UAOTZYV.COM

ADVISOR AUTO

Адрес Київ, вулиця Васильківська, 14
Метро Голосіївська 0.52км
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт advisor-auto.com
Рубрики Продажа автомобилей, Офис компании
Оценка 5 42 отзыва
Похожие компании в категории
Автосалон American Fleet - Подержанные авто - Киев — вулиця Миколи Грінченка, 18
CARLEONE — просп. Валерія Лобановського, 56
InterCarDrive — вул. Антоновича, 172, офіс, 614
MCarsDelivery — вул. Антоновича, 172

ADVISOR AUTO отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виталий
29 ноября 2023 в 15:10

Отримав позитивний перший досвід покупки авто з-за кордону, замовляв через компанію е-Golf з Норвегії. Все супер. Ірині та хлопцям дяка.

Александр
18 ноября 2023 в 5:03

Величезне дякую компанії Advicor auto!
З самого першого дзвінка в компанію, а саме після розмови з Петром стало зрозуміло що вони дійсно розуміються на ринку авто в Кореї, і клієнт для них на першому місці. Шукали ми авто в самій максимальній комплектації з невеликим пробігом і не фарбовану. Було багато оглядів авто, по результату яких отримував багато фото з усіма нюансами, а також відео звіт машини з усіх сторін, в прямому сенсі). Після покупки авто, отримував фото звіт по всім переміщення авто. І дуже сподобалось що всі платежі відкриті, ніхто нічого не приховує, намагаються допомогти з оплатою щоб зменшити платежі.
Одним слово професіонали своєї справи
Наступне авто 100% буду підбирати і привозити з Advisor auto, бо вони найкращі на ринку авто з Кореї)

Виталий
15 ноября 2023 в 22:32

Дякую компанії Advisor Auto за те, що здійснили мою мрію Hyundai Santa Fe TM Inspiration! Все виглядало максимально прозоро з самого початку. Ніяких скритих платіжок. Підбір авто, огляд, покупка та отримання рівно через 3 місяці з дати купівлі. Я дуже задоволений та хочу наголосити, що таку комплектацію купити можна тільки в Кореї, так як вони офіційно не завозились в Україну. А по ціні вийшло, як максимальна комплектація для Ураїни та предмаксимальна в Кореї. Тому вважаю, що 3 місяці очікування того вартує. Рекомендую цю компанію. Дуже дякую Петру та Сергію за індивідуальний підхід до мене, як до клієнта.

Леонид
05 ноября 2023 в 4:57

Advisor auto - топ компанія з імпорту автомобілів та ще й єдина в Україні, яка дає гарантію на них. Велика дяка пану Петру за підбір та всій команді. Хто сумнівається - можна сміло звертатись до професіоналів своєї справи з компанії Advisor auto:)

Антон
28 сентября 2023 в 11:14

Замовляв через хлопців Santa Fe із Кореї. Дуже сподобався професіоналізм, підтримка на кожному етапі, підбір авто на аукціоні, супровід, консультації щодо оплат. Саме авто виявилося навіть в кращому стані ніж я очікував. Рекомендую!

Оксана
19 сентября 2023 в 9:18

Ми дуже вдячні Петру за чесний обзор, реальні терміни, комунікацію та гарне ставлення до клієнтів. Завжди допомогав чесними порадами та взагалом дуже чуйна людина! Дякуємо! Ми залишилис дуже задоволеними сервісом та авто!

Андрей
12 сентября 2023 в 16:55

Фірма дуже надійна, завжди на зв'язку. Через бойові дії машина надовго зависла в Кореї, але зрештою сумнівів не було. Бувають фірми посередники, а Адвайзер корінням дістають до Кореї. Дуже підкупило відкритість платежів. Були спірні моменти та моменти непорозуміння, але всі закривалися добре.

Андрій
11 сентября 2023 в 6:22

Справжні професіонали своєї справи!
Купував електро авто в Китаї. Все пройшло чудово. Всім Вас тепер рекомендую.
Дякую!

Анастасия
08 сентября 2023 в 18:22

Брали Hyundai Santa FE навесні цього року. Команда Advisor Auto молодці! Дуже професійний підхід до підбору автомобіля. Все чесно, без приховування будь-яких недоліків. Ніяких додаткових платежів - все розраховується чесно і відкрито. Мені сподобалось все - від початку співпраці і до моменту отримання ключів.

Павел
06 сентября 2023 в 7:42

Задоволен автомобілем котрий придбаний з допомогою Advisor Auto. Кожному рекомєндую цю компанію.

Артем
14 апреля 2022 в 10:03

Ребята из Adviser Auto производят впечатление настоящих профессионалов в своем деле. Доверил им покупку авто в Корее. Сейчас машина на пути в Украину. Надеюсь, благополучно доедет) Всеми предыдущими этапами коммуникации очень доволен. Отношение у всех сотрудников такое, какое не так часто встретишь, как Клиенту с большой буквы. Так держать!

Ирина
09 апреля 2022 в 15:44

Обслуживание на высшем уровне. Очень доступно все объясняют, присылаю инструкции как и что делать, одним словом большие молодцы. Работаю на все %. Рекомендую всем и сама буду обращаться

Саша
05 апреля 2022 в 16:54

Доброго дня. С помощью ADVISOR AUTO приобрёл КИА СОРЕНТО ПРАЙМ 2017г. На протяжении всей сделки, от момента заказа и до получения авто, получал исчерпывающие ответы на все интересующие меня вопросы. Оговорённую договором сумму не превысили, дополнительных платежей не было. Всё, как для меня, было открыто и прозрачно. Пока проехал на авто 4000 км ни каких косяков не вылезло, получаю только положительные эмоции. Соответственно данную компанию могу только рекомендовать так как негатива за время сотрудничества было.

Сергей
25 марта 2022 в 11:48

О компании Адвайзер Авто узнал полтора года назад из интернета. Подписался на их ютуб канал и телеграм канал, понравился их подход к подбору автомобиля из Кореи. В 2021 году окончательно `созрел` к покупке нового авто, осталось немного подсобирать деньги и продать свой старый автомобиль. В сентябре 2021 года продал свой авто и сразу связался с Петром для подбора Хендай Соната с двигателем LPI. Процесс подбора занял 10 дней, за этот период успели осмотреть 8 автомобилей. Из тех, что мне понравились: один - проиграли на торгах, второй - выиграли. Потом был месяц ожидания отправки авто из Кореи, месяц доставки авто на пароме, больше двух недель стоянки в порту и неделя на оформление авто в Одессе. Но долгий срок ожидания - стоил этого. В Одессе я получил чистый, обслуженный автомобиль на украинских номерах и годом гарантии. Моя мечта сбылась, благодаря слаженному и дружному коллективу компании Адвайзер Авто. Огромное спасибо за подбор авто - Петру, за сопровождение всего процесса от момента покупки до момента выдачи авто Саенко Сергею и Екатерине, за оформление и выдачу авто - Николаю, за такую прекрасную команду - Сергею Моисеенко. Ни каких скрытых платежей, проффесиональный подбор, быстрые и качественные консультации, любые вопросы решались в кратчайшее время. Я рекомендую всем, кто хочет приобрести хороший автомобиль, компанию Адвайзер Авто.

Алла
24 марта 2022 в 12:49

Дякуючи компанії Advisor наша сім'я має автомобіль Kia Shortage. Спостерігали за компанією на протязі двух років і нарешті зупинили вибір на даній компанії. І ось чому, бо компаній на ринку багато. Команда професіоналів у своїй справі допомогла підібрати авто якісне та з покращеною комплектацією. На всіх етапах від підписання договору до передачі під ключ авто, всі учасники постійно були на зв'язку та надавали вичерпні відповіді на питання. Всі оплати були прозорі, прописані в договорі, виникали деякі труднощі з доставкою до України, але це було пов'язано з карантинними діями, так би мовити форс мажор. Після передачі авто звертаємось по деяким питанням, тобто залишаємося клієнтами.

KOL
23 марта 2022 в 10:57

Отличная компания, авто доставили как обещали, даже в цену вписались, что оговаривали до торгов. Если буду в будущем менять авто, определенно обращусь в эту же компанию. Очень радует послепродажний сервис. Моя лояльность как клиента этой компании стремится к максимуму. В общем рекомендую.

Олександр
19 марта 2022 в 17:15

Бажаю всій команді адвайзерів благополуччя процвітання! Знайти в Україні такий рівень сервісу, відповідальності, і найголовніше, ЧЕСНОСТІ, дуже важко! Особлива подяку Петру - він відпрацьовує і як підборщик, і як тех експерт, і як менеджер з усього, що стосується автомобілів, і як не мало важно психолог! Таку витримку, незмінність особистих принципів і точність не кожен продемонструє!

Саша
19 марта 2022 в 10:35

Рекомендую Адвайзер. Чесна компанія, яка якісно робить свою роботу, і підбере вам авто, по вашим побажанням. Сміливо рекомендую всім своїм друзям і знайомим!

Саша
19 марта 2022 в 4:46

Задумываясь о преобретении автомобиля, очень хотелось найти компанию, где за тебя всё сделают профессионалы, где ты ни о чём не будешь переживать!

Почти год наблюдала за @AdvisorAuto. Была приятно удивлена, что компания предельно прозрачная (имеется ввиду - ничего не скрывает) и максимально честная.
Каждый, может получить ответ на свой вопрос, любую информацию, в любое время.

Было принято решение работать именно с этой компанией
Заключили договор.

Дальше, всё зависит от ваших запросов, финансовых возможностей и банального везения.

Мы ждали нашу ласточку больше полугода, но оно того стоило)
Когда эмоции переполняют, сказать, что я очень счастлива - это ничего не сказать
Нуууу, ВЫ меня понимаете)

А теперь, немного о работе компании:

Нам была предоставлена полностью вся информация о машине:
- фото, видео тщательного осмотра,
- прилагающиеся документы,
- на каком этапе доставка,
отслеживался весь путь
- прибытие в Украину
- растаможка
- первое ТО, с безукоризненным выполнением всех дополнительных пожеланий)
- постановка на учёт

По обговоренным, изначально оплатам - в итоге получилось что-то дороже, что-то дешевле.
В общем порадовал факт: немного меньше, чем рассчитывали!
Все члены команды работают очень слаженно, идеально дополняя друг друга.

В заключении, хочу ещё раз, искренне всех поблагодарить и пожелать больше счастливых клиентов
ВЫ ЛУЧШИЕ!

VikToR
18 марта 2022 в 1:01

Advisor Auto - Advisor Family - сім'я, яка надає безліч можливостей та ідей.
Дякуючи роботі колективу Advisor, багато хто з нас володіє своєю мрією.

Добавить отзыв