекомендую.

Нина
29 октября 2023 в 16:15

Дуже рекомендую цю агенцію. Співпрацювала з ними та враження найпозитивніші. Найголовнішою перевагою є те, що в даному випадку поняття «індивідуальний підхід» дійсно працює на 100%.

Няню для кожної сім'ї підбирають, як деталь пазла, що стає на своє місце, все сходиться і виходить гармонійна картина. Мабуть, це найголовніше, що має вміти робити агенція для спеціаліста та для своїх клієнтів.

Ольга
26 октября 2023 в 22:15

Працювали з агентством, залишилися дуже задоволені, уважністю, гнучкістю та професіоналізмом! Дякую за індивідуальний підхід, і клієнт орієнтованість.

Татьяна
24 октября 2023 в 3:33

Вітаю! Хочу подякувати агенції "Няня Мрії" за співпрацю, а також турботу про безпеку нянь. Також зауважу що дівчата Ксенія та Ганна дуже уважні до кожного кандидата та тактовні. Профі у своїй справі.
Дякую агенції "Няня мрії", з вами працювати приємно, рекомендую!

Майя
15 октября 2023 в 22:21

Я дізналася про агентство "Няня Мрії" дуже давно, 5 років тому зі сторінки фейсбука.
Мені сподобалося, що в агентстві слухають побажання няні, у якій родині вона хоче працювати, також допомогають с результативним проходженням співбесіди, укладають трудовий договір між сторонами, якій дає захищеність няні у плані лікарняного, відпустки та інших обставин на протязі всієї роботи у родині.
Я дуже задоволена співпрацію з агентством "Няня Мрії", тому знов звертаюсь до них за новою родиною, де мені буде комфортно працювати.

Оксана
27 сентября 2023 в 4:44

Хочу висловити щиру вдячність агентству «Няня Мрії» за допомогу у працевлаштуванні
Агентство мені рекомендувала моя давня знайома, яка також працює нянею.
При зверненні в агентство я була приємно вражена атмосферою, доброзичливістю, відповідальністю та високим професіоналізмом колективу.
Тут завжди можна отримати консультацію відносно вакансій.
Під час детального розгляду вакансії ви отримаєте важливі поради та рекомендації.
Агентство постійно росте й розвивається в професійному плані. Дуже важливо, що піднімаються й розглядаються питання щодо різних ситуацій, які виникають в робочому процесі няні в сімʼї. Також тут можна отримати багато порад з приводу літературних новинок, які допомагають няні.
Агенство «Няня Мрії» я вже неодноразово рекомендувала своїм знайомим.
Миру Вам, добра і успіхів!

Саша
11 августа 2023 в 13:10

В агентстві «Няня Мрії» працюють професіонали, які допомогли мені швидко влаштуватися на роботу. Навіть не очікувала, що так швидко. Дізналася від знайомої. Тепер раджу всім своїм знайомим саме їх!

Алина
07 августа 2023 в 17:02

Знайома з власницею Агентства давно і знаю як ретельно вона підходить до вибору нянь. Тому безперечно рекомендувала її навіть своїй найкращій подружці. Няня, яку підібрала Ксенія пропрацювала декілька років і не було жодних нарікань. То ж я рекомендую Няню мрії всім, хто шукає няню для своєї дитини

Марина
30 июня 2023 в 12:14

Хочу висловити свою щиру вдячність та задоволення з використання сервісу пошуку нянь та гувернанток "Няня Мрії". Цей сервіс дійсно здійснив мої мрії щодо знаходження надійної та компетентної особи для догляду за моїм дитячим скарбом.

В першу чергу, я хочу відзначити професіоналізм та відповідальність команди "Няня Мрії". Вони підібрали для мене ідеальну няню, яка не тільки дуже добре розуміється на дітях, але й виявилася надзвичайно турботливою та люблячою особою. Я можу бути спокійна, знаючи, що моя дитина отримує найкращу можливу догляд та виховання.

Після заповнення анкети через короткий час мені було надіслано кілька потенційних кандидатів, серед яких я знайшла ідеальний варіант. Процес був швидким, ефективним та безпечним.

Також хочу відзначити високу якість обслуговування клієнтів у "Няні Мрії". Коли у мене виникли питання або потреба у додатковій інформації, команда завжди була готова допомогти. Вони проявляли особисту увагу до моїх потреб та впевненість у тому, що я задоволена результатами.

Загалом, я без зваги рекомендую "Няню Мрії" усім батькам, які шукають надійного та якісного догляду за своїми дітьми. Дякую "Няні Мрії" за чудову роботу.

Саша
21 июня 2023 в 18:25

Я киянка, працювала нянею вже декілька років, всі вихованці пішли в школу і постало питання нового працевлаштування. Та всі пропозиції були не такі, як я шукала, то не влаштовувала локація, занадто далеко, то зарплата замала. З агенцією "Няня Мрії" познайомилася чисто випадково, порадила подруга. Чесно - я була вражена! Чудовий індивідуальний (!) підхід до кожного з кандидатів, співбесіда з батьками, що дуже важливо. Саме на співбесіді ви розумієте, чого від вас, як від няні, очікують батьки, вимоги до виховання, безпеки та догляду малюка. Особисто мене це дуже влаштовує, аналізуєш чи тебе задовольняють всі умови, і чи ти підходиш батькам, як співробітник. Навіть якщо ні, без роботи ніколи не залишитеся, пропозицій в агентстві досталь, ми всі різні. В "Няня Мрії" працюють гарні та порядні співробітники, які дуже добре знають і люблять свою справу. Я працювала в декількох сім'ях від агенції, задоволені були всі, підтримую зв'язок з багатьма і донині. Хто шукає няню для малюка і хто шукає роботу няні - звертайтеся, не пожалкуєте! Працюють дійсно професіонали! Удачі вам!

Саша
18 июня 2023 в 23:34

Агенство мне порекомендовала знакомая няня, я приехала и зарегистрировалась.
Регистрация бесплатная, менеджер Анна приятная и позитивная девушка.
Собеседование прошло в тёплой обстановке.

Таня
31 мая 2023 в 0:27

Спасибо большое за поддержку в такое тяжёлое время. Мне очень приятно и тепло на душе, что Вы не забываете и помогаете с трудоустройством.
Няня Мечты- одно из лучших Агенств Киева.

Саша
30 мая 2023 в 5:16

Добрий день) Хочу залишити відкуг про агенство "Няня Мрії". Про агенство я дізналася від подруги, яка на той час вже працювала від агенства. Подруга сказала, що хороший колектив і гарні вакансії. Я звернулася в агенство, приїхала в Київ для знайомлення, все пройшло в дружній атмосфері, директор Ксенія та її помічниця Анна дуже позитивні, легкі в спілкуванні. Анна допомогла мені отримати довідку про несудимість. Разом ми склали моє резюме і я була готова до співпраці. Через деякий час Анна запропонувала мені вакансію, я пройшла співбесіду і через дві неділі приступила до роботи. В агентстві мені сподобався підхід у спілкуванні, безкоштовна реєстрація, завжди актуальні вакансії, укладання трудового договору на рік, що дає нам гарантії на працю та своєчасну виплату заробітної плати та захист няні. Від усієї душі дякую агенству "Няня Мрії" за їх роботу та можливості, які вони надають нам, няням, постійну підтримку та спілкування. Рекомендую на 100%!
Всього вам найкращого та побільше вдячних родин та працівників!

Женя
28 мая 2023 в 0:28

Всім доброго дня та мирного неба!
Хочу поділитися враженням про агенство "Няня мрії".
Я професійна няня з медичною освітою і зареєструвалась та проходила співбесіду в цьому агенстві. Сподобалося все. І безкоштовна реєстрація, і анкетування та співбесіда, і вакансії, які підбирає агенство. Директор Ксенія і менеджер Анна професійні, уважні, чуйні. Одразу відчувається, що люди люблять те, чим займаються і на своєму місці.
Хоч і не отримала від агенства вакансію (швидко знаходила роботу сама), та знайомим роботодавцям з Кіпру і ОАЕ радила звернутися саме до "Няня мрії".
І ще один важливий фактор: в агенстві "Няня мрії" заробітна плата для нянь є досить високою в порівнянні з іншими київськими агенствами, що є дуже актуально в теперішній час.
З менеджером Анною часто спілкуюся в справах і це спілкування дуже приємне та продуктивне.
А загалом, всім раджу звертатися в агенство "Няня мрії" і бажаю знайти найпрофесійнішу няню або найкращих роботодавців!
Слава Україні!

Саша
22 мая 2023 в 22:06

Я узнала об этом агентстве по подбору нянь от моей знакомой, и осталась очень довольна работой с ними. Ксения и Анна настоящие профессионалы, и проговорят с вами все моменты подбора. Они так же помогут вам с любыми вопросами которые возникнут когда человек уже начал у вас работать, от обсуждения каких то сложных тем до структурирование рабочих отношений с нянями. Могу только рекомендовать их, так как была очень довольна работой с ними.

Оксана
18 мая 2023 в 13:17

В житті кожної няні приходить момент коли потрібно шукати нову сім'ю і нового вихованця. Якось колега порадила мені звернутися в нове на той час агенство "Няня Мрії". Так відбулося моє знайомство з Ксенією Рощенко. Співбесіда відбувалася невимушено і в приємній атмосфері, Ксенія детально розпитувала про мій професійний досвід, мої побажання щодо умов роботи. Директорка агенства тоді ще була початківцем, яка тільки відкрила свій бізнес, але з часом швидко почала набувати досвід і зростати як бізнес-леді. (Слідкую за всіма Вашими досягненнями, Ксеніє, пишаюся). А потім з'явилася Анна - супер-менеджер і неймовірна помічниця Ксенії. Хочу звернути вашу увагу на те, що реєстрація в даному агенстві безкоштовна, вакансії завжди актуальні, а оплата достойна і відповідає ринку праці. А що найбільше сподобалося - так це спосіб подачі інформації через спільноту у вайбері. Няня не вишукує на всіх сайтах вакансії, не дзвонить по всім агенствам, не чекає дзвінків від менеджерів (не завжди зручно відповідати на дзвінки, особливо, коли ти на роботі). Просто заходиш в чат спільноти, підбираєш вакансії, що тобі підходять - і пишеш менеджеру. Для мене в той час це було щось нове. Від агенства "Няня Мрії" я працювала в двох сім'ях. Агенство завжди на зв'язку, цікавилися, як відбувається моя адаптація в сім'ї, чи є якісь проблеми чи питання. Якщо потрібні поради - Анна завжди готова допомогти. Наразі я в пошуках нової роботи, але вибір агенства вже здійснений. "Няня "Мрії", чекаю на пропозиції.

Добавить отзыв