UAOTZYV.COM

Агенція інтернет-маркетингу Elit-Web

Адрес Київ, вулиця Андрія Верхогляда, 2А
Метро Звіринецька 0.43км
Телефон +380 (800) 75-97-50
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт elit-web.ua/ua
Рубрики Услуги по интернет-маркетингу
Оценка 4.7 19 отзывов
Похожие компании в категории
Promodo — вулиця Сім'ї Прахових, 50
Semalt — вулиця Івана Федорова, 29a
Укр.нет — Голосіївський просп., 26
Vintage web production — вулиця Менделєєва, 37

Агенція інтернет-маркетингу Elit-Web отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оleksandr
09 февраля 2024 в 23:24

Працював в Еліт-веб недовго, але враження лишилось позитивне. Команда підібрана справді професійна, працювати було легко і невимушено. Бажаю колективу тільки успіхів!

8effect
16 января 2024 в 10:06

Замовляв у хлопців контекстну рекламу, рекомендую, дають крутий результат, багато цільових заявок. 5+

Valeriia
28 декабря 2023 в 21:41

Подібна співпраця для мене була першою. До цього краєм вуха чула про SEO-просування, проте не розуміла, що це і з чим його їдять) Знайомі порадили Elit-Web, як професіоналів своєї справи. Спочатку я довго думала, вагалася, чи варто, чи окупиться. Спробувала, окупилося) Робота компанії вдихнула в мій сайт новий ковток повітря, вдячна!

Матвій
17 декабря 2023 в 6:40

В Elit-Web вже півроку, і весь цей час я фактично на розгоні. Багато нового вивчив, хоча був невпевнений, чи хочу залишатися тут на довго. Зараз зрозумів, що кращого варіанту не матиму, особливо в нинішніх умовах в країні.

Алина
07 декабря 2023 в 6:08

Співпраця з Elit-Web - це повний позитив та реальний прогрес для нашого сайту! Вибрали їх як експертів з маркетингу, і не можу бути більше задоволена результатами.

Менеджер з Elit-Web завжди на зв'язку, завжди слухає наші побажання. З їхньою допомогою ми вдосконалили нашу стратегію просування, і тепер бачимо чітке збільшення відвідуваності на сайті.

Elit-Web - це не просто ефективність, а ще й гнучкість. Вони швидко реагують на зміни у нашому бізнесі і завжди готові пропонувати свої ідеї.

Завдяки їм наш сайт зайняв кращі позиції у пошукових системах, і ми помітили збільшення кількості клієнтів. Рекомендуємо Elit-Web як надійних фахівців, які роблять бізнес в Інтернеті дійсно результативним!

Івон
04 декабря 2023 в 18:51

Задоволена співпрацею, зокрема за індивідуальний підхід та ефективність. Комунікація оперативна, результат – обіцяний, тобто збільшення продажів. Рекомендую.

Каріна
27 ноября 2023 в 19:22

Я фронтенд-розробник в Elit-Web і дійсно пишаюся своєю роботою. Адже в мене завжди цікаві проекти — я створюю функцiональний інтерфейс для рiзних сайтiв i додаткiв, використовуючи сучаснi технологiї. Компанiя поважає мій професіоналізм та креативнiсть та дає менi свободу у вирішенні поставленних задач.

Валентина
26 ноября 2023 в 8:32

Співпрацюю з Elit-Web вже понад рік. Можу сказати, що це найкраще агентство, з яким я коли-небудь працювала: роблять роботу якісно, показують власну зацікавленість у моєму проєкті. Спеціалісти завжди готові вирішити будь-яку проблему та дати зворотний зв’язок. Вдячна)

Тетяна
23 ноября 2023 в 7:44

Надзвичайно безвідповідальні і не професійні, якщо ви хочете протратити свій час і гроші в пусту, вам обов"язково потрібно звернутись до них!
Нам обіяцяли звіти по роботі в кінці кодного тижня, а получала іх за 3 нагадуванням. Основна ціль цієі компанії, максимум видурити з вас гроші. Для рекламної компаніі, вони запропонували розробити банера за 150$ в супер професіоналів їх компанії, а в результаті через тиждень отримали просто зліплені в canva не зрозуміло щоб, ні інформацію, ні дані знижки не було добавлено на банер, а картинки просто скачені у магазина конкурента!
Все що вміє робити ця команда, це просто відповідати на всі ваші зауваження і питання - ТАК, МИ ВАС РОЗУМІЄМО.

Ксения
07 ноября 2023 в 23:23

Працюємо з ElitWeb вже майже 2 роки. Перейшли від них від "топового" агентства, яке наробило велику купу помилок.
У нас є менеджер, яка постійно за зв. Язку і спеціалісти з GAds. Кожен місяць маємо проміжний звіт та деталізований повний звіт за місяць по результатам рекламних кампаній для нашого інтернет-магазину.
Розуміємо свої витрати та результати.
Під час початку війни компанія зробила дуууже лояльні умови роботи, чим тільки підвищила довіру до себе.
Задоволені та спокійні, працюючи з ElitWeb.

Anastasiia
26 октября 2023 в 14:19

Це компанія, що має позитивні відгуки від клієнтів. Мені сподобалося, що компанія має великий досвід роботи з різними типами бізнесу. Я рекомендую Elit-Web тим, хто хоче отримати позитивний результат від своїх маркетингових кампаній.

Julie
26 октября 2023 в 5:16

Працюю на посаді графічного дизайнера вже рік і можу чітко сказати, що задоволена своєю роботою в компанії. Тут я знайшла все, що хотіла від роботи: цікаві проєкти, які дозволяють мені використовувати свої навички та розвиватися; можливість кар'єрного зростання, яка дає мені стимул працювати й досягати нових вершин. Також не можу не відмітити нашу команду, з якою я завжди можу порадитися та отримати допомогу.

Юлия
22 октября 2023 в 0:49

EW - це компанія, де цінують своїх співробітників. Тут є всі умови для комфортної роботи: віддалена робота, гнучкий графік, мотиваційна система. Мені подобається, що в компанії є корпоративна культура, яка об'єднує всіх співробітників.

Людмила
21 октября 2023 в 3:48

Працюю в цій компанії вже більше 4 років і за цей період добре відчувається те, як компанія стабільно зростає, керівництво прислухається до своїх працівників, піклується про них та надає все необхідне для комфортної роботи. Працюючи тут відчуваю себе впевнено, тому рада співпрацювати:)

Тарас
21 октября 2023 в 2:08

Я вдячний Elit Web за їхню роботу і рекомендую їх всім, хто шукає надійного партнера в сфері інтернет-маркетингу. Вони допомогли моїй компанії досягти видимих результатів і підняти наш бізнес на новий рівень.

Карина
19 октября 2023 в 17:43

Elit-Web - це компанія, яка пропонує широкий спектр послуг у сфері інтернет-маркетингу. Мені сподобалося, що компанія має досвід роботи з різними типами бізнесу. Елітвеб можна рекомендувати тим компаніям, які хочуть розвиватися в інтернеті.

Виктория
19 октября 2023 в 15:23

Компанія пропонує сучасні технології для маркетингу. Мені сподобалося, що компанія постійно розвивається і впроваджує нові технології. Elit-Web в курсі останніх тенденцій у маркетингу і діляться своїми знаннями та досвідом з нами.

Finn
02 октября 2023 в 9:00

Я дуже задоволений послугами Elit Web. Вони розробили для мене професійний сайт, який відповідає всім моїм потребам. Рекомендую!

Anastassi
25 сентября 2023 в 20:04

Я працюю з Elit-Web вже два роки, і я дуже задоволений результатом нашої співпраці. Вони роблять для мене контекстну та медійну рекламу для мого інтернет-магазину одягу, і я бачу чудовий ефект від їхньої роботи. Окремо зазначу, що спеціалісти не тільки налаштовують рекламні кампанії, але й оптимізують їх, зменшуючи витрати та підвищуючи конверсію. Тому рекомендую Elit-Web всім, хто хоче мати ефективну рекламу в інтернеті.

Добавить отзыв