UAOTZYV.COM

A-CARS - Авто из США

Адрес Київ, Киев, вулиця Новокостянтинівська, 1в, 3 этаж, оф. 1
Метро Почайна 0.94км
Телефон +380 (66) 953-20-00
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-18:00
Сайт acars.ua
Рубрики Автомобильный аукцион, Автоброкер, Авторынок, Автомастерская, Автосалон
Оценка 4.9 52 отзыва
Похожие компании в категории
Автовыкуп в Киеве — вулиця Щусєва, 35
Copart Lounge Kyiv - Operated by Caucasus Auto Import — вулиця Юрія Іллєнка, 83
Etachki - продажа авто — вулиця Семена Скляренка, 9
Авто из США и Канады - Trizub Auto — вулиця Хрещатик, 7/11

A-CARS - Авто из США отзывы

52
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Яна
20 февраля 2024 в 16:49

Хочу поділитись своїм досвідом пригону автомобіля під ключ з компанією acars.

Етап 1. Підбор автомобіля.
Все було абсолютно ідеально, Владислав компетентний класний спеціаліст, який підібрав чудовий автомобіль та давав доцільні поради.

Етап 2. Доставка автомобіля в Україну.
Тут нас супроводжував Дмитро, спочатку все було чітко та здавалось що все йде за планом, але потім були порушені всі можливі дедлайни. З Америки в Литву автомобіль доставили вчасно (2 місяці), в Литві автомобіль простояв в закритому контейнері 32, замість обіцяних 3-14 днів, ми звертались з цим питання до Дмитра, але він ставив нові дедлайни, які ні на що не впливали та купу разів порушили. Потім 28 днів машину доставляли до Києва, замість обіцяного тижня, у нас уже спливав час дії контракту з компанією та навіть закінчувався час дії довіреності, в результаті автомобіль з Литви в Київ «їхав» стільки ж скільки с Америки в Литву.
Коли автомобіль приїхав в Київ ми знайшли пошкодження при транспортуванні. Звісно, на етапі заключення контракту ми запитали що відбувається в цьому випадку, нас запевнили що всі ці пошкодження будуть компенсовані компанією. Ми самостійно підготували фото пошкоджень та співставний їх з аналогічними фото з порту, менеджер передав цю інфу компанії що привозила машину, а далі перестав відповідати на 2-3 тижні, читав повідомлення та повністю ігнорував.

Етап 3. Ремонт автомобіля.
На цьому етапі ми співпрацювали з Олександром. Олександр допоміг нам отримати відповідь від Дмитра, відповідь по компенсації була негативна (запропонували компенсувати 500 грн (їх не виплатили в результаті). Дякуємо Олександру, він запропонував фарбування пошкодженої двері за рахунок його фонду, тобто майже повністю ситуація була вирішена.
По приїзду машини на СТО першим етапом є дефектовка, яка мала тривати 1 тиждень + 1 тиждень для замовлення деталей. У вказані терміни не вклалися, через 3 тижні після прибуття у нас навіть не було списку необхідних деталей. Ми хотіли забрати автомобіль та звернутись до іншої компанії, але Олександр запевним що зараз швидко замовлять деталі, якісно зроблять ремонт та зроблять хімчистку в подарунок).
Ми моніторили ціни по найдорожчим деталям, об’єктивно, деякі деталі були по завищеним цінам, ми знайшли точно такі самі фари на 10к дешевше від запропонованих на тому ж самому сайті.
В результаті машина вийшла на 5к+ доларів дорожче, ніж ми закладали, якщо брати всі дешеві деталі (ми все ставили оригінали), тобі б вийшло на 2.5к дорожче (у нас не було прихованих пошкоджень). Також компанія в розрахунок автомобіля під ключ не включає ціну постановки на облік та сертифікацію, як виявилось це майже 1к доларів, копанія пообіціла врахувати цей нюанс для майбутніх замовників.
в результаті ремонт зробила за 3 місяці, його не встигали зробити вчасно, але Олександр посприяв терміновому закінченню ремонту, бо у нас була запланована поїздка. Сам ремонт був більш менш ок, окрім фарбування, пофарбували не в колір.

Короткі висновки.
Мінус: чекали автомобіль 6 місяців, витратили більше грошей ніж планували, автомобіль вийшов по медіані ринку, витратили купу нервів та свого часу.
Плюси: ми самі його ремонтували та поставили всі деталі оригінальні, прозора історія, автомобілем лишились задоволені.

Валентин
18 февраля 2024 в 0:55

Пригнав собі теслу з компанію, все вийшло як обіцяли. Компетентні продавці, експерти та логістиці, завжди надавали інформацію з приводу авто. Та дякую за порекомендоване СТО, яке виконало також свою роботу на 100%.

Якщо авто з США, то тільки звертався б до них. Тим паче був плачевний досвід з іншою компанією.

Максим
05 декабря 2023 в 12:57

Купував через них BMW 328, всю інформацію донесли більш ніж докладно і зрозумілою мовою. Після чого все було зроблено досить швидко і в кращому вигляді, машину знайшли та привезли у визначений термін. Знаю як складно зараз знайти нормальну компанію, тому щоб заощадити час багатьом, можете сміливо звертатися до них і ні про що не переживати

Даша
27 ноября 2023 в 21:22

Напишу свою історію, співробітництво з компанією Acars.ua

Нещодавно постало питання про покупку першої особистої машини.
Машин на нашому ринку дивилася багато, нічого що б сподобалося не знайшла, а стан машин все більше засмучував.
Після цього компанію Acars порадив знайомий, який купував машину тут, вирішила також дізнатися, що і як. Після першого спілкування рішення було ухвалено відразу, брати машину тут. Про що жодного разу не пошкодувала.
Пояснювали все зрозуміло, на кожному етапі консультувала кілька менеджерів, відповідали на всі «дурні» питання навіть пізно вночі, за що велике спасибі
Машинку отримала вчасно, основний ремонт взяли хлопці на себе, за що ще раз дякую!
Всі хто сумнівається і ще не вирішив, наважуйтеся воно того варте!

Рекомендую компанію Acars,
Також, бажаю компанії процвітання та вдячних клієнтів

Odience
01 ноября 2023 в 12:37

Я хотів би поділитися своїм досвідом з компанією A-Cars, яка допомогла мені пригнати Ford Focus зі США. Вся взаємодія з ними була настільки комфортною, що іноді здавалося, ніби я спілкуюся з друзями, які уважно слухають мене і завжди йдуть на зустріч. Їхня команда, включаючи Гелу, Юру, Діму та Сашу завжди були готові допомогти та підстрахувати за термінами оплат. У них цікаво зроблено чат, у групі був менеджер, експерт і так само був обліковий запис турботи (я так розумію, я міг звернутися, якби мені щось не сподобалося). Вони завжди з розумінням ставилися до того, що я щось не розумів у цьому процесі. Думку не нав'язували, але завжди були готові дати пораду та допомогти ухвалити вірне рішення. Вигнання автомобіля з аукціону це справді непросте завдання, іноді викликало нервові моменти. Але команда завжди підтримувала, допомагала та заспокоювала. Навіть моя дружина спочатку сумнівалася і боялася, що мене можуть обдурити, але приємно здивувалася результатом. Ремонт був на найвищому рівні, хоч і довелося трохи зачекати. Машина прийшла у хорошому стані. Завдяки роботі команди вона стала справжньою знахідкою. Раніше я сам пробував приганяти машини з-за кордону, і це було набагато складніше та дорожче. Хлопці справді спростили мені життя та заощадили гроші. У результаті мій Фокус прийшов у відмінному стані, і я дуже задоволений результатом. Якщо вам потрібно пригнати автомобіль з-за кордону, A-Cars чудовий вибір.

Инна
13 октября 2023 в 22:40

Нещодавно забрала свою машинку, я в захваті!
Зіграли машину досить швидко, справді експерти своєї справи!
Найголовніше для мене, що підсумкова сума вийшла як і обговорювали, це дуже важливо було)

Дякую за роботу!

Екатерина
10 октября 2023 в 2:40

І так вже 2.5 місяця як катаюся на своїй F30 2015 року, спеціально не писала відгук відразу ж через час, і так по порядку
Рівень підходу, я не переживала ні за що, всі питання вирішувалися 24/7, попередньо мені прорахували таку машину як я хотіла 15-16 тисяч доларів під ключ, а за підсумком вийшла 15200 $ на номерах вже, з пробігом 86000 км, на спорт сидіннях, Широкою мультимедією, М-кермом і проекцією на лобове, удар був легкий по передку, на стадії ремонту поставили ЛЕД оптику і Тайванський М-бампеп. Машина відразу видозмінилася, я реально всі питання вирішувала в телефонному режимі і лише по платежах оплачувала кожну стадію роботи. Всі хлопці які вели зі мною роботу ви просто вогонь Вже знаю що буду замовляти через рік тому у вас 100%.
Спочатку обрала компанію Acars тому, що у хлопців немає "вигаданих платежів" і обману, порівнявши прорахунок з пригоном схожої машини моєї подруги в іншій "конторі". І класно ще те, що за аукціон я оплатила в крипті. Тепер поїздивши 2.5 місяці, я скажу, що мені пригнали гармату гонку за супер прайс.
Дякую ACARS
Договір 3-014723

Максим
26 июня 2023 в 14:55

Замовляв авто Mazda 3 під ключ. Дуже розчарувала фаза ремонту, від менеджера Владислава, що його супроводжував було дуже важко отримати інформацію та новини по ходу робіт, обіцяні терміни були дуже сильно порушені. А що найгірше - це якість ремонту, при тому що він вийшов значно дорожче від попереднього розрахунку. Кузовні елементи не на своєму місці, погано виставлені зазори, багато недоліків по малярці.

Роман
04 марта 2023 в 10:49

Хочу скористатися послугами компанії A'cars, чи варто це робити і чи компанія надійна?

Андрей
07 мая 2022 в 19:33

Уміють обирати класні моделі, уміють перевіряти та швидко привозити. З документами також не було проблем, хоча я не вірив, що буде все так спокійно. Менеджери в офісі чемні працював з Інною та Владом, допоможуть з вибором, дадуть відповіді на всі запитання.

пользователь
02 мая 2022 в 6:28

Првиезли авто та надали їй ідеального виду. У меня немає жодних зауважень, усе згідно договору та закону. Сподіваюсь, що буде ще нагода звернутися до них.

Женя
27 апреля 2022 в 17:15

Автомат у нас найти сложно по нормальной цене. Обратилась в А-карс и они нашли суперский вариант, на котором езжу уже второй год. Вот собираюсь взять что-то посолиднее, буду снова через них.

Алексей
21 апреля 2022 в 7:15

Обращался в A-cars с конкретным заказом - рестайлинговая мазда 3,2.5, комплектация минимум туринг и как можно меньший пробег. С заказом компания справилась на ура В моем случае это была мазда 18-го года с пробегом 18тыс миль. С момента выигрыша лота и выдачи автомобиля под ключ прошло чуть больше 5 месяцев. В Украине такая мазда встала в 12000$ (без ремонта). Работой компании остался доволен. Получилось вложится в изначально просчитанный бюджет. Особенно понравились отчеты о лотах на аукционах. Так были ситуации когда мне лот очень нравился, но компания не давала рекомендацию на рассмотрение каких-то вариантов, из-за множества скрытых рисков по автомобилю. Думаю, что в подобной ситуации многие компании могли посчитать, что клиент всегда прав и пытались бы выиграть изначально плохой лот Единственное пожелание - надеюсь у a-cars будут собственные сто, а не партнёрские. Спасибо за хорошую работу

Саша
17 апреля 2022 в 19:47

Выиграли мега выгодный и крутой лот. За такую цену у нас можно взять только дело и то с огромным пробегом. Я рад, что отбросил все сомнения и подписал договор. Тачка огнище!

Женя
16 апреля 2022 в 19:56

Единственное, что получилось не так, как я хотел, это долгий подбор авто. Но по большей части это из-за моего скромного бюджета и нескромных желаний. Но таки ж нашли! Знают свою работу и делают ее идеально.

Олег
14 апреля 2022 в 23:06

Став власником крутого мерсу завдяки цій компанії. У нас такого не знайдеш, тим більш за адекватну вартість. Мені взагалі не залишили ніякої роботи. Дякую Стасу, що допоміг підбрати саме цей варіант. Автомобіль гідний, катаюся з задоволенням.

Женя
13 апреля 2022 в 3:28

Я все життя мріяла про мазду. Заробила певну сумму і зрозуміла, що в нашому місті не вийде купити. Тоді випадково побачила інформацію про A-CARS. Відгуків було багато, більшість з них позитивних. Мені допоміг з підбором Стас мою мазду та привезли! Невеликий ремонт і я вже сіла за кермо! Щаслива, хлопці чудові!

Альберт
12 апреля 2022 в 4:43

Машина приехала в сносном состоянии, я думал будет хуже. Мастера сделали все красиво, как будто не было никаких повреждений. Вот после ремонта я уже и обрадовался, и отметил. Внутри все идеально, да и пробег совсем не большой.

Дарья
10 апреля 2022 в 7:46

Була одразу в них впевнена, бо брат звертався рік тому і сказав, що їм можна довіряти. Усе було чітко за договором, я все одно хвилювалася і часто телефонувала, мені давали відповіді на всі запитання. Авто отримала через 2,5 місяці, воно потребувало ремонту, який робили їх майстри. Все пройшло чудово!

Максим
09 апреля 2022 в 4:35

Менеджеры, которые занимаются ремонтной частью просто какие-то волшебники. Отрихтовали и покрасили машину быстро и качественно, я и не думал, что так бывает. Да и вообще все сотрудники молодцы, схема налажена, делают все, чтобы заказчик остался доволен.

Добавить отзыв