UAOTZYV.COM

Адвокатское объединение Романцова, Бончева и партнеры / Адвокатське об’єднання АЛТЕКСА

Адрес Київ, Правий берег: просп. В. Лобановського, 6А, офіс 150 Лівий берег:, Дніпровська набережна, 26Ж, офіс, 59
Метро Осокорки 0.24км
Телефон 098-829-01-01
Часы работы 09:00-18:00
Сайт altexa.com.ua/ua
Рубрики Юридические услуги, Юридическая помощь при банкротстве, Услуги для юридических лиц, Адвокат по гражданским делам, Адвокат по уголовным делам
Оценка 4.7 73 отзыва
Похожие компании в категории
Ваш частный юрист — Харківське шосе, 56
ЮРИДИЧЕСКАЯ КОМПАНИЯ РЕСПЕКТ — вулиця Михайла Гришка, 9
Адвокат Киев - Krepel — вулиця Михайла Гришка, 4

Адвокатское объединение Романцова, Бончева и партнеры / Адвокатське об’єднання АЛТЕКСА отзывы

73
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Святослав Дегтяр
17 февраля 2024 в 19:18

Спочатку вона вимагала непомірно велику суму грошей за свої послуги, але навіть після оплати, вона проявила повне безпорадність та неспроможність вирішити мою справу. Замість того, щоб активно працювати на мою користь, вона ігнорувала мої повідомлення та запити на оновлення справи. Коли я намагався звернутися до неї з приводу неприйнятного стану справи, вона просто ігнорувала мої дзвінки та повідомлення.

Крім того, її бездіяльність та непрофесійна поведінка призвели до того, що я втратив не лише гроші, але й час, а головне - довіру до професійних адвокатських послуг. Якщо ви шукаєте адвоката, уникайте Тетяни Романцової за будь-яку ціну, оскільки вона не лише не виконає свої обіцянки, а й може привласнити ваші гроші без будь-яких результатів.

Василь Головицький
16 февраля 2024 в 16:51

Співпраця з Тетяною Романцовою виявилася повністю марною. Після того, як я намагався вирішити судову справу з боргами, вона не тільки програла суд, але й додатково завдалила мою позицію в справі. Її бездіяльність та непрофесійне ведення справи призвели до того, що я не лише втратив справу, але й став боржником на ще більшу суму через понесені витрати та судові витрати. Тепер, замість того, щоб вирішити боргові зобов'язання, мені доведеться боротися з ще більшим фінансовим тягарем. Я відверто не рекомендую Тетяну Романцову тим, хто шукає компетентного адвоката для вирішення судових питань та боргових проблем.

Игорь Владимирович
24 декабря 2023 в 1:19

Романцова Татьяна Владимировна и её муж Гумегюк Дмитрий Митрофанович аферисты! Будьте осторожны! Берут деньги и отказываются отдавать! Обходите этих обманщиков стороной!

Татьяна
30 августа 2023 в 18:28

Шукаємо нові відео в Ютубі по слову: FAFUVID:)
В цих відео:
- РФ: "новітні" військові технології проти Хімарсів та Леопардів:)
- Полтавський суд визнав указ Зеленского про мобілізацію - не обов'язковими для виконання.
- все йде по плану: у вересні- друга хвиля мобілізації в РФ:)
- кремлівсько-бункерний диктатор, містер Армагедон, картопляний фюрер, Кім Чен Ин, Шойгу та інші - в стилі Барбі:)
- 1 рубль = 120 доларів:)
- "фінансова подушка перетворюється в наволочку".
- кумедні відео про дітей, котів та собак:)
Ставимо лайки або дизлайки:) Або - під відео коментарі із зауваженнями:)

Michael Rybak
30 августа 2023 в 12:43

Шановні пані та панове!
Не можу не висловити кілька фраз щодо обслуговування та ділового ставлення до клієнтів працівників адвокатського об'єднання «Altexa», яким дуже вміло та цілеспрямовано керує Тетяна Володимирівна Романцова. Без зайвої комплементації можу сказати, що нашій родині пощастило в тому, що ми довірили вирішення своїх проблем саме адвокатові Романцовій Тетяні, яка виграла на нашу користь дуже тривалий і непростий судовий процес, за що ми їй та всьому колективу адвокатського об'єднання «Altexa» дуже вдячні. Справа була досить складною – нашій родині потрібно було оформити проблемну спадщину. Процес був важким та довгим. Але незважаючи на появу нових несподіваних і складних обставин, які виявилися ззовні з боку оппонента, що раптом з'явився, Тетяна Володимирівна успішно довела справу до отримання рішення суду на нашу користь. Ще хочу зазначити, що незважаючи на те, що я проживаю закордоном, я був абсолютно спокійним і впевненим, бо вірив, що моєю справою якісно займається адвокат. Такому адвокату, як Тетяна Романцова, контроль був не потрібен, оскільки у всьому відчувався не лише професіоналізм, а й високі непідробні людські якості. У зв'язку з цим усім, кому знадобиться кваліфікована послуга в судових розглядах, настійно рекомендую звернутися саме до компанії «Altexa», де, я впевнений, вам обов'язково допоможуть і ви отримаєте якісну адвокатську підтримку та допомогу.
Бажаю вам всього самого найкращого і успіхів.
P. S. Так, і ще дещо. Юристи «Altexa» допомогли мені провести всі інші необхідні реєстраційні дії та організували належне відправлення документів за кордон. За все це їм також моя подяка.

Liliya
29 августа 2023 в 15:28

Хочу залишити свій відгук щодо звернення до адвокатського об'єднання ''Алтекса''.
Послугами цього адвокатського об'єднання як приватний клієнт користуюсь вже кілька років знайшла їхню адресу в інтернеті.
Усі мої питання безперешкодно були вирішені дистанційно. Так як я не проживаю постійно в Україні, то спілкування відбувалося у вигляді ділового листування та онлайн-консультацій.
І перше моє звернення до них було прохання скласти індивідуальний договір з питань майна з урахуванням обставин, у яких я перебувала.
Питанням займалася адвокат Романцова Тетяна Володимирівна. Усі мої побажання і навіть більше були включені до проекту документа. Були надані додаткові рекомендації. Документ вийшов індивідуальним з урахуванням усіх моїх потреб та обставин.
Наступне моє звернення було з приводу укладання нового договору оренди земельної ділянки, та супроводу процесу розірвання попереднього договору оренди та укладення договору оренди земельної ділянки з новим орендарем. Через особисті обставини, а потім і початок війни в Україні довелося переглянути умови договору.
Адвокати провели усю необхідну комунікацію з реєстратором та орендарем, я була спокійна за усі процеси.
На одному з етапів роботи виникли певні труднощі, але ж Тетяна Володимирівна знайшла варіант, який був найоптимальніший із усіх можливих з урахуванням війни.
Часто отримати професійну консультацію адвоката зупиняє людей вартість консультації та/або подальше ведення справи. Хочу лише підтвердити вже відомий факт, що наше незнання законів може нам обійтися значно дорожче за вартість професійної консультації в адвокатів, яка в кінцевому результаті дасть нам чітке розуміння ситуації, в якій ми знаходимося, і можливі шляхи її вирішення.

Адвокати компанії Altexa працюють якісно, глибоко вникають у вашу проблему, у чому я вже неодноразово переконувалася.
Хочу висловити величезну подяку всій команді Altexa за їхню роботу, захоплення та їх професіоналізмом.

приватний клієнт.

Даша
24 апреля 2022 в 3:34

Обращалась в компанию “Алтекса” в бракоразводном процессе дважды. Помогли разрешить все вопросы, связанные с разделом имущества. Имея уже положительный опыт работы с адвокатами “Алтекса”, обратилась когда бывший супруг отказался давать разрешение на выезд с ребенком на пмж в другую страну. Во второй раз также осталась довольной доверившись адвокату Татьяне Романцовой. Весь процесс прошел именно так как изначально мне описал адвокат на нашей первой встрече. Судебный процесс прошел для меня спокойно без лишней суеты. С уверенностью могу подтвердить компетентность адвокатов “Алтекса”. Благодарна их работе!

Виталий
20 апреля 2022 в 3:31

Звертався сюди по іпотеці, допомогли зупинити торги, скасувати постанову про відкриття виконавчого провадження та зняти арешт з нерухомості і повернути її з продажів на торгах. Завжди були зі мною на зв’язку, що надавало мені спокій та впевненість у результаті. Раджу цих професіоналів!

Андрей
11 апреля 2022 в 7:12

Помогли решить вопрос в суде по взысканию ипотеки. Суд рассмотрел дело прекращению договора ипотеки. И отмене договора о переуступке требования финкомпании.

Саша
09 апреля 2022 в 2:59

Обращался с вопросом отмены заочного решения суда и отмены ареста на все мое имущество и банковские счета. Решение вопроса получили в оговоренные сроки. Как договаривались - так и получилось. Заочное решение отменили, помогли снять арест со всего имущества и разблокировать счета в банке. Вопрос был разрешен за месяц! Очень компетентно! Рекомендую всем!

Карина
07 апреля 2022 в 6:28

Воспользовалась услугами адвокатов Altexa по поводу проверки документов при покупке недвижимости в Киеве. Очень боялась что во время сделки меня могут обмануть.
Спасибо ребятам за заботу о клиентах, самые лучшие впечатления! Не так часто можно найти и хорошего специалиста, и хорошего человека одновременно!

Вадим
04 апреля 2022 в 16:40

Помогли решить непростой вопрос с разделом недвижимости и корпоративных прав с бывшей супругой. Вначале получил глубокую информацию по моему вопросу, и что понравилось несколько вариантов разрешения вопроса с вариантами сотрудничества с адвокатом. Я выбрал вариант сопровождения моего дела под ключ, поскольку меня интересовал результат и размер бюджета разрешения вопроса. Все мои ожидания от адвокатов “Алтекса” оправдались. Дело выиграно. За оговоренный бюджет я получил нужный мне результат. Так как все прошло успешно, могу рекомендовать.

Анатолій
19 марта 2022 в 23:58

Отримав якісну консультацію з питання стягнення заборгованості
в суді. Консультацію отримав по відеозв’язку. Звертався до цього часу іншу компанію-мені запропонували відразу скласти позов, без будь-яких прогнозів і альтернатив. Юрист Алтекса докладно пояснив ймовірні варіанти і можливі складнощі, про ймовірну апеляції і подальших ходах. Змоделювали дії опонентів, в разі судового битви і тривалість справи. Ця послуга допомогла мені краще зрозуміти ситуацію і прийняти рішення. Дякую за детальне інформування та чесність!

пользователь
16 марта 2022 в 18:29

Дуже вдячні адвокатам компанії “Алтекса” за те що вирішили справу щодо ДТП. Стягнули страхове відшкодування зі страхової, та й з винуватця ДТП - ще додатково різницю витрат на ремонт авто. Окремо дякуємо за оперативність і допомогу
Рекомендую

Андрей
16 марта 2022 в 11:09

При обращении к адвокатам в компанию “Алтекса” с проблемой по поводу ипотеки, мне была оказана качественная и компетентная помощь в суде. Вернули мне право собственности на квартиру. После чего адвокаты помогли в переговорах с финкомпанией - на выгодных для меня условиях закрыть кредит. Спасибо Вам за решение вопроса! Вы мне очень помогли!

Карась
12 марта 2022 в 13:56

Звернувся до адвокатів по питанню розлучення та розподілу майна. Дружина хотіла дуже багато не приклавши до цього ні сил ні грошей. Побувавши на консультації я впевнився в компетентності адвоката де і підписав договір. Суд тривав недовго так як доказів мій адвокат зібрав чимало. Все пройшло по закону і кожно залишилось те на що він заслужив. Дуже приємні і позитивні адвокати і юристи!

Роман
05 марта 2022 в 16:30

Очень помогли юристы из компании Алтекса, когда нужно было продлевать сроки на оформление наследства. Без них я мог бы остаться без наследства. Как оказалось, я пропустил срок на вступление в наследство еще 5 лет назад. Адвокат на консультации объяснил все на человеческом языке. Всю досудебную подготовку и ведение дела в суде адвокаты взяли на себя. По решению суда нотариус оформил все мое наследство по закону. В общем, если Вам нужны качественные юридические услуги, здесь получите квалифицированную консультацию и решение проблемы.

Василий
04 марта 2022 в 11:19

Долго думал над выбором адвоката. Помогли оспорить брачный договор в суде удаленно так как я не нахожусь в Киеве за границей. Отдаленность расстояния вообще не прочувствовал. Юристы всегда были со мной на связи без каких-либо проблем. Адвокат по моему запросу выходил со мной на связь в зуме. На протяжении всего дела в суде адвокаты давали мне чувство спокойствия и уверенности. Рекомендую не задумываясь!

Виталий
18 февраля 2022 в 17:20

Если б не Татьяна Владимировна, я б лишился квартиры, денег и еще остался бы должным.

В компанию Алтекса обратился после того, как 6 других адвокатов сказали, что ничего сделать нельзя.

Татьяна Владимировна объяснила, что может взяться за дело только после досконального изучения всех материалов. Она была уверена, что есть какая то зацепка, которая поможет выиграть в суде. И она ее нашла. Дело выиграно, счета разблокированы, арест с квартиры снят.

Мне понравилось наше сотрудничество, так как был договор, в котором прописаны условия. Помощники адвоката всегда были на связи и обязательно отвечали в течение дня. Также Татьяна Владимировна сразу предупредила, что она работает исключительно в правовом поле и не берется за заведомо проигрышные дела.

Ігор
13 февраля 2022 в 22:26

Звернувся до адвоката оскільки боржник відмовлявся виплачувати гроші по розписці. Адвокат встановив майно боржника, на яке судом відразу було накладено арешт. Після суду, боржник виплатив борг в повному обсязі. Радий, що швидко вдалося вирішити цю проблему.

Добавить отзыв